2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Hecker007
    nekem ilyen nem volt eddig, biztos hogy a sherman lövi ki a panthert?
  • AnarchoiD
    Hulyet kapok ettol a jatektol nemigaz hogy egy Panter V. kiszenved szembol egy shermantol, ilyen nemletezik .. az hogy shermant hatulrol sem tudom kiloni az a masik keptelenseg
  • Shep
    A kapacsolatod gyorsaságára, vagyos ha slow akkor késel mint állat.
  • pihe83
    És csak lan ban csinálja,akkor is ha még csak egyedül vok a pályán. single ben nem,ott megy 30-40fps t.És mire vonatkozik a SLOW felirat a bal felsö sarokban ha felvillan??

Légyszi segitsen valaki
  • pihe83
    Hello. Szerintetek mért van az hogy inditok egy lan játékot és kb egy perc után beáll 15 fps re és nem is megy többet?
    Akár fullon van a grafika akár minimumon.
    Másnak nincs ilyen problémája? Esetleg nem tudja valaki hogy ez mitöl van?
  • Hecker007
    lehet hogy bug nem tom, én elsőre megcsináltam ezt a küldetést
  • Shep
    Na várjál nekem most nem jött a vonat, eddig mindig jött, de most nem, akkor most bugzik ez a szar és tölthetek vissza egy másik mentést? óriási.
  • Hecker007
    ha sikerült megállítani a vonatot és a belőle özönlő katonákat akkor nézz bele a vagonokba fogsz találni olyat ami televan bombákkal abból 3-at vigyél a hídra és simán rakd ki őket és bumm, amelyik ember viszi a bombákat azt felejsd el mert azis robban a híddal együtt
  • Shep
    Németekkel kell felrobbantani egy hidat, megjöttek az ejtőernyősök, de bambák voltak és nem robbant fel a híd, így rám hárult eme nemes feladat megoldás, nade hogyan robbantsam fel?
  • Serpa
    UDP 3210 - main game port
    UDP:27900 - server check
    TCP:6667 - chat
    TCP:28910 - server browser
  • Gorbesz
    Melyik portokat kell forwardolni, hogy tudjak servert csinalni?
  • Serpa
    hát ja.
  • bigfoot
    magyarán nem lovi ki simán is2 a kingtigert?
  • levi1989
    szevasztok a tutorialon beülök a kamionba vagy a vonatba és nem csinál semmit.
    valaki segítsen
  • Hecker007
    mi szokott lenni a hostod neve? lehet hogy benézek ;)
  • Hecker007
    internet :)
  • Sheltem
    Zöldségestől ott van a krumpli és a répa között.
  • Madmano
    Honnan lehet megszerezni ezt a gammát?
  • Serpa
    pontosítok.

a "Faces of War" könyvtárban hozz létre egy "mods" könyvtárat és másold be oda a realism mod fileokat.

pl. c:/programs/faces of war/mods/realism mod v1.0
  • Sephi
    Ahh mekkora jelenet! Vagy 10 nemet bebujik lonni en meg harom emberrel nekik megyek. Oszt a nagy tuz kozepette eldobok egy grantot ami kicsit messzebre megy el , a hulyek nem ugranak felre mert elszal a fejuk fellet , visszcsapodik a falrol es kozejuk robban :DDDD
  • Serpa
    felül kell írni a fileokat.

-eliminating "armour hitpoint system"

eltávolítják a páncél találti rendszert; magyarosan (sztem)--> átdolgozzák a penetrációs rendszert
  • Gerbill
    Interneten csak úgy simán lehet játszani másoltal is?
  • bigfoot
    na most toltam egy 2vs1 et...
    kemény volt,társam kilépett így egydül maradtam oroszok ellen,40 percig....
    de nyertem:)
  • Hecker007
    m1garand és én szoktunk multizni neten csak eddig nem volt méltó ellenfél :(
    a sok szerencsétlent szétszedtük lazán
  • Hunor1
    Hello !! Újra kérdezem, valaki nyomja interneten is?? Sz.v.sz kurva jóóó!! NEM KELL CD_KUCS !!hostolni szoktam, 1-2 percen belül mindig vannak társak( Hunor)
  • bigfoot
    ez mit takar?
  • Hecker007
    ezt hogy kell használni?
  • Serpa
    REALISM MOD VER1.0- 18th July 2006

-REALISM MOD VER1.0- 18th July 2006

-add Browning M2 cal.50, only tank\apc\AA mounted, not removable (now Maxson AA is a beast and jeeps are dangerous ).
    -changed all weapons' rate of fire
    -changed all infantry's weapons range of fire.
    -fixed tanks' inventory, now at least one mg is pickable from all tanks (if possible), removing it will disable one of the tank's mgs.
    -"tactical mode" changed, now allies and opponents soldiers are more vulnerable to bullets and they have quiet the same amount of healthpoints.

still working on :
    -making a better grafic model for M2 cal.50
    -tanks and artillery range of fire.
  • bigfoot
    huh ma jó sok gamet toltam!!
    és mindegyik win:)
    volt pár húzós meccs:))
  • Sephi
    Nem. Valaszthatol ott a frakcio valasztos kepernyo utan. Bal also sarokban vannak a palyak.
  • puca007
    Helló
    A németekkel ekezdtem a küldetést, megcsináltam a basic traininget, a tank traininget az első híd robbantós missiont, aztán a kövi ilyen "várostisztítós" pálya (arcade módba) ezután ismét berakja a tank traininget ismét, ez szándékosan történik és így kell neki? :)
  • m1garand
    azt hiszem 1,5 font 1 lemez a helpbe írja is
    http://www.sendit.com/help/help_postage
    ha sikerült megrendelni akkor majd jelezd lehet hogy engem is érdekel ez a lap jó áraik vannak, vmelyik fórumban találtam ott megbízhatónak írja a srác ő többször is rendelt
  • bigfoot
    köszi!
    mennyi itt a szállítási költség?
  • m1garand
    www.sendit.com az ára sem rossz
  • bigfoot
    egyebként megvenni meglehet?mert sehol se látom
  • m1garand
    "sima" modeban nevezzük "cat mode" legalább 9 életük van mint a macskáknak, sokszor feltámadnak az embereid a másikban nem
    több különbségről nem tudok de lehet hogy az emberek és a fegyverek paraméterei is mások (célzás stb.)
  • Hecker007
    attól függ mit akarsz csinálni. :) ha szét akarod verni a bill-t akkor a tacticalt ajánlom, ha játszani akarsz akkor arcade
  • bgabor
    A tactical mode miben más, mint a sima? Melyik áll közelebb a régi Soldierses élményhez?
  • m1garand
    ja és a direct control használatakor a célzásra vigyázzatok mert sorozat közben is lehet irányt változtatni
  • m1garand
    aki az orosz kampányt csinálja a vasútállomásos küldiben a víztartály melletti garázsban van egy Maultier (Opel) Sd.Kfz. 4/1 egy "kicsit segít"