2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Serpa
    a legutolsóban benne vannak az előző updatek.
  • bigfoot
    ebből a modból elég ha csak az utolsó frisítéseset rakom fel?
  • Hecker007
    nem jössz multyzni m1garand?
    alázzuk megint a népet :-)
  • bigfoot
    nem is sok!!!sztem 2 hét és meg is veszem
    addig tolom a simaval,most lett meg:)
  • m1garand
    A FOW kapható a www.galaxisnet.hu -n 6990Ft
  • mano1b
    koszonom me probalom hatha sikerul
  • Hecker007
    hívni kell még 2 embert a call to ally gombal (asszem ez a neve)
    és akkor ha megvan bepakolod őket a vonatba vagy a teherkocsiba.
    az egyik a frontra visz a másik a tankos kiképzésre
  • mano1b
    itt jarok elvagyok akadva
  • mano1b
    csak 4 katonam van beraktam a vonatba de semi a kocsival ugyanez van valami nem jo
  • Hecker007
    az egyikbe rakd az összes emberedet, asszem összesen 6 db ember
  • mano1b
    az lenne a kerdesem hogy mit kell csinalni a gyakorlo palyan az alomason a vonatot
    jeloli es a teherautot kulon kulon beszalta de nem jo se hogy kerem segitsen valaki koszonom.
  • csgj
    na hát, ez egy bug volt. elvileg már ki kellett volna írnia a completedet :D korábbi mentésből indulva már kiírta
  • troc
    lehet, a németeknél nem csináltam meg az összes küldit, valami gigantikus harcteret tölt be egyszer, ami már nagyon szaggat nálam. majd 1 hét múlva futok neki, amikor lesz egy kis hardware upgrade... :)
  • Shep
    Ez nem az a pálya, te azt mondod amikor a kereszteződésnél kell mókázni nem? legalábbis abban van kanyon, itt csak a nagy szívás van, németek 7. vagy 8. pályája
  • csgj
    a fickókkal át kell cipelni ládákból a lőszert asszem
  • csgj
    én elakadtam a szövetségesekkel, amikor vmelyik partot el kellett foglalni. nemtom, hogy ez most az Omaha beach volt, vagy vnmi teljesen más...lényeg, hogy a végén, miután mindenkit kiírtottunk és felrobbantottuk a lövegeiket, és az összes küldetés ki van pipálva, nem történik semmi...mindenki áll mint a cövek és mission completed sincs.... ez most vmi bug és előről kell kezdenem a küldetést???? vagy várni kell még vmire??
  • Madmano
    Sziasztok.Ami kép be van linkelve pár hozzászólással lejjebb....Na szóval ott a trainer pályán hogy a bánatban kell a tankot feltölteni lőszerrel?????Üzemanyag ok,de a lőszer kifogott rajtam eddig....
  • troc
    én is tököltem vele sokat. ez egyik pajtában egy dzsip mogötti ládákban találsz aknákat, amikkel tele kell hinteni az utat. vannak ott egyéb más finomságok is.
    A legnagyobb, utolsó konvojnál furcsaság történt egyébként, lehet csak mákom volt, de az első tankjuk aknára futott, a többi pedig megállt pálya szélén, csak a gyalogosok futottak előre harcolni. Az álló páncélosokat pedig, mivel egy kanyonba voltak szorítva, fentről ki lehetett rakétázni/gránátozni már könnyedén.
  • Shep
    Valakinek sikerült megcsinálni a németekkel a benzinraktáros pályát, ha igen, hogyan? Szerintem teljes képtelenésg visszaverni a végén a támadást.
  • bigfoot
    hát nekem még nincs meg sajna:(
    Mon még meg sem jelent:)
    aki pedig tolja az a multit részesíti előnyben sztem
  • Shep
    Úgy látom nagy az érdeklődés a game iránt
  • Shep
    A benzines pályán a németekkel elfoglaltam a raktárat, csókát beültetem a tartályautóba és utánna mit kell csinálni, mert a kocsi elnindul kifele a bázisról, aztán egyszer csak megáll, az ellen özönlik világba egészen addig nem is volt gond míg nem érkezett vagy 4 tank, na azokkal má nem bírtam, ez vmi bug, vagy mi a francért áll a kocsi mire vár?
  • Shep
    Senki nem játsza a single részt?
  • pihe83
    szerintem meg megkell várni a peccset,az majd kijavitja talán,én ugy nézem nem a ping miatt van,nekem multiba(hamacsi)mindig beáll 15 fps re és onnét nem mozdul.csak néha lefelé
  • csgj
    aha, de multiban sztem inkább a ping miatt lehet... én pl 2-3 szerverre tudok felmenni (gondolom azért mert nem eredeti...vagy aztán fene tudja xD), és azokon mindig akad. de sztem a ping miatt
  • m1garand
    ja és multiban még szarabb.
    Az Ati kártyák nem bírják ezt a gamet?
    Másnak is van ilyen gondja?
  • m1garand
    nekem p4 3Ghz x80pro uez a helyzet
  • Shep
    Nemtetekkel a benzinraktáros pályán, hogyan tudom megölni a rádiósokat anélkül, hogy észrevennék a tettemet?
  • csgj
    hát ez az! celeron 2,8 Ghz 1024 mb RAM, Saphire radeon 9600 atlantis 256 mb
    szóval ez nem egy olyan atombivaly gép... de hiába megy gyorsan a game, azért néha a nagyobb seregeknél, bazinagy robbanásokkor vmiért beszaggat. de akkor is ha lejebb veszem pl az effekteket
  • bigfoot
    milyen géped van?
  • csgj
    tessék, ezt a képet én készítettem, high minden, talán csak az árnyék nem. tiszta nyálcsurgatósaztadedurva-kép. na jó, biztos vannak nála szebb gamek, de engem ez is nagyon megfogott grafikailag.
  • m1garand
    nagyon egyszerű csakegy szó: reloded
  • Madmano
    Letöltöttem a játékot.A DVDUnleashed verziot.Volt mellette egy link a crack-ra is.Csinálok belöle egy image-t.Berakom a Daemonba.És tovább?Igy is kell a Securom loader?
  • Thanatos
    de mondom hogy tünde vagyok teeee....
  • Madmano
    Hmm?
  • Madmano
    Hogy megvan a játék és kaposvári vagy környékbeli vagy....
  • Thanatos
    hogy manó vagyok? nem, én tündérke vagyok, ezért válaszolok neked ilyen lelkesen...
  • Madmano
    Ne őrits meg!Tán rád igaz,amiket írtam?
  • Thanatos
    mondom hogy ellopták a részeket a manók, sok arra a tolvaj kertitörpe
  • Madmano
    Ugy értem,az ilyen szappanopera méretű,netről letölthető Faces of war minden része megvan-e vkinek,aki a környéken tanyázik?