2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Kferro
    Ennek a hozzászólásnak a hatására nyílvánvalóan Lee56 be fogja látni, hogy ez valóban egy jó játék. ;)
    Ne kapjátok már fel ennyire a vizet, ha neki más véleménye van erről a játékról...
  • Jeffjohnson
    és te ki a fenének képzeled magad baromarcu játszol 15percet és itt rinyálsz már vagy egy hónapja egyetlen értelmes hozzászolásod sem volt azt
    sem tudod ,hogy lehet kilöni a másik tankot szal huzzál innen a fenébe majd ha 15 percnél többet játszottál akkor ugathatsz addig meg menjél játszál passziánszt mert az valo neked bár sztem az is túl bugos lenne a láma fejednek L2P noob
  • Hecker007
    és a földön lévő torony tudott lőni?
    mert nekem volt már olyan is, leesett a tankról a torony utánna meg még lőni is lehetett vele
    a vaksi emberek meg sztem btrhban vannak leginkább
  • lee56
    Attól még hogy nem te miattad lassul a játék meg nem te laggolsz, más miatt még elszaródhat. Saynos szar nettel és szar géppel játszó emberke van a soldiersben is bőven, csak azt nem tudom hogy ha ennyire belassitják a játékot mé nem mennek inkább szupermáriózni :)

Az orrukig se látó embereket már énis láttam, idegesitő ez tény, de mondjuk magyarázható a terepviszonyokkal is néha, a többi meg bug.

Torony nélküli tankokat meg te is tudsz csinálni, kell egy nagy lövegü tankot venni, pl IS-2, és elkezded lőni a közepes tankokat (azokból is gyengén páncélozott toronyrészüeket), aztán lehet gyártani a kabriókat (na jó azért annyira nem jön be gyakran, kb. összesen lőttem vagy 5öt eddig, ilyen toronyszakítósat )
  • lee56
    Ah, most már mindenki nevében is beszélsz, mégis ki a fenének képzeled magad, egy kis pattanásosarcu hülyegyerek vagy, ennyit rólad, ha nem tudsz értelmesen vitatkozni akkor megse szólalj te szerencsétlen.
  • Jeffjohnson
    tudok egy neked valo programot amiben nem lönek le a csúnya ellenségek és ott mindíg sikerélményed van javaslom probáld ki a paint nevü proggit tudod start menü -->minden program-->kellékek-->paint de várj csak
    ahhoz még nem jött ki a patch bakker akkor amíg kijön addig javaslom a worldpadot oda írd le a gondolataidat mert itt senki sem kiváncsi rá
  • Hecker007
    pl. a sok torony nélküli tank
    akkor van olyan hogy az emberek az orrukig se látnak
    a slow meg a lag engem nem szokott zavarni, mert mióta gyorsabb a net azóta nincs
  • m1garand
  • lee56
    Na igy már más. Csak azt nem értem hol maradt a taps?
  • lee56
    ügyes gyerek vagy te a szived mélyén, én még hiszek benned
  • lee56
    hogy-hogy hülyeségei? ottis van lagg meg slowmotion, ami idegesitő, de azért nem annyira mint fow-ban, azonkivül meg mi volt vele a baj?
  • m1garand
    JÖJJÖN
  • m1garand
    AKKOR JAVITJUK A FELHÍVÁST lee56 KIVÉTELÉVEL MINDEN KI JÖNNÖN MULTIZNI!!!
  • Jeffjohnson
    "na huzzál inkább pulcsit kötni"-Eric Cartman
    szánalmas vagy L2P NOOB!!!
  • Hecker007
    na mi a soldiersel nem tudunk játszani egy rendeset a hülyeségei miat, ezzel viszont jókat lehet nyomni
  • lee56
    Hogy milyet RTS-t szeretnék? Kezdjük ott hogy nem igazán hagyományos értelemben vett stratégiákról van szó, se a soldiers se a fow nem építős stratégia, inkább taktiakai stratégiák vagy hogyis mondják ezt a müfajt pontosan.

Ha igy értetted, akkor mondjuk egy méltó folytatást a Soldiers - Heroes of World War 2 -nak. Ezzel a játékkal mind a mai napig játszunk, ez sem tökéletes, de nagyon jókat lehet nyomulni benne. És a Faces of War-t is ezért vártam amig meg nem jelent, mert ugy harangozták be hogy méltó folytatása lesz, hát nem jött össze a dolog, bár a legujabb patch-ben vannak olyan elemek amik a soldiers-ből lettek átvéve, és ezért is érdekel a patch is.
  • lee56
    Akkor hogy szólitsalak, hülyegyerek?, vagy netán szerencsétlen?
    Éppen te arcoskodsz azzal ha nem vennéd észre, hogy azt feltételezed, hogy azért "rinyálok", mert nem volt sikerélményem, és 15 perc játék után esélyem se lenne, lol egyrészt nem annyira bonyolult a játék, egy 10éves kisgyerek is tudja kezelni 5perc használat után, szal ne gyere nekem a verhetetlen vagyok hülye szövegeddel, látszik te sem vagy sokkal idősebb 10évesnél.

"nem pedig olyan luzerek akik képtelenek nyerni és ezért rinyálnak szal ha nem tetszik a játék"

- Ja és ne legyél már olyan lúzer léccives hogy állandóan ezzel jösz holott abszolut lövésed sincs hogy játszom!

A 15 perc sem igaz mondjuk, 2-3 játékot lenyomtunk haverokkal, az elsőn ugyan szarrá laggoltuk magunkat és akadt is, a másodikban már hellyel-közzel tudtunk játszani, de igazából nem tetszett a dolog egyikünknek sem, és mentünk inkább soldiersezni.

De fölösleges itt személyeskedni, már kezdem unni nagyon, ha meg csak ugy tudsz nagygyerek lenni hogy leszólsz mindenkit akinek nem teccik a vélemyénye akkor tudlak sajnálni, és abban nem leszek partnered hosszutávon.

Ha nektek tetszik a játék igy ahogy van, nekem abszolut semmi bajom vele, érezzétek jól magatokat. De nekem senki ne modnja hogy jöjjek játszani vele, és hogy patch nélkül is "jó szórakozás" mert nekem nagyon nem volt az.
  • m1garand
    sőt
  • m1garand
  • Jeffjohnson
    Lol 15 perc játék után megvernél engem huhha ez aztán az önbizalom. Ja és sem a picinyed sem a bahátocskád nem vagyok ha meg akkora az arcod akkor bármikor nyomhatunk egy meccset bármelyik pályán ha meg nem akarsz játszani a játékkal akkor ne írj ide itt leendö ill. jelenlegi játékosok vannak nem pedig olyan luzerek akik képtelenek nyerni és ezért rinyálnak szal ha nem tetszik a játék ne írj ide.
    Ja és olyan játékos véleménye nem érdekel aki 15 percet játszott a játékkal és ez alapján rinyál......
  • Kferro
    Lee56!
    Nekem ugyan még nem állt módomban játszani ezzel a progival, de elfpgadom a véleményedete. Van olyan, hogy valakinek egy játék ilyen-olyan okokból nem tetszik. A kérdésem csak annyi, hogy te milyen II. VH-s RTS-t szeretnél?
  • Hecker007
    lee56 már bocs de eddig mindenkit laposra vertünk, pedig voltak soldersösök is akiket soldiersben sose tudtunk megverni
  • m1garand
    "... már megint a negatív hullámaid..." Kelly hősei Csodabogár
  • lee56
    Ha már annyira az okokat keresgéled, hogy miért nem játszok igy, nézd csak meg a legujabb patch changelogját, hát kb a 90%-a miatt nem, pont!
  • lee56
    Öreg, nem akartam fárasztani senkit, ha nem értesz egyet azzal amit gondolok, szived joga, ha nemteccik, nem kell elolvasni. Az hogy jobb-é vagy roszabb, azis nézőpont kérdése. Előző hsz-omban csak annyit akartam mondani, ha a LÉNYEGét nézzük, hogy patch nélkül nem fogok jáccani veletek, és ezen az isten se fog változtatni, mondhattok akármit.

Jeffjohnson : Nincs igazad, játszottam vagy 15 percet biztosan :) , de ennél kevesebb is bőven elég lett volna, hogy elmennyen a kedvem tőle. A sikerélményt meg akkor hozd majd szóba picinyem, ha játszanál ellenem és nyernél, akkor mondhatnád, hogy nincs sikerélményem. Ha arra gondoltál, hogy szerinted azér nem teccik a játék, mert mindig kilőtték a tankjaimat, akkor no comment vagy bahátocskám.

Látom egyikőtöknem sem sikerült amit mondtam : "ez az én véleményem, ha valaki másképp gondolja, azt tiszteletben tartom, de akkor tartsa ő is az enyémet"
  • m1garand
    Na ez a dolog több szót nem érdemel
    Vmi fontosabb mi van a fórum logójával, egy ideje nem jelenít meg képet...
  • m1garand
    "Háború! Saddam Husszein ledobta az atomot" Armageddon néger taxis
  • Jeffjohnson
    Látszik ,hogy jó ha 5 percet játszottál vele mert ha ésszel csinálod akkor baromira nem random sebzéses játék és a valoságban sem mindíg egy lövés temetés volt a dolog persze lehet valakinek mákja de ez kell is de egy makkert egy okos játékos bármikor legyöz és baromi sokat lehet taktikázni elég megkérdezni a többieket arról ,hogy mit szoktam én csinálni (aknamezö tankakadáj stb..)de ök is ugyanúgy ez nem egy olyan játék ,hogy mész ész nélkül egy tigával és mindent rommá aprítassz a valoságban sem így volt vannak hibái a játéknak de még ennek ellenére is a jelenlegi legjobb 2vh-s játék!!!
    Ha pedig nem tetszik akkor nem kell itt károgni játsszál mással és ne rontsd más kedvét azért mert neked nem volt sikerélményed a játékban azért nem a játék a felelös....
  • m1garand
    ez a játék szerintem még így patch nélkül se rosszabb(jobb) mint a soldiers a btrh-val, kérdezd meg Hecker007-t a sebzésekről amit neki okoztam...
  • m1garand
    öreg a véleményeddel az Ubisoftot fáraszd ne minket, mi nem a 2. vh-t akarjuk újra játszani hanem "csak" jól szórakozni.
    De tényleg ha ennyire nem tetszik akkor inkább töröld le.
  • lee56
    Jólvan hiába reklámozzátok. Számomra ez a játék agyatlan random sebzéses lövöldözősdi, és ha a patch sem változtat ezen, akkor max addig lesz fent a gépemen, amig meg nem nézem. (ez az én véleményem, ha valaki másképp gondolja, azt tiszteletben tartom, de akkor tartsa ő is az enyémet)
  • m1garand
    patch nélkül is van adok-kapok nem is kicsi
  • Hecker007
    ez így van, nem arra a sz*r patchre kell várni hanem játszani kell
  • Jeffjohnson
    ezért nem kell foglalkozni a patch el mi így is jól szorakozunk a lényeg nem a realitáson van hanem a csapatjátékon TS en dumálunk csata közbe és így is baromi szorakoztato eddig még nem tudtak legyözni
  • lee56
    Csak nehogy ugy legyen, mint a swat4-nél, hogy egyszercsak jön egy okos ember a kiadótól, és bemagyarázza nekünk hogy ez a játék igy tökéletes, és semmi szükség további patchekre.
  • bgabor
    Újabb hétvége telt el patch nélkül.
  • m1garand
    Jeffjohnson támad
  • m1garand
  • m1garand
    is2 vs jt de csak oldalról sikerült kilőni mással
    http://images.xoopiter.com/imgfull.php?img=1163888050061118-1901-00.jpg
  • Shep
    Kissé durva a Reistag ostroma