2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • alma2
    Aki vegigjatszotta singlebe vagy tobb mint egy mapot megcsinalt, ha cooperative elinditom rendesen sorba vannak a mapok, ahogy a campaigns-ba dobalna vagy sem ? leszamitva az amcsi, nemet, orosz sorrendet
    nekem ugy tunik, de biztos ami biztos megkerdem, hogy sorba jatszuk vegig.
    koszi.

• Hecker007
    nah nekem van egy kis problémám, felraktam a 64 bittes xp-t de a fow nem akar menni vele, ha valaki tudja mi lehet a baj pls írjon
  • Hecker007
    ha adigra felébredek akkor megyek
  • Jeffjohnson
    na mi ez a döglödés holnap 20 tól eksön jöjjön mindenki hentelünk egy nagyot
  • m1garand
    ja van honlap is
  • Hecker007
    engem érdekel, csak én már régebben megnéztem mi az a RDHA
  • m1garand
    el ne kezdjétek újra
  • lee56
    háhógyne
  • Jeffjohnson
    ja amúgy az RDHA a Red Devils Hungarinan Army rövidítése egykoron ez BF1 ben alakult klán volt ezután alap ,hogy elkezdték a BF2 es klánéletet is viszont kicsit megfogyatkoztak így egyesültek az én egykori klánommal a T4ce-vel és így lett a nevük coRDHA röviden ennyi a története a dolognak....márha érdekel ez valakit
  • m1garand
    próbáljuk meg
  • Hecker007
    jaja nem rosz ötlet, én benne vagyok
  • Jeffjohnson
    az már kint van egy jó ideje mi most a 1.04.1 re várunk ami már hivatalos patch
  • Serpa
    úgy láttom nem kommentezték még, de kinnt van az 1.3as betapatch
  • Jeffjohnson
    sikerált aki esetleg nem tudja miért írja a névét folyton kisbetüvel a game miközben a login nál ö már nagyot írt be az az options >multiplayer alatt tudja átírni nagyra
  • Jeffjohnson
    persze csak ha rájövök miért írja át kisbetüre folyton a nevemet a game.....
  • Jeffjohnson
    Kellene egy klánt alapítani márcsak azért is mert legalább ha lamák játszanak ellenünk akkor elhuznak a picsbe mert látják.....
    Így elsöre coRDHA név jutott eszembe (tudom nem túl eredeti) mivel az ö TS szerverükön vagyunk ennek a klánnak egyébként én is tagja vagyok ("tiszteletbeli":) ) ez egy BF2 es klán sztem nem zavarná öket ha mi lennénk a FOW részlegük vélemény? (ez persze csak azoknak szól akik a jövöben is játszanának és játszanak is a gaméval)

coRDHA-JeffJN valahogy így nézne ki a nevem a gaméban
  • Jeffjohnson
    igazából ök az orosz verziohoz valo patch et kapták meg (ha minden igaz) és azt írják át a többi verziora ez tart ennyi ideig ha minden igaz
  • bgabor
    Nembaj, legalább már nem a gyökér oroszoknál van, hanem a kiadónál ami mégis csak európa legnagyobb kiadója.
    Bár nem tudom, a kiadó mit tesztel rajta, mert ők már nem tudnak változtatni rajta. A tesztelés is a fejlszetők feladata.
  • lee56
    hát nem sietik el az fix...
  • Jeffjohnson
    kis info morzsák amit a hiv. forumrol szedtem össze:
    27 oct - BestWay odaadta az orosz és a nemzetközi 1.04.1 patch et és az editort az 1C-nek
    14 nov - 1C kiadta a ruszki patch-et az editor nélkül
    17 nov - 1C odaadta a patch et az UBI nak tesztelésre
    24 nov - UBI még jelenleg is teszteli a patch-et és ahogy készen
    vannak vele kiadják

ezt Skael írta aki a FOW egyik fejlesztöje
    végre legalább informálják a jónépet remélhetöleg rövidesen kijön a patch
  • m1garand
    Kérlek benneteket a személyes problémáitokat a privát gomb megnyomásával intézzétek el.
    A két játék összehasonlítására talán lehetne egy új fórumot nyitni.
  • lee56
    Teljesen igazad van, bocsánat az OFF-olásokért, de ha megtámadnak védekezek
  • lee56
    Na ennek akkor nem mennék a mélyére, mert megint kitörnek a zindulatok, de akkor ennyi erővel, én is megjegyezném hogy aki tud soldiersezni az nembiztos, hogy nemtud fow-ozni, szal értelmetlen ilyeneket irogatni, annyira nem egyforma a két játék ez igaz, dehát embere válogatja.
  • Hecker007
    jövök énis multyzni
  • m1garand
    ok
  • Jeffjohnson
    Igazad van! Nem alacsonyodok le az ö szintjére elvégre nem számít az ö véleménye jobban számít azoké akik játszák a játékot szal részemröl okosabb enged téma lezárva

Estére multi? olyan 6körül érek haza melobol
  • m1garand
    Kérem szépen, ne veszekedéssel töltsétek fel a fórumot aki benéz ide az azt fogja hinni, hogy ez a játék csak veszekedésről szól.
    Egy játék miatt ennyire nem kell lealacsonyodni a dühötöket máshol pl.: multiban adjátok ki.
    Olyanok lesztek mint a politikusok.
  • Hecker007
    azt azért megjegyezném, hogy aki tud soldiersözni nem biztos hogy fowozni is tud
    én pölö jól nyomom a fowot nem nagyon tudnak elverni, de soldiersben halott vagyok
  • lee56
    Ez a probléma, szegény jeffjohnson mimózalelkének nagyon nem tett jót, hogy "szerinte!" leszóltam a legkedvesebb játékát. De abszolut az én hibám, előre kellett volna látnom, hogy messze nincs még olyan értelmi szinvonalon, hogy megértse más ember gondolatait, neaggyisten elfogadja, vagy legalább tiszteletben tartsa más ember véleményét. Túl sokat vártam tőled fiacskám, sajnálom.
    Ha lelki békédnek ez jóttesz, nyugodtan sziggyá le, 1000hszon keresztül fikázhatsz, elemezheted a játékkal eltöltött időmet, elmélkedhetsz azon, hogy vajon miért is nem megyek veled multizni, kitalálhatsz bármit ami eszedbe jut, kifordithatod a szavaimat is bátran. És nemgond, hogy semmi köze nincs a valósághoz, de a lényeg hogy hiszel benne. Csak ez számít. Büszke vagyok rád. Örülök hogy ilyen nagyszerü emberrel társaloghatok ezen a fórumon. De télleg, nélküled tök unalmas lenne.
  • lee56
    Hát az télleg érdekes :D, olyat még nem láttam.
  • Shep
    Tudom, hogy jó az első résszel nyomtam én is, most valahogy elég volt a háborús témából a company of heroessal meg ezzel, majd 1 hónap mulva :)
  • Jeffjohnson
    gyere multizni meglátod sokkal jobb mint singleben nyomni 3vs3 rulz
  • Shep
    Hát én 1x próbáltam, de elég is volt, játszok inkább mással egy hónapi játék elég volt.
  • Jeffjohnson
    Kellene a jövöben lövéstesztet csinálni letsztelhetnénk mit milyen szögböl lehet a legrövidebb idö a alatt kilöni mik a tankok gyenge pontjai hova kell célozni stb. akár fel is tehetnénk ide az eredményeket ,hogy az igen sovány magyar FOW community okuljon belöle.
  • Jeffjohnson
    Gyere multiban játszani garantálom ,hogy egy lövésböl nem kapják szét a tigádat :D legfeljebb abromi nagy mákkal.
  • Jeffjohnson
    Figyelj 5 percet nem játszott a játékkal és lehordja a picsába ,hogy random sebzés meg minden ...engem ez zavar és különben sem akar játszani a játékkal csak vinnyog itt mert ez nem olyan játék ,hogy 1 tigával végighentel mindent nem kell ide az ilyen ember írása nem játszik a játékkal akkor minek ír ide itt olyanok vannak akik játszanak vele és a hibáival együtt szeretik a játékot.Egészen más élményt nyújt akkor egy játék ha nem csak a hibákat keressük benne hanem a lehetöségeit probáljuk kihasználni engem is zavarnak a hibái de remélhetöleg a jövöben kijavítják de addig is játszok vele mert ennek ellenére élvezetes + a TS en valo harc közbeni duma meg a csapatjáték sokat dob rajta.
  • Hecker007
    partraszállás nekem sikerült
    a németek utolsóját még nem próbáltam
  • Hecker007
    partraszállás nekem sikerült
    a németek utolsóját még nem próbáltam
  • Shep
    Na jó most lett elegem a játékból németek utolsó pályája is komolytalan 1 tigris tank+4 katona + 1 hernyótalpassal irtsak ki egy térképnyi katonát, ráadásul az ő beásott tankjuk egy lövéssel szétkapja szemből a tigrisemet, marhaság, nem értem miért kell ilyen marhasággal elszúrni egy jó játékot, na mindegy.
  • Shep
    A partraszállást sikerült már megcsinálni valakinek? 6 emberem van és ezekkel győzzek le kb 150 németet, vagy lehet még többen is vannak.