Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és képzeljétek az orosz páncélkocsinak nincs elenfele 😄
kilõte a királytigrist, a hummelt, bármit vittem ellene mindent ki tudott lõni 😄😄
páncélkocsi lesz a kedvenc fegyverem mostmár 😄 BA-11 rulez 😄😄
és még azt szeretném megtudni hogy van nálam javítós doboz de a tankokat nem tom megjavítani
a segítséget elõre is köszi
bízzunk egy minnél hamarabbi patchben (már tegnapra is késõ 😊 )
makett.tk
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
de meg mindig nem tudom miert szaggat, ha bejon egy tank... x800 GTO.
Spiral Zone fan
Ilyet utoljára még a Stunts-ban láttam:

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Jobb oldalt alul, ahol az ikonok vannak, felül tudsz váltani a 3 izékével, és van még 2 ugyanolyan ikonsor az alapon kívül. Abból kikeresed a csavarkulcsot, és utána már csinálja.
Van még olyan mazochista rajtam kívül, aki tactical módban játszik? <#idiota>#idiota> Beszedtem két levél nyugtatót kb. mire végeztem a németeknél elsõ pályával... Más külföldi fórumban olvastam, hogy ez még ráadásul gyenge is, késõbb sokkal jobban bedurvul.
Pozitívum:
- Szép
- Változatos fegyverek, egységek
- Jónak tûnik a sztori, látszik, hogy foglalkoztak vele
Negatívum:
- Kõ buta AI - saját emberemtõl fél méterre áll egy ellenség, erre elkezdi elõszedni a kézigránátot, közbe meg jól agyonlövik
- Másik kedvencem, mikor kirohannak mint Zrínyi a gránáttal a nyílt terepre a támadás parancs kiadása után (a géppityut persze gondosan elcsomagolja a hátizsákjába, hogy ne zavarja futás közben)
- Gyökér scriptelés - pl. meg akartam kerülni a parkot a német 1. pályán (kidobtam egy házat kézigránáttal), erre az embereim maguktól visszaszaladnak félútról, mert arra ugye "nem szabad menni" LOL.. akkor írják meg úgy, hogy tényleg ne is lehessen, ez így nem túl jó.
Szintén 1. pályán a vége felé támad kb. 25 angol a 2 megmaradt emberemre az AI meg a háttérben nyugodtan szerelgeti az elromlott tankot. Közbe egy-gránát is repül, de látszólag semmi nem zavarja õket a munkában. Ja és persze mind a kettõ terminátor, nem árt nekik az ólom <#zavart1>#zavart1>
- Ha elvesztesz egy (két) embert a küldetés elején, a vége felé valószínûleg nem bírod befejezni és kezdheted elõrõl az egészet, hiába jutottál el addig, mert esélytelen vagy, akkor túlerõvel támad a gép.
így nem kell a securom loaderrel szenvedni ugye?
nekem volt olyan hogy torony nélküli tankokat rakott le a játék
az emberekk meg tankok sose oda lõtek ahova céloztam velük,
(és nem csak nekem volt ez a problémám)
a németeket senki se tudta lenyomni vagy miért??
de így se jó ahogy van!jagdtiger nagyon gyenge lett
és akkor ha megvan bepakolod õket a vonatba vagy a teherkocsiba.
az egyik a frontra visz a másik a tankos kiképzésre
jeloli es a teherautot kulon kulon beszalta de nem jo se hogy kerem segitsen valaki koszonom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A legnagyobb, utolsó konvojnál furcsaság történt egyébként, lehet csak mákom volt, de az elsõ tankjuk aknára futott, a többi pedig megállt pálya szélén, csak a gyalogosok futottak elõre harcolni. Az álló páncélosokat pedig, mivel egy kanyonba voltak szorítva, fentrõl ki lehetett rakétázni/gránátozni már könnyedén.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mon még meg sem jelent😊
aki pedig tolja az a multit részesíti elõnyben sztem
Az Ati kártyák nem bírják ezt a gamet?
Másnak is van ilyen gondja?
makett.tk
szóval ez nem egy olyan atombivaly gép... de hiába megy gyorsan a game, azért néha a nagyobb seregeknél, bazinagy robbanásokkor vmiért beszaggat. de akkor is ha lejebb veszem pl az effekteket