2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#1026 A németeket csináld meg ha sikerül küld el pls a mentést :) -
#1025 én is megoldottam, l kell foglani vmilyen járművet ami még müxik vagy megjavítható. nekem azért nem jött elő ez a hiba mert én még az elején elfoglaltam a jagdtigert és azzal könnyű volt rambózni -
#1024 Úgy tűnik akkor nagyon elszúrtak valamit azon a pályán, egy az hogy alig van idő felkészülni, aztán alig van embered, és végül az amcsik meg annyian jönnek, hogy képtelenség megállítani őket. -
#1023 a német nekem se megy, én már az elején halott vagyok -
#1022 Köszi sikerült megcsinálni. A némettel jutottál valamire? -
#1021 1.0-ás verzióm van és az sdf nevü mentést töltötem be, ha kell feldobom valahova a mentést -
#1020 Melyik mentést töltötted be, mert én beleültettem őket de semmi. Hanyas verzió van fent neked? -
#1019 ok, megnézem azt is -
#1018 Ok, megnézem, esetleg a német benzinraktáros pályát nem nézné meg valaki, mert, ott meg egyszerűen nem tudom visszaverni a végén a támadókat annyian jönnek, azt hiszem annak is benne van a mentése a zipben. -
#1017 van egy német félhernyó a hídnál, rakd bele abba az embereket és akkor kiírja hogy kész a feladat, menny át a hídon és akkor adja a következő feladatot. -
#1016 Ha nem gond megnézem énis. -
#1015 itt van, sdf- vagy mi a mentés neve de az orosz nevűek is azon a pályán vannak -
#1014 már mint a profil mappára gondolok -
#1013 sajnos nincs meg a mentésem, de ha rapidshare-re feltöltöd akkor kipróbálom -
#1012 Na szóval itt állnak ezek a szerencsétlenek és semmi nem történik, a hülye ruszkik tuti elszarták a scriptet és azért nem lép tovább.
-
#1011 -
#1010 -
#1009 -
#1008 de már nincs a pályán élő német -
#1007 a híd túl messze van...... -
#1006 a híd mindkétvégéről lekell szedni minden németet, szerintem -
#1005 Oroszoknál azon a pályán ahol a hídhoz kell eljuttatni a jónépet, de előtte ki kell pucolni az állomást, na ott megöltem mindenkit, a tömeg ott gyűlik a hídnál de semmi ne mtörténik, mire várjak, vagy mi van? -
#1004 tegnap tök lehuzo volt amcsikkal voltam németek ellen úgy szétszivattak ,hogy rossz volt nézni még erödíteni se hagytak végig nyomás alatt voltamugyhogy ma büntetek -
#1003 jöjjön mindenki :D -
#1002 ma jövök énis játszani -
#1001 Kedvcsinálók -
#1000 -
#999 -
#998 -
#997 -
#996 -
#995 -
#994 -
#993 -
#992 remnélem müxik
-
#991 na így talán többet nem kell beírnom -
VénJoe #990 köszönöm válaszodat -
#989 a 2 németkatonát akik kijönnek az állomásból be kell venni a csapatba és utánna működni fog, de figyelni kell arra amit a videoba mondanak...
ezt kb 3x irtam le szívesen segítek, és erre a kérdésre gondoltam -
VénJoe #988 felszálltam a vonatra: semmi.felszálltam a teherautóra: semmi. tudom,hogy a vonat a frontra megy, a teherautó +gyakorlatra de bármelyikre szállok fel a 4katonával semmi! ezért volt a #983 kérdés. ilyenkor mi van? én vagyok béna? -
#987 egyszerűen megcsinálod a kiképzést, és a menüben kiválasztod a következő küldetést, ennyi, de a keresőt tényleg nem nehéz használni