2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#946 10én jön fizu,szal nekem is meglesz eredetiben:) -
#945 rád számítottam is
remélem Jeffen meg rajtad kívül lesz más jelentkező is,
jelentkezni a fórumban lehet, ha vannak új gamerek is azoknak adok majd esetleg msn -
#944 úgy lesz
-
#943 holnap multy party a német zónában 18:00-20:00 lehet hogy tovább lesz -
lee56 #942 hurrá, remélem betartják a határidőt, ozt jácchatunk -
#941 még mindig csak a beta patch van, de péntekre vagy a hétvégére ígéri az ubisoft és nem 1.04-es vanem 1.041-es peatch lesz ebben elvileg mégtöbbminden változik -
lee56 #940 Majd jövök én is, meg van még 2 haverom akikkel sokat soldiersezünk multiban, ha a FoW az uj patch-el tényleg bejön majd (és a changelog alapján erre van esély), számithattok 3 uj játszópajtásra
Apropó, még mindig csak béta patch van, vagy már kijött amire vártunk? -
#939 és vegyünk fel családipótlékot
-
#938 na mais megvolt a csata, holnap is lesz, eddig úgytűnik hogy csak a debreceniek játszatanak aktívan, a többiek esetleg nem jönének esetleg?
csináljunk klánokat és lehetne warozni keményen -
#937 oké, én olyan 5-6 fele leszek m1garandnak dolga van ma, de azt mondta hogy valószínü hogy jön ma is, remélem most jobban fogunk tudni játszani mint tegnap -
#936 Van TS holnap majd adom msn en -
#935 egy kicsit nyertünk megint
Jeffjohnson te ebből pont kimaradtál
-
#934 -
#933 -
-
#931 -
#930 -
#929 -
#928 ja azt jókor lötte el az ellen én is éppen arra készültem ,hogy szétrakétázzam de sajna mindent elsöpört -
#927 neem ez katyusa volt -
#926 azt hittem már vmi "titkos fegyver" tett ilyet :) -
#925 ott kb 4 tankvolt és nem kicsik plusz körülötte a tüzérség -
#924 rakétázás alatt mire gondolsz? -
#923 ezt a képet én csináltam -
#922 na ilyen dolgokat csak multyban lehet tapasztalni -
a rakétázás -
#920 ez út volt a rakétázás előtt -
#919 m26 kilövi a jagdtigert -
#918 azok az én motorjaim -
#917 -
#916 -
#915 -
#914 enyém: [email protected]
csináltunk screenshotokat felrakjuk azokat is :D -
#913 ez jó volt egynek majd TS-t vagy Ventrit szerezni kellene mert ha együtt vagyunk jó lenne dumálni közbe -
#912 na msn címem [email protected] -
#911 most csodabogár néven vagyok fent ezért a servernek is az a neve, legkésőbb 40kor indul a szerver +-5 perc -
#910 nem tom mi lehet nekem is routerem van és tudok játszani, 30-kor indítok szervert német zónában ha gondolod akkor próbáld ki
-
#909 m1garand serverére se tudtam felmenni nem tom mi a gond? esetleg valami 5let? -
#908 lehet a routerem a gond de sanjan azt nem tom kiktatni bár elvileg az csak akkor jelentene gondot ha én csinálnám a servert (tüzfalam ki van kapcsolva) -
#907 pedig itt játszunk most is, m1garand csinálta a szervert is a főzónában, és lag is alig volt