Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mi tegnap kipróbáltuk de nem volt a legjobb:/ , egy csomó tank torony nélkül rohangált a pályán, a németek meglepõen megerõsödtek, nem oda lõtt semmi ahova céloztunk vele.
Egyhén szólva qurva sz*r
a szerver neve: m1garand(HUN)
még vagy 2 player kéne
tegnap még jó volt<#sir>#sir>
nem csinál valaki egy szervert ezzel a moddal?
(én sjanos nem tudok belsõ hálón vagyok, max hamachi-val tudnék szervert csinálni)
-armor fix value
-összes tank javítható
-...
WW2Game MOD v0.5 b7
1)extract ww2game05b7.rar with winrar in your 'FOW/mods/' folder
ex: c:/program files/faces of war/mods/
2)then you can see 'FOW/mods/ww2game05' folder
3)Start FOW, go to OPTIONS\MOD, select a mod from list then ADD.
4)Play
bgabor: ha értelmeset nem tudsz hozzászólni akkor máskor inkább ne is szólj hozzá.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
makett.tk
valaki írja le hogy beszállok és hovy vagy mire kell kattintani?
valaki segítsen