Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Jatszottam aoc-ot 1honapot a betazas utan es tudom mekkora f0st@r1szny@ csak nekem mar az elejen kiszurta a szememet, hogy ez egy gyenge probalkozas es nemertettem , hogyan hype-olhattak masok amikor fikarcnyival sem jobb barmi MMORPG-nel amibol loptak az otleteket (tudom mas is lopott mar ez nem ujdonsag). Ismerem annyira a conan lore-t hogy ne varjak mas fajokat, de azert ez fajt egy kicsit , hogy otlettelen "race" -ok vannak, es csak a class-okkal akarjak az ember szemet kitolni.
Wow-ot US closed beta ota tolom , de csak azert mert meg nem talaltam mas ertelmes MMORPG-t pedig mindent megprobaltam (minden funcom gamma megvolt esatobbbi) de elkeserit hogy keptelenek egy mukodo , pofas MMO -t osszehozni a nepek ami nem buzlik mint a 5 napos hulla. verik a nyalukat az emberek pl , hogy Daoc, stb de elfelejtik , hogy milyen szarvas hibak miatt unalom miatt hagytak ott ezeket az "etalonokat" , es csak a jora emlekeznek, az ottani sirasokra meg nem.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

vear
Srácok, van egy wow topic, tessék ott kitárgyalni a wow-os témákat. Ha vissza akarsz válaszolni valakinek wow témában, írd be wow topicba, ide meg tegyél linket az ottani postra, aztán ott folytassátok. Garantáltan érdekeltebb közönség elõtt tudjátok majd a vitát folytatni.

panther112
Nem tudom, hogy egyáltalán kell-e még ezekre a dolgokra reagláni, talán nem kéne, de mindegy, legyen.

Szögezzük le; az, hogy nem tudod megoldani azt a porblémát, hogy ne gankeljenek le, a te magánügyed. MIvel ennyire sokan írtátok, hogy szinte szenvedtek a gankerektõl (nincs esély kikerülni, stv-ben nem lehet questelni, stb.) elhiszem, hogy így van, és legfeljebb sajnálni tudlak titeket, segíteni enm tudok. Azért örülök, hogy a magyar wow közösség nem csak félfogyatékosokból áll, gondolok itt Wildorra, akinek szintén sikerül kezelnie ezt a problémát. Hogy miért mondom azt, hogy "félfogyatékosok"? Azért, mert aki egy ennyire könnyû dologra, mint a gankelés elkerülése ennyire konzekvensen képtelen, az valamilyen mentális rokkantságban szenvedhet.

Mint ahogy azt már írtam sylvanason, ssl-el játszottam, és 2 hónapja lemondtam az acc-om, mert sunwell-t rendesen raid-ezni csak két (számomra) túl hardcore guild-ben (napi 6 óra+ tömény raid) kezdhettem volna el. A pve játékosi képességeimrõl (bár szerintem inkább megfelelõ hozzáállásról, és szociális kapcsolatokról lehet beszélni, és semmiképpen sem a skill értelmében vett képességrõl. Csak azért is használom ezt a szót, mert ezek kiépítése, ill. a raidezés szempontjából megfelelõ személyiség megléte is egyfajta képesség.) pedig annyit, hogy egyrészt sikerült túllendülnöm Hogger-en, másrészt felkínálták a felvételt a Method-ba (a sylvanas-osba), ami jelenleg a világ 5. legjobb raidguild-je, és elsõ ally-s raid guildje. Én erre a meghívásra mondtam nemet, és hagytam abba a wow-ot wotlk megjelenéséig.

Ezzel nem azt állítom, hogy különleges tehetség vagyok, hanem csak láttam a mérhetetlen kíváncsiságot wow-os pályafutásommal kapcsolatban, gondoltam kielégítem, és ezzel elejét veszem egy további floodolásnak.

Még egy nagyon fontos dolog. Nem azt állítom, hogy az embert nem ölik meg más játékosok pvp realmeken, avgy, hogy enm tudnak kellemetlenkedni, hanem, azt, hogy emgfelelõ taktikákkal, magatartásformával, ezeket elég könnyen kezelni lehet, ill. olyan alacsony szintre lehet leszorítani, ami az ember szintezését gyakorlatilag semmilyen mértékben nem hátráltatja már. Outlandben pedig, egy normális, akár pve karakter is könnyen el tudja kerülni magukat a gankeléseket is, jó 80%-os arányban. HOgy ebbõl, hogyan bogozzátok ki, hogy én valamiféle wow-rambo avgyok, az számomra nem világos. Mint azt már leírtam többször is, erre (a gank kezelésére wow-ban) bárki képes. Örülök, hogy azért vannka emberk (Wildor) akik képesek felfogni/értelmezni azt, amit leírok, az ilyenek tartják az emebrben a reményt, hogy a világ még nem õrült meg 100%-ig.

Láttam voltak panaszok, hogy ez egy aoc topik. Eredetileg egy aoc-wow összehasonlító hsz-re reagáltam, ami teljesen a témába illett, kár, hogy ekkora flame lett belõle. Elhiszem, hogy valakiket zavar, hogy az amúgy gyakorlatilag halott topikban erõs offolás folyik, ezért nekem ez volt az utolsó, aoc-hez nem kapcsolódó hsz-em ebben a fórumban.

Ennyiért én megtartom dísznek! 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Seithennin
miért néha ellehet bujni a növényzetben mikor bugos 1 fa és belesétálsz aztán /stuck xDDD

nem rád értettem hogy törtön játszol hanem pantherre. Olvasod miket ír? Elbújni a növényzetben etc. Szerinted látta valaha a wowot?
én nem törtön játszom, de a 42-es huntámmal még BC elött elmenekültem a 60-as retripala elöl.
igaz végig kellett kite-olnom fél stv-n, még úsztunk is egy jót a tegnerben, de a végén sikerült annyira lehagynom, hogy el tudjak hs-elni.
õ meg ott maradt az isten háta mögött a tenger közepén 😄

Szerintem õ még az LFG Hogger státuszban van 😛
s0n1c
mindent tud a wowról, hiszen BT cleared :F
panther112 az egyik egy amiben biztos vagyok hogy neked fogalmad sincs a wowról meg a gankelésrõl meg a pvp-rõl. ha te elmenekülsz akár 1 nálad min. 10 szinttel nagyobb ellen elõl akkor te törtön játszol. meg feltámadsz takarásban, meg elrejt a növényzet OMG olvasod te amiket írsz? Wildor úgy erõsített meg, hogy elkerülheted a gankelést úgy ha leölnek, elmész kajálni és visszajössz 1 óra múlva amikor ráuntak a gankelõk.

Az AoC-ról meg már úgysem beszél senki.
/RIP
Seithennin
mondjuk igaz ami igaz nem erre való 1 fórum de olvass vissza hogy hol találsz olyan hsz t ami az aocról szól... sajnos nem nagyon játszák vagy aki játsza nem nézi a fórumot:S

Az hogy valaki a negativ véleményét irja itt le az szerintem teljesen helyénvaló, nincs ezzel semmi gond, engem csak az idegesit ha más játékról vitatkoznak számtalan hsz-en keresztül. A másik ami felbasz ha valaki itt
akarja eladni a megunt játékát, megvannak erre a megfelelõ forumok, öket simán kibannolnám.
edios
Nem adom fel! Négy ezer forintért vki teljes, még kb 1 hétig ingyé használható collectors editiont nem akar venni?<#vigyor3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sztem meg igaza van Omlásnak,vannak(vagy kene h legyen) alapveto topic szabalyzatok,ha vkinek nem tetszik a jatek,sztem mar kelloen kifikazhatta magat.
Mostmar fejezze be,vagy menjen innen!
Akar nyisson uj ez iranyu topicot...

Torzonborz
akkor sok sikert , beszélgess csak itt egyedül magadban az aocról 😄 ( no offense , vicc vót ne sértõdj be 😉 )

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Omlás
Szerintem meg ideje lenne kigyomlálni a topickot nemigazán vágom miért is itt megy az eszmefuttatás a wow-ról meg az mmo-k ról van annak is topikja lehet oda menni nem kellene totál szét offolni ezt a topickot.

AnarchoiD:
Az meg hogy ki szánalmas és ki nem ne részletezzük szerintem had döntse el már mindenki saját maga, hogy miért fizet és mi szórakoztatja. Ennyi erõvel aki átlagos személyautóval jár annak minden nyûgével bajával az szánalmas ? Aki meg Luxuskategóriás verdával jár az a tuti csávó ?

Ne nevettes már 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

AnarchoiD
gyerekek netepjetek egymast ez az AoC siro topic , higgadjatok le es rohogjunk egyutt a szanalmas AoC -osokon 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Seithennin
jaj olyan szép ez a sok b xD

Seithennin
jó látni hogy másra már nem is jó ez a topik mint hogy baba béna bumburnyákok ölik 1más életét <#taps>

panther112
Pusztán azért kezdtem el hangsúlyozni a két évet, mert amíg ezt nem tettem, addig kb. 5-6 pü-t kaptam, ill. néhány fórum hsz-ben is megjegyezték, hogy nem két hét játékból kell kiindulni. Viszont, ha ilyen sok különbözõ mmo-val játszottál, akkor neked kéne mindannyiunk közül a legjobban tudnod, hogy ahány játék, annyi féle pvp rendszer. És míg sokak szerint az aoc-ben nehéz elkerülni a gankelést (errõl személyes tapasztalatom nincs, de pl. vehetjük az l2, ahol szintén gondot okozott), addig a wow-ban ez nem probléma.

Egyébként pedig, a megállapításoddal nem tudok mit kezdeni, mivel semmitmondó a jelen helyzetben. Volt egy hsz, miszerint az aoc-ben, wow-ban.. nagy probléma a gankelés. Erre én reagáltam, hogy a wow-ban ez könnyen elkerülhetõ. Erre neked az a reakciód, hogy felsorosz egy listát, hogy milyen játékokkal játszottál, a lsita valamilyen értelemben legalább rendezett, mivel mmorpg-ket említesz benne, de mivel a teljes hsz. nem tesz mást, mint felsorolja, hogy mikkel játszottál az elmúlt x évben, akár beleírhattál volna fps-eket, szimulátorokal, online flash játékokat, sõt irl tevékenységeket is. Ettõl a hsz. témához való kapcsoltsága se nem nõtt, se nem csökkent volna, legfeljebb még jobban megishettük volna mindennapi tevékenységeidet.

A hsz. végén egy kissé lekezelõ módon fejezed ki, hogy nem értesz velem egyet, azaz hogy te is beállnál azon játékosok díszes körébe, akik szerint nagy, és komoly veszély/gond a wow-ban a gankelés.

Tehát jól értem mindössze ennyit akartál mondani: nekem is megkeseríti az életemet a sok ganker. Ez tiszta beszéd, ami belõlem, mint érzõ emberbõl valószínûleg ki is fogja váltani a szánalom nemes érzését, és ellátlak gankelés elleni tippekkel, hogy könnyebb legyen az életed, amit mint azt most már mi is tudjuk igen nagy mértékben meghatároznak online játékok.

Nethyrrea
annyira hevesen hangoztatod a 2 éves tapasztalatod mintha ez jelentené neked a világot.

akkor hadd szolgáljak neked néhány adattal MMO pályafutásomból:

lineage 2: 2 és fél évet toltam open beta óta, javarészt a server 3-ik legnagyobb alliance-jának egyik alapítójaként
RF online: szintén open beta óta 1 évig a szerver egyik top pvp klánjának egyik alapítójaként
cabal online, rappelz, exteel, world of warcraft, rohan online, némi AOC, stb.

ne próbáld meg nekem elmesélni mirõl szól bármi ami pvpvel kapcsolatos.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Denes888
Francér nicsn most szerver. Végre kezdett megint jó lenni, hogy lejeb veettem a grafikát és ment 60fps-el erre nicns most server.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Jeffjohnson
jaja pl:70es hunta elöl biztosan elfut de jobb ráhagyni akkor legalább csöndben van <#zavart2>

Seithennin
najó nem vitázok tovább felesleges<#wilting>

panther112
Sylavanas szerintem elég népszerû realm😊 És azokat a hordás (meg persze biztos van ally-s megfelõje is, csak azokkal értelemszerûen nem találkoztam) szerb-román ganker guildeket, amik a Sylvanas-on vannak nem kívánom a BS-en nevelkedett magyar fenegyerekeknek sem.

panther112
Megölnek egyszer, visszamész, takarásban feltámadsz, és elmész. STV egyik nagy elõnye, hogy jól takar a növényzet, így elég alkalmatlan a cc-re. STV-ben elvileg nincs mountja senkinek (most már vana lvl30-as mountbuff miatt). Soha nem hagytam ki stv-t, mert jó, és gyors xp, igaz sok a támadás, de könnyû õket elkerülni a változatos domborzat, sokat takaró növényzet miatt. Ha nem a megszokott ösvényeken közelíted meg a questelési területet, akkor úgy be tudod vágni magadat a mobok közé, hogy a még a lvl70es ganker se fog megtámadni, mert az út felõl nézve azt fogja hinni, hogy a terület üres, ezt semelyik másik területen nem lehet olyan jól kihasználni, mint stv-ben. Persze, aki az útról jól látható módon öli a mobokat... annka lesznek gondjai😊

Seithennin
de abban igazat adok hogy nem minden realm re ez a jellemzõ a népszerûbb realmeken van ez ált ez jogos

Seithennin
csak azt nem értem hogy mobozol, és alig van hpd vagy monduk félig van és mounton rádszaladnak 4 en és csücsülnek a hulládon nem tudod elkerülni... de pl ha el is mennek stv ben pl ugy is megtalálnak ujra és ujra

panther112
Semmi iylesmit nem írtam, sõt egyetlen embernek sem kérdõjeleztem meg egyetlen képességét sem (sõt azt is írtam, hogy valószínûleg sokkal jobbak lehettek pvp-ben, mint én, mert én zinte alig játszottam). Mindösszesen annyit írtam, hogy a wow-ban a gank-elést könnyen el lehet kerülni (amit azóta Wildor is emgerõsített), és, hogy ez az elkerülõképesség nincs is kapcsolatban az adott ember pvp képességeivel. Egyszerûen más mûfaj, mint ahogy a sikeres ganker sem feltétlenül sikeres pvp játékos. Másképp kell a 2 dolgot csinálni. Amit még szintén állítottam, hogy az outdoor pvp = gank, én nem vitatom, hogy esetleg van olyan realm, ahol ez nem igaz, vagy, hogy ez mindig így volt, de amelyeken én játszottam az elmúlt 2 évben, azokra ez volt a jellemzõ (mert ez nyilván nem jelenti azt, hogy soha egyelten egyszer sem találkoztam nem gank jellegû outdoor pvp-vel...)

Seithennin
viszont az lehet hogy õ olyan mint a south park ban a wowos részben az az ember a gép elõtt😄DDDD aki látta tudja mirõl beszélek OMG<#hehe>

Seithennin
csak azt nem tudom mibõl gondolja hogy azért mert õ játszott két évet mindenki más közben hello kittyzett? lehet ennyire csórónak nézünk ki hogy ne tudnánk befizetni? hm ki tudja...

Személyszerint nekem 3 karim van 40 felett egy pedig 60+ és neméreztem hogy unalmas lenne , amig van társaság akikkel tudok játszogatni addig szeretem mert érdekes , tele van új dolgokkal - harcrendszer,story(destiny questek nagyon tetszenek)és hát maga a világ - jó a világ háttere .
Egyébként meg igazatok van ez nem WoW 2.Nekem ennek ellenére tetszik mert nem is azt vártam hanem egy új világot amit benépesítenek a játékosok és nagy kaland lessz felfedezni. Epic-et hajhászni ott a wow, játszani nekem meg itt az AoC ami mellett kiváncsian várom az Aion-t ami remélem szintén nem egy wow2 lessz. 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

majd olyan lvl50 felett rájössz, hogy ez a game, hogy téged idézzelek: "nem 100%-os"
viszont jó szórakozást hozzá.
lvl30-ig nekem is tetszet...aztán uncsi lett -.-

Omlás
Egyetértek teljes mértékben.
A sok negatív kritika olvasása után kicsit elbizonytalanodtam az AOC-al kapcsolatban de kb ez addig tartott amíg belogoltam és elkezdtem játszani. Csak napi 2 3 órát tudok játszani jelenleg lvl25 nél járok 1 guardiannal és lvl18-nál egy barbárral. Vannak hibák nem azt mondom viszont személy szerint maga a hangulat a környezet és az élmény épp elég volt ahoz hogy úgy döntsek megveszem a játékot.Nálam egy játék mindig is játék marad és mint játék teljes mértékben jól szerepelt az AOC a hibák ellenére is. Lehet bennem van a hiba, hogy a sokk rosszban is a jót látom mert ha valami nem 100%-os akkor nem kezdem el a többi hibát is keresni egyszerûen hagyom a francba és játszom tovább mert különben oda jutnék, hogy nem is játszok csak egy bugreportot készítek ez pedig nincs szándékomban 😄.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Miért szegény? Ez is egy MMO ami ad egy világot némi háttértörténettel, questekkel s a kezdeti bugokkal. Nem kell itt rombolni az illuzióinkat nekünk szegény naiv szerencsétleneknek akik még biznak a fejlesztõkban és játszanak az AoC-al. Engedjétek meg hogy megpróbáljuk évezni ezt a "semmirekellõ" játékot.

"vessetek a mókusok közé" :)

Hat most megfogtal. Nem tudom a Te vagy Wildor velemenyere adjak jobban 😄😄

Lera,Dynn,Zulgron

Szegény te 😊)
Sajna ez a game... mission failed.
Running
Én hiszek még FUNCOM-ban h ebbõl egy kiváló játék lesz 1-2 hónap múlva. 😄

Jeffjohnson
nem is vitatkozom te egy isten vagy plz karácsonyi képeslapot meg aláírást nekem is plsplsplspslpslspsplsplsp

Még mindig: Eladnám AoC-mat. Ha valakit érdekel szóljon. Van egy 28-as Kimmériai Conqueror karim, az accot viszont tölteni kell. Az ár 5000 forint. <#email>

jah, ez tény.
wow-ban easymode volt elkerülni a gankelést, engem pl. talán ha 1x próbáltak gankelni, de akkor is, elmentem a konyhába vacsit csinálni, aztán mire végeztem vele, meg megettem, addigra a noob is elunta magát s elment.

aoc-ban viszont a lvl30 és azalatti guardianomat mindenki próbababának nézte, s 10 méterenként leöltek, mert a sebzésem nulla volt, vagy ha frenzy-ben voltam, akkor +100% dmg miatt kb. instant haltam, szarrá kite-oltak, mert nulla volt a snare effekt, stb.
uncsi, kiábrándító szar volt, többek közt ez is vette el a kedvemet az egésztõl...

panther112
Kicsit faramuci hasonlat, analógiának pedig végképp nem nevezhetõ. Itt egy két éves gyakorlat áll szemben néhány ötletszerûen odavetett, elméletinek sem nevezhetõ elgondolással. Azzal pedig egyszerûen nem tudok mit kezdeni, ha valaki(k), azt mondják, hogy elméleti lehetetlenség az a mindennapi gyakorlat, amit én, és egy rakás játékotársam éveken át folytattunk. Mellesleg a wow fórumban is kifejtették már jónéhányan, hogy hogyan kell a gankelést elkerülni, pl. konkrétan emlékszem arra az esetre, amikor Wildor adott tanácsot egy gankelésre panaszkodó kezdõ játékosnak. Ha az én tanácsaim nem tetszettek keresd meg Wildor-éit, azokkal is meg lehet úszni a gank akciók 90%-át, ebben egészen biztos vagyok.

Seithennin
amúgy nem célzok semmire de mikor 1 hülye megy szembe 100 kocsival nem azok közlekednek rossz úton szerintem

panther112
Anniyra örülök, hogy te is megmagyarázod, hogy az, amit az elmúlt két évnyi játékidõ alatt megtapasztaltam elvi lehetetlenség.

Nethyrrea
gankelésnek általában az a lényege hogy nem számítasz rá, ergo nem is tudod kikerülni, lol

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Torzonborz
áhh hagyd AoCról már úgysincs mit írni. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Meg mindig AoC topic 😊

Lera,Dynn,Zulgron

panther112
Nekem nem kérdés, hogy maradok azon a realm-en, amin a bc-s karaktereim vannak, ott ismernek, ott vesznek vissza minden további nélkül majd a top5-10 raid guildek, ha újra elkezdek játszani, mert van kiépült kapcsolatrendszerem. Amúgy sajnálom, hogy pvp realmen játszom, mert minden szempontból sokkal szarabb. Van is egy 40-es mage-em pve-n, ha van vlmi ünnep ott szoktam végigquestelni, mert annak úgy még hangulata is van, nem csak arról szól, hogy a sok hülyegyereket kell kerülgetni, akik csordástul járnak gank-elni, mert nekik ez jelenti a wow ünnepet...

Ráhúzod a mobot a gankelõkre? Hm ez viszonylag érdekesen hangzik. Amúgy meg akit a gank zavar az reroll PvE. Én az arathoron játszom, de van/volt karim PvP szerveren és izgalmasabb volt az élet ott. Mennék is vissza a 70-eseimmel ha lehetne pve->pvp szerver transzfert csinálni.
Davidus

V9ykn8_TZL0