Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
MP demoval kapcsolatos

"Today, tomorrow, or at most day after tomorrow."

04.09.06.

Hecker007
engem a méret nem zavar <#eplus2><#eplus2>

Serpa
felhasználóbarát méretben érkezen ám.

Hecker007
legalább tudunk multiban nyomni 1-2 csatát 😄

Nyers

My Life for Freedom!

ok köszi

Nyers
Gamespot-on is nyomják <#kacsint>

My Life for Freedom!

Serpa
Azért nem láttad, mert alapból nincs map nevû alkönyvtár a resource könyvtárban.

A fõkönyvtárba kitelepíted, és õ onnan tudja a dolgát.
Ha nem megy, a letöltött resource.rar-ban levõ 0.mi filet így kell elhelyezni:
C:\Program Files\Ubisoft\Faces Of War Demo\resource\map\demo\1-2-falaise\0.mi

kicsit visszaolvastam a german modig d letöltök valami resource.rar-t és hova kell másolni mer olyan dolgok vannak benne ami a játékba nincs valaki segítsen

Nem, nincs azon a pályán javítósdoboz, a képek amiket belikeltek, a german modból származnak, amivel a második pályát a németekkel lehet játszani. Ebben a modban az összes páncélosbn van javítódoboz, plusz ki lehet próbálni a TigerI-est, Panthert, Pz-4G-t és Pz-3N-t.

még nem találtam a reggeli pályán javítós dobozt de ha calaki talál akkor lécci írja le ha tud képet is rakjon be a pontos helyrõl

Hol találtál a második pályán javítódobozt?
Égre földre kerestem a Tigrisek kijavításához, de sehol sem találtam.

?
Le lehet venni a bloodmot a menüben, alapból tényleg kicsit nagyra van állítva.
Az új squad rendszer tényleg egy rakás szar, ki kellene venni úgy ahogy van.
Mellesleg teljesen idokolatlan is, az SHoWWII-ben simán lehetett 10-20 embert irányítani keretezõs megoldással, erre a squad rendszerre végképp semmi szükség nem volt.

Van már valami hír a megjelenésrõl?

Remélem dolgoznak még a cuccon a srácok, mert a demó partraszállós pályája egy rakás sz*r. A másik pálya még rendben van, de a patraszállós átgondolatlan selejt.

bigfoot
jobbra lent lehet 3 menü közül választani ott a második és azon belül lesz a javítás is

szevasztok valaki mondja már el hogy lehet javítani mer felveszem a javitós dobozt odamegyek a sérült tankhoz de csak beülni lehet nem jön ki a két fogaskerék mint az elõzõ részbe valaki írja már le részletesen hogy kell szerelni meg hogy a demoban a reggeli városos pályán van ilyen szerelõs doboz?elõre is köszi a választ

ZaJanga
nyugi úgy néz ki a silent heroes lesz az utód nem ...ez...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

bigfoot
egyebként a nappali pálya csak nálam szaggat maxon??

Hi! nagyon sokat játszottunk az öcskössel, több száz órát már a SHoWWII-vel, és ez a demó nagy gáz, nemhogy tutko lenne, de a nyomába sem ér, a szakasz rendszer, pedig ahogy a Panzers-ben is csak akadály, itt is gáz. Kár volt nekik ennyit szenvedni, halasztgatni ezért, én egyértelmû csalodtam. A best még mindig az elõd, csak nagyon kevés játék nyomja azt a hangulatot. biztos nem veszem meg, és ha az ubisoft ebbe a részbe szólt bele, mert õk irják hogy belenyúltak a játékmenetbe akkor szégyeljék magukat, elveszni látszik egy gyöngyszem. A grafika ott szinte élt, itt meg úszol a tejfölbe? Miért.
Nyers
egyébként mi a játék elsõ része?

a reggeli városos pályán van ilyen javítós szar?

Rávágsz egy tankelhárító gránátot, és ha szerencséd van, nem robban fel, csak ég egy darabig, aztán nyugton marad. Utána egyik embereddel fogsz egy repair kitet és megjavítod vele, majd három emebereddel beleülsz, és hajrá.

de akkor vagy a motor megy szét vagy a torony

bigfoot
hát ne lõdd szét teljesen

szevasztok hogy lehet normálisan ellopni egy tankot hogy ne kelljen szétlõni?

AnarchoiD
azt imadom ebben a gameban(es az elodben) , ha leulok a gep ele elinditom, es nem cwsinalok semmit .. a dolgok akkoris mennek tovabb, es valszeg valami negativ veguk lessz 😉 igy erzi csak igazan az ember hogy belenyulhat a dolgok alakitasaba

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
szvsz az enginer akinel csak 1db revolver van ...... imadom ezt a gamet(is)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shep
Csak nekem tûnik úgy vagy tényleg arcadeosabb lett a game?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hi!
az elsõ pályán a demóban, ki az engineer? Mi a neve? Mert így nemtom megvédeni,ha az se tom ki az... lécci vki help+ mit kell csinalni miután a radar szétrobbant (Azon kívül h a farmra kell menni?)
Pluskast
Jöhetnél soliderst játszani😊 Medvével meg Hookerral mostanság ismét toljuk😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

formatuq
tudod telepiteni siman, csak le kell toltened rendesen, mert a demo 351mb <#mf2>

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

hogyan tudom a demot telepíteni?
itt van a 230MB-s exe.
aztán nekem kijön egy error, hogy csukjam be a futó progikat, szabadítsam föl a temporary tárolót, vagy állítsam be a net kapcsolatot???
Hello!
Melyik faszival tudok javítgatni?
bigfoot
nekem szaggat kicsit a game!mikor nappali pályán elindul az eksön akkor picit beszaggat pillanatra,igaz maxon van minden de reménykedtem hogy még menni fog😞(

bigfoot
köszi!jó poén 2 tigrisel és 2 párducal nyomulni😊

Pluskast
Na igen az nem lesz egy rossz játék, ha megjelenik. Mostanában nagyon nagy csend van körülötte.

Serpa
erre a legjobb megoldás a hivatalos fórum.

már vannak észrevételek.

Ja-ja. Jó sok 5letet lehetne összeszedni, aztán már csak dobni a fejlesztõk elé....

Kisebb csapat katona, néhány jármû, presztis, fejlesztés
A silent storm pl az bejött nagyon, csak ugye az nem a frontról szól. A soldiers howw2 az már közelített, de ott ugye nem volt sem tapasztalat, sem komolyabb hadjárat, se fejlesztés, az 5-6 pályát hamar túlviszi az ember, aztán meg csak pislog, hogy akkor most merre tovább.
bigfoot
war leaders lesz olyan amire te gondolsz

1 ilyen 'Ban of Brothers' féle játék nem?
Bár az sem lenne kutya, ha mindíg más csapategységekkel harcolhatnál, de nekem 1 ilyen megoldás is nagyon tetszene.
Fejlõdnének az emberek képességei, a ranglétrán feljebbléphetne... a század újrafeltöltése újoncokkal, frankó küldetések, és komoly ellenfél(AI, ami gondolkodik is). <#nyes>

Serpa
German mod

értelemszerûn a megfelelõ helyre másolni.

akár csak anno a panzer2 volt.

egy zsák pálya, tapasztalat, real-time
Nem erre gondoltam.....

Mármint a Hearth of iron 2 megvan és játszottam is vele, de én arra gondoltam, hogy faces of war a háború elejétõl. Csapatmenedzsment, hadjáratok, végig a háborún...

😞
Pluskast
cccc😊 Én meg szétlövök mindenkit egy tigrincsel😊

bigfoot
hát van a hearts of iron és készül a war leaders ami hasonló mint ami neked kéne

Király a progi, csak egy bajom van ezzel is.

Miért nem lehet olyan gamet csinálni, ami a háború elejétõl kezdõdik? Tök álat lenne végignyomni, úgy, hogy esetleg változik a törpénelem..

Nem?

Persze ez nagyobb fejlesztõi tevékenységet kíván. Sajna ez nem jellemzõ a profitorientált fejlesztésre sem.

😞
Jaja készülök(nagyon elkél ide egy realism, mert az hogy odavágok az embernek egy nt37-et az meg lõ tovább az valami hihetetlen <#wow1>), de nem hiszem hogy megversz <#vigyor2> emlékezz csak az elsõ gamére, amúgy jobban szeretek mások ellen játszani.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!