Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
a full nak a multijában minden harckocsi benne lesz vajon?
a társa mikor léphetett le?
én nem láttam amikor kiszállt; bizta érezte a véget. 😊
lesz hozzá kreálva egy realism mod?mert pl az is2 az simán kilõtte a 200mm jagdtigerem elég nagy távolságból,meg az is2 vel simán kilehet lõni a kingtigert szembõl míg ez fordítva nem olyan egyszerû
"Még mindig nem értem, miért 57mm-es ágyú van a T-34esen. Ilyen típusa nem volt a T-34-esnek, ez történelemhamísítás!"
erre reagáltam én.Ha valamiben nem vagyok biztos én álltalában elõbb kérdezek nem jelentem ki azonnal....
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Jártam ezen az oldalon, direkt utánaolvastam a T-34-nek, de ezen az alváltozaton nem akadt meg a szemem.
Amúgy sem túl logikus hogy ezt a nagyon kevés példányban készült verziót lehet használni a játékban, mikor a T-37/76-ból és /85 bõl összesen több mint 40.000db készült.
De ugyanez a helyzet a BT-7-el, aminek szintén egy halálritka, 76mm-es tüzérségi löveggel szerelt alváltozatát rakták bele a játékba.
Akárhogyis, elég amatõr módon válogatták össze a játékokat multiplayerhez.
T-34/85-öt miért nem lehet például választani multiban? Elvégre a játék a háború végén játszódik, akkor meg már igencsak a 85mm-es löveggel ellátott változatát alkalmazták a T-34-esnek. Erre ezzek a vadbarmok berakják a néhány példányszámban készült 57mm-es változatot. Gratulálok nekik. <#levele>#levele>
ROban is lepattan a tigris lövedéke a T34esrõl, pedig az elég realisztikus játék.
Weight Velocity 100 m 500 m
0.1 kg 1050 m/s 60mm 40mm
ez elméletileg átüti, abban viszont igazad van hogy döntöt a páncél ezért vastagabb.
Serpa ne mond hogy még nem vetted észre a lepatano lövedékeket ami nem csak a gépfegyvernél vannak volt hogy azt látam agyuval lõ max rá és a tankról lepatanó lövedék repül az égbe (pont szembe velem).
Zoolesz: ha tudok, este felnézek.
My Life for Freedom!
ebben az oldalon az összes német löveg tulajdonságai benne vannak:
http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#20mm_flak_30
Bgabor:
Amúgy ha utánanázel akkor azt is megtalálod hogy a 20mm-s német löveg 60mm páncélt át tudot vinni 100meterrõl jó esetben. tahát nem lehetetlen amúgy a sebzésrõl kár is vitatkozni mivel az 1-be sem volt reális sõt itt még a lepattanó golyók is benne vannak.
távolság/60 fok esetén/90 fok esetén
500/85/100
1000/70/90
1500/60/75
2000/55/65
57 mm orosz BR-271P páncéltörõ lövedék (m = 1,79kg; V0 =1270 m/s)– hegyescsúcsú, magvas-nyomjelzõ – páncélátütési táblázata homogén páncél esetén mm-ben
távolság/60 fok esetén/90 fok esetén
500/100/145
1000/75/105
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
(T-34es homlokpáncélzatán még az 50mmes se menne át, sõt, ideális esetben a 75mm-es sem)
Még mindig nem értem, miért 57mm-es ágyú van a T-34esen. Ilyen típusa nem volt a T-34-esnek, ez történelemhamísítás!
My Life for Freedom!
US jeep-re lehet rárakni például, ez rögtön sikerált. Elõtte 1 órát szorakoztam az oroszokkal, de nem jöttem rá, mit mivel lehet.
Ha lesz vmi este, dobjátok be ide ki hol, milyen névvel nyomja.
My Life for Freedom!