2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • a.carkey
    Tulképpen mi a különbség a két mód (tactical és arcade) között?
    Miért cseszték el ennyire az irányítást az előző részhez képest?
    Nem lenne rossz game, de ez a csapatösszevonásos idiótaság ... Borzasztó!
    Korábban nem voltak ilyen rohanós pályák. A buta irányítás miatt néha nagyon megkeserítik az ember életét. Én inkább szeretek halkan, csendben gyilkolgatni. Itt meg ... Rohanás az élet.
  • Hecker007
    nekünk is tört úgyhogy jöhetsz:D
  • m1garand
    nem vagy egyedül
  • Neoncsoves
    én is jönnék csak tört a játékom
  • Hecker007
    mégvalaki esetleg?
    gyertek multizni nem harapunk
  • Hecker007
    ja
    sorry hogy csak most írok de codozni voltam
  • Neoncsoves
    na én a tank traininget még régen megcsinaltam... de amikor continue-ra mék, ujra kezdi a küldit :(
  • m1garand
    16.00 jó?
  • Hecker007
    ok
    hánykor kezdünk?
  • m1garand
    igen
  • Hecker007
    a reloded féle crackel futatod a gémet?
    mert aki ezzel játszik még nem volt ilyen problémája, legalábbis én nem hallotam róla
  • Hecker007
    ha megjavitották a calliopét akkor azzal le kell írtani az uszályt a vízrő, utána meg go a csónakokhoz és ezzel vége is ennek a küldetésnek
  • w77d
    Sziasztok elakadtam azon a pályán ahol a németekkel kellett először megvédeni egy hidat, aztán az fölrobbant. Most végigverekedtem magam az angolokon és eljutottam egy térre ahol vannak elhagyott tankok stb. a vizen pedig egy uszály úszkál ágyúkkal! mit kell itt tennem?
  • weezy
    Sziasztok!

Lenne egy óriási problémám.Ha elindítom a játékot és csinálni akarok magamnak egy felhasználót és rámegyek hogy login ezt írja ki: Exception: invalid call (erender device cpp, 535) rákattintok az OK gombra és azután ezt írja ki: ERROR: Program will be terminated. És kilép a játékból. Mi lehet a baj??légyszi segítsetek :D előre is köszi
  • Hecker007
    m1garand, ma jösz multizni 18:00-19:00 körül?
    aki szeretne jönni az majd szóljon
    a szervert m1garand csinálja
  • Hecker007
    a traktor az szinte megsemmísíthetetlen :D
    arról max az embert lehet lelőni :D
  • bigfoot
    de a gameben minden kilőhető mindennel?
    pl egy párduccal is kilőhetek egy is2t?
  • bgabor
    Ez már komolyan a vicc kategória. Nekem multiban a T-34esemet lőtték ki Pz-IIessel.
  • m1garand
    volt amikor defektet se kaptam
  • m1garand
    a lassú német tank jó zsíros célpont ja és nem egy páncélautó kb 1 vs 1 veszteséggel de akkor is megéri
  • bigfoot
    mi?az hogy lehet?vmi bug volt?
  • Hecker007
    Multiztunk ma egyet m1garandal, ő volt az oroszokkal én a németekkel :)
    és képzeljétek az orosz páncélkocsinak nincs elenfele :D
    kilőte a királytigrist, a hummelt, bármit vittem ellene mindent ki tudott lőni :D:D
    páncélkocsi lesz a kedvenc fegyverem mostmár :D BA-11 rulez :D:D
  • levi1989
    szevasztok azt szeretném mgtudni hogy a németeknél a második csávónál a 4. pályán a "dinan" pályán elhelyeztem valami detonátort és a rádióval kell valamit csinálni de nem tom hogy mit és hogyan légyszí segítsetek.
    és még azt szeretném megtudni hogy van nálam javítós doboz de a tankokat nem tom megjavítani
    a segítséget előre is köszi
  • m1garand
    az enyém x800pro uez a helyzet állítsd be a videokártya tulajdonságainál tehát ne az alkalmazás döntse el a 3d beállításokat mintha így talán kevésbé szaggatna nálam, az effekt beállításokra nem nagyon reagál.
    bízzunk egy minnél hamarabbi patchben (már tegnapra is késő :) )
  • Hecker007
    jah
  • Looserke
    A RELOADED crack jó az UNLEASHED verzióhoz is?
  • Hecker007
    vedd lejebb a textúrák minőségét meg a bloomot
  • bigfoot
    van olyan!
    6990FT és nagyon megéri!!
  • Rusy
    köszönöm isten, nagyon szerettem azt a játékot, kipróbálom, ha van olyan mint az első ez is mehet a polcra..
  • Gorbesz
    Tudom ,mar ezer hozzaszolas volt ezzel kapcsolatban.

de meg mindig nem tudom miert szaggat, ha bejon egy tank... x800 GTO.

• TheCow
    Azért nem bízzák a készítők a véletlenre, hogy legyen elég ellenfél...

Ilyet utoljára még a Stunts-ban láttam:
  • Neoncsoves
    annak a 2. része
  • Rusy
    hello ennek van valami köze a soldiers heroes of world war 2 höz? nagyon olyan?
  • TheCow
    >hogy lehet azt a rohadek tankot megjavitani amikor raomlik a szikla?

Jobb oldalt alul, ahol az ikonok vannak, felül tudsz váltani a 3 izékével, és van még 2 ugyanolyan ikonsor az alapon kívül. Abból kikeresed a csavarkulcsot, és utána már csinálja.

Van még olyan mazochista rajtam kívül, aki tactical módban játszik? Beszedtem két levél nyugtatót kb. mire végeztem a németeknél első pályával... Más külföldi fórumban olvastam, hogy ez még ráadásul gyenge is, később sokkal jobban bedurvul.

Pozitívum:
    - Szép
    - Változatos fegyverek, egységek
    - Jónak tűnik a sztori, látszik, hogy foglalkoztak vele

Negatívum:
    - Kő buta AI - saját emberemtől fél méterre áll egy ellenség, erre elkezdi előszedni a kézigránátot, közbe meg jól agyonlövik
    - Másik kedvencem, mikor kirohannak mint Zrínyi a gránáttal a nyílt terepre a támadás parancs kiadása után (a géppityut persze gondosan elcsomagolja a hátizsákjába, hogy ne zavarja futás közben)
    - Gyökér scriptelés - pl. meg akartam kerülni a parkot a német 1. pályán (kidobtam egy házat kézigránáttal), erre az embereim maguktól visszaszaladnak félútról, mert arra ugye "nem szabad menni" LOL.. akkor írják meg úgy, hogy tényleg ne is lehessen, ez így nem túl jó.
    Szintén 1. pályán a vége felé támad kb. 25 angol a 2 megmaradt emberemre az AI meg a háttérben nyugodtan szerelgeti az elromlott tankot. Közbe egy-gránát is repül, de látszólag semmi nem zavarja őket a munkában. Ja és persze mind a kettő terminátor, nem árt nekik az ólom
    - Ha elvesztesz egy (két) embert a küldetés elején, a vége felé valószínűleg nem bírod befejezni és kezdheted előről az egészet, hiába jutottál el addig, mert esélytelen vagy, akkor túlerővel támad a gép.
  • Looserke
    az EMUDVD Unleashed verzióhoz is használható a RELOADED crack???

így nem kell a securom loaderrel szenvedni ugye?
  • Hecker007
    nem a németekkel van a baj
    nekem volt olyan hogy torony nélküli tankokat rakott le a játék
    az emberekk meg tankok sose oda lőtek ahova céloztam velük,
    (és nem csak nekem volt ez a problémám)
  • STFU
    lehet volt mar de nem birok visszaolvasni tul sokat! hogy lehet azt a rohadek tankot megjavitani amikor raomlik a szikla? eddig a repair kit et sikerult kivennem a tankbol hasznalni hogy lehet? irja hogy mennyek vmi repair ikonra de nincs ilyen ikon kivalasztom invertoriba oszt csa semmi nem tortenik
  • bigfoot
    merthogy??
    a németeket senki se tudta lenyomni vagy miért??
    de így se jó ahogy van!jagdtiger nagyon gyenge lett
  • Hecker007
    nem mert egy nagy kalap sz*r :)
    mi kipróbáltuk és elég unreal lett tőle a game
  • bigfoot
    senki nem tolja ezzel a moddal...