2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Thanatos
    nem, sajnos kaposváriak már mind szétfürészelték a dvdiket...
  • Madmano
    Nincs itt olyan Kaposvári vagy környéki,akinek megvan egyben a játék?
  • bigfoot
    demoval lehet még vmit csinálni azután hogy lejárt az idő?mert azt írja hogy már nem lehet vele játszani de még nincs meg a teljes és addig elszórakoznék a demóval
  • Shep
    Na megcsináltam a pályát, a végére nem maradt csak 1 mortar csapat, meg jópár gyalogos figura, meg egy nagy halom szét lőtt tank meg egyéb jármű a kanyonyban.
  • Hecker007
    igen azt látom hogy külföldieknek nagyon tetszik, nekem kicsitse....
  • Hecker007
    ha szépen számozva van akkor elég az elsőt kicsomagolni és utánna csomagolja a többit is
  • bgabor
    Patch tényleg jöhetne már. Az irányítás sokszor egyszerűen borzalmas, néha az ember a haját tépi tőle. Ráadásul úgy van elkészítve a játék pályáinak 70 százaléka, hogy folyamatos az akció, egy pillanatra sincs megállás.
  • Madmano
    Sziasztok.Egy kérdés:letöltöm a DVDunleashed verzióját a játéknak,7részben,rar-ban tömörítve.Utána csak annyit kell csinálnom,hogy egy mappába kicsomagolom mindet?Esetleg csinálok belöle egy kép-filet.Aztán be a Daemon-ba?
  • Serpa
    utóbbi.

fórumban dicsérik, különben nem linkelném.
  • Hecker007
    Serpa te ezt kipróbáltad vagy csak linkeled őket?
    Mi tegnap kipróbáltuk de nem volt a legjobb:/ , egy csomó tank torony nélkül rohangált a pályán, a németek meglepően megerősödtek, nem oda lőtt semmi ahova céloztunk vele.
    Egyhén szólva qurva sz*r
  • Serpa
    WW2Game MOD v0.5 b9 -update-
    change list
  • Charly
    Sziasztok Patch mikorra várható?
  • Hecker007
    valaki nem jön multyzni egyett a lejebb említet moddal?
    a szerver neve: m1garand(HUN)
    még vagy 2 player kéne
  • Hecker007
    na sikerült megcsinálni
  • Hecker007
    előjött nálam valami bug vagy nem tom mi, indítom a játékot és az intro után kiírja hogy: C:\programfiles\ubisoft\facesofwar\resources\video\intro\thumbs.valami hiányzik utánna meg program will terminated és nem tudok játszani
    tegnap még jó volt
  • Hecker007
    ez jó, de kiis kéne próbálni
    nem csinál valaki egy szervert ezzel a moddal?
    (én sjanos nem tudok belső hálón vagyok, max hamachi-val tudnék szervert csinálni)
  • Serpa
    -az összes egység használható a multiban
    -armor fix value
    -összes tank javítható
    -...

WW2Game MOD v0.5 b7

1)extract ww2game05b7.rar with winrar in your 'FOW/mods/' folder
    ex: c:/program files/faces of war/mods/
    2)then you can see 'FOW/mods/ww2game05' folder
    3)Start FOW, go to OPTIONS\MOD, select a mod from list then ADD.
    4)Play
  • Shep
    Erről beszélek (tacticalban nyomom amúgy), mire a tankok megjönnek már jó ha egy mozdulni bíró tankom meg egy tankelhárító lövegem van, amiből a tank magában nem ér semmit a löveget meg úgy kilövik mintha ott se lett volna, de azért nehogy már egy ilyen játék fogjon ki rajtam :)

bgabor: ha értelmeset nem tudsz hozzászólni akkor máskor inkább ne is szólj hozzá.
  • puca007
    Nah próbálgattam már sokadjára de a "2. hullám" mindig áttör rajtam lealáz, a tankok végig mennek és mission failed :) aknázhatok én agybafőbe, lese állnak lőni rám, tankjaim eddigre már nincsenek szal bukó (pedig arcadeba kenem elsetom képzelni mien lehet tacticalba :D)
  • puca007
    speciel én is a keresztőzédéses pályán szórakozok :) ha minden tankot végigviszel a pályán a kereszteződésbe, a mortart is befoglalod meg a támadó hullámok előtt aknázol, sztem meglehet oldani, majd én is próbálgatom :)
  • bgabor
    Hogy lehetne hozzá magyarítás, hogyha egy hete jelent meg?
  • bgabor
    Ha olyan "kis szar" emberek, hogy lehet, hogy nem tudod legyőzni őket?
  • Shep
    Valaki árulja már el, hogyan lehet megcsinálni a németekkel az útkereszteződéses pályát, egyszerűen esélytelen vagyok, vagy a kis hülye emberek szednek szét, még a tankok érkezése előtt, vagy pedig azokat ne mtudom kiszedni, őrület.
  • Hecker007
    a patch mikor lesz már kész hozzá? nagyon idegesítő mikor kilép csak úgy játék közben
  • Serpa
    fan vid

a hangulat az megvan, szó se róla.
  • Shep
    Hát embertelen, gáz ez a nehézségi fokozat dolog, németekkel nem bírom megcsinálni tacticalban a keresztutas pályát, a végén szarrá szednek a kis szar emberek, úgy nézem terminator mode lesz ebből.
  • Hecker007
    még nincs, de nem lenne rosz
  • Naxos
    magyarítás van már a játékhoz??
  • Hecker007
    nincs
  • djukel
    Van skirmish mod ebben a gameben?
  • pihe83
    Nekem nagyon tetszik,jól összerakott game,csak a multiplayer alatti iszonyu szaggatás idegesít,de nagyon. Remélem nemsokára kijön a patch,és kijavitja ez a hibát is, sok más mellett.
  • Sephi
    Valahol talan sajnalattal , de kiprobaltam a Company Of Heroest es jobban megfogott. Vegulis ugyanez csak talan epitgetozos es azert teccik jobban. Persze a graf messze jobb a FOW -ba :D
  • Gerbill
    Én annak a Call for Ally-nak a tutorialon kívül még sehol nem vettem hasznát, pontosabban nem tudtam használni. Már csak egy emberem volt, és a többi katona közül nem tudtam felvenni a csapatomba.
  • m1garand
    azta +2 fickót akik kijönnek az állomás épületéből (mikor a video elindul)a call for ally (F9) a mutató kézre vált és egyessével fel kell "markolni" azt a két embert akik a parancsnok mellett állnak ha meg van a +2 fő akkor tudsz kocsival vagy vonattal tovább menni.
  • djukel
    Van skirmish mod ebben a gameben?
  • levi1989
    hát az van hogy beszállok mind a 4-el és kattogtattam vagy a vonaton vagy a kamionon és azt jelzi hogy még van két csávóm de ha rályuk kattintik semmi
    valaki írja le hogy beszállok és hovy vagy mire kell kattintani?
  • Hecker007
    embereket hívtál még pluszba vagy csak az alap csapatot rakod be a vonatba/teherkocsiba?
  • levi1989
    szevasztok a tutorialon beülök a kamionba vagy a vonatba és nem csinál semmit.
    valaki segítsen
  • Hecker007
    nekem nincs mert nálam alapból 15fps az átlag mindenhol :D
  • pihe83
    És akkor az mért van hogy lan ban csak 15 fps t megy??? Senkinek nincs ilyen gondja??