2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#586 át kell állítani a váltót és akkor nem megy át a hídon -
#585 "futasd a vonatot a vakvágányra,"
Ezt kicsit bovebben ha kerhetnem :D
Bocs a sok kerdesert de keves idom van jaccani es azt ki akarom elvezni nem kinlodni. -
Madmano #584 És vettétek,vagy van tört belőle? -
#583 Már a teljes verziót! -
Madmano #582 Szasztok.Egy kérdés:a demot nyomatjátok? -
#581 én nem tom.
semmi akadékoskodás? -
#580 futasd a vonatot a vakvágányra, lőd szét a vonatból kiszálló embereket, ha ez megvan nézz bele a vagonokba az egyikben repülőkbe való bombák lesznek abból vegyél ki 3-at és rakd a hídra, amelyik ember rakja az ottmarad és felrobban -
#579 én még most robbantotam a németeknél vasúti hidat úgyhogy ott még nem járok :) -
#578 Sziasztok!
oroszoknál az erődös küldetésben észre vettétek a titkos ajtókat? -
Hunor1 #577 Szevasztok!
Biztos tudjátok már, de lehet multizni cdkey nélkül is !! Ez valami őrület!! :-))
Próbáljátők ki, baromi izgi!!nekem jobban bejön ha csak gyalogsággal lehet menni+aknavetők és goölyószóróval.A tankokkal nagyon szaggat, és nem áll másból mint iszonyú robbanások! galogsági harcnál tőbb a stratégia szerintem..:-)) -
#576 Az elég könnyűek voltak, az nálam azt jelenti, hogy nemkellett 200x újrakezdeni, mert egyvalamit rosszul csináltam, hanem élvezettel vittem végig a pályákat, tehát azok tetszettek a legjobban. -
#575 Thx majd este kiprobalom. Egyebkent el nem tudom kepzelni hogy a picsava sikitsem jah ki jah vonatot :D -
#574 "főleg az amerikaiaknál, a németeknél még elég könnyűek is voltak."
na latod vegul te is eljutottal oda, hogy tul konnyu :)
probald ki tacticalba, ott van ize legalabb a gyumolcsnek :)
-
#573 391, 442 -
#572 Te en nem leltem a linket :( Nem tudnad ujra kerlek ? -
Madu #571 Télleg:) okés köszi a segítséget. -
#570 Lekell hasalni, és átkúszni a falon levő lyukon, utána pedig kilehet nyitni a kaput. -
Madu #569 Hali, lehet én vagyok a béna(nem szokott előfordulni)de én már a leges leg első pályánál el akadtam(lehet hogy traning pálya) nah mind1 az amcsikal vagyook és mondja a komentár a szöveges és át kell úszni egy folyón majd egy zárt kaput kéne kinyitni, és egy csónak háznál van ez az egész, szerintem át kéne meni az egyik házon és belülről kéne kinyitni de nem tudok átmenni, ha valaki továbvitte akor légyszi segítsen:):) köszi. -
#568 Ha egyszer megölnek tuti nem kel fel a katonád, én most felváltva csinálom a küldetéseket, és most is belekeveredtem egy hatalmas német csapdába, és fél perc alatt lemészárolták a 4 katonámat(minden házban németek voltak, egy kis térszerűségen, ráadásul a sikátorokban áradtak befele a németek. Az utolsó amerikai küldetésben volt azthiszem). Nekem tökéletesen megfelel ez a nehézségi szint is. Amúgy közelsem a mészárlásról szól így sem(legalábbis nekem nem). Van olyan pálya amit elég sokszor töltöttem vissza. Amúgy a Great Battles-os pályák nemigazán tetszenek, főleg az amerikaiaknál, a németeknél még elég könnyűek is voltak. -
#567 en se nagyon szoktam az elso reszet leszamitva, /plus egy ket kivetel/ de abban mi jo van, hogy 5 szor meglonek 88-as agyuval felall majd leporolja magat, olyan illuziorombolo.
igy nem kell tervezni semmit csak menni elore.
plusz pont ez az egyetlen jatek ami vegre elter mindegyik rts-tol, de igy elveszti a varazsat.
pedig en se szeretem ha nem porog a jatek, de a quaket- se elveznem god modban, mint egyik jatekot sem.
de hat izlesek es pofonok :) -
#566 "arcade-ban ertelmetlen jatszani, mert szupermanek a katonaid, ovisoknak jo"
Jó az azért olyanoknak is, akik nemsűrűn játszanak RTS-el(pl.:ÉN). Nekem még így is akadnak benne nehéz feladatok -
#565 ja ellenben a COH a 7. palyalyan vegre kezd egy kis ellenallast mutatni hard fokozatom, igen kellemesre sikeredett, azt se felejtsetek el kiprobalni :)
-
#564 nezz vissza egy oldalt linkeltem be ket videot, pont ebben.
arcade-ban ertelmetlen jatszani, mert szupermanek a katonaid, ovisoknak jo :)
a masikban meg lehetetlen jatszani, remelem a patch javit rajta.
-
#563 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a németekkel vagy, és valamilyen vasutas pályán tartasz, akkor ott jönni fog egy vonat, amit ki kell siklatni dinamitokkal, és abból 3DB bombát le kell nyúlni, utána meg már csak le kell rakni a hdíra és jön a bejátszás. -
#562 Na jo hat vaze. Aszongya... fel akartak robbantani a hidat de nem sikerult nekik es most engem baszogatnak hogy robantsam fel. Kerdem en hogy mivel mert mindennel probaltam es nem sikerult :( -
#561 nem értem miért akadozik én: amd athalon64 3000+ -al 1 giga rammal meg egy msi fx5200 128mb-vel játszom és még sose szagatott anyira hogy nagyon zavaró legyen, kb medium és low közé van állítva a grafika -
#560 Meg nem volt idom kiprobalni azert kerdem.
A Tactics Mode az miben kulombozik az Arcade Mode -tol? -
#559 En mindig az ellentetet csinalom. Akadozik? Felbaxtam mindent fullra. Ugy tep mint a szel. Viccen kivul.
Hatarozottan csak nagyobb robbanaokkor akadozik be. -
Sammyka #558 Sziasztok!
Nekem is a játék bizonyos részein a sebességgel van gondom. Amikor egy egy pályán megindulnak a csapatok olyan szinten szaggat hogy irányítani nem tudok semmit. Egy P4 3.1 HT-s gépen tolom 1G RAM és egy GF 9600 PRO 256MB viedóval. A grafikus részt minimumra vettem de úgy sem megy gyorsabban, ha nagyob csapatok mozognak a pályán.
Valakinek hasonló "élménye"? Esetleg 5let?
Üdv.: Sammy -
#557 Készül az első Patch Amiket javít majd! -
#556 kell lennie mivel nemetek 5. kuldijenel jarok ;) -
#555 Az agyut odavitted es aztan rogvest kezire rakod es szepen elkezded oket szorni... en igy csinaltam. -
#554 hogy a bánatba lehet megcsinálni az elite traininges pályát, bejutottam a raktárba, odaállítottam a gépágyút ahova kell, de hát szódát nem ér az a szar, sec perc alatt kilőnek belőle. -
#553 Másnál iselcsúszik a hang a bevezető animáció alatt, mikor mennek a dszippel a katonák?
-
#552 na megcsináltam
az egésznek az elején elakadtam mert nem tudtam mit akart a tér közepén
németekkel van még küldetés vagy csak ez a 3 volt? -
#551 Segítenénk ha megmondanád hol akadtál el. -
#550 Hol akadtál el kicsit pontosabban? -
#549 németek 3. pályáján jár már valaki?
ott elakadtam ha valaki esetleg tudna segíteni benne az nagyon jó lenne -
#548 Először nekem sem ment el a hajó, de szerencsére volt egy mentésem nem messze tőle és onnan viszatöltve már ment. -
#547 Nos hamarosan meek a hajohoz...ha nem megy le megorulok :D