Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Az elég könnyûek voltak, az nálam azt jelenti, hogy nemkellett 200x újrakezdeni, mert egyvalamit rosszul csináltam, hanem élvezettel vittem végig a pályákat, tehát azok tetszettek a legjobban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Sephi
Thx majd este kiprobalom. Egyebkent el nem tudom kepzelni hogy a picsava sikitsem jah ki jah vonatot 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

alma2
"fõleg az amerikaiaknál, a németeknél még elég könnyûek is voltak."
na latod vegul te is eljutottal oda, hogy tul konnyu 😊
probald ki tacticalba, ott van ize legalabb a gyumolcsnek 😊

szerintem

alma2
391, 442

szerintem

Sephi
Te en nem leltem a linket 😞 Nem tudnad ujra kerlek ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Télleg😊 okés köszi a segítséget.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Gerbill
Lekell hasalni, és átkúszni a falon levõ lyukon, utána pedig kilehet nyitni a kaput.

Hali, lehet én vagyok a béna(nem szokott elõfordulni)de én már a leges leg elsõ pályánál el akadtam(lehet hogy traning pálya) nah mind1 az amcsikal vagyook és mondja a komentár a szöveges és át kell úszni egy folyón majd egy zárt kaput kéne kinyitni, és egy csónak háznál van ez az egész, szerintem át kéne meni az egyik házon és belülrõl kéne kinyitni de nem tudok átmenni, ha valaki továbvitte akor légyszi segítsen😊😊 köszi.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Gerbill
Ha egyszer megölnek tuti nem kel fel a katonád, én most felváltva csinálom a küldetéseket, és most is belekeveredtem egy hatalmas német csapdába, és fél perc alatt lemészárolták a 4 katonámat(minden házban németek voltak, egy kis térszerûségen, ráadásul a sikátorokban áradtak befele a németek. Az utolsó amerikai küldetésben volt azthiszem). Nekem tökéletesen megfelel ez a nehézségi szint is. Amúgy közelsem a mészárlásról szól így sem(legalábbis nekem nem). Van olyan pálya amit elég sokszor töltöttem vissza. Amúgy a Great Battles-os pályák nemigazán tetszenek, fõleg az amerikaiaknál, a németeknél még elég könnyûek is voltak.

alma2
en se nagyon szoktam az elso reszet leszamitva, /plus egy ket kivetel/ de abban mi jo van, hogy 5 szor meglonek 88-as agyuval felall majd leporolja magat, olyan illuziorombolo.
igy nem kell tervezni semmit csak menni elore.
plusz pont ez az egyetlen jatek ami vegre elter mindegyik rts-tol, de igy elveszti a varazsat.
pedig en se szeretem ha nem porog a jatek, de a quaket- se elveznem god modban, mint egyik jatekot sem.
de hat izlesek es pofonok 😊

szerintem

Gerbill
"arcade-ban ertelmetlen jatszani, mert szupermanek a katonaid, ovisoknak jo"
Jó az azért olyanoknak is, akik nemsûrûn játszanak RTS-el(pl.:ÉN). Nekem még így is akadnak benne nehéz feladatok<#zavart1>

alma2
ja ellenben a COH a 7. palyalyan vegre kezd egy kis ellenallast mutatni hard fokozatom, igen kellemesre sikeredett, azt se felejtsetek el kiprobalni 😊

szerintem

alma2
nezz vissza egy oldalt linkeltem be ket videot, pont ebben.
arcade-ban ertelmetlen jatszani, mert szupermanek a katonaid, ovisoknak jo 😊
a masikban meg lehetetlen jatszani, remelem a patch javit rajta.

szerintem

Gerbill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a németekkel vagy, és valamilyen vasutas pályán tartasz, akkor ott jönni fog egy vonat, amit ki kell siklatni dinamitokkal, és abból 3DB bombát le kell nyúlni, utána meg már csak le kell rakni a hdíra és jön a bejátszás.

Sephi
Na jo hat vaze. Aszongya... fel akartak robbantani a hidat de nem sikerult nekik es most engem baszogatnak hogy robantsam fel. Kerdem en hogy mivel mert mindennel probaltam es nem sikerult 😞

Hecker007
nem értem miért akadozik én: amd athalon64 3000+ -al 1 giga rammal meg egy msi fx5200 128mb-vel játszom és még sose szagatott anyira hogy nagyon zavaró legyen, kb medium és low közé van állítva a grafika

Sephi
Meg nem volt idom kiprobalni azert kerdem.

A Tactics Mode az miben kulombozik az Arcade Mode -tol?

Sephi
En mindig az ellentetet csinalom. Akadozik? Felbaxtam mindent fullra. Ugy tep mint a szel. Viccen kivul.

Hatarozottan csak nagyobb robbanaokkor akadozik be.

Sziasztok!

Nekem is a játék bizonyos részein a sebességgel van gondom. Amikor egy egy pályán megindulnak a csapatok olyan szinten szaggat hogy irányítani nem tudok semmit. Egy P4 3.1 HT-s gépen tolom 1G RAM és egy GF 9600 PRO 256MB viedóval. A grafikus részt minimumra vettem de úgy sem megy gyorsabban, ha nagyob csapatok mozognak a pályán.
Valakinek hasonló "élménye"? Esetleg 5let?

Üdv.: Sammy
grebber
Készül az elsõ Patch Amiket javít majd!

Next PC upgrade: 2022

AnarchoiD
kell lennie mivel nemetek 5. kuldijenel jarok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sephi
Az agyut odavitted es aztan rogvest kezire rakod es szepen elkezded oket szorni... en igy csinaltam.

Shep
hogy a bánatba lehet megcsinálni az elite traininges pályát, bejutottam a raktárba, odaállítottam a gépágyút ahova kell, de hát szódát nem ér az a szar, sec perc alatt kilõnek belõle.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

koppim
Másnál iselcsúszik a hang a bevezetõ animáció alatt, mikor mennek a dszippel a katonák?

Hecker007
na megcsináltam
az egésznek az elején elakadtam mert nem tudtam mit akart a tér közepén
németekkel van még küldetés vagy csak ez a 3 volt?

Shep
Segítenénk ha megmondanád hol akadtál el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerbill
Hol akadtál el kicsit pontosabban?

Hecker007
németek 3. pályáján jár már valaki?
ott elakadtam ha valaki esetleg tudna segíteni benne az nagyon jó lenne

Gerbill
Elõször nekem sem ment el a hajó, de szerencsére volt egy mentésem nem messze tõle és onnan viszatöltve már ment.

Sephi
Nos hamarosan meek a hajohoz...ha nem megy le megorulok 😄

Serpa
hacsak nem a Panzers 2 motorját használják majd fel ahhoz, amirõl még nem tudjuk milyen.

Jaja. Magyar honfitársaink jobban járnak, ha el se készítik a Panzers harmadik részét.

Ezt nem hiszem el a Németekkel nem tudom megcsinálni az elsõ pályát végén beleszálok a csónakba és nem csinál semmit, most megcsinálom újra most meg a tankba nem akar be szálni, valami miatt csak szemet mutat, mi lehet a baj????

UltimateGamR
OROSZOKKAL vagyok , sikerült a tréning!! Most Stalingradba vagyok ( 1. küldetés...) , valami eszméletlen csata van , teljesen lerombot város , mindenhonnan tüzelnek a katonák , szinte kaotikus és lenyûgözõ , ez a játék tényleg a felsõ kategóriába tartozik

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

srácok nem válaszolna vki nekem is pls pls
Serpa
annyira, h megveszed?
<#hawaii>

Sephi
Megmondom a kosert , nekem reg teccet ennyire jatek. Oszinten szolva ugy elvagyok vele hogy az nemigaz 😄

nekem AMD Athlon Xp 2400+ Sapphire radeon 128 MB 1 GB Rammal néhol teljesen minimumon jácchatatlanul szaggat a játék néha 3 fps el megy ilyenkor mentek egyet visszatöltöm és akkor már jáccható sebességet ér el a gém ami nekem kb 12 fps szóval az se jó de legalább jáccható nem értem mi a gond amikor néha 40-50 fps el megy amikor sok minden be van kapcsolva és elég sok egység is van a képernyõn nincs vmi megoldás azon kívül hogy új gépet vegyek
Serpa
én tisztán emléxem.

3 tankon mutatja be, amiket szét kell lõnni.

bigfoot
soldirsben van??hát full ra nem emlékszem ilyenre

Thx azért meglesem milyen😊

Sephi
Tudtommal nincs.

Ez a jatek egy amolyan atom turbozott Commandos akar lenni.

Sephi
Bisztos van csak en ejjel 4-kor csinaltam aztat es rosz szokasom hogy masnap nem igazan emlekszem 😄

Serpa
FoWban nincs olyan tréning ami megmutatja a tankot gyengepontjait?

Soldiersben van.

hali!
srácok ebben ugye nincs épitkezés vagy termelés?

Sephi
En a kekkel luttem a tankokat de semmi bajuk nem volt 😄 Igaz pirossal is agyba lottem es lehet en celzok rosszul de nem robbantak fel... ellenben amikor auto shotra raktam akkor kivegezte 😄

Serpa
most nincs elõttem, h melyik drót a jó 😊

AP.

HE épület, ember, teherautók, ágyúk esetleg néhány könnyû páncélos ellen jó.

Sephi
Na varjal. De pirossal vagy kikkel ?😄D

Serpa
sztem elõször a lánctalpat probáld meg alkalmatlanná tenni, majd lõdd a hátsóját (ha végleg meg akarod semmisíteni)

Sephi
De akkor egy tankot muvel erdemes lunni? Es foleg hogy melyik reszet lojjem egy tanknak mert megfigyeltem hogy van amikor siman bedoglik es kimasznak belole 😄