Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
mi?az hogy lehet?vmi bug volt?

Hecker007
Multiztunk ma egyet m1garandal, õ volt az oroszokkal én a németekkel 😊
és képzeljétek az orosz páncélkocsinak nincs elenfele 😄
kilõte a királytigrist, a hummelt, bármit vittem ellene mindent ki tudott lõni 😄😄
páncélkocsi lesz a kedvenc fegyverem mostmár 😄 BA-11 rulez 😄😄

szevasztok azt szeretném mgtudni hogy a németeknél a második csávónál a 4. pályán a "dinan" pályán elhelyeztem valami detonátort és a rádióval kell valamit csinálni de nem tom hogy mit és hogyan légyszí segítsetek.
és még azt szeretném megtudni hogy van nálam javítós doboz de a tankokat nem tom megjavítani
a segítséget elõre is köszi

m1garand
az enyém x800pro uez a helyzet állítsd be a videokártya tulajdonságainál tehát ne az alkalmazás döntse el a 3d beállításokat mintha így talán kevésbé szaggatna nálam, az effekt beállításokra nem nagyon reagál.
bízzunk egy minnél hamarabbi patchben (már tegnapra is késõ 😊 )

makett.tk

Hecker007
jah

Looserke
A RELOADED crack jó az UNLEASHED verzióhoz is?

Hecker007
vedd lejebb a textúrák minõségét meg a bloomot

bigfoot
van olyan!
6990FT és nagyon megéri!!

köszönöm isten, nagyon szerettem azt a játékot, kipróbálom, ha van olyan mint az elsõ ez is mehet a polcra..

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Gorbesz
Tudom ,mar ezer hozzaszolas volt ezzel kapcsolatban.

de meg mindig nem tudom miert szaggat, ha bejon egy tank... x800 GTO.

Spiral Zone fan

Azért nem bízzák a készítõk a véletlenre, hogy legyen elég ellenfél... <#wow3>

Ilyet utoljára még a Stunts-ban láttam:
annak a 2. része

hello ennek van valami köze a soldiers heroes of world war 2 höz? nagyon olyan?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

>hogy lehet azt a rohadek tankot megjavitani amikor raomlik a szikla?

Jobb oldalt alul, ahol az ikonok vannak, felül tudsz váltani a 3 izékével, és van még 2 ugyanolyan ikonsor az alapon kívül. Abból kikeresed a csavarkulcsot, és utána már csinálja.

Van még olyan mazochista rajtam kívül, aki tactical módban játszik? <#idiota> Beszedtem két levél nyugtatót kb. mire végeztem a németeknél elsõ pályával... Más külföldi fórumban olvastam, hogy ez még ráadásul gyenge is, késõbb sokkal jobban bedurvul.

Pozitívum:
- Szép
- Változatos fegyverek, egységek
- Jónak tûnik a sztori, látszik, hogy foglalkoztak vele

Negatívum:
- Kõ buta AI - saját emberemtõl fél méterre áll egy ellenség, erre elkezdi elõszedni a kézigránátot, közbe meg jól agyonlövik
- Másik kedvencem, mikor kirohannak mint Zrínyi a gránáttal a nyílt terepre a támadás parancs kiadása után (a géppityut persze gondosan elcsomagolja a hátizsákjába, hogy ne zavarja futás közben)
- Gyökér scriptelés - pl. meg akartam kerülni a parkot a német 1. pályán (kidobtam egy házat kézigránáttal), erre az embereim maguktól visszaszaladnak félútról, mert arra ugye "nem szabad menni" LOL.. akkor írják meg úgy, hogy tényleg ne is lehessen, ez így nem túl jó.
Szintén 1. pályán a vége felé támad kb. 25 angol a 2 megmaradt emberemre az AI meg a háttérben nyugodtan szerelgeti az elromlott tankot. Közbe egy-gránát is repül, de látszólag semmi nem zavarja õket a munkában. Ja és persze mind a kettõ terminátor, nem árt nekik az ólom <#zavart1>
- Ha elvesztesz egy (két) embert a küldetés elején, a vége felé valószínûleg nem bírod befejezni és kezdheted elõrõl az egészet, hiába jutottál el addig, mert esélytelen vagy, akkor túlerõvel támad a gép.
Looserke
az EMUDVD Unleashed verzióhoz is használható a RELOADED crack???

így nem kell a securom loaderrel szenvedni ugye?

Hecker007
nem a németekkel van a baj
nekem volt olyan hogy torony nélküli tankokat rakott le a játék
az emberekk meg tankok sose oda lõtek ahova céloztam velük,
(és nem csak nekem volt ez a problémám)

lehet volt mar de nem birok visszaolvasni tul sokat! hogy lehet azt a rohadek tankot megjavitani amikor raomlik a szikla? eddig a repair kit et sikerult kivennem a tankbol hasznalni hogy lehet? irja hogy mennyek vmi repair ikonra de nincs ilyen ikon kivalasztom invertoriba oszt csa semmi nem tortenik

bigfoot
merthogy??
a németeket senki se tudta lenyomni vagy miért??
de így se jó ahogy van!jagdtiger nagyon gyenge lett

Hecker007
nem mert egy nagy kalap sz*r 😊
mi kipróbáltuk és elég unreal lett tõle a game

bigfoot
senki nem tolja ezzel a moddal...

Serpa
a legutolsóban benne vannak az elõzõ updatek.

bigfoot
ebbõl a modból elég ha csak az utolsó frisítéseset rakom fel?

Hecker007
nem jössz multyzni m1garand?
alázzuk megint a népet :-)

bigfoot
nem is sok!!!sztem 2 hét és meg is veszem
addig tolom a simaval,most lett meg😊

m1garand
A FOW kapható a www.galaxisnet.hu -n 6990Ft

makett.tk

mano1b
koszonom me probalom hatha sikerul

Hecker007
hívni kell még 2 embert a call to ally gombal (asszem ez a neve)
és akkor ha megvan bepakolod õket a vonatba vagy a teherkocsiba.
az egyik a frontra visz a másik a tankos kiképzésre

mano1b
itt jarok elvagyok akadva

mano1b
csak 4 katonam van beraktam a vonatba de semi a kocsival ugyanez van valami nem jo

Hecker007
az egyikbe rakd az összes emberedet, asszem összesen 6 db ember

mano1b
az lenne a kerdesem hogy mit kell csinalni a gyakorlo palyan az alomason a vonatot
jeloli es a teherautot kulon kulon beszalta de nem jo se hogy kerem segitsen valaki koszonom.

na hát, ez egy bug volt. elvileg már ki kellett volna írnia a completedet 😄 korábbi mentésbõl indulva már kiírta
lehet, a németeknél nem csináltam meg az összes küldit, valami gigantikus harcteret tölt be egyszer, ami már nagyon szaggat nálam. majd 1 hét múlva futok neki, amikor lesz egy kis hardware upgrade... 😊
Shep
Ez nem az a pálya, te azt mondod amikor a keresztezõdésnél kell mókázni nem? legalábbis abban van kanyon, itt csak a nagy szívás van, németek 7. vagy 8. pályája

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a fickókkal át kell cipelni ládákból a lõszert asszem
én elakadtam a szövetségesekkel, amikor vmelyik partot el kellett foglalni. nemtom, hogy ez most az Omaha beach volt, vagy vnmi teljesen más...lényeg, hogy a végén, miután mindenkit kiírtottunk és felrobbantottuk a lövegeiket, és az összes küldetés ki van pipálva, nem történik semmi...mindenki áll mint a cövek és mission completed sincs.... ez most vmi bug és elõrõl kell kezdenem a küldetést???? vagy várni kell még vmire??
Sziasztok.Ami kép be van linkelve pár hozzászólással lejjebb....Na szóval ott a trainer pályán hogy a bánatban kell a tankot feltölteni lõszerrel?????Üzemanyag ok,de a lõszer kifogott rajtam eddig....<#help>

én is tököltem vele sokat. ez egyik pajtában egy dzsip mogötti ládákban találsz aknákat, amikkel tele kell hinteni az utat. vannak ott egyéb más finomságok is.
A legnagyobb, utolsó konvojnál furcsaság történt egyébként, lehet csak mákom volt, de az elsõ tankjuk aknára futott, a többi pedig megállt pálya szélén, csak a gyalogosok futottak elõre harcolni. Az álló páncélosokat pedig, mivel egy kanyonba voltak szorítva, fentrõl ki lehetett rakétázni/gránátozni már könnyedén.
Shep
Valakinek sikerült megcsinálni a németekkel a benzinraktáros pályát, ha igen, hogyan? Szerintem teljes képtelenésg visszaverni a végén a támadást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bigfoot
hát nekem még nincs meg sajna😞
Mon még meg sem jelent😊
aki pedig tolja az a multit részesíti elõnyben sztem

Shep
Úgy látom nagy az érdeklõdés a game iránt

Shep
A benzines pályán a németekkel elfoglaltam a raktárat, csókát beültetem a tartályautóba és utánna mit kell csinálni, mert a kocsi elnindul kifele a bázisról, aztán egyszer csak megáll, az ellen özönlik világba egészen addig nem is volt gond míg nem érkezett vagy 4 tank, na azokkal má nem bírtam, ez vmi bug, vagy mi a francért áll a kocsi mire vár?

Shep
Senki nem játsza a single részt?

szerintem meg megkell várni a peccset,az majd kijavitja talán,én ugy nézem nem a ping miatt van,nekem multiba(hamacsi)mindig beáll 15 fps re és onnét nem mozdul.csak néha lefelé
aha, de multiban sztem inkább a ping miatt lehet... én pl 2-3 szerverre tudok felmenni (gondolom azért mert nem eredeti...vagy aztán fene tudja xD), és azokon mindig akad. de sztem a ping miatt
m1garand
ja és multiban még szarabb.
Az Ati kártyák nem bírják ezt a gamet?
Másnak is van ilyen gondja?

makett.tk

m1garand
nekem p4 3Ghz x80pro uez a helyzet

makett.tk

Shep
Nemtetekkel a benzinraktáros pályán, hogyan tudom megölni a rádiósokat anélkül, hogy észrevennék a tettemet?

hát ez az! celeron 2,8 Ghz 1024 mb RAM, Saphire radeon 9600 atlantis 256 mb
szóval ez nem egy olyan atombivaly gép... de hiába megy gyorsan a game, azért néha a nagyobb seregeknél, bazinagy robbanásokkor vmiért beszaggat. de akkor is ha lejebb veszem pl az effekteket
bigfoot
milyen géped van?