Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
szivesen😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Shortstop
csapattársak akkor lúzerek, két ellenség ellen felvállalja a nyílt küzdelmet nemhogy fedezéket keresne

Shortstop
ja absolute

kössz

arty
naja, kinézel, ha senki sehol, akkor fedezéktõl fedezékig rohanás 😊

Forza.

Ikarus
köszönöm!
megoldódott vele a problémám.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

mike0013
annyi, hogy nem kedveli az daemon tools-t és az alcoholt! töltsd le a securom 1.2-t és menni fog rendesen😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

letöltöttem a Ghost Recon Advanced Warfighter-t és fel is pakoltam daemonnal. rendben fel is rakta csak miután rákattintok 2szer ezt írja ki nekem:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu
az oldalt +néztem de mivel hiányos az angl tudásom nem sokat tudtam +belõle. Remélem vki tud nekem segíteni! Kösssz

Shortstop
ja. megfontoltan baszhatom mikor leszed a mesterlövész két utcával arréb. meg van mikor a térképen sem látok semmit. AMúgy nagyon élvezhetõ, volt hogy 2 órát ültem elõtte 😊

arty
gyógyítás nincs, ez realisztikus(abb) játék akar lenni... 😊 szerencsére.

ezért van a mentési rendszer is megalkotva - ahogy én észrevettem, nem szabad rambozni, lassan, megfontoltan, körültekintõen kell menni és akkor kevesebb a gond 😊

de tény: nem könnyû a játék 😊 (nekem)

Forza.

Shortstop
gyerekek nincs valakinek valami 5lete hogy lehetne állást menteni nem csak checkpointoknál? Nincs erre vmi patch?
Ja meg lehet vhogy gyógyítani katonámat. Jó tudom hogy MOH hanem ez advanced war fighter de akkor is legalább egyszer <#wow2>

ja meg hány rész lesz a játékban?

Evin
Csak vissza kellene olvasni 1oldalt.

Ha 6001-es hiba, olvasd el: #1594

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ikarus
hello.

problémám a következõ: telepítésnél kapok egy hibaablakot: kapcsoljam be a netet, zárjak be más futú oalkalmazást, temorary könyvtárat ûritsem.
minden adott ahhoz, hogy ez ne jelenjen meg, sõt a zone alarmot is már kínomban kikapcsoltam, de ugyanúgy nem akar települni, mindíg az a hibaüzenet fogad.

van valakinek ötlete, hogy mit tehetnék? : (

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Sziasztok! Egy apró kérdés. Engem csak a ccoperative mod miatt érdekel a játék. Viszont hogyan lehet benne pályát választani, ha szervert akarok indítani? Mindig csak az elsõ pályát indítja. Esetleg valami unlocker lehet a megoldás kulcsa?

sztechnika
Nem baj majd megoldom valahogy<#wow3>
Amúgy elõre ne mondd ,hog szaggatva ha nem tudod milyen,mer régen nekem naon coolon ment 60fps el.
Csak nem tom most miértnem indul....

mike0013
huhh, elvileg mennie kéne (igaz szaggatva) de mennie kéne... nem tudom mi lehet a gond, bocsi...

sztechnika
Okay

9800 pro
768mb ram
3,0ghz proci

mike0013
mondd a géped konfigját!!
(videokártya, ram, proci)

sztechnika
Hi all!

Tudnátok segíteni,hogy leszedtem a demo-t ,felraktam,de mikor elindul sötét a kép,aztán ledob asztalra és a kép tiszta szar lesz.
Mitõl lehet?

Szisztok!

Felraktam az 1.3 patch-et...
De sajnos azóta nem indul a játék.
Bemountolom a mini image-t és meghal a gépem.
Aztán a deamon-ból is alig lehet kivenni!! Tud valaki segiteni??

Elõre is köszönöm:-)
mike0013
nem, azóta kiadták az 1.3-asat, amibe elvileg ismét csak multipályák vannak

Evogordon
Nem az 1.21-es a legújabb patch?

arty
1.3ról, sry

Forza.

arty
pár kérdés 1.2-ról:
- régi save-k mennek vele?
- securomloaderrel át lehet vágni?
- 1.21re felmenõ inkrementális verzio nincs? mármegen' 280 megát leszedni nincs kedvem 😞
- könnyebb lett a követséges pálya? 😄 azóta sem tudom megcsinálni... lehet onnan urakezdem, ahol még él a 3 társam 😞

Forza.

mike0013
:S az nem jó...
két feltélezésem van:
1. véletlenül mindig továbbgörgeted:S
2. lehet, hogy a crack okozza (ha cracket használsz, ha nem akkor bocsi😊)
3. ha ezek közül egyik sem müxik akkor nem tudom:S

Az a baj, hogy ha az airstrike-ra megyek és lenyomom a középsõt, akkor átugrik az emberrekre és azok parancsai jönnek ki. A légitámadásban egyszerûen nem tudom kinyitni a parancsokat. (Pedig az emberekkel mûködik)<#falbav><#violent>
mike0013
egy jármûre célozz, középsõ egérgomb (persze legyél az airstrike-on vagy amit kérhetsz) és attack😉

Hali Mindenki. tudja valaki, hogy hogyan kell légicsapást kérni a légelhárító ütegekre, mert már kétszer újrainstaláltam (+1.30 patch) és a kiírt gombra nem reagál semmit én meg plafonon <#falbav>, elõre is thx
mike0013
megjelent az 1.30-as patch😄

mike0013
csak az a gond, hogy ketten asszem nem lehet játszani, csak 4-en (ha jól emléxem) szóval kéne még 2 ember..

arty
holnap délután - talán !! csak jusson eszembe... mert ma nem jutott 😞

Forza.

mike0013
nah szóval... jelentkezzen még 2 ember (mert már 2-en megvagyunk) egy jó kis co-opozásra😊 az idõpont mindegy... amikor nektek jó... MSN-em lejjebb található, akit érdekel az írjon ide😉

mike0013
egyszerûen rohadt nehéz a 2. küldinek a vége, amikor a heavy armor-t kell lerombolni:S

mike0013
nekem csak msn-em van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

arty
ird meg icq/msn/skype azonositod vagy vegyél fel ezek vmelyikére 😊 skype azonom arty977

Forza.

mike0013
ha valakiknek van kedve játszani LAN-on (hamachival) akkor az szóljon vagy dobjon egy pm-et!

Alwares
Én nem veszek új videokarit mert kellene vegyek alaplapot is és innentõl kezdve mindent. Majd egy év múlva veszek egy komplett új gépet a Dx10 korában! Azért veszek én is még 512 RAM-ot... Meg lehet lecserélem a 9600PRO-mat 6600GT-re... Bár ezzel is gördülékenyen futott csak kevés volt az FPS szám. Szal lassú volt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mike0013
nekem csak cirka 35000FT-omba került ez a játék😄 nah jó, nem pont emiatt vettemm új vidkarit és +512 mb ramot

Alwares
Hát emberek én ilyen kibaszottul gépigényes játékkal még nem találkoztam. Mig fel nem raktam addig nem is akartam új gépet venni. De mióta láttam a GRAW Xbox360-as videóit már gépet se akarok...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mike0013
és köszi.... tehát ha lejjebb veszem a grafikát akkor nem lesz gondja ugye?

mike0013
pedig olyan jó fullos grafikán😄 fõleg a 16×-os anisotropic xD

arty
milyen vga? a hiba alapján: probáltad csökkenteni a graf beállitásokat? manualisan nem irtad át a grafikát az ini fájlokban?

Forza.

mike0013
fura...
----------------------------------------------------------------------

Sat Sep 16 08:19:56 2006

Crash in application version: grpcrc1.21

Failed setting up render device.

----------------------------------------------------------------------

Sat Sep 16 08:44:38 2006

Crash in application version: grpcrc1.21

Could not load texture because IDirect3D9::CreateTexture call failed.
Direct3D could not allocate sufficient memory to complete the call.

SCRIPT STACK

data\lib\utils\guimenu.dsf(0)
ezzel a hibával néha kidob😞((
valaki valami megoldás:S?

arty
sajnos már csak ketten élnek 😞 de akkor manuálisan elhelyezem õket fedezékbe, mert az feltünt, h néha eléggé nyilt telepen táboroznak le .. AI 😞

köszönöm!

Forza.

Evogordon
A lerombolt épületbe a falak mögé...De mindegyiket máshova helyezd el pl a sniperes fent az emeleten a másik 2-õt lent valahol. De fedezék mögött legyenek.

arty
azon a pályán, ahol a VIP-et kell kimenteni, felrobbantják a követséget, s elviszi a heli a sérült VIP-et, majd védekezni kell... sehogy nem birom megcsinálni 😞

hova érdemes elrakni a társakat? jön sok tank , temérdek ember ... én a lépcsö tetején .. és leszednek ... 😞

ez a pálya, hátha errõl beugrik:

Forza.

<#wow3>
Csak ne lenne ekkora gépigénye!
mike0013
😊)) mondtam én😄

Kiszereltem a VGA-t meg a memóriákat, kitakarítottam, visszaszereltem és minden a régi, fut a Ghost meg a Condemned is. A Mike féle mini image megoldás az 1.21-es patch-el mûködik, jó a csapatirányító menü is, ami a Crackel elromlott!!!<#worship><#taps>