2409
-
Vercetti 1 #1969 hát betölti mindent rendesen és amikor kikéne adni olyasmit h hova telepítsem meg stb (ahol nyomogatni kell a továbbot) és itt kiírja a szöveget:Ghost Recon must be installed before installing this patch.Setup will exit. -
Akkor nem tudom haver, nekem a felmásolós volt, nem volt jó a pecs hozzá, aztán meguntam, és eredetibe megvettem hirtelen felindulásból!
Azon működött a pecs egyből!
Ha pedig kiadja az install wizardot, akkor feltelepszik ugye?!
Hmmm....nem vágom!Bocs! Ehez valaki "szaki" kellene!
Arty hol vagy? -
Vercetti 1 #1967 és a telepítőst honnan nekem kiadja az install shiel wizarsot és azzal próbálja -
Vercetti 1 #1966 nekem azért kell mert nem megy fel a magyarítas -
#1965 bocs! 1.3 as pecset akartam irni -
#1964 Neked telepítős verziód van? Vagy csak felmásolós?
Mert először nekem is felmásolós volt, azért nem látta a pecs a gémet!
Akkor viszont szerezd meg telepítősben!
Amúgy az '.3 pecs az a multit egészíti ki (vagy mi), de ha csak sp-ben nyomod, nem változtat semmin! -
Vercetti 1 #1963 úgy is feltettem de ugyanazt írja ki h nincs telepítve a játék -
#1962 Neeeeem!
Először is felrakod a játékot, aztán a patchet, és úgy krekkeled!!!
Úgy működnie kell!!!
-
Vercetti 1 #1961 őőő
sok sok mappa és belőlle sok sok mappa nyílik mégis holvan amit meg kéne nézni? -
#1960 nézd meg a registryben, hogy ott van-e a gamma... ha nincs akkor fogalmam sincs...
registry: Start>Futattás>regedit -
Vercetti 1 #1959 Újratettem a jétékot és nem crackeltem meg, de ugyanazt írja ki, most mi van? -
Vercetti 1 #1958 Újrateszem a játékot, nem crackelem meg, felteszem a patchet és menni fog a játék crack nélkül? -
#1957 IGEN!!! NE CRACK-ELD... (már párszászor elhangzott itt) -
Vercetti 1 #1956 Ghost Recon must be installed before installing this patch.Setup will exit
Ez angol tudásom szerint azt jelenti h nincs telepítve a játék.
De ez lehetetlen.Az a baja h crackes? -
Vercetti 1 #1955 Mindjárt lejön akkor megnézem... -
Vercetti 1 #1954 Megvan köszi már nem kell. -
#1953 google a barátod;) -
Vercetti 1 #1952 Egy baj honnan tom leszedni az 1.3-aS JAVÍTÁST? -
Vercetti 1 #1951 Köszi a tanácsokat de az a legnagyobb bajom hogy nem is igazán elakadtam hanem hogy amikor a harmadik csapttársamat kell összeszedni kb 10 méterre vok tőlle és kiírja a játék h Game Over -
#1950 ha itt elakadsz (első küldetés) hagyd a játékot... azt ajánlom, mert nem fogod bírni amikor bunkerből lőnek rád 5-en közbe futnod is kell és 10 embert melletted likvidálni, úgyhogy közben irányítod a csapatodat is -
#1949 újreg láma -
#1948 pedig egyszerűűűű.. jó taktika aztán csak annyit hallasz majd hogy: target spotted. target down -
#1947 Nemtudod gyógyítani a társaid, sem magad, sajnos(?)nem tudok csalásokat sem a játékra!
De ez ilyen nehéz!Mentés az adott feladat után van, te nem tudsz!A Magyarítás sokat segít!Kicsit lejjebb megtalálod a linket...
Sok sikert! -
Vercetti 1 #1946 Meg egy csöppet magas a játék pl hogy gyógyítom magam vagy csapattársam? -
Vercetti 1 #1945 Csumi az Ghost Recon Advanced Warfighter-hez kéne a halhatatlanság kód mert nekem iszonyat nehéz a játék és elakadtam mikor össze kell szedni a csapatom.
Köszike. -
#1944 Nemtom mikor, nekem elvileg jó a szombat vasárnap, de Artyt is meg kéne várni!Többen nagyon király!
A hamába ezt kell irni:
network name: ghostreconlan
pass: sg
-
#1943 :DDD jaja;)
de hát látom, már van link... -
#1942 köszi. amúgy volt :)
a játék megy. igaz nem UHD felbontásban de megy. mikor lenne mert eléggé zsúfolt lesz a 7vége? -
#1941 Na jó, megtaláltam a linket! -
#1940 Akkor jó, reméljük menni fog!
És ha nincs még hamachi-d, akkor le kéne szedned a guglin keress rá, ha nincs...Vagy Mike ad linket(ugye Mike?)
És azon összekapcsolódunk....stb -
#1939 vna fülesem.
IntelP4 3,0Ghz (hyper-threadng)
1GB DDR2 RAM
X1300 256MB -
peetee76 #1938 igen, és működnek. még nagyon az elején vagyok a SP nek...
Még nem upgradeltem a verziót, így csak a saját tapasztalat a modokhoz:
A legelsőben sok mod futhatott egyszerre :), ennél nálam csak egy fegyver és egy ruházat :(... remélem azért lesznek még kiegek. Az elsőnél a fegyverek paramétereit tudtam módosítani:),
ennél nem tudom :( ... -
#1937 Nem baj, de ha van fülhallgatód, mikród, azon keresztül nagyon király!
Mi a konfigod? -
#1936 de van. bár nem vagyok nagy FPS-es -
#1935 Jó, érdekes...
Te már próbáltál valamit ezek közül?
-
peetee76 #1934 Ha valaki még nem látta volna nézenn el ide:
Ghost Recon 3 Mod -
#1933 7 végén, lehetne nyomatni lan-ban!
Neked nincs kedved?
-
#1932 fasza lehet :) -
#1931 Yessz! -
#1930 coop.-ot nyomtok? rendesen fejhallgatóval meg mindennel?