2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#626 nekem ilyen nem volt eddig, biztos hogy a sherman lövi ki a panthert? -
#625 Hulyet kapok ettol a jatektol nemigaz hogy egy Panter V. kiszenved szembol egy shermantol, ilyen nemletezik .. az hogy shermant hatulrol sem tudom kiloni az a masik keptelenseg -
#624 A kapacsolatod gyorsaságára, vagyos ha slow akkor késel mint állat. -
pihe83 #623 És csak lan ban csinálja,akkor is ha még csak egyedül vok a pályán. single ben nem,ott megy 30-40fps t.És mire vonatkozik a SLOW felirat a bal felsö sarokban ha felvillan??
Légyszi segitsen valaki
-
pihe83 #622 Hello. Szerintetek mért van az hogy inditok egy lan játékot és kb egy perc után beáll 15 fps re és nem is megy többet?
Akár fullon van a grafika akár minimumon.
Másnak nincs ilyen problémája? Esetleg nem tudja valaki hogy ez mitöl van? -
#621 lehet hogy bug nem tom, én elsőre megcsináltam ezt a küldetést -
#620 Na várjál nekem most nem jött a vonat, eddig mindig jött, de most nem, akkor most bugzik ez a szar és tölthetek vissza egy másik mentést? óriási. -
#619 ha sikerült megállítani a vonatot és a belőle özönlő katonákat akkor nézz bele a vagonokba fogsz találni olyat ami televan bombákkal abból 3-at vigyél a hídra és simán rakd ki őket és bumm, amelyik ember viszi a bombákat azt felejsd el mert azis robban a híddal együtt -
#618 Németekkel kell felrobbantani egy hidat, megjöttek az ejtőernyősök, de bambák voltak és nem robbant fel a híd, így rám hárult eme nemes feladat megoldás, nade hogyan robbantsam fel? -
#617 UDP 3210 - main game port
UDP:27900 - server check
TCP:6667 - chat
TCP:28910 - server browser -
#616 Melyik portokat kell forwardolni, hogy tudjak servert csinalni? -
#615 hát ja. -
#614 magyarán nem lovi ki simán is2 a kingtigert? -
levi1989 #613 szevasztok a tutorialon beülök a kamionba vagy a vonatba és nem csinál semmit.
valaki segítsen -
#612 mi szokott lenni a hostod neve? lehet hogy benézek ;) -
#611 internet :) -
#610 Zöldségestől ott van a krumpli és a répa között. -
Madmano #609 Honnan lehet megszerezni ezt a gammát? -
#608 pontosítok.
a "Faces of War" könyvtárban hozz létre egy "mods" könyvtárat és másold be oda a realism mod fileokat.
pl. c:/programs/faces of war/mods/realism mod v1.0 -
#607 Ahh mekkora jelenet! Vagy 10 nemet bebujik lonni en meg harom emberrel nekik megyek. Oszt a nagy tuz kozepette eldobok egy grantot ami kicsit messzebre megy el , a hulyek nem ugranak felre mert elszal a fejuk fellet , visszcsapodik a falrol es kozejuk robban :DDDD -
#606 felül kell írni a fileokat.
-eliminating "armour hitpoint system"
eltávolítják a páncél találti rendszert; magyarosan (sztem)--> átdolgozzák a penetrációs rendszert -
#605 Interneten csak úgy simán lehet játszani másoltal is? -
#604 na most toltam egy 2vs1 et...
kemény volt,társam kilépett így egydül maradtam oroszok ellen,40 percig....
de nyertem:) -
#603 m1garand és én szoktunk multizni neten csak eddig nem volt méltó ellenfél :(
a sok szerencsétlent szétszedtük lazán -
Hunor1 #602 Hello !! Újra kérdezem, valaki nyomja interneten is?? Sz.v.sz kurva jóóó!! NEM KELL CD_KUCS !!hostolni szoktam, 1-2 percen belül mindig vannak társak( Hunor) -
#601 -eliminating "armour hitpoint system"
ez mit takar? -
#600 ezt hogy kell használni? -
#599 REALISM MOD VER1.0- 18th July 2006
-REALISM MOD VER1.0- 18th July 2006
-add Browning M2 cal.50, only tank\apc\AA mounted, not removable (now Maxson AA is a beast and jeeps are dangerous ).
-changed all weapons' rate of fire
-changed all infantry's weapons range of fire.
-fixed tanks' inventory, now at least one mg is pickable from all tanks (if possible), removing it will disable one of the tank's mgs.
-"tactical mode" changed, now allies and opponents soldiers are more vulnerable to bullets and they have quiet the same amount of healthpoints.
still working on :
-making a better grafic model for M2 cal.50
-tanks and artillery range of fire.
-eliminating "armour hitpoint system" -
#598 huh ma jó sok gamet toltam!!
és mindegyik win:)
volt pár húzós meccs:)) -
#597 Nem. Valaszthatol ott a frakcio valasztos kepernyo utan. Bal also sarokban vannak a palyak. -
puca007 #596 Helló
A németekkel ekezdtem a küldetést, megcsináltam a basic traininget, a tank traininget az első híd robbantós missiont, aztán a kövi ilyen "várostisztítós" pálya (arcade módba) ezután ismét berakja a tank traininget ismét, ez szándékosan történik és így kell neki? :) -
#595 azt hiszem 1,5 font 1 lemez a helpbe írja is
http://www.sendit.com/help/help_postage
ha sikerült megrendelni akkor majd jelezd lehet hogy engem is érdekel ez a lap jó áraik vannak, vmelyik fórumban találtam ott megbízhatónak írja a srác ő többször is rendelt -
#594 köszi!
mennyi itt a szállítási költség? -
#593 www.sendit.com az ára sem rossz -
#592 egyebként megvenni meglehet?mert sehol se látom -
#591 "sima" modeban nevezzük "cat mode" legalább 9 életük van mint a macskáknak, sokszor feltámadnak az embereid a másikban nem
több különbségről nem tudok de lehet hogy az emberek és a fegyverek paraméterei is mások (célzás stb.) -
#590 attól függ mit akarsz csinálni. :) ha szét akarod verni a bill-t akkor a tacticalt ajánlom, ha játszani akarsz akkor arcade -
bgabor #589 A tactical mode miben más, mint a sima? Melyik áll közelebb a régi Soldierses élményhez? -
#588 ja és a direct control használatakor a célzásra vigyázzatok mert sorozat közben is lehet irányt változtatni -
#587 aki az orosz kampányt csinálja a vasútállomásos küldiben a víztartály melletti garázsban van egy Maultier (Opel) Sd.Kfz. 4/1 egy "kicsit segít"