Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen ostobaságot leírni... Ha nem ért hozzá, nem néz utána, ezt a részét minek kell erõltetni?
Birdy, 11:22 - PC X360
(GamaSutra) Folytatódnak a holland Funcom sikerei, az Age of Conan ugyanis immár 415,000 elõfizetõvel büszkélkedhet. Eddig több, mint 800 000 példányt adtak el a játékból, szóval azért némi lrmorzsolódás is tapasztalható. Mindenesetre a második negyedévben olyan 13 millió dollárnyi aprópénzt sikerült összekuporgatni az AoC bizniszbõl, ezért a Funcomnál azóta is mindenki mosolyog. A GC alkalmával zárt ajtók mögött bemutatják az új DX10-es grafikai motort, ami tovább turbózza az amúgy is figyelemre méltó grafikát. Hamarosan indul majd a lengyel és orosz lokalizált verzió, de 2009 második felére az ázsiai piacokat is szeretnék bevenni. És ami sokak számára biztos jó hír, gõzerõvel készül az X360-as verzió is.
from hardwired
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
fuck mmo's..i.,
"Örömmel tudatjuk, hogy eladtunk 14 millió darabot az L2-bõl, és ezzel az északi-amerikai és európai elõfizetõink száma a hihetetlen 100.000-es számra ugrott. A termékünk nagy kedvencként debütált és folytatódik sikere, mint az elite pvp játékosok elsõ számú kedvence."
Tarkóncsapnám a szerzõt legszívesebben, egy ingyen zsíroskenyérosztásra többen jönnek el, mint százezer.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aranykora nem most volt szerintem, már ha volt neki egyáltalán, mert kijött, rá pár hónapra a wow is és onnantól kezdve az árnyékában volt kénytelen tengõdni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Így simán el tudom képzelni, hogy egy Mapple story-nak van 15 mill. accountja, mert az is benne van amivel 10 percet játszottak összesen.
Erdekes, foleg hogy ami ebben a reportban szerepel az kb meg is egyezik a lentebb linkelt oldal adataival, viszont ott nem szerepel az azsiai piacon... a jelentesben worldwidekent irjak azt a szamot. Kicsit nehezemre esik elhinni hogy vilagszerte alig tobb mint 1 millio l2 jatekos van 😄 ... az sem tiszta hogy akkor ezek szerint aranykoraban is max 2+ millio jatekosa lett volna vilagszerte? 😄
Valami nem stimmel xd
A matematikával hadilábon álló nagyotmondó okoskáknak javaslom a következõ megtekintését, kb. 2 percbe került rátalálni: NCsoft IR Report for 2007
16. oldal, tessék észrevenni, hogy a releváns számok nem kerekítések.
daoc: gyk questek sem voltak kiveve 48as necklace,toa,artik(bar itt valt lehetoseg, xp itemek,pl,/level,pvp,freelevel
l2: nem jatszottam vele(es nem vok a kisapad lynx)
wow:...nc
aoc:...sem kivetel
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
De ugye ez egy azsiai grind mmo ;p
Amugy nem is ezzel a reszevel volt/van bajom 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
BTW nem ertelek benneteket, en meg csak 2 hete Aoczok,de nekem tetszik a game, lv40es a tosom, de meg egy masodpercet nem grindoltam, csak questeztem azt is Stygia elso provinciajaba, meg egy picit a wild landsen, szerintem a questek teljesen jok, nem eszmeletlenul hosszuak es kelloen valtozatosak, igaz van benne meg bug rendesen, de amugy egesz kellemes es korrekt idotoltest nyujt jelenleg.
Ez a K-betûs orszûg nem az amelyikben 150+ Millió ember él. 😄
10 x 15 milla ember? Az a korea melyik bolygón van ? ROFL
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
na mindegy arra jó volt hogy megint pörögjön a topik 😄
Nah, írtad a #6046-ot, hogy fontos a folyamatos fejlesztés.
Erre válaszoltam én azt, hogy pl. a wowo-nál is bõven elég ha néha kidobnak némi kiegészítõt jó pénzért.
Mondjuk õk annyival beljebb vannak, hogy van végtartalom.
Ennyi, nagy bölcsességet ne várj tõlem ilyen melegben. 😊
(Faszom, már megint ez a kurva wow a téma... elnézést)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én meg mennék a legszívesebben spekulálni, ha nem ingatlanban állna a pízem. 😄
Az elõfizetõk megtartása, új fícsorok meg izé.
Nem azt írtad te is, hogy ezek fontosak? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ügyfélnél pitiáner 250 ezer dolcsis nem engedélyezett átutalásnál útilapott kapott a pénzügyi vezetõ. Pedig csórikám csak átlag szállítót fizetett ki. 😄 Ha a részvényesekrõl van szó még a halálbüntetést is visszahozzák. 😄