Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp akkor lehet h az a baj h 2 emberem meghalt?Mert csak 1 maradt a végére!<#confused>

nekem AMD Athlon Xp 2400+ Sapphire radeon 128 MB 1 GB Rammal néhol teljesen minimumon jácchatatlanul szaggat a játék néha 3 fps el megy ilyenkor mentek egyet visszatöltöm és akkor már jáccható sebességet ér el a gém ami nekem kb 12 fps szóval az se jó de legalább jáccható nem értem mi a gond amikor néha 40-50 fps el megy amikor sok minden be van kapcsolva és elég sok egység is van a képernyõn nincs vmi megoldás azon kívül hogy új gépet vegyek
Shep
Ja egyébként nagyon nagy játék, mekkora harcok vannak már benne azt a mindenit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát pedig azzal kell szétlõni, az oldalát lõdd középen meg az elejét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ugyvan 😊 és mielött megkérdezi valaki HE = high explosiveAP = armour piercing 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a piros mintha a HE lenne, a kek meg az AP
asszem 😊
Sephi
Apropo. Tudom elmondtak hogy melyik tolteny mire valo de kerek egy refrest.

Szal mire valo a piros es mire a kik?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Lufaxt.

Ket tolteny van. A piros es a kek. Ami van meg az a gepfegyver.

A tank tetejen van olyan multi rakete fele alvany de azt nem tudom hasznalni. Lottem a hajoba 30+ piros toltenyt es 20+ keket oszt nem akar elsulyedni.

pontosan melyik reszit kell lunni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
a tankkal kell amit szermányoltál

Sephi
Jol van ma de nem akar a partrol ralonni a fene egye meg. Megprobaltam atusztatni oket a kicsi szigetre de onnan sem birt ralonni a lelkem.

Szal sima boozukaval kene ralonni nemde? Meg lesz este probalva.

Shep
Teljesen más a 2, ez is nagy meg az is.

Serpa
állítólag igen.

döntsd el Te!
^^

Shep
Hát elvileg jön a bejátszás, hogy elhúzzák a csíkot.

És azt nem tod h utnána mit kel mert elsülyesztem..beszállok a kis csónakba de nem akar semerre mennni...??

AnarchoiD
raketavetovel addig szorod a hajot amig el nem sullyed

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shep
Kissé pörgõsebb a game mint az elsõ rész volt.

Sephi
Ott vaok a nemetekkel amikor a hidat robbantottuk fel. Most kaptam egy tankot es aszongya DESTROY THE BARRAGE ami gondolom az a nagy szalito hajo a folyon. Nos en arrol minden lelottem... aztan mind lottem de nem akar elsulyedni. Aztan megoltem mindeki a szarazfoldon de meg mindig nem enged tovabb mert ott az a hajo. Miafaxt kell ott csinalni?

Végigvittem volna az elsõ német pályát, ott állunk a Calliope rakétavetõ mellett, de nem lehet beleülni, csak megnézni a szem ikonnal. Mi ez a hülyeség?

teddymac
áá én amcsikal vagyok, németeknél más a szitu ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
ujrakezdtem kuldetest (tankos) és lás csodát sikerült 😊

Teddy kössz a segítséget de megin kéne egy kicsi help.A Németekkel az 1. pályán vagyok szétlöttem a végén azt a nagy hajót utána beszáltam a csónakba mert az volt a feladat és nem tok vele mozdulni nem megy sehova tudja valaki mit kell??😊

Naxos
tankot hogy kell megtankolni?😊

teddymac
köszi srácok,hogy ilyen türelmesek vagytok és válaszoltok <#worship>

alma2
nyokodni kell csak a gombot maguktol beallnak a csapatba, ha kozel vannak...

szerintem

alma2
Ha nem mondta a jatek, hogy lodd szet a tankot csak elkezdted lovoldozni szerintem sose fog szetrobbanni, vagyis csak akkor lodd mikor megkaptad feladatnak.Ha megkaptad es nem esik szet, akkor benned van a hiba

szerintem

Hecker007
1 ötlet: kezd elõrõl a tankos tréninget

Hecker007
1 ötlet: kezd elõrõl a tankos tréninget

Naxos
nekem is ugyanaz lenne a problémám mint AlbaBACSI-nak csak azzal a különbséggel hogy az elsõ faszit hozzá tudom adni a csapatomhoz de a másodikat már nem...

Sephi
Gyerekek a Company Of Heroes tenyleg jobb mint ez? Mert ez nekem oltari nagynak tunik!

Imadom!

teddymac
és hogy lehet átlépni

teddymac
mindent löttem

AnarchoiD
FRAPS nevu proggival , http://www.fraps.com/

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Gerbill
Próbáltad már úgy is hogy nem a lánctalpat lövöd(még nem játszottem vele csak tipp)?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hecker007
na nekem is lenne 1 kérdésem: hogy lehet ilyen kis videókat felvenni a játékból?

Hecker007
átlehet lépni de nem ajánlatos.
én a németekel csináltam a kiképzést és ott simán átvitte a tankot az ágyú a túloldalról is

teddymac
már oda toltam tök közel és semmi
mintha átlöne a tankon

teddymac

SEHOGY SE MEGY!!
nem lehet átlépni ezt a részt valahogy ?

Hecker007
lõdd a HE-lõszerrel és a toronyra próbálj célozni

teddymac
ugy néz ki mintha átmenne a golyó a tankon

teddymac

teddymac
a teherautó amivel oda húztam az ágyut az elszált 😄

Serpa
hol találod el?
AP vel lõsz?

teddymac
fel is robban a tank mert nekem nem akar hiába találom el?

teddymac
hát Cod2 -ben jobb vagyok 😄

Hecker007
akkor te nem tudsz célozni

teddymac
Azt csináltam

Hecker007
nyomjad a ctrl-t és célozz te

teddymac