2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#26 kiváncsi vagyok, be lehet-e majd robbantani a jeget.
amennyit ebből a vidből le lehet szürni, jó nagy terek lesznek (havas területből kiindulva, messzire látni). -
#25 Nem érdekes az a lényeg hogy jól beszakadtak -
#24 nem'tom, de a tankból nem lehet látni, hogy jégre megy rá éppen? -
#23 Sorry még1x de nem nagyon szeretek regelni.
Amúhy az a game a BEST az RTS-ek között szerintem. -
#22 Ok, értem. // Egyébként ingyenes a reg! -
#21 Nem néztem mert ott regelni kell magam. -
Thanatos #20 hagyad neki kell linkelni valamit emrt amugy elvonási tünetei lesznek ;) -
#19 Ott van a #16-osban, jesszus ... -
#18 OUTFRONT 2 TRAILER (66MB) -
#17 Mekkora zsír lenne hogy azt a hajót is lehetne irányítani. :) -
#16 Outfront II Bink Movie -
#15 E3 2005: Outfront 2
Megint ez a név körüli mizéri, majd ha lesz hivatalos, akkor kijavítjuk itt is. ;)
A linknél alul vannak képek is, egyre jobb!!! -
#14 Jók. -
#13 Kijött pár újabb shot az orosz oldalon, kezd alakulni a cucc! -
#12 Már mikor 2004 juniusában. -
#11 Mi ... mar kijott az elso resze? Miko' ? -
#10 faxxa!
-
#9 Valahogy úgy :) -
#8 ez a "Soldiers: Heroes of WWII" folytatása? -
#7 és ez most angolul is megjelenik? (nem ismerem a játékot még)
vagy olyan keverék lesz mint, anno a republic volt? mondjuk ott bejött a cirilbetűs újság, igazi felüdülés volt úgy nézni, hogy tényleg nem értettem mi van benne:)) itthon el tudom olvasni a napilapokat, de azokat se értem:)) -
#6 Ez a game nálam az egyediségével tarolt.
A folytatást nagyon várom már. -
#5 Részleteket sajnos nem írnak, vagy ha igen, akkor ritkán és oroszul. Sajnos eléggé elhagyagolják a játék hírezését és reklámját. pedig nagy szükség lenne rá!
Új egységek, missziók, textúrák felbontásának növelése, motor ráncfelvarrás ---> jobb kameranézet és részletesebb táj. Ennyit lehet tudni. Bővebben az E3-on nyilatkoznak! -
#4 húú de jóó hír !
"de annyi újdonság került már bele" <-- bővebben ? -
#3 Cyrus ne offolj a topicomban!
Néha kicsit jó pihengetni. ;) -
cyrus #2 sry, maradunk az AAO-nál, és minden eltévelyedett comrade-t büntetünk :D -
#1 Gőzerővel készül a Soldiers folytatása. Az ukrán BestWay csapat (1C) játéka a tavalyi év egyik meglepetés RTS-e lett, újszerű ötletek és megoldások garmadájával. Eredetileg kiegészítőnek indult a project, de annyi újdonság került már bele a fejlesztők szerint, hogy inkább második részként fog futni. Russian Game Developers Conference keretében már volt is egy kisebb bemutató. Képek és orosz preview. Vmi comrade lefordíthatná. ;)
// Release date 4th Quartal of 2005