Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow-ot US closed beta ota tolom , de csak azert mert meg nem talaltam mas ertelmes MMORPG-t pedig mindent megprobaltam (minden funcom gamma megvolt esatobbbi) de elkeserit hogy keptelenek egy mukodo , pofas MMO -t osszehozni a nepek ami nem buzlik mint a 5 napos hulla. verik a nyalukat az emberek pl , hogy Daoc, stb de elfelejtik , hogy milyen szarvas hibak miatt unalom miatt hagytak ott ezeket az "etalonokat" , es csak a jora emlekeznek, az ottani sirasokra meg nem.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szögezzük le; az, hogy nem tudod megoldani azt a porblémát, hogy ne gankeljenek le, a te magánügyed. MIvel ennyire sokan írtátok, hogy szinte szenvedtek a gankerektõl (nincs esély kikerülni, stv-ben nem lehet questelni, stb.) elhiszem, hogy így van, és legfeljebb sajnálni tudlak titeket, segíteni enm tudok. Azért örülök, hogy a magyar wow közösség nem csak félfogyatékosokból áll, gondolok itt Wildorra, akinek szintén sikerül kezelnie ezt a problémát. Hogy miért mondom azt, hogy "félfogyatékosok"? Azért, mert aki egy ennyire könnyû dologra, mint a gankelés elkerülése ennyire konzekvensen képtelen, az valamilyen mentális rokkantságban szenvedhet.
Mint ahogy azt már írtam sylvanason, ssl-el játszottam, és 2 hónapja lemondtam az acc-om, mert sunwell-t rendesen raid-ezni csak két (számomra) túl hardcore guild-ben (napi 6 óra+ tömény raid) kezdhettem volna el. A pve játékosi képességeimrõl (bár szerintem inkább megfelelõ hozzáállásról, és szociális kapcsolatokról lehet beszélni, és semmiképpen sem a skill értelmében vett képességrõl. Csak azért is használom ezt a szót, mert ezek kiépítése, ill. a raidezés szempontjából megfelelõ személyiség megléte is egyfajta képesség.) pedig annyit, hogy egyrészt sikerült túllendülnöm Hogger-en, másrészt felkínálták a felvételt a Method-ba (a sylvanas-osba), ami jelenleg a világ 5. legjobb raidguild-je, és elsõ ally-s raid guildje. Én erre a meghívásra mondtam nemet, és hagytam abba a wow-ot wotlk megjelenéséig.
Ezzel nem azt állítom, hogy különleges tehetség vagyok, hanem csak láttam a mérhetetlen kíváncsiságot wow-os pályafutásommal kapcsolatban, gondoltam kielégítem, és ezzel elejét veszem egy további floodolásnak.
Még egy nagyon fontos dolog. Nem azt állítom, hogy az embert nem ölik meg más játékosok pvp realmeken, avgy, hogy enm tudnak kellemetlenkedni, hanem, azt, hogy emgfelelõ taktikákkal, magatartásformával, ezeket elég könnyen kezelni lehet, ill. olyan alacsony szintre lehet leszorítani, ami az ember szintezését gyakorlatilag semmilyen mértékben nem hátráltatja már. Outlandben pedig, egy normális, akár pve karakter is könnyen el tudja kerülni magukat a gankeléseket is, jó 80%-os arányban. HOgy ebbõl, hogyan bogozzátok ki, hogy én valamiféle wow-rambo avgyok, az számomra nem világos. Mint azt már leírtam többször is, erre (a gank kezelésére wow-ban) bárki képes. Örülök, hogy azért vannka emberk (Wildor) akik képesek felfogni/értelmezni azt, amit leírok, az ilyenek tartják az emebrben a reményt, hogy a világ még nem õrült meg 100%-ig.
Láttam voltak panaszok, hogy ez egy aoc topik. Eredetileg egy aoc-wow összehasonlító hsz-re reagáltam, ami teljesen a témába illett, kár, hogy ekkora flame lett belõle. Elhiszem, hogy valakiket zavar, hogy az amúgy gyakorlatilag halott topikban erõs offolás folyik, ezért nekem ez volt az utolsó, aoc-hez nem kapcsolódó hsz-em ebben a fórumban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
igaz végig kellett kite-olnom fél stv-n, még úsztunk is egy jót a tegnerben, de a végén sikerült annyira lehagynom, hogy el tudjak hs-elni.
õ meg ott maradt az isten háta mögött a tenger közepén 😄
Az AoC-ról meg már úgysem beszél senki.
/RIP
akarja eladni a megunt játékát, megvannak erre a megfelelõ forumok, öket simán kibannolnám.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mostmar fejezze be,vagy menjen innen!
Akar nyisson uj ez iranyu topicot...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
AnarchoiD:
Az meg hogy ki szánalmas és ki nem ne részletezzük szerintem had döntse el már mindenki saját maga, hogy miért fizet és mi szórakoztatja. Ennyi erõvel aki átlagos személyautóval jár annak minden nyûgével bajával az szánalmas ? Aki meg Luxuskategóriás verdával jár az a tuti csávó ?
Ne nevettes már 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egyébként pedig, a megállapításoddal nem tudok mit kezdeni, mivel semmitmondó a jelen helyzetben. Volt egy hsz, miszerint az aoc-ben, wow-ban.. nagy probléma a gankelés. Erre én reagáltam, hogy a wow-ban ez könnyen elkerülhetõ. Erre neked az a reakciód, hogy felsorosz egy listát, hogy milyen játékokkal játszottál, a lsita valamilyen értelemben legalább rendezett, mivel mmorpg-ket említesz benne, de mivel a teljes hsz. nem tesz mást, mint felsorolja, hogy mikkel játszottál az elmúlt x évben, akár beleírhattál volna fps-eket, szimulátorokal, online flash játékokat, sõt irl tevékenységeket is. Ettõl a hsz. témához való kapcsoltsága se nem nõtt, se nem csökkent volna, legfeljebb még jobban megishettük volna mindennapi tevékenységeidet.
A hsz. végén egy kissé lekezelõ módon fejezed ki, hogy nem értesz velem egyet, azaz hogy te is beállnál azon játékosok díszes körébe, akik szerint nagy, és komoly veszély/gond a wow-ban a gankelés.
Tehát jól értem mindössze ennyit akartál mondani: nekem is megkeseríti az életemet a sok ganker. Ez tiszta beszéd, ami belõlem, mint érzõ emberbõl valószínûleg ki is fogja váltani a szánalom nemes érzését, és ellátlak gankelés elleni tippekkel, hogy könnyebb legyen az életed, amit mint azt most már mi is tudjuk igen nagy mértékben meghatároznak online játékok.
akkor hadd szolgáljak neked néhány adattal MMO pályafutásomból:
lineage 2: 2 és fél évet toltam open beta óta, javarészt a server 3-ik legnagyobb alliance-jának egyik alapítójaként
RF online: szintén open beta óta 1 évig a szerver egyik top pvp klánjának egyik alapítójaként
cabal online, rappelz, exteel, world of warcraft, rohan online, némi AOC, stb.
ne próbáld meg nekem elmesélni mirõl szól bármi ami pvpvel kapcsolatos.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Egyébként meg igazatok van ez nem WoW 2.Nekem ennek ellenére tetszik mert nem is azt vártam hanem egy új világot amit benépesítenek a játékosok és nagy kaland lessz felfedezni. Epic-et hajhászni ott a wow, játszani nekem meg itt az AoC ami mellett kiváncsian várom az Aion-t ami remélem szintén nem egy wow2 lessz. 😉
"vessetek a mókusok közé" :)
viszont jó szórakozást hozzá.
lvl30-ig nekem is tetszet...aztán uncsi lett -.-
A sok negatív kritika olvasása után kicsit elbizonytalanodtam az AOC-al kapcsolatban de kb ez addig tartott amíg belogoltam és elkezdtem játszani. Csak napi 2 3 órát tudok játszani jelenleg lvl25 nél járok 1 guardiannal és lvl18-nál egy barbárral. Vannak hibák nem azt mondom viszont személy szerint maga a hangulat a környezet és az élmény épp elég volt ahoz hogy úgy döntsek megveszem a játékot.Nálam egy játék mindig is játék marad és mint játék teljes mértékben jól szerepelt az AOC a hibák ellenére is. Lehet bennem van a hiba, hogy a sokk rosszban is a jót látom mert ha valami nem 100%-os akkor nem kezdem el a többi hibát is keresni egyszerûen hagyom a francba és játszom tovább mert különben oda jutnék, hogy nem is játszok csak egy bugreportot készítek ez pedig nincs szándékomban 😄.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"vessetek a mókusok közé" :)
Lera,Dynn,Zulgron
Sajna ez a game... mission failed.
wow-ban easymode volt elkerülni a gankelést, engem pl. talán ha 1x próbáltak gankelni, de akkor is, elmentem a konyhába vacsit csinálni, aztán mire végeztem vele, meg megettem, addigra a noob is elunta magát s elment.
aoc-ban viszont a lvl30 és azalatti guardianomat mindenki próbababának nézte, s 10 méterenként leöltek, mert a sebzésem nulla volt, vagy ha frenzy-ben voltam, akkor +100% dmg miatt kb. instant haltam, szarrá kite-oltak, mert nulla volt a snare effekt, stb.
uncsi, kiábrándító szar volt, többek közt ez is vette el a kedvemet az egésztõl...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lera,Dynn,Zulgron