Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Légyszi segitsen valaki
Akár fullon van a grafika akár minimumon.
Másnak nincs ilyen problémája? Esetleg nem tudja valaki hogy ez mitöl van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
valaki segítsen
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a "Faces of War" könyvtárban hozz létre egy "mods" könyvtárat és másold be oda a realism mod fileokat.
pl. c:/programs/faces of war/mods/realism mod v1.0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-eliminating "armour hitpoint system"
eltávolítják a páncél találti rendszert; magyarosan (sztem)--> átdolgozzák a penetrációs rendszert
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
kemény volt,társam kilépett így egydül maradtam oroszok ellen,40 percig....
de nyertem😊
a sok szerencsétlent szétszedtük lazán <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
-REALISM MOD VER1.0- 18th July 2006
-add Browning M2 cal.50, only tank\apc\AA mounted, not removable (now Maxson AA is a beast and jeeps are dangerous ).
-changed all weapons' rate of fire
-changed all infantry's weapons range of fire.
-fixed tanks' inventory, now at least one mg is pickable from all tanks (if possible), removing it will disable one of the tank's mgs.
-"tactical mode" changed, now allies and opponents soldiers are more vulnerable to bullets and they have quiet the same amount of healthpoints.
still working on :
-making a better grafic model for M2 cal.50
-tanks and artillery range of fire.
-eliminating "armour hitpoint system"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A németekkel ekezdtem a küldetést, megcsináltam a basic traininget, a tank traininget az elsõ híd robbantós missiont, aztán a kövi ilyen "várostisztítós" pálya (arcade módba) ezután ismét berakja a tank traininget ismét, ez szándékosan történik és így kell neki? 😊
http://www.sendit.com/help/help_postage
ha sikerült megrendelni akkor majd jelezd lehet hogy engem is érdekel ez a lap jó áraik vannak, vmelyik fórumban találtam ott megbízhatónak írja a srác õ többször is rendelt
makett.tk
több különbségrõl nem tudok de lehet hogy az emberek és a fegyverek paraméterei is mások (célzás stb.)
makett.tk
makett.tk

makett.tk
Ezt kicsit bovebben ha kerhetnem 😄
Bocs a sok kerdesert de keves idom van jaccani es azt ki akarom elvezni nem kinlodni.
Biztos tudjátok már, de lehet multizni cdkey nélkül is !! Ez valami õrület!! :-))
Próbáljátõk ki, baromi izgi!!nekem jobban bejön ha csak gyalogsággal lehet menni+aknavetõk és goölyószóróval.A tankokkal nagyon szaggat, és nem áll másból mint iszonyú robbanások! galogsági harcnál tõbb a stratégia szerintem..:-))