2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Shep
    A németeket csináld meg ha sikerül küld el pls a mentést :)
  • m1garand
    én is megoldottam, l kell foglani vmilyen járművet ami még müxik vagy megjavítható. nekem azért nem jött elő ez a hiba mert én még az elején elfoglaltam a jagdtigert és azzal könnyű volt rambózni
  • Shep
    Úgy tűnik akkor nagyon elszúrtak valamit azon a pályán, egy az hogy alig van idő felkészülni, aztán alig van embered, és végül az amcsik meg annyian jönnek, hogy képtelenség megállítani őket.
  • Hecker007
    a német nekem se megy, én már az elején halott vagyok
  • Shep
    Köszi sikerült megcsinálni. A némettel jutottál valamire?
  • Hecker007
    1.0-ás verzióm van és az sdf nevü mentést töltötem be, ha kell feldobom valahova a mentést
  • Shep
    Melyik mentést töltötted be, mert én beleültettem őket de semmi. Hanyas verzió van fent neked?
  • Hecker007
    ok, megnézem azt is
  • Shep
    Ok, megnézem, esetleg a német benzinraktáros pályát nem nézné meg valaki, mert, ott meg egyszerűen nem tudom visszaverni a végén a támadókat annyian jönnek, azt hiszem annak is benne van a mentése a zipben.
  • Hecker007
    van egy német félhernyó a hídnál, rakd bele abba az embereket és akkor kiírja hogy kész a feladat, menny át a hídon és akkor adja a következő feladatot.
  • Hecker007
    Ha nem gond megnézem énis.
  • Shep
    itt van, sdf- vagy mi a mentés neve de az orosz nevűek is azon a pályán vannak
  • m1garand
    már mint a profil mappára gondolok
  • m1garand
    sajnos nincs meg a mentésem, de ha rapidshare-re feltöltöd akkor kipróbálom
  • Shep
    Na szóval itt állnak ezek a szerencsétlenek és semmi nem történik, a hülye ruszkik tuti elszarták a scriptet és azért nem lép tovább.
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • Shep
    de már nincs a pályán élő német
  • Jeffjohnson
    a híd túl messze van......
  • m1garand
    a híd mindkétvégéről lekell szedni minden németet, szerintem
  • Shep
    Oroszoknál azon a pályán ahol a hídhoz kell eljuttatni a jónépet, de előtte ki kell pucolni az állomást, na ott megöltem mindenkit, a tömeg ott gyűlik a hídnál de semmi ne mtörténik, mire várjak, vagy mi van?
  • Jeffjohnson
    tegnap tök lehuzo volt amcsikkal voltam németek ellen úgy szétszivattak ,hogy rossz volt nézni még erödíteni se hagytak végig nyomás alatt voltamugyhogy ma büntetek
  • Jeffjohnson
    jöjjön mindenki :D
  • Hecker007
    ma jövök énis játszani
  • m1garand
    Kedvcsinálók
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
  • m1garand
    remnélem müxik
  • m1garand
    na így talán többet nem kell beírnom
  • VénJoe
    köszönöm válaszodat
  • m1garand
    a 2 németkatonát akik kijönnek az állomásból be kell venni a csapatba és utánna működni fog, de figyelni kell arra amit a videoba mondanak...
    ezt kb 3x irtam le szívesen segítek, és erre a kérdésre gondoltam
  • VénJoe
    felszálltam a vonatra: semmi.felszálltam a teherautóra: semmi. tudom,hogy a vonat a frontra megy, a teherautó +gyakorlatra de bármelyikre szállok fel a 4katonával semmi! ezért volt a #983 kérdés. ilyenkor mi van? én vagyok béna?
  • Hecker007
    egyszerűen megcsinálod a kiképzést, és a menüben kiválasztod a következő küldetést, ennyi, de a keresőt tényleg nem nehéz használni