Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Szeretnék sgítséget kérni most lett meg a játék valami eszméletlenül jó csak az a baj h elkezdtem a Németekkel és a második pályán vagyok,névszerint a Tank Traningen ott tartok h a fegyverrel felszerelt jármüvet abba a piros nyil helyére kell vinni ...na azt h kell megcsinálni mert minden rakétát belepakoltam de semmi nem történik..<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
elöre is köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
😊 én meg nem tudom leakasztani az ágyut 😄
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nezd meg azert megegyszer 😊
mondjuk leszamitva a csodaparkot, odaig jatszhato a palya, de ott nem tudok tovabb menni...
szerintem
shep : en 2x toltam vegig a tutorialt (2gepen jaccom) nekem mindig volt aknaveto, de probald meg hogy felmesz a lepcson es geppuskaval elkaszalod a benzinszallitot mindez basic trainingen, vagy elitre gondolsz ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az allied call gomb, és felmarkolni õket mint a fegyvereket
makett.tk
varunk valami modositast hozza, vagy nem tudom
szerintem
bár gondolom majd én is fogok szitkozodni ^^
A hirhedt park jelenet.igy rossz vicc az egesz.
Hogy keptelenek normalisan beloni a nehezseget.
nem is tudom hirtelen mi tevo legyek 😊 inkabb megenzem a COH-t.
igy eltolni ezt a szuper kis jatekot...
Bar a demoban is lehetett nehezseget allitani a config fileban, valami arany kozeputat kellene talalni.
terminator mod on
szerintem
Elakadtam az elején amikor a vonatra kell felszálni!!!
Nem indul a vonat!!
Segítsetek
köszi
szerintem
szerintem
szerintem
tenyleg lesz a sniper puskanal piros kor a celkereszt korul, de amivel en rohangalok rohadna meg az csak egy rifle /em3/ hiaba hasznalja ugyanezt a skulot mint a sniper, nincs rajta tavcso, azert lo az osszevissza, semmire se jo 😊
talan az elso reszeben nem volt ilyen puska, vagy ott csak rutinosabb voltam 😊
szerintem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
priluki : menj ata hidon aztan tuloldalrol tartsd a hidat amig fel nem robbantjak .. ami sok ido es vegen elokerul 1-2 tank is .. szal sporolj a panzershaftal ha a hid leomlott, akkor vagya kuldi kozepen 😉 szal ments sokat 😉