2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#786 lehet hogy cheeteltek az ellenfelek, van a gamehez min 3 féle cheet
-
bgabor #785 Lazán küldi ez a játék. Sherman kibírja benne nemhogy a Párduc 75mm-es, de még a jagdtiger 128mm-es lövedékét is. Hogy mennyit változtak ezek a Shermanok 60 év alatt! Anno 1944ben még a 75mm-estől is azonnal atomjaikra robbantak. -
#784 Ruszki páylán mikor át kell vinni a vizen a jeepet, és utánna özönlik rám a nép, akkor hogy a bánatban lehet visszaverni őket, egyrészt akkor kavaékád az egész, hogy képtelenség figyelni, másik meg az, hogy a németek végeláthatatlan sora özönli ezt a retkes falut. -
QuickPlay #783 Sziasztok!
Ha valaki megcsinálta a német üzemanyagdepos pályát, legyen szíves írja le a feladatokat, mert nagyon elakadtam, sajnos. Köszönet érte!
Mint már annyian leírták - szerintem is - sok a bug és eléggé elcseszett ez a csoportos irányítás is Soldiers-hez képest. Jó játék lenne pedig - remélhetőleg a patch-ek valamit majd javítanak. -
#782 király, ha van kedvetek akkor játszhatnánk együt is -
#781 igen,tolom is néha multiba haverral -
#780 Van olyan akinek tetszik ez a játék?
-
#779 van akinek tetszik ez a játék? -
#778 -és +is -
#777 jó a patch csak valami fix és kéne hozzá mert copy verzsönnel nem megy.
Securom Loadert már próbáltam de nem visszi :( -
#776 beta patch
sokmindent fixál -
#775 Valaki nem jön multyzni?
gyertek verjük le a népeket :)
minden nap toljuk aki jönni akkar az szóljon itt a fórumban -
#774 ugyanazok fejleszteték, csak sztem ubisoft sietete őket és azért van benne ennyi hiba -
#773 backspace-el le lehet lassítani a játékot nem muszály pausolni
a harcerndszer meg nem rosz csak nem olyan mint az edigiek, az biztos hogy vannal benne hibák és hiányoságok, de a fejlesztők már dolgoznak rajtuk -
#772 Azt hittem én vagyok béna, mikor a lánctalpra célzok és az istenért nem történik semmi. Na akkor ez nálam ennyi. Nem szenvedek vele tovább tacticalon.
A Soldiersben lazán végignyomtam az összes hadjáratot, és jól szórakoztam, amint megjelent itthon megvettem eredetiben mert megérdemelte.
Nos, ezt biztos nem fogom ... -
#771 Az, hogy van pause, lehet közben gondolkodni a következő lépésen, attól még nem lesz lassabb egy játék, különösen ha tök felesleges gondolkodni mi is legyen a következő lépés, mert szétcsesztek egy jó harcrendszert.
Esküszöm, mintha a Star Wars Galaxiest látnám amikor kijött az NGE: ott is bizonygatták, hogy mekkora egy játék született; azt is védték páran, hogy milyen jó játék is lett belőle, mégis az összes veterán 90%-a lelépett belőle pár hónapon belül, mert eleve egy elhibázott harcrendszer készült el. -
#770 a Soldiers et is azok fejlesztették akik a FoW ot nem? -
#769 ha nem tetszik ne játsz vele
a Soldiers is orosz mégsem rosz, a Lada racing is jó csak tudni kell rendesen optimalizálni, a t-34est még sose sikerült szemből kilőnöm multiban pedig már sokat játszotam vele, esetleg akkor tudod kilőni ha előtte már kapott a pofájának a t-34 -
bgabor #768 Mert egészen más dolog hogy pörgős egy játék, és más dolog az, ami ebben a játékban megvalósul. A FOW fejlesztői is pont ott szúrták el, hogy pörgősebbre akarták venni a figurát, plusz teljes mértékben elcseszték a sebzésrendszert és a nehézségi fokozatokat. Itt most van két fokozat, az egyikben halhatatlanok az embereid, a másikban pedig halálosan flusztrálóan nehéz. Arról inkább nem is beszélnék, milyen az, amikor egy olyan tankot kell megvédeni, akmire a következő kanyarban egyszerre 6 bazooka nyit tüzet. Vicc az egész.
Az eredeti soldiersben mind az emberek, mind a harckocsik sérülésrendszere remekül el volt találva. Lehetett érezni, hogy a harckocsik számára a túlélést a mozgás jelenti, mert bármilyen harckocsija is volt az ellenek vagy neked, azt egy jól irányzott, lánctalpra leadott HE lövéssel mozgásképtelenné lehetett tenni. Itt ezt teljesen kivették, plusz teljesen irreális a páncélosok sebződése, egyenesen vicc az egész.
Sosem felejtem el, mikor FOW multiban egy Pz-II-es (a maga kemény 20mm-es ágyújával)kilőtte a T-34esemet, szemből!! Vagy hogy hányat kellett belelőni német 75mmes hosszúcsövű ágyúval felszerelt harckocsival az amerikai Shermanba, mikor a valóságban egyetlen lövéstől kikészült volna.
Azt sem értem, ki találta ki ezt az Arcade-Tactical nehézségi fokozatot, mindkettő elhibázott és használhatatlan koncepció.
Egyre inkább azt érzem, hogy az orosz fejlesztők egyszerűen nem képesek jó játékot készíteni. Túl balkániak hozzá. Ezek még egyetlen megfelelő színvonalú játékot nem tettek le az asztalra. FOW, Age of pirates, Lada racing, T-72 Bif satöbbi. Északáig sorolhatnám az ócska műveiket. -
#767 miért?
ez a game legalább pörög, nem unatkozik közben az ember
nekem jobban bejön mint a lassú, unalmas rts-ek
itt gyorsan kell gondolkozni és reagálni -
bgabor #766 Na te sem vagy épeszű... -
#765 akinek ez a game rohanós az játszon a lassabb játékokkal
legalább megtanultok gyorsan reagálni a dolgokra, és nem unalmas lapos a játékmenet -
#764 Én is taktical fokozaton nyomom, és rohanás az egész, elveszi az ember kedvét az egésztől.
Irtó nagy hülyeségnek tartom, hogy pl. meg kell védeni egy tankot, az rohan mint egy idióta, aztán bekrepál bármit is tesz az ember az ellen. Ahelyett, hogy szépen az embereimmel egyenként megtisztítanám az egész qurva várost ... :)
Szintén baromság, hogy van egy csendes város, tele brit katonákkal akik egy hidat őriznek, és ahelyett, hogy lekommandózná az ember az egészet, és a comp által vezérelt "erősítés" csak akkor avatkozna be amikor már mindenki hallja, hogy: jövünk, már az akció első 10 mpében a híd túloldalán állók is tudják, hogy megtámadták őket és be kell avatkozni, pedig a küldi célja a lopakodás lenne az utászokkal akik kis csónakon közelítik meg pilléreket ...
A Soldiersben ilyen azért nem volt! -
#763 7 azt hiszem. -
bgabor #762 Kipróbáltam a németek második pályáját Tactical fokozaton.
Tényleg nagyon tudnak ezek az orosz fejlesztők.
Megmutatták, hogy még egy zseniális játékból (Soldiers) is tudnak játszhatatlan szart készíteni.
Komolyan mondom többet nem fogok beszerezni orosz fejlesztésű játékot.
Ez már vagy a huszadik játszhatatlan, bugos szar, amit kiadtak a kezük közül. -
babus #761 Nagyon vicces vagy,sokat segitettél. -
#760 Akinek jobban bejott az elso resz mindenestol, az probalkozzon ezzel:
Silent.Heroes.
-
#759 az pontosan hanyadik pálya?
ha oroszokkal befejeztem utánna megnézem a németeket megin
nekem eddig minden pályát sikerült elsőre vagy másodjára megcsinálni
-
#758 Hát ilyen nincs németekkel totál esélytelen megcsinálni az üzemanyagdepo foglalálos pályát ennyire elszarni, hát hihetetlen. -
Thanatos #757 keresss -
babus #756 Valaki dvd boritót nem tudna be linkelni,sehol sem találok. -
#755 Én vagyok kétbalkezes, vagy ebben a részben tényleg nem lehet megjavítani az elfoglalt ellenséges járműveket, ellentétben az előző résszel? -
#754 ezt fejsd ki bővebben, mert parasztgyerek nem érti -
Bossbob #753 Szeintem is az a szakasos hülyeség elég rossz! A grafika nagyon szép a hdr meg minden de a sebzés az tényleg rossz! És a lövedékek sebessége... Igaz azt be lehet állítani de akkor anyyi a multinak. Remélem lesznek jó modok. Valaki mnem tudja milyen modok készülnek a játékhoz? -
bgabor #752 Bizony, a régi Soldiershez képet bizony elég gyenge lett, sajnos. Tönkretett sebzésrendszer, irányítás, rosszul szerkesztett rohanós pályák. Óriási kár érte. -
#751 Németekkel a talán utolsó pályát senki nem csinálta még meg? -
#750 Na azért ez sem teljesen igaz, oroszokkal pl arcadeban is szétkapnak egy pillanat alatt, de az kétségtelen ,hogy a gránátot jól bírják :) -
#749 Valakinek nem lenne kedve egy részletes leírást írni a játékról a gameplay blog részére? -
#748 az a külünbség hogy tacticalban szétvered a billt egy idő után,
arcedeban meg olyan vagy mint rambo :D -
#747 akkor reistagos pályán kijön a szemed mint a csigaszarva