12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • XenHai
    Az nem létezik a gammel 2 hetetgameltem utána be sem logoltam le járt a free 1 hónap azóta nem is néztem rá..
  • bélanéni #7094
    Ákos90 jól beszél, mondjuk én nem annyira csípem a trancsírozós, fejlevágós dolgokat, de nem zavaró, mert legalább annyi csodás táj és zene is van a játékban, hogy ellensúlyozza.
  • bélanéni #7093
    Érdekes amit írsz, nekem nem tűnt fel, hogy kevesen lennének a játékban. A kezdő területen sok volt, de amikor átjutottam az "igazi" játéktérbe, mégtöbb. Nekem ilyen téren sem volt hiányérzetem.

XenHai: elvileg itt kell: újraaktiváló link Ha banned, akkor lehet hogy tényleg banned
  • XenHai
    1 kérdés az gs-en van 1 hír sok hibát javítotak a gamben és ujra lehet aktiválni az accod 2 hétre ez ,hogyan van ,Mert az accnál nincs ilyen info és bannednek írja az accot...
  • playstation9
    Nah itt ebben a gameban hogy kell Playereket keresni mert beirom a player nevét és rámegyek a search-ra és az öszes létezö player kidobja... nem értem.. meg hova lehet irni hogy a többiek is lássák? mert én irok a SAY-ba hogy HI meg HI all de egyik sem ir visza hogy HI:D mintha nem is irnák semmit vagy csak ien bunkók vannak itt szerón?:D
  • Tababo
    Crome szerón vannak a legtöbben.Pve szerv.
  • playstation9
    Nah kiprobáltam a TRIÁLT...:D Hát mit ne mondjak.. a Grafra egy rossz szavam sem lehet ahoz képest hogy MMO.. 1680x1050-ben, 8Qx, 1000M látótáv,Árnyékok Ultrán,DX9,a többi beállítást nem irnám le de még a legaprobb részlet is maxon és a min FPS-em 35 a max 80, átlagban 50-55FPS az optimalizálás 10\9-pont:D azért meg meg akad néha..
    Eljutottam az elsö városba.. lehet hogy tul sokat várok elsőre egy MMO-tol de játékossal alig találkoztam a városban(FURY szerver) lehet más szervert kell keresni..Azért néha elkell egy szótár hogy mit is mond egy-egy adott NPC:D de amugy jo game..
    Itt is csatlakozni kell egy World-höz mint a WOWBAN hogy mindenki lássa hogy mit irsz? /join....?
    Melyik a legjobb szerver ahol sokan vannak?
  • Ákos90
    Bélanéninek mondandójához még hozzá tenném a HANGULAT kivesézését! :D mert tényleg az egyik megfogólya a játéknak a HANGULAT! én sokat wowoztam meg sok sok free to play játékal játszotam.A legtöbb mmorpgben a játék térbe elég keveset fektetnek raknak be sok fát dombot meg stb stb.. De itt aocba maga a "játéktér" nagyon hangulatos szóval én mikor megyek küldizni látok olyan tájakat helyeket amit rengeteg játékba nem látsz vagy ritka.Vagy harc közbe ahogy fröcsög a vér vagy kivégzel valakit és 2 karját és fejét levágod az is nagyon hangulatos (nem vagyok bolond :D )szóval ez egy igaző vérvörös barbár korszakba repít.

ps9: questeket mutatja a térkép, hogy hova kell menni. Lehet soloba is farmolni és itt nem kell meg venni a skilleket itt szintekre van bontva és bizonyos szinteken a képeségek erősödnek.
  • playstation9
    Nagy angoltudás kell hozzá?:D jah és a legfontosabb amit elfelejtettem hogy PVE-ben amikor elvállalsz egy Questet akkor mutatja atérkép hogy hova kell menned? Itt is lehet SOLOBAN FARMOLNI..mint a GW-ben? bélanéni? Itt is ugy mint a WOWBAN meg kel venned a SKILLEKET?

A Gamecard télleg csak 4K-körül van? 4.5k? Mert néztem az 576-ban ott 4.3K de nem tom hogy ez most akcio vagy mi mert a CD-GALAXI az meg 4.5K-ért árulja.. de csak a készlet erejéig.. felette meg ki van irva hogy 8.5K:D azért az egy kicsit durva lenne:D
  • bélanéni #7086
    playstation9 és a többiek. Még viszonylag kezdő vagyok, de azért megpróbálok válaszolni, hátha sikerül:

1. 80 a max. szint, és állítólag non-stop játékkal 2 hét alatt el lehet érni, de asszem nekem évekbe fog telni (LVL40-től lehet hátasod, ez ló, rinocérosz és mamut lehet)

2. A Crome szerveren sok magyar játékos van, én pl. egy Fekete Sereg nevű, minimum 60-70 főt számláló guild-ben vagyok. A Guild Wars-ot amiatt tudták így kivitelezni, mert ott csak a városokban vannak együtt a játékosok (ráadásul az is instance-ekre osztva), a külterületeken csak a csapattagok látszanak. Emiatt nem érdemes összehasonlítani...

3. Megéri, de csak akkor ha van SOK-SOK szabadidőd. Bár ezt lehet meg se kérdeznéd, ha nem lenne . Ami miatt megéri, az a nagyon jól kivitelezett világ és a nagybetűs HANGULAT!! Én GW-vel, WoW-al, EQ2-vel és ezzel játszottam eddig. Nálam ezek közül a WoW és ez viszi a pálmát, a WoW ehhez képest (szerintem) mind grafikailag, mind "kényelmi" szemponból elmaradottabb (nem hiába, majd' 4 évvel később jelent meg az AoC). Hangulatban kb. egyforma a kettő.

4. 1 éve mennek, de szerintem most folyamatosan nő az előfizetők száma, arra a sorsra nem mostanában fog jutni.

5. Csak emberek vannak, de 3 népből származnak. Továbbá 12 osztály van, amik 4 csoportba sorolhatók (Priest, Rouge, Mage, Soldier).

6. Vannak insták, de ezekben még nem voltam.

Felszerelés: sok féle cuccot lehet a hősre aggatni, legalább 13-15 félét. Mindenből vannak különböző "színű" változatok, hasonlóan mint a WoW-ban. Szerintem kellőképpen változatos e tekintetben is a játék.
  • Jeffjohnson
    még mindíg van 2db 60 napos feltöltőkártyám akit érdekel írjon privátban
  • playstation9
    Hali! Gondolkozok egy előfizessek-e erre a gammára.. és lenne pár kérdésem.
    1. Mekkora a Maximum szint amit el lehet érni a játékban?50?
    2.Sok magyar játékos van-e a szervereken? vagy ez 1DB "NAGY" szerver mint a GUILD WARSBAN?
    3.Megéri-e a játék ? tudom hogy azt fogjátok mondani hogy igen de csak van olyan aki tud róla mondani jót és roszat is..
    4.Mióta mennek a Szerverek? mert nem szeretnék ugy járni mint azok akik előfizettek a TABULA RASA-ra (MMO) és leálították a szervereket:D
    5.Mien kasztok vannak?
    6.Vannak-e insták mint a WOW-ban, ahol páncélokat lehet kiütni?
    Még egy kérdés de az inkább már csak egy mellékes dolog... a páncélok tekintetében mienek vannak?:D
    Bocs a sok kérdésért de .. fizetős game és nem szeretnék póruljárni:D
    Válaszokért előre is THX
  • Redmarlboro
    Ám a guild társad téved, nincs teszt fázisban. Jelenleg a Gyurcsány fázisban van! (Elkúrtuk)
  • Redmarlboro
    Visszatértem.
    Viledj-et PvE szerveren sosem fogod megtalálni, attól tartok.
    Az addon-okkal pár guild társamnak is gondja akadt, ugyanis nem mindegyiket akarja feltelepíteni, illetve elfogadni.
    Amennyiben segítség kell, tudok installereket küldeni.
    A DX 10-nél még állítólag tényleg problémák akadnak az FPS-el, lagg, fénykép effekt, stb.
    Én 9-et használok. Amikor összehasonlítottuk egyik barátomnál, nem sok különbséget vettem észre. Szebb-szebb, de annyival nem, hogy idegbajt kapjak a ''80%HP--->Fénykép Effekt--->Fatality'' PvP tevékenységek miatt. Amennyiben kész lesz, de jelenleg szó szerint klaviatúra romboló.
  • bélanéni #7081
    Beléptem a Fekete Sereg nevű guild-be. Remélem így hívják a klánunkat
  • Tababo
    Hát dx10 alatt eléggé leesik az fps.Még nem végleges a dx10 csak test.Sikerült megtalálni a többieket?
  • bélanéni #7079
    DX9-et vagy DX10-et érdemes használni? Az egyik Guild-tag lebeszélt a DX10 használatáról, mert hogy még teszt fázisban van. Ez jelent valamit, több a grafikai bug, mint DX9 alatt? Továbbá lassabb DX10 alatt? Köszi!
  • Tababo
    Elendir,Kalapcs,Salvatius,Keledor

Őket keresd online.
  • baalbaalbaal
    Köszi Tababo!
    De sajna még mindig nem találom sem a fekete sereget, sem a Viledj nevű mukit!
  • bélanéni #7076
    Köszi!
    Nekem az jön le abból, amiket írtok, hogy azért nincs általános érvényű aranyszabály, a legjobb kitapasztalni. Mondjuk én is annak a híve vagyok, hogy fedezze föl mindenki maga, mert az is a játékhoz tartozik, de ez érdekelt.
  • Tababo
    Mindenképp használj addon-t hogy kiférj.
    Itt nézz körül: http://aoc.curse.com/downloads/aoc-addons/default.aspx

Vagy ha fent lesz Viledj ő átküldi amit használ.

Az egyel alacsonyabb szintű legerősebb Combot én még berakom de a többit nem de attól függ milyen kasztal játszol.
  • Bandras DaSilva #7074
    Elég rég játszottam mér Conannal, de nekem úgy rémlik, hogy érdemes az alacsonyabb szintű kombókat is használni mert kevesebb staminát meg egyéb cuccot használnak, bár talán kisebb a sebzésük is.

Az optionsben fel tudsz hozni még jónéhány additional toolbart...alulra is lehet párat rakni, meg asszem lehet a jobb meg a bal oldalra is..pontosan nem tudom melyik fül alatt, de keress olyat, hogy additional toolbar ..ott beikszeled és már meg is kapod a következő toolbart.

Gondolom a kombo használat inkább pvpben érdekes..erről túl sokat már nem tudok mondani...majd lesznek itt még aktív játékosok akik el tudják majd ezt mondani:)).
  • bélanéni #7073
    Lenne egy kérdésem. LVL19-es vagyok (emiatt még kezdő), és nem jöttem még rá pontosan, hogy kell kezelni a Combo-kat.
    Nem arra gondolok, hogy csata közben mit kell nyomkodni, az eléggé egyértelmű.

Három dolog nem világos:

- egy adott Combonak úgy láttam vannak magasabb szintű változatai. Érdemes a kisebb szintűt is "varázsolni" vagy elég a nagyobbat?

- túl kevésnek tűnik a Hotbar a sok Combonak. Van lehetőség az oldalsó hotbar-on kívül, az Alt gomb nyomkodásán kívül és a lapozgatáson (1-10) kívül újabb hotbart elhelyezni?

- Érdemes sok combo-t használni, vagy elég csak a legütősebb 10-12-t?

Előre is köszi!

A játék ultraszuper!
  • Tababo
    Nem gáz hogy meghaltál 8szor.
    Fekete Sereg klán létezik.Szerintem írd be a globálba hogy magyarokat keresel de ha szépen megkéred Viledj bácsit akkor ts-en szól a srácoknak és bevesznek.
    Csak majd írd le a karaktered nevét.
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!
    Új vagyok vki le tudná írni, hogy tudok csatlakozni egy klánhoz?
    A cromon vagyok, de nem találom sem a Magyar kalandozók, sem a Fekete sereg klánt.
    19-es szinten vagyok barbárral, most jutottam ki a tortage szigetről.
    u.i. Az nem gáz, hogy már 8 szor megdöglöttem?
  • Redmarlboro
    Ma elintézzük.
  • Keihun
    Akkor irj rám ugyan ezen a néven vagyok Keihun és szolok a többieknek hogy vegyenek be.
  • Glesthor
    Na már a peccselés is meg van! :)
    Megyek a Fury-ra.
  • Keihun
    Igen van magyar guild a fury-n. Irj Kiscsillag-ra vagy Viledj-re.
  • Glesthor
    Késő... most megy a reinstall.
    Most átrakom simán a "D" meghajtóra. Kíváncsi vagyok, hogy így jó lesz-e.
    Azért köszi az infót!
  • Gear
    Úgyemlékszem hogy az egyik játék az AoC ami nem bírja ha ékezetes könyvtárba rakod. Tedd át máshová. nem kell újra installni csak egyeszerűen helyezd át a "játékok" mappán kívülre majd indítsad a ConanPatcher-t a játék könyvtárából.
  • Glesthor
    Van valakinek valami ötlete a leírt problémámra?
  • Gear
    Kis kiegészítő !

A Crom - PvE serveren az aktív magyar klán neve : A Fekete sereg
  • Gear
    Idézném Redmarlborót :

"Crom - PvE server! Nem tudom pontosan a guild nevét, hozzánk járnak TS-re.
    Aquilonia - RP-PvP szerver! Enslave a guild neve. RP-t nem nagyon találsz, de barátságokat szerezhetsz. Felnőtt mentalitású emberek többnyire.(Kidolgozott adó, stb...)
    Fury: Death Wish a guild neve. A leg elvetemültebb, masszív PvP játékosokat várjuk. Senkit sem kímélünk. Fix adónk nincs! Amennyiben szükségünk van valamire, összedobjuk."
  • szabi34
    Hali
    Fury-n van magyar guild? Most kezdtem a játékot, van egy lvl 20-as Demonologistom és szívesen belépnék a guildbe ha van...
  • Glesthor
    Jó reggelt!

Ez a problémám:

"Unable to locate the client installation folder. Please confirm the following path exists and is accessible.

D:\Játékok\Conan

Tudtommal normálisan installáltam a játékot. Most WTF?
  • Redmarlboro
    Vagányabbul néz ki az Avatar of Xotli, stb.
    Egyben büszkén jelenthetjük ki, hogy Khesattában már hírevünk van!Nem a ravatalozásra váró emberek listájára céloztam!
    A kedvenc mottóm (egy guild tag nyilatkozata): ,,Teljesen szétbaszták az új patch-el a játékot, nem is játszom ezzel a szarral!''
    2 Nap múlva eme nyilatkozat: ,,Srácok vettem 2 gamecardot, inveljetek már guildbe, csináltam egy kiskarit''
  • Redmarlboro
    már új taktikánk van.
    Vistrix sem reptethető.
    Ám ami a legjobb, hogy nem működnek a radarok, sem a teleport.
  • Tababo
    Javították a bug-ot?Nem hiszem el,tényleg fejlődnek a srácok.
  • Redmarlboro
    Catacombs-ba nincs.