2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • m1garand
    keress vissza a fórumban a következő kérdésed is meg van válaszolva
  • Sir IvanHoe
    Tehat ugy van,hogy megcsinalom az elso palyat irja,hogy complett.Azutan nyomom tovabb akkor elkezdi a tankos gyakorlot amit mar megcsinaltam vagy continue es elkezdi elorol a palyat.
  • m1garand
    attól függ mit szeretnél
  • VénJoe
    a játék elején a vonatra, vagy a teherautóra kell felszállni?
  • m1garand
    Ez a hét híre!
  • Jeffjohnson
    olvasgattam egy kis FOW forumot és az orosz patch már állítolag kint van szal nemsokára megérkezik az angol verziora is....remélem a szürke verziora is hamarosan megjelenik ha nem akkor asszem 1el több eredeti gamém lesz...
  • Hecker007
    nem tuod a menüben kiválasztani mélyik pályát töltse be?
  • Sir IvanHoe
    Miert van az,hogy elkezdtem allikent es az elso palya utan mindig ujrakezdi vagy gyakorlopalyara tesz!?
  • Hecker007
    ezt a hivatalos német oldalon írták
  • Hecker007
    Update 1 (heute)?
    13.11.2006 - 19:23 von Armin
    Einer Newsmeldung zu "In the Rear of Enemy" (Titel des Spiels in den osteuropäischen Ländern) zu Folge wird der erste Patch während der zweiten Tageshälfte des heutigen Tages (nach welcher Zeitzone ist nicht klar, vermutlich Osteuropäischer Zeit) veröffentlicht werden.

In wie weit das für alle restlichen Fassungen des Spiels zutrifft und ob auch hier zeitgleich ein Update kommt ist nicht sicher.
  • bgabor
    Csak kiadják végre a héten.
    Bár azt nemigazán értem, hogyha már Pénteken elküldték akkor miért nem tették fel netre? Ubisoftnál nemvolt egyetlen ember aki feltette volna a hétvégén? Nemigen hiszem.
  • Jeffjohnson
  • Hecker007
  • m1garand
    úgy gondolom hogy visszatartják és az lesz a FOW2
  • m1garand
    úy gondolom hogy visszatartják és az lesz a FOW2
  • Jeffjohnson
    akkor viszont hol a patch?
  • m1garand
    Bestway is finished with their job, they have sent patch to Ubisoft last week on Friday. Now they are on vacation, that's why they are not answering regularly.

ubi forum
  • Hecker007
    a sherman se rosz tigrisek ellen
  • m1garand
    a német tanknak nincs ellen fel ha jól használják, patch ide vagy oda
    ja és az orosz páncélautónak
  • lee56
    lehet, neked igen, én a magam részéről patch után jáccok legközelebb.
  • Hecker007
    jaja, de hogy én már mióta ezt mondom
  • Jeffjohnson
    ne a patch et kell várni hanem játszani kell :) ha túleszed magad a laggon meg ,hogy lassú néha a játék a játékmenet néhány hibáján akkor egész élvezetes a game :D
  • m1garand
    kapják is az ívet az ubis FOW fórumon a BOT-49 nevű (FoW development team) gyerek már be se lép a fórumba, a dühös "lúzerek -userek" már egymást marják kínukban.
  • bgabor
    Minden gamer ismeri ezt a szót...

Viszont vasárnap van, és patch még mindig nincs. Megint át lettünk verve.
  • m1garand
    bug = hiba
    tehát "A játék roppantul (hibás)bugos, ezért a sok hiba

ja látom 00:12-kor írtad
  • m1garand
    a villáskulcsot keresd a jobb alsó saroban lévő menüben, ott három fül van azt hiszem a második, harmadikon van, de csak akkor fog javítani a ficek ha nála vagy a járműben van szerszámosláda
    ui: van kereső a fórumban
  • bgabor
    A cracknek nincsen semmiféle hatása a játékra. A játék roppantul bugos, ezért a sok hiba. Mindannyian várjuk a patchet, amit már két hete ígérgetnek, de könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén sem érkezik meg.
  • ld51
    Ja még valami.
    Csak egy hálózatot látok, gondolom a feltört verzió miatt van.
    Multiba király a játék.
  • ld51
    Csáó!
    Letöltöttem a gamet a warezstationröl, megcrackeltem. Megy minden faszán de a tankokat nemtom javítani, legalábbis az oktatópályán.
    Soliderssel rengeteget játszottam, úgyhogy tudom, hogy kéne működnie, de mégsem. Lehet, hogy a crack az oka?
    Ha tud valaki egy jót küldje már el privátba.
    Köszi!
  • m1garand
    Újabb háború előszelét érzem, hajrá
  • Hecker007
    securom loaderrel nemis fog menni, inkább a curerommal, de nekem a beta patchek nem mennek vele, de patch nélkül meg megy
  • bgabor
    Hát pedig én valszeg ezt a megoldást fogom választani, mert a tapasztalatok alapján hetekbe is beletellhet, mire valaki előáll végre az új crackkel.

Egészen biztosan nem chipkészlet függő a securom loader. Persze ettől még elképzelhető, hogy nem megy vele a FOW.
  • Hecker007
    én próbáltam ezzel a securom genyóval de nem ment, lehet hogy ezis lapchipkészlet függő mint a starfos
  • bgabor
    Securom Loaderrel nem indítható? Mert akkor menne crack nélkül is a felpeccselt változat.

Csak mert örülök, ha most hétvégén végre kiadják azt a rohadt patchet, így is hetek óta ígérgetik már, nemhogy még a crackre is várni kelljen egy-két hetet/hónapot. A patchelt játékok crackjeinek elkészítésével nemigazán szoktak sietni a cracker csapatok.
  • Hecker007
    jaja, ehez kell majd új crack is
  • bgabor
    Gondolom a patch kijövetele után még a megfelelő crackre is várhatunk...
  • Hecker007
    de alig nyomják patchel, van vagy 1-2 server max, mindenki a teljes patchre vár
  • m1garand
    nem, patch-hez kell erdeti lemez még...
  • bigfoot

egyebként ez hogy hogy megy eredeti nélkül is??
    patch el is megy anélkül?
  • m1garand
    lehet hogy már Magyarországon ketten megvettük