2409
  • Predmaster
    lol rossz helyre sorry
    mellékatt :D :D :D :D
  • Predmaster
    Szevasztok.... Nem akarok láma lenni, de rá vagyok kényszerülve... Most regeltem, szal elég newbee vagyok ebben a fórumban, nem is nagyon szokásom. Ígérem, csak a bevezetőt írom ilyen sz**rra, de nem tudom máshogy...
    Szóval a helyzet:
    Imádom az űrszimulátoros játékokat. A kedvenc műfajom, bár nem nagyon jutok hozzá. Kedvencem a FreeSpace volt, ha esetleg ismeri valaki, első eredeti játékom volt. Küldetéslemezestül végigtoltam háromszor is. Játszottam a második részével is, de valahogy nem stimmelt a hangulat, pedig jó volt... Freelancert is végigpörgettem, most várok valami honosítást és átjátszom újra. Tetszett az Open-Ended dolog.
    Az X sorozathoz annyi közöm van csak (sajnos) hogy az első rész demójával játszottam valamikor az ősidőkben, és nagyon tetszett, de nagyon gyenge gépem is volt. Mindezek után nem igazán hallottam egy űrszimulátorról se sokat.
    A másik kedvenc stílusom a stratégia, és ha jól olvastam el a topic első felét, (kb 8-9 oldal utnán nem bírtam tovább) elég sok rokonságot mutat, és érdekesnek találom az "űr-gazdaság szimulátor" ötletet...
    Nem tartozom azok közé, akik mindenféle konfigokkal jönnek, hogy jól fut-e, otthon vagyok a gépekben, úgy kb 20-30 FPSre számítok a karácsonyi fejlesztésem után. (jelenleg örülnék a 15-nek is :D ) Azt is olvastam, milyen optimizálatlan a játék... Szeretném tudni, hogy állunk most ezen a téren. Mennyit javított eddig a patch az alapokon? Mi várható még? Hogy áll a játék? (magyarítás, kieg, multi, mi a helyzet a pilótafülkével, stb...)
    Az Xsorozat többi részeit érdemes ilyen későn elővennem? (Értem itt: kezdjem az egytől, hátha mire a háromhoz jutok játszható lesz? Érdemes megvenni a korábbi részeket?)

Türelmeteket köszönöm, gyakori vendég leszek! Bocs a hosszú "bemutatkozásért"
  • Boroskóla
    Csak nehogy valami szar konzolos átirat legyen, attól kiráz a hideg.
  • Glpetyus
    Jó múvi,nagyon teccik az embereink mozgása
  • ThugEdge
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1264&id=6039

új vedeo,de sztem konzolbó
  • bertino
    a kettő PCre dobását azért fujták le, mert jött ez, a harmadik rész fejlesztése, te pálpusztai leheletűűű
  • Kaplan
    Az Ubisoft Ghost Recon: Advanced Warfighter-éből most már biztosan nem lesz X360 nyitócím: a kiadó hivatalosan is bejelentette a (pár napja pletykált) csúszást, a játék a tervek szerint 2006 februárjában fog megjelenni. Az ok: az Ubi több idő szeretne adni a fejlesztőknek. Az X05-ön játszható formában bemutatkozó harmadik GR epizód a beszámolók szerint rendkívül instabil frame / szekundum arányokat tudott felmutatni - valószínűleg ezen a téren van szükség némi foltozásra. A csúszás a hírek szerint nem csak az Xbox 360 verziót, hanem az összes megcélzott platformot (PC, PS2, Xbox) érinti.

By : 576 Online
  • ThugEdge
    te jó büdös mindenség:
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1264&id=5192

WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    KELLLLLLLL
  • Kaplan
    Jah megerősített cím : Advanced Warfighter.
    Paraszt mód on :)
    Fejlett háborúharcos :P
  • Kaplan
    Új videjó!

http://www.xbox365.hu/download/gr3_name_trailer.wmv

Nagyon szép!!
    Várjuk szeretettel!
    Engem már csak az izgat igazán , hogy a jelenlegi konzolgenerációból milyen grafixet csavarnak ki?
  • grebber
    Szépek.
  • Istencsászár
    new képz
  • Kaplan
    Aha csak ne ide légyszíves...
  • Police88
    Ingyen reklám :)
  • maniak
    hell!
    arrol lehet e már tudni valamikt h mikor körül érkezik hozzánk eme gém?????mert hát ugye a 2vel a pc-sek befürödtek pedig készültem rá nagyon....evvel nem szeretnék:/és remélem a 3 kicsivel több embert ösztönöz h netalántán klánt alapitson és akkor magyarországon is kialakulhatna valami szinvonalas mezöny...egyszoval egyetlen klán van ma magyarországon és sztem szeretnék ök is h minnél több magyar játszon......http://sandd.uw.hu/

• Kaplan
    hehe télleg :)
  • Police88
    csak az a baj h nem írtad be a hosszú címébe a topicnak!
  • báttyó02
    mint a 2..
  • Kaplan
    Miért kötekedsz?
    Azért mert jön pc-re is.
  • Police88
    aha de miért a játékosok fórumába nyitottad?
  • Dead
    Én SRY!
    De nagyon annak látszik :)
  • Kaplan
    :) Játszottál már a Gr2-vel?
  • Dead
    A videó azért jobb :)
  • Kaplan
    Sry de ez pont a játékból van , nézd meg a videót... ;)
  • Dead
    Ezek a rajzolt képek, nem sokat mutatnak a játékból
  • Kaplan
    Tegnapi MTV-s Xbox 360 bemutatón felröppentek az első gr3 videóés képe(k):

SRY ha nagyok lennének a képek de sajnos kicsinyíteni nem tudok gamespotról :)