2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • m1garand
    Nem tudom, hogy az én véleményem mennyire számít de sokat játszottam Heckerrel FOW-ot és úgy van ahogy mondja sőt ezeket a példákat ki is próbáltuk.
    Ja és ha vki nem ért egyet a másikkal és olyasmiről próbálja meggyőzni amiről tudja, hogy nem így van persze hogy felkapja a vizet, engem is próbáltak már ilyesmivel megvezetni idősebbek csak ha ők esnek pofára akkor jön Arany János
    "Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
    Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.".
  • Heavy knight
    Hali!
    OFF:
    Lol. A Bakok márcsak ilyen agresszívak tudnak lenni. :)
    Hagyd már rá Gábor!!!Úgysem fogod tudni neki megmagyarázni,h. nem úgy van,nameg annak az életkorintervallumnak -,ami az adatlapjában van-, főleg az első feélnek az a meggyőződése,h. ő a legtökéletesebb a világon, a többiek hülyék. Nem veszik észre magukat, de néha azért akad igazuk.
    Uh. szerintem hiába is idegesíted magad ilyenekkel,felesleges.

ON

Saját véleményem a játékról. Qvajó graf, quvaszar sebzésrendszer.Valami moddal ellensúlyozhatnák már.Nameg az új cuccok, animek is tetszenek.
    Csak kár,h. az én gépemnek ez sok...
  • Jeffjohnson
    Sziasztok nekem elsöre nagyon bejött a game föleg azután ,hogy elkezdtem multizni (igaz a tankok sebzése elég fura és a valoságtól is messze van)de
    aztán elolvastam a forumot és egy kicsit lehuzott....
    egy patch vagy mod sokat segítene rajta bár ha minden olyan lenne mint a valoságban akkor egy tigrissel végiglehetne gyalulti az ellent gondolom ezért is van ez a "furcsa" sebzés de azért a multi része jó 4vs4 ben probáltam laggolt egy kicsit meg néha nagyon belassúlt de azért fellinges.
  • Hecker007
    azt te szerencsétlen kis gyökér hogy mi a logika a fow sebzésrendszerében, ha visszaolvasnál mielőtt írnál akkor tudnád
    ,mostmár kúvára nem akarom ismételni magam mert ha lenne annyi eszed hogy visszaolvass akkor tudnád hogy miről van szó és nem értetlenkednél kis szerencsétlen sz*rláma
  • Hecker007
    ha nemérted akkor baj van a fejeddel, a soldiers is csak moddal valósághű, nézz meg egy igazi képet egy kilőtt tankról szerencsétlen, azon szerintem látszik hogy elvékonyodik egy-két helyen a páncél meg kilyukad, nem mindig sikerült 1 lövésből kilőni 1 tankot, ez a game meg azért hibás még szerencsétlen mert most jelent meg, ha kipróbálnád a soldiers első kiadásával tudnád hogy azse volt jobb szerencsétlen, a panzers azmeg nem ez a kategória, jah és sztem többet olvastam már utánna ezeknek mint te, meg némileg több képet is láttam sztem, és mostmár k*rv*ra unom a sok marhaságodat
    (Nyers sorry hogy ilyenekkel rondítunk a topicodba, de vannak még ilyen szerencsétlenek akkik nem értik meg hogy ez játék és nem valóság)
  • bgabor
    Sajnos a CoH szintén nincs még csak köszönőviszonyban sem a valósággal.
    A sok tré második vh-s RTS közül egyedül a Soldiers és a Blitzkrieg sorozat ér valamit, a többi kritikán aluli.
  • bgabor
    Elkezd kilyukadni? Tudod ez nem a Panzers ahol életerőcsíkja van a tanknak. A valóságban kétszer ugyanoda nem lehetett lövést bevinni, egy lövés vagy átszakította az ellenséges tank páncélzatát, vagy sem. Olyan nincsen, hogy több lövéssel ütök lyukat a péncélzaton.
    Olvassál már utána egy kicsit annak amiről beszélsz.
  • bgabor
    Mégis mit mondanál el,te kis szerencsétlen? Nemigazán értem miről zagyválsz.
  • bgabor
    Érdekes én ma FoW-oztam, és két egymás mellett álló királytigrisnek 5 lövésbe került kilőni egy Shermant, méghozzá oldalról!
    Ez egyszerűen nevetséges.
    Ehhez képest a Soldiers rendszere sokkal életszerűbb volt.
    Többek között ponsoan azért nem érte el a FoW topic még az ezer hozzászólást sem, mert az emberek zöme nem multizik vele a béna sebzésrendszer miatt, ahogy az a korábbi hozzászólásokból pontosan kiderült.
  • Hecker007
    jól beszél a kollega, én már rosszul vagyok ha meglátom a hülyeségeidet, ha nemtetszik akkor ne játsz vele (de ezt szerintem már mondtam) van még egy csomó rts játsz azokkal ha ww2-est akarsz ottvan a CoH, vagy a Blitzkrieg
  • Hecker007
    öhhm, nagyon el van találva a sebzésrendszere annak a gamenek, a királytigrist kilőtte szemből 1 lövéssel egy kis szar t-34/76, azért ilyennel a fowban még nem találkoztam, fowban meglövöm a tankot páncél elkezd lyukadni és kb 3-4 lövésből annyi neki, de csak akkor ha az egyhelyben áll és nem csinál semmit, ha mozog akko 1 lövése van az embernek de attól még semmi baja a tigrisnek azmeg kilő 2s alatt
  • m1garand
    ja és ha annyira nem tetszik a játék akkor minek fárasztod itt az embereket a véleményeddel, ja és a soldiers is orosz játék amúgy mod nélkül nem is szívesen játszanak vele az emberek
  • m1garand
    ezt írtad:
    Az eredeti soldiersben mind az emberek, mind a harckocsik sérülésrendszere remekül el volt találva.
    Hecker007 majd válaszol.
  • Hecker007
    hibajavítás: -tr +te
  • Hecker007
    Rólad meg inkább nem mondok semmit.
    Különben meg ha elmondanám akkor valszeg néha kikapnánk ezt meg nemakarom :) , én/mi is magunktól jöttünk rá aki multyzik előbb-utóbb rájön magától.
    tr meg játszad a single-t meg a cooperativot az való neked
  • bgabor
    Elég gyerekes viselkedés ez.
  • McKalton
    Oké rájöttem :D
  • McKalton
    Én ma szereztem meg a játékot és el is kezdtem játszani vele. Egész jó így a CoH után- Viszont a 2dik traning pályán elakadtam amikor a tank kiképzős pálya vanés meg kéne javítanom a tankomat nem találom a repair ikont azt írja hogy egy wrench-et(kulcsot) keressek de nem találom hol van az? pedig nálam a repair kit
  • Hecker007
    (: mondtam hogy többet nem segítek, ha ebből se jönnek rá akkor sajnálom :)
  • m1garand
    ha ilyen nagy a szád lefogod harapni a nyelved :))
  • Hecker007
    a logikára én jöttem rá
    aki még nem tudja nézze meg jobban a tankját amit épp kilőnek vagy nézze azt amit lő kifele, de nagyítson rá rendesen
    többet nem segítek
  • bigfoot
    nah mondmá
  • lee56
    Hát nemtudom mi abban a logika, engem kifejezetten zavar, hogy hiába hozok be heavy tankot pl is-2-t, ha nincs szerencsém szart se érek vele és bármilyen kis szar tank kilőheti, ez gáz
  • m1garand
    a random sebzésre
  • lee56
    attól függ mien moddal jáccottál, anno a SOE (storm over europe) -val nagyon pontosan lehetett lőni, 10-ből 9szer akár ugyanoda is lőhettél, a btrh modban ezzel ellentétben már minél messzebbre lősz annál pontatlanabb a tank célzás, hasonlóan a kézifegyverekéhez.

Pontosan mire irtad válaszul hogy találtál benne logikát?
  • Hecker007
    az hadititok mindenki jöjön rá magátol
  • bigfoot
    és mi az?
  • m1garand
    én a soldiersben sokkal nehezebben tudtam egy álló tank uarra pontjára célozni volt hogy talált és volt simán elmenet mellette a lövedék pedig semmit nem mozdult a két jármű mondhatni "furi"
  • m1garand
    én/mi már találtunk benne logikát
  • lee56
    mondjuk ezt soldiers howw2 multijára igaz, és ennek legalább van némi köze a valósághoz, a fow-ban meg mintha random lenne a tankok sebzése. Picit érdekes hogy pl. t34-essel ki lehet lőni simán egy jagttigert szemből! . Aztán ugyanabban a játékban, később vettem egy is2-t, jött egy másik jagdtiger, lőttem mint a hülyegyerek, aztán rámfordult és egy lövésre kilőtte az is2-t. No comment, továbbra is azt mondom hogy jó modok nélkül, ez a játék (multipléjer része) arcade lövöldözés, semmi több.
  • Hecker007
    de a patchet csak az tudja használi most még akinek eredeti a játéka :(
    így én maradhatok még a full alap gamenél
  • m1garand
    szerintem sokkal érzékenyebb a lövés helyére a fow mint a soldiers (mod nélkül most próbáltuk a kv85 egy lövés szemből a tigrisnek a vezető előtt lévő - legvastagabb - páncéljára és vége én kb 15 lövést adtam le rá de csak a lánctalp jött le (kurvára örültem hogy van ilyen szerintem ez nagy bug amit könnyen ki lehet használni) ennél a fow patch nélküli verziója is jobb.
    kipróbáltam a patchet sok minden változott pozitív irányba.
  • bgabor
    Kijelölöd a csapatod, majd benyomod a supressive fire gombot és a célt.
    A 'supressive fire' gombot az alsó-középső kezelőpanelen találod.
  • bgabor
    Annyit tehetünk, hogy várunk a végleges patchre, ami már a warez verzióval is használható lesz, hátha az tud majd kezdeni valamit ezzel a temérdek buggal és hiányossággal.
  • hoditoka
    hello
    én marha még a kiképzésen akadtam el, ott hogy a romok közt kell a táblákat+tankot és kiskocsit szét lőni, én ezt megtettem, de ekkor megjelenik vagy 10 tábla, amit suppressive fire-vel kell lelőni ha jól értelmezem, de ezt hol találok, mert mindegyik kiképzésen itt akadtam be, és így eléggé szivom a fogamat,
    a segitséget előreis thx,
  • bgabor
    Igen ám, csakhogy ez single playerben történt.
  • Hecker007
    nem t-34 volt hanem is-2
  • lee56
    jagdtiger szemböl, hát az igen fura, nagyon nagy mákod lehetett, még ha 85milis t34-ről lenne szó akkoris érdekes, 250milis frontpáncélzatu JAGDTIGER-t akárhányszor jáccottam, szemből még nem lőttem ki semmivel, és nekem se lőtték ki szemből soha semmivel.
  • a.carkey
    Sőt, még a Heroes of the WW2-ben is ... :)
  • m1garand
    a jagdtigert a t34 szemből nyugalmi állapotban 8 lövésből tudtam kilőni