Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
1-2 képet bedobhatnál arról a pályáról.

Faces.of.War-RELOADED
Hecker007
bocs nem szóltam<#idiota><#idiota> de én már találtam reloded-ot is

Hecker007
egy kérdés: honan lehet leszedni a full gamet?

AnarchoiD
en csak szingliben probaltam eddig dognehez a nemetek elso kuldije, rombolj le a egy hidat amit az ally kontrollal, nekem bejon .. igaz nem a default arcade -ben hanem tacticalban nyomtam ... jolessz ez, es majd MOD al feljavitjak

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TEljesen igazad van csomo egységet kihagytak belõle ami amúgy a gaméba benne van sõt még több mint az 1-ben, nem baj majd a moddal megoldjuk. Mintha kicsit alakítotk volna a lövegeken mert 1-2 ház könyebben összedölt. amúgy ez az idõre vásárlás kicsit gáz 30 perces game alatt lehet hogy meg se tudod venni a tankot mert nem lesz kedved annyit várni hogy meg lehesen venni inkább veszel mást és akkor annak is lassúl a töltése. Valahogy a pénzes dolog jobban bejött.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Pluskast
Na leszedtem. Nos csalódás a game multis része, ami engem igazán érdekelt. A multi demohoz képest színte semmi sem változott a választható egységek típusa terén. Sõt német részrõl kivettek egy rakat jármûvet az elsõ részhez képest. Se jagdpanther és ami a legnagyobb csalódás se tigrincs 1 a multis részében😞( Ja és tipikus ruszki felfogás. Az egyetlen ami új jármû a demóhoz képest az a katyusa. Pont az amit mindenki utált az elsõ részben mert totál tönkre tette a játékélményt ha valaki használta... Szóval hiába a csiri-viri grafika így nem érzem teljesnek a játékot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jaja látuk mi is holnap reggel már ki is próbálom remélem jó lesz és ha tényleg lehet hozzá dedicated servert csinálni akkor megpróbálok egyett összehozni.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Serpa
hohóóó

Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed

Serpa
hát elég furcsa lenne, ha nem.

bigfoot
hát a vége fele,akkor már mind1 volt<#hehe>

a full nak a multijában minden harckocsi benne lesz vajon?

Serpa
ja, elõször meglepett, h jármû nélkülire állította; de aztán poénos lett.

a társa mikor léphetett le?
én nem láttam amikor kiszállt; bizta érezte a véget. 😊

bigfoot
jah így is jó volt!
csak kár hogy nem voltak jármûvek,pedig úgy poénosabb lett volna

Serpa
nem volt rá szükség ^^

bigfoot
te crealsz?

Serpa
go up

bigfoot
here

Serpa
bí redí!
😊

Serpa
majd probáljunk meg 1 helyre bemenni, ha Zoolesz(aka Micimackó) nem jön.

bigfoot
hát cinkes 1 megás netem van,de már hostoltam végül is akkora lag nem volt

Serpa
ez nem volt kérdés 😊

tudsz hostolni?

bigfoot
oke!németekkel legyünk😊

Serpa
~21.00 körül?

bigfoot
persze!én benne vagyok!

Serpa
este multizunk egyet?

bigfoot
nah játszottam egy pár gémet megint,egyre jobban tetszik😊
lesz hozzá kreálva egy realism mod?mert pl az is2 az simán kilõtte a 200mm jagdtigerem elég nagy távolságból,meg az is2 vel simán kilehet lõni a kingtigert szembõl míg ez fordítva nem olyan egyszerû

ZaJanga
Te jöttél azzal hogy ez történelem hamisítás mert ilyen tank nincs :
"Még mindig nem értem, miért 57mm-es ágyú van a T-34esen. Ilyen típusa nem volt a T-34-esnek, ez történelemhamísítás!"
erre reagáltam én.Ha valamiben nem vagyok biztos én álltalában elõbb kérdezek nem jelentem ki azonnal....

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Serpa
Maci, Nyers?

Van nehany nemet harcjarmi is amibol igen keves keszult, akkor azokat sem kellene belerakni??? En szeretem a realis dolgokat de azert nem 1 valos haboruban vagyunk, szal a jatek szerintem ugy az elvezetes ha van mibol valogatni... Valoszinu a full jatekban minden benne lesz. De az sem izgat igazan mert nem nagyon jon be a jatek...

Az a fegyver amirõl te olvastál az a németek igen kis számban elõforduló kúpos furatú páncéltörõ puskája belépõ ûrméret 28 mm kilépõ ûrméret 20 mm s.pz.b.41= schwere panzerbüchse (nehéz páncéltörõpuska) 41
A játékban lévõ harctávolsággal nincs is semmi baj. de szerintem játék tecnikai szempontból rakták bele ezt mert ugye a wirbelwind légelhárító de a játékban nem igazán kell lövöldözni repülõkre és ezért találták ki ezt.
Hát ez az, pontosan ezért nem értem, hogy volt képes megfektetni a Whirbelwind 20mm-es lövedéke a T-34esemet szembõl. Bár a távolság nem volt túl nagy, dehát ez amúgy sem számít, lévén hogy a játszhatóság miatt a játékban a tankok lötávolsága kábé 10 százaléka a valódinak. De ez így is van rendjén.

Ne nagyon lámázzál, és ne kritizáld látatlanban mások történelemtudását.
Jártam ezen az oldalon, direkt utánaolvastam a T-34-nek, de ezen az alváltozaton nem akadt meg a szemem.
Amúgy sem túl logikus hogy ezt a nagyon kevés példányban készült verziót lehet használni a játékban, mikor a T-37/76-ból és /85 bõl összesen több mint 40.000db készült.
De ugyanez a helyzet a BT-7-el, aminek szintén egy halálritka, 76mm-es tüzérségi löveggel szerelt alváltozatát rakták bele a játékba.
Akárhogyis, elég amatõr módon válogatták össze a játékokat multiplayerhez.
T-34/85-öt miért nem lehet például választani multiban? Elvégre a játék a háború végén játszódik, akkor meg már igencsak a 85mm-es löveggel ellátott változatát alkalmazták a T-34-esnek. Erre ezzek a vadbarmok berakják a néhány példányszámban készült 57mm-es változatot. Gratulálok nekik. <#levele>

Serpa
sztem azzal semmi gond nincs.

ROban is lepattan a tigris lövedéke a T34esrõl, pedig az elég realisztikus játék.

Most megyek és nyomok egyett de frontline az kizárva egyenlõre mert akad és nagyon igazságtalan 😄

Lehet hogy igazad van, de én amit néztem ott ezt írja: s.Pz.B.41 ( Armor Piercing Composite Rigid )
Weight Velocity 100 m 500 m
0.1 kg 1050 m/s 60mm 40mm
ez elméletileg átüti, abban viszont igazad van hogy döntöt a páncél ezért vastagabb.

Serpa ne mond hogy még nem vetted észre a lepatano lövedékeket ami nem csak a gépfegyvernél vannak volt hogy azt látam agyuval lõ max rá és a tankról lepatanó lövedék repül az égbe (pont szembe velem).

Serpa
én most voltam egy 2vs2 es meccsen.
szépen levertem a társammal az amcsikat.

Nyers
Volt legalább idõm bevédekezni rendesen, azt láttam ellen nem jön, így léptem :p Nálam lehet a gond, mivel ledobálom az embereket. De téged nem írt ki.
Zoolesz: ha tudok, este felnézek.

My Life for Freedom!

A németek 20 mm-es kwk 30 vagy kwk38-as lövege sohasem volt képes átütni 60mm-es péncélt még 50 méterrõl sem. Akkor sem a volfrám magvas ürméretalatti pzgr. 40-es gránátot használt és azt is figyelembe kell venni hogy már csak azért sem képes átütni mert a T-34-es páncélja döntött és ez jelentette számára a nagy elõnyt még a torony eleje is ha jól megnézed így a lövedékek lepattantak róla. Homlokpáncélja csupán 45 mm-es de mivel függõlegeshez képest 60 fokosan meg van dönt így az kb egy 70 mm-es függõleges páncélnak felel meg.
ebben az oldalon az összes német löveg tulajdonságai benne vannak:
http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#20mm_flak_30
Serpa
mirõl pattan le a golyó?

Ja passosat csináltam, mert megvoltunk 4-en magyarok amúgy nelem mindig alma lesz a pass ha akar valaki jönni ma is nyomom majd szvsz de frontline most kizárva mert az baromi laggos. Ja és tényleg van 57 mm-s t34-es és nem is lehetet olyan rossz.
Bgabor:
Amúgy ha utánanázel akkor azt is megtalálod hogy a 20mm-s német löveg 60mm páncélt át tudot vinni 100meterrõl jó esetben. tahát nem lehetetlen amúgy a sebzésrõl kár is vitatkozni mivel az 1-be sem volt reális sõt itt még a lepattanó golyók is benne vannak.

Serpa
én tegnap azt láttam, h én csatlakoztam a játékhoz, te nem; kb 4-5 perc múlva leszakadtam.

57 mm orosz BR-271 és BR 271SZP páncéltörõ gránát illetve lövedék (m = 3,19 kg; V0 = 990 m/s)– tompacsúcsú, robbanó-nyomjelzõ és tömör – páncélátütési táblázata homogén páncél esetén mm-ben
távolság/60 fok esetén/90 fok esetén
500/85/100
1000/70/90
1500/60/75
2000/55/65

57 mm orosz BR-271P páncéltörõ lövedék (m = 1,79kg; V0 =1270 m/s)– hegyescsúcsú, magvas-nyomjelzõ – páncélátütési táblázata homogén páncél esetén mm-ben
távolság/60 fok esetén/90 fok esetén
500/100/145
1000/75/105

ZaJanga
Mielõtt még nagyon lejáratnád a nagy történelem tudásodat láma:
T-34 tip
<#taps><#lama>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Kipróbáltuk öcsémmel LANon. Élvezetes, de azért bõven van még mit javítani rajta. Öcsém Pz-II vel kilõtte a T-34esemet szembõl(!!!). Pedig a Pz-II-esen csak egy gagyi automata 20mm-es ágyú van, tankelhárítási célokra nem alkalmas.
(T-34es homlokpáncélzatán még az 50mmes se menne át, sõt, ideális esetben a 75mm-es sem)
Még mindig nem értem, miért 57mm-es ágyú van a T-34esen. Ilyen típusa nem volt a T-34-esnek, ez történelemhamísítás!

Nyers
Micimackó pass-os volt, utána láttam Szentléleknél nyomultatok, de sajna pont betelt mire eszméltem. Mindenesetre nem rossz ez a Frontline, de kiváncsi lennék a többire is, mert lesz dögivel, ahogy láttam.

My Life for Freedom!

Serpa
micimackó servert keres.
most fennt vagyok.

Nyers
Na rácsatolás megoldódott, szívtam vele rendesen ...
US jeep-re lehet rárakni például, ez rögtön sikerált. Elõtte 1 órát szorakoztam az oroszokkal, de nem jöttem rá, mit mivel lehet.

Ha lesz vmi este, dobjátok be ide ki hol, milyen névvel nyomja.

My Life for Freedom!

Serpa
~ 21.00 kor jövök