12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomy Lee #7335 "Your Age of Conan account is now frozen"
Na szóval úgy 1 évnyi játékidő után ez az üzenet így is marad mindaddig míg nem törlik vagy nem csinálnak valamit a cheater-ekkel továbbá kijavítják ezt a borzalmas lag-ot ami van és még aztán minigame-ben teljesen le nem randomizálják a csapatfelállást vagy csinálnak külön RA ill.TA-t,raid-eken a drop borzalmas,trash dob 1 epic-et majd következő 10 percre rá dob egy ugyanolyat,karakteremmel elmegyek 3 héten keresztül xx raid-re és semmi míg a másik felöltözik és ez többször előfordult már de ezt fogjuk szerencsére lesz..om de nekem nem tetszik már,beleuntam,nem bírom ezt nézni ezvan,karaktertranszfer STOP egyik szerverröl a másikra,karakter balansz húú de nem ártana mert mostanában rendes hadsereg kell láma BS-ek,Conq-ok legyőzéséhez,Ranger lő 3500-4000-et xbow-al azt 2 lövés és fekszek mostanában ez a trendi.
A GM-ek nagy semmik,pangás van a szervereken tehát én azt mondom egyenlőre ennyi:)
Ha hallok változásokról lehet visszanézek de a játék kezd egyre inkább a játszhatatlan irányba orientálódni.. -
Tomy Lee #7334 Oks,köszi! -
darkling #7333 Azt írja, hogy a hosszabb előfizetés tartalmazza a rövidebb előfizetés jutalmait is. Tehát 1 év esetén az összes cuccot megkapja az ember. -
Tomy Lee #7332 Az 1 évet azt hiszem bevállalom
Ha így teszek akkor enyém lesz a helm is és a béta Secret-re is??
A novemberi xp poti k..a nagy ötlet volt thx Funcom + a veteran-al együtt most gyorsan felhúzom azt a karaktert amit még akartam:)
-
darkling #7331 Új ajánlatok a Funcomtól:
"Besides receiving an incredible experience boost throughout November, players who choose to continue subscribing to the game after their free period can look forward to a range of exclusive rewards:
* Subscribing for 1 month gives 7 days extra game time for no additional cost
* Subscribing for 3 months also guarantees a spot in open beta for The Secret World
* Subscribing for 6 months also gives a level 40 helmet with a 10% XP modifier
* Subscribing for 12 months also gives a free copy of the Rise of the Godslayer expansion
In addition, the rewards for the lower tier subscriptions are also included in the higher tier subscription, which means that you will get all these exclusive rewards if you choose to subscribe for 12 months. This is a time-limited offer only, and is also available to current players. Players who have signed up for these subscription plans in October have already secured their respective reward. The Secret World beta reward includes access to the later stages of the closed beta, and a date for access will be announced later. The free download of the expansion will become available when the expansion launches.
New players are also encouraged to take advantage of these offers. New players who purchase the game now and signs up for one of these subscription plans will also have secured their respective rewards."
AOC -
Tomy Lee #7330 1.5.7
*The veteran reward XP potions should now also work when in a group, being apprenticed and during a raid. -
Tomy Lee #7329 Az már sajnos nem eladható:(
Esetleg átadható ismerősödnek(odaadod az account-ot és ő upgrade-el rá GC-al).. -
Tomy Lee #7328 Update volt.Már megy a Server! -
Hoz_Hun #7327 Lenne egy olyan kérdésem, hogy meg akarok szabadulni a Collectorsos Conanomtól. Csak az első hozzáadott időt játszottam, le de mivel nem jött be abbahagytam. Ez megjelenéskor volt azóta ott porosodik, de minek. Milyen árban lehet tőle megszabadulni, vagy egyáltalán kell ilyen még valakinek? Egyáltalán eladható, vagy tartsam meg disznek? -
nyemra #7326 hello sacok lenne egy kis dolgom. tegnap leszedtem a játékot mert kiakarok probálni a trial verziót az acc al semmi baj nem lehet emrt oldalra felenged. szal elinditom a játékot lépnék be erre kiirja hogy hibás jelszó vagy ac név.msot akkor mivan? -
Evetkemano #7325 :(( rakom fel újra:(( de kihullik a hajam míg kész lesz -
Tomy Lee #7324 Igen,be lehet lépni.Tegnap reggel volt kis leállás de mennek a szerverek.. -
Evetkemano #7323 meg nem látszanak a gombokon a betűk -
Evetkemano #7322 Ti be tudtok lépni a játékba?mert én tegnap óta nem..... -
Evetkemano #7321 Én azért a PoM-ot jobban szeretem:)Most éppen lemaradó küldiket csin,mert nem nagyon van már csak group questem XD Nem Corum amúgy Crom a szerver neve ahol vagyok és még mindíg guildet keresek:) -
Tomy Lee #7320 Hajrá,nagyon jó karakter
Pont a napokban értem el vele a max szintet:)
Legyen idol+serpent egészen transmutation-ig feat-elve és LS(lighting-ban) fullon feat-elve+static charge storm field-el aztán nyomathatod 80-on a 3200 körüli critical-okat veled egy szintü playerek-re is akár;-)
Teszel pár pontot erre-arra még,hogy legyen nagyobb team support-od(rousing shock+coal.ether pl.)
Raid-eken úgylátom heal jó és közben ugye még elég szépen dps-em is van.
El kell mondjam eddig ToS a favorit nálam.Igazán megállja a helyét minden téren 1 fajta build-el.. -
Evetkemano #7319 és csak hogy írjak egy 3.-at is :P átjönni nem tudtok meglestem,mert ugye nincs gm és még a guild bankból sem tudok semmit kivenni:(úgyhogy írjon aki bevenne:) jóéjt XD -
Evetkemano #7318 ja és Evetke néven megtaláltok vagy Vadmaccs mert elkezdtem egy ToS-t is húzni:) -
Evetkemano #7317 Mikor bejött a játék játszottam 2 hónapig akkor a max lv 80 volt,most felraktam megint és egyedül vagyok a guildbe XD látom szerver összevonás is volt:) corum-on (remélem jól emléXem nevére)keresek guildet aki befogadna egy 80as PoMPoM-ot:)ha kicsi guild van az is jó lenne ha átjönnének mert vannak a guildnek építményei:) -
Munszu #7316 Mivel nem láttam, szerkesztés opciót, így írom amit szerettem volna.
Hát mai nap jobban el gondolkoztam, nagyon tetszik nekem az Age of Conan,de nem engedhetem meg magamnak a 2 havonta 4k elköltését:(.
Főképp hogy karácsony előtt álunk,és barátnőmnek is szeretnék venni valamit,és ha megveszem csak 3k-m maradna arra hogy ő kapjon valamit.
Idén vizsgázom, utána megyek dolgozni, és ha lesz munka helyem utána már nagyobb esélye lenne annak hogy tudok vele játszani.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged Stigmata, nem fogom soha el felejteni, de sajnos ebbe bele kell törődnöm, maradnak az unalmas napok,és unatkozok tovább :\. -
Munszu #7315 azért szeretnék pvp szerverre menni, mer úgy izgalmasabb a mobolás :D, és questezés.
Meg a játék maga is.
Amúgy remélem még él a magyar klánvagy találok egy jó társaságot, de én úgy hallotam hogy azon a szerveren is amin vagy van magyar klán. :) -
#7314 A GC-t én CD galaxistól veszem általába, de mindkét helyen 4k, és úgy tűnik így is marad még jóideig. :)
Én RP(Ropleplaying)-pvp szerveren játszok, Aquilonia, nem magyar klánba :P (már hallom is a hurrogásokat :D)
Ha kizárólag a Pvp érdekel akkor Fury szerver a neked való mert sokkal több a játékos mint ezen a szerveren, valamint aktívabb maga a pvp is :) -
Munszu #7313 Jól írtam be elméletileg, sőt tutira jól,mivel a honlapra be enged vele.
Á már le töröltem gépemről az egész játékot T.T.
Nagyon rossz kedvem lett :(, szerintem elmegyek és megveszem a héten a cd galagxisba...(3k a játék) , csak nem fogok csalódni benne?!:\:).
Csak legyen magyar társaság,ami aktív, nekem az a legfontosabb.
Te pvp szerveren vagy pve-n játszol?
Amúgy 576-on, 4k a GC, ez ugye maradni is fog?(Mer csak akkor ruházok be rá.)
Nem írták hogy változna a gc ára,és így eléggé megéri ennyiért ,ezért is keltette fel a játék az érdeklődésemet.
Előre is köszi a válaszokat.
-
#7312 Igen, játszok ;)
(Lehet hülye kérdés) Csináltál acocuntot, ugye? Nem tudom hogy ennél a játéknál pontosan hogy működik, de elméletileg ha trial accountot csinálsz akkor nem kéne hogy ilyen probléma legyen.
Biztos hogy jól írod be a felhasználónevet, jelszót? Mindkettő kis/nagybetű érzékeny, lehet azzal van a gond :) -
Munszu #7311 Te játszol vele?
Hát én Trial-al szenvedek most:(, de nem akar be engedni :'(.
Be jelentkezésnél nem enged tovább :s -
#7310 Persze hogy játszik ;) Nincs akkora player base mint WoWnál, de vannak azért :)
PvP szervernek Fury-t tudom ajánlani, és van egy elég nagy magyar guild ha jól emlékszem Death Wish néven :) -
Munszu #7309 Sziasztok
Játszik még vele valaki?
És melyik pvp szerveren található több magyar?:)
Válaszokat előre is köszönöm:)^^ -
Tomy Lee #7308 Ééés nem megy a f**ing cheater-ek progija se.hihi -
Tomy Lee #7307 Update Notes 1.05.5.1
A lényeg nekem:
PVP MINIGAMES
*Capture the skull: If no skulls are captured the game will now end in a tie.
*Fixed an issue with invisible objects/characters when teleporting out of a minigame.
*When NPCs that run after you give up and return to their spawn point, you should not be stuck in combat mode anymore
Jó kis patch,CONQUEROR-ok meg hajráá:))
-
#7306 oks akkor megrendeltem cdgalaxisról -
#7305 már mind1 eladtam a gamecardot -
#7304 főleg ha nem irtam volna el a email cimem xD
nah akkor még1x [email protected]
áá xD asszem még sose irtam el ezelőtt ... -
#7303 felvettelek -
#7302 De csak van még 3 doboz játékom. :D
Tetszik, de most nem hiszem hogy sokat elő fogok fizetni. Egyszerűen fősuli mellet nincs értelme. Hogy heti 4-5 órát tudja csak játszani. -
#7301 jeff vegyél fel msnre [email protected] vevő lennék rá -
#7300 Hát ez gyors volt:D
Nem tetszik? -
Tomy Lee #7299 Áhh,rosszul írtam már késő van sry:)
Next payment date,ez melletti érdekelne,hogy addig jó e ami ott áll.thx -
Tomy Lee #7298 Cancelled date,ez jelzi mikor jár le az account?Ami mellé van írva addig használható? -
#7297 Nekem meg van eladó játékom. Akit érdekel írjon. -
#7296 valaki dobjon már a deathwish TS hez ip-t mert nemmék vissza ha nemtom mivan