Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
Ha nem megy, a letöltött resource.rar-ban levõ 0.mi filet így kell elhelyezni:
C:\Program Files\Ubisoft\Faces Of War Demo\resource\map\demo\1-2-falaise\0.mi
Égre földre kerestem a Tigrisek kijavításához, de sehol sem találtam.
Le lehet venni a bloodmot a menüben, alapból tényleg kicsit nagyra van állítva.
Az új squad rendszer tényleg egy rakás szar, ki kellene venni úgy ahogy van.
Mellesleg teljesen idokolatlan is, az SHoWWII-ben simán lehetett 10-20 embert irányítani keretezõs megoldással, erre a squad rendszerre végképp semmi szükség nem volt.
Remélem dolgoznak még a cuccon a srácok, mert a demó partraszállós pályája egy rakás sz*r. A másik pálya még rendben van, de a patraszállós átgondolatlan selejt.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
My Life for Freedom!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az elsõ pályán a demóban, ki az engineer? Mi a neve? Mert így nemtom megvédeni,ha az se tom ki az... lécci vki help+ mit kell csinalni miután a radar szétrobbant (Azon kívül h a farmra kell menni?)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
itt van a 230MB-s exe.
aztán nekem kijön egy error, hogy csukjam be a futó progikat, szabadítsam föl a temporary tárolót, vagy állítsam be a net kapcsolatot???
Melyik faszival tudok javítgatni?
Kisebb csapat katona, néhány jármû, presztis, fejlesztés
A silent storm pl az bejött nagyon, csak ugye az nem a frontról szól. A soldiers howw2 az már közelített, de ott ugye nem volt sem tapasztalat, sem komolyabb hadjárat, se fejlesztés, az 5-6 pályát hamar túlviszi az ember, aztán meg csak pislog, hogy akkor most merre tovább.
Bár az sem lenne kutya, ha mindíg más csapategységekkel harcolhatnál, de nekem 1 ilyen megoldás is nagyon tetszene.
Fejlõdnének az emberek képességei, a ranglétrán feljebbléphetne... a század újrafeltöltése újoncokkal, frankó küldetések, és komoly ellenfél(AI, ami gondolkodik is). <#nyes>#nyes>
egy zsák pálya, tapasztalat, real-time
Mármint a Hearth of iron 2 megvan és játszottam is vele, de én arra gondoltam, hogy faces of war a háború elejétõl. Csapatmenedzsment, hadjáratok, végig a háborún...
😞
Miért nem lehet olyan gamet csinálni, ami a háború elejétõl kezdõdik? Tök álat lenne végignyomni, úgy, hogy esetleg változik a törpénelem..
Nem?
Persze ez nagyobb fejlesztõi tevékenységet kíván. Sajna ez nem jellemzõ a profitorientált fejlesztésre sem.
😞
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!