Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
beta patch

sokmindent fixál

Hecker007
Valaki nem jön multyzni?
gyertek verjük le a népeket 😊
minden nap toljuk aki jönni akkar az szóljon itt a fórumban

Hecker007
ugyanazok fejleszteték, csak sztem ubisoft sietete õket és azért van benne ennyi hiba

Hecker007
backspace-el le lehet lassítani a játékot nem muszály pausolni
a harcerndszer meg nem rosz csak nem olyan mint az edigiek, az biztos hogy vannal benne hibák és hiányoságok, de a fejlesztõk már dolgoznak rajtuk

a.carkey
Azt hittem én vagyok béna, mikor a lánctalpra célzok és az istenért nem történik semmi. Na akkor ez nálam ennyi. Nem szenvedek vele tovább tacticalon.

A Soldiersben lazán végignyomtam az összes hadjáratot, és jól szórakoztam, amint megjelent itthon megvettem eredetiben mert megérdemelte.

Nos, ezt biztos nem fogom ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az, hogy van pause, lehet közben gondolkodni a következõ lépésen, attól még nem lesz lassabb egy játék, különösen ha tök felesleges gondolkodni mi is legyen a következõ lépés, mert szétcsesztek egy jó harcrendszert.

Esküszöm, mintha a Star Wars Galaxiest látnám amikor kijött az NGE: ott is bizonygatták, hogy mekkora egy játék született; azt is védték páran, hogy milyen jó játék is lett belõle, mégis az összes veterán 90%-a lelépett belõle pár hónapon belül, mert eleve egy elhibázott harcrendszer készült el.

A medve nem játék.

bigfoot
a Soldiers et is azok fejlesztették akik a FoW ot nem?

Hecker007
ha nem tetszik ne játsz vele
a Soldiers is orosz mégsem rosz, a Lada racing is jó csak tudni kell rendesen optimalizálni, a t-34est még sose sikerült szembõl kilõnöm multiban pedig már sokat játszotam vele, esetleg akkor tudod kilõni ha elõtte már kapott a pofájának a t-34

Mert egészen más dolog hogy pörgõs egy játék, és más dolog az, ami ebben a játékban megvalósul. A FOW fejlesztõi is pont ott szúrták el, hogy pörgõsebbre akarták venni a figurát, plusz teljes mértékben elcseszték a sebzésrendszert és a nehézségi fokozatokat. Itt most van két fokozat, az egyikben halhatatlanok az embereid, a másikban pedig halálosan flusztrálóan nehéz. Arról inkább nem is beszélnék, milyen az, amikor egy olyan tankot kell megvédeni, akmire a következõ kanyarban egyszerre 6 bazooka nyit tüzet. Vicc az egész.
Az eredeti soldiersben mind az emberek, mind a harckocsik sérülésrendszere remekül el volt találva. Lehetett érezni, hogy a harckocsik számára a túlélést a mozgás jelenti, mert bármilyen harckocsija is volt az ellenek vagy neked, azt egy jól irányzott, lánctalpra leadott HE lövéssel mozgásképtelenné lehetett tenni. Itt ezt teljesen kivették, plusz teljesen irreális a páncélosok sebzõdése, egyenesen vicc az egész.
Sosem felejtem el, mikor FOW multiban egy Pz-II-es (a maga kemény 20mm-es ágyújával)kilõtte a T-34esemet, szembõl!! Vagy hogy hányat kellett belelõni német 75mmes hosszúcsövû ágyúval felszerelt harckocsival az amerikai Shermanba, mikor a valóságban egyetlen lövéstõl kikészült volna.
Azt sem értem, ki találta ki ezt az Arcade-Tactical nehézségi fokozatot, mindkettõ elhibázott és használhatatlan koncepció.
Egyre inkább azt érzem, hogy az orosz fejlesztõk egyszerûen nem képesek jó játékot készíteni. Túl balkániak hozzá. Ezek még egyetlen megfelelõ színvonalú játékot nem tettek le az asztalra. FOW, Age of pirates, Lada racing, T-72 Bif satöbbi. Északáig sorolhatnám az ócska mûveiket.

Hecker007
miért?
ez a game legalább pörög, nem unatkozik közben az ember
nekem jobban bejön mint a lassú, unalmas rts-ek
itt gyorsan kell gondolkozni és reagálni

Na te sem vagy épeszû...

Hecker007
akinek ez a game rohanós az játszon a lassabb játékokkal <#beka2>
legalább megtanultok gyorsan reagálni a dolgokra, és nem unalmas lapos a játékmenet <#kacsint><#beka2>

a.carkey
Én is taktical fokozaton nyomom, és rohanás az egész, elveszi az ember kedvét az egésztõl.

Irtó nagy hülyeségnek tartom, hogy pl. meg kell védeni egy tankot, az rohan mint egy idióta, aztán bekrepál bármit is tesz az ember az ellen. Ahelyett, hogy szépen az embereimmel egyenként megtisztítanám az egész qurva várost ... 😊

Szintén baromság, hogy van egy csendes város, tele brit katonákkal akik egy hidat õriznek, és ahelyett, hogy lekommandózná az ember az egészet, és a comp által vezérelt "erõsítés" csak akkor avatkozna be amikor már mindenki hallja, hogy: jövünk, már az akció elsõ 10 mpében a híd túloldalán állók is tudják, hogy megtámadták õket és be kell avatkozni, pedig a küldi célja a lopakodás lenne az utászokkal akik kis csónakon közelítik meg pilléreket ...

A Soldiersben ilyen azért nem volt!

A medve nem játék.

Shep
7 azt hiszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kipróbáltam a németek második pályáját Tactical fokozaton.
Tényleg nagyon tudnak ezek az orosz fejlesztõk.
Megmutatták, hogy még egy zseniális játékból (Soldiers) is tudnak játszhatatlan szart készíteni. <#eljen>
Komolyan mondom többet nem fogok beszerezni orosz fejlesztésû játékot.
Ez már vagy a huszadik játszhatatlan, bugos szar, amit kiadtak a kezük közül.

Nagyon vicces vagy,sokat segitettél.

alma2
Akinek jobban bejott az elso resz mindenestol, az probalkozzon ezzel:
Silent.Heroes.

szerintem

Hecker007
az pontosan hanyadik pálya?
ha oroszokkal befejeztem utánna megnézem a németeket megin
nekem eddig minden pályát sikerült elsõre vagy másodjára megcsinálni

Shep
Hát ilyen nincs németekkel totál esélytelen megcsinálni az üzemanyagdepo foglalálos pályát ennyire elszarni, hát hihetetlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

keresss

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valaki dvd boritót nem tudna be linkelni,sehol sem találok.

a.carkey
Én vagyok kétbalkezes, vagy ebben a részben tényleg nem lehet megjavítani az elfoglalt ellenséges jármûveket, ellentétben az elõzõ résszel?

A medve nem játék.

Hecker007
ezt fejsd ki bõvebben, mert parasztgyerek nem érti

Szeintem is az a szakasos hülyeség elég rossz! A grafika nagyon szép a hdr meg minden de a sebzés az tényleg rossz! És a lövedékek sebessége... Igaz azt be lehet állítani de akkor anyyi a multinak. Remélem lesznek jó modok. Valaki mnem tudja milyen modok készülnek a játékhoz?
Bizony, a régi Soldiershez képet bizony elég gyenge lett, sajnos. Tönkretett sebzésrendszer, irányítás, rosszul szerkesztett rohanós pályák. Óriási kár érte.

Shep
Németekkel a talán utolsó pályát senki nem csinálta még meg?

Shep
Na azért ez sem teljesen igaz, oroszokkal pl arcadeban is szétkapnak egy pillanat alatt, de az kétségtelen ,hogy a gránátot jól bírják 😊

Törölt felhasználó
Valakinek nem lenne kedve egy részletes leírást írni a játékról a gameplay blog részére?
Hecker007
az a külünbség hogy tacticalban szétvered a billt egy idõ után,
arcedeban meg olyan vagy mint rambo 😄

m1garand
akkor reistagos pályán kijön a szemed mint a csigaszarva

makett.tk

a.carkey
Tulképpen mi a különbség a két mód (tactical és arcade) között?
Miért cseszték el ennyire az irányítást az elõzõ részhez képest?
Nem lenne rossz game, de ez a csapatösszevonásos idiótaság ... Borzasztó!
Korábban nem voltak ilyen rohanós pályák. A buta irányítás miatt néha nagyon megkeserítik az ember életét. Én inkább szeretek halkan, csendben gyilkolgatni. Itt meg ... Rohanás az élet.

A medve nem játék.

Hecker007
nekünk is tört úgyhogy jöhetsz😄

m1garand
nem vagy egyedül

makett.tk

én is jönnék csak tört a játékom

Hecker007
mégvalaki esetleg?
gyertek multizni nem harapunk <#alien>

Hecker007
ja
sorry hogy csak most írok de codozni voltam <#idiota><#violent>

na én a tank traininget még régen megcsinaltam... de amikor continue-ra mék, ujra kezdi a küldit 😞

m1garand
16.00 jó?

makett.tk

Hecker007
ok
hánykor kezdünk?

m1garand
igen

makett.tk

Hecker007
a reloded féle crackel futatod a gémet?
mert aki ezzel játszik még nem volt ilyen problémája, legalábbis én nem hallotam róla

Hecker007
ha megjavitották a calliopét akkor azzal le kell írtani az uszályt a vízrõ, utána meg go a csónakokhoz és ezzel vége is ennek a küldetésnek<#vigyor0>

w77d
Sziasztok elakadtam azon a pályán ahol a németekkel kellett elõször megvédeni egy hidat, aztán az fölrobbant. Most végigverekedtem magam az angolokon és eljutottam egy térre ahol vannak elhagyott tankok stb. a vizen pedig egy uszály úszkál ágyúkkal! mit kell itt tennem?

Sziasztok!

Lenne egy óriási problémám.Ha elindítom a játékot és csinálni akarok magamnak egy felhasználót és rámegyek hogy login ezt írja ki: Exception: invalid call (erender device cpp, 535) rákattintok az OK gombra és azután ezt írja ki: ERROR: Program will be terminated. És kilép a játékból. Mi lehet a baj??légyszi segítsetek 😄 elõre is köszi
Hecker007
m1garand, ma jösz multizni 18:00-19:00 körül?
aki szeretne jönni az majd szóljon <#kacsint>
a szervert m1garand csinálja <#vigyor>

Hecker007
a traktor az szinte megsemmísíthetetlen 😄
arról max az embert lehet lelõni 😄

bigfoot
de a gameben minden kilõhetõ mindennel?
pl egy párduccal is kilõhetek egy is2t?

Ez már komolyan a vicc kategória. Nekem multiban a T-34esemet lõtték ki Pz-IIessel.

m1garand
volt amikor defektet se kaptam <#vigyor3>

makett.tk

m1garand
a lassú német tank jó zsíros célpont <#gun> ja és nem egy páncélautó kb 1 vs 1 veszteséggel de akkor is megéri

makett.tk