Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nincs ilyen rész nálatok??😞
ok
mike0013
az!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Én felraktam a patck-eket, azóta bejön a menü, majd sötét képernyõ, gép lefagy, vége, de már a Condemned-del is ezt csinálja. Elõtte pedig futott a Recon, bár néha játék közben lefagyott a kép, a játék ment tovább (hallottam). Próbáltam más codec packot, de nem nyert. A mini-image-t még nem próbáltam, mi a mini-image pontos neve, mert amit a gamecopyn találtam, az csak 74kb, vagy az lenne az?
mike0013
Ati 9200-al nem fog elindulni rendesen! Max 2FPS-el talán...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Heelo újra én! Elindítottam , azzal, hogy új drivert töltöttem le hozzá a videó kártyámmal van a baj!!!😞 Ati raedon 9200 Nah azt szeretbém, hogy az elsõ pályán a legelején látom a pasit, hogy dumál nekem a jobb felsõben! És én meg nem látok semmit csak hhhhhhárom tûz szerûséget, meg az iránytûm és a tetején mondja, hogy mit mire használjak! Mi lehet a probléma! ha nálatok nincs ilyen rész az elején akkor leteszek róla mert nem bírja a videókártyám😞
mike0013
jaaa, úgy más😊 játszhatnánk mi is😉

Bõven megteszi a haverokkal csinálni egy virtuális hálót, hamachi-val.<#hawaii>
mike0013
'Multiba Coop mod nagyon üt.' jah, csak kéne egy eredeti CD-key:s

Be volt mountolva.<#smile> Az volt a baj, hogy ha ékezetes mappába teszed, akkor egyszerûen nem látja azt a context.xml-t. Szóval újratelepítettem, egy nem ékezetes mappába és felpeccseltem és tökéletesen futott.

Azért kösszi a segítésget.

Ennek a játéknak csak egy negatívuma van. Túlzottan nagy a gépigény. Szerintem nincs olyan szép grafja, hogy ilyen lassan fusson. Bár lehet, hogy csak én vagyok hülye.

Multiba Coop mod nagyon üt.
mike0013
tedd be daemonba a mini-image-t

ajem kisa
Azért jó mert nehéz...😊))

Üdv! Van egy gondom. Letöltöttem az unleashedes verziót. Ugyebár ehhez nem kell crack. Felpeccseltem 1.21es-ig. Letöltöttem a securom loadert. Elindítom megnyitom vele a GRAW.exe-t. Elöször csomót töltött, majd kiírta ezt:

Crash in application version: grpcrc1.21

Could not load context.xml

Másodszori elindításnál már nem is tölt hanem szinte kapásból rávágja ezt. Erre tud valaki segítséget, mert barom hálás lennék.

Amúgy Jó kis game csak kicsit nehéz.
mike0013
bocs, de nem tudok segíteni... azért nincs mit

z0ty4
Akkor maradok az alap verziónál

azért thx

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

mike0013
inkább semmi (mármint ötlet) ugyanis gõzõm sincs mi okozhatja ezt nekem is az 1.21-es patch van fennt és simán megy

z0ty4

Senki ?

Evin
Aki crackezik(pl1.06), számoljon azzal a ténnyel, hogy az 1.21-es javítást, akkor nem fogja használni a játék, mert az graw.exe-ben van megadva, milyen .bundle fájlokat használjon!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ajem kisa
ok,beszéltem a haverommal,forgoszek66 ha érdekel,akkor priv...22h-ig leszek...

ajem kisa
Nekem nincs meg a játék még sajnos, de a haveromnak is volt ilyen prblmája ezzel a játékkal...
A megoldás az volt, hogy az xp-t ujra rakjta, mert(nemt'om),de ma estére tudni fogom,beszélek vele mi volt még és leírom..ok?
Annyit még, hogy neki azóta a játék hibátlanul fut...
Kis türelem...

_Kösz!!! De csak annyit csináltam, hogy letöltöttem egy patchet, mert nem tudtam, hogy ez a securom mi a franc?. aztán miután felraktam és ezt indítottam akkor ugyanúgy mint az elõbb csak más szöveggel:
Crash in application version: grpcrc1.02

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).

Nem tom mi a francok lehetnek ezek<#help><#help><#help>
_Kösz!!! De csak annyit csináltam, hogy letöltöttem egy patchet, mert nem tudtam, hogy ez a securom mi a franc?. aztán miután felraktam és ezt indítottam akkor ugyanúgy mint az elõbb csak más szöveggel:

mike0013
1. játék feltesz
2. legújabb patch feltesz
3. mini-image bemountol daemon 4.03-ba
4. securom leszed és elindít
5. megjelenõ ablakban kiválaszt a ghost recon indítófájlát
6. örül és játszik

ezt írd le érthetõen!
tessék???
Köszi lassan nekiállok, a dolgok összeszedéséhez<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
mike0013
minek crack? ott a mini-image aztán azzal megy az összes patch beleértve a legújabbakat is... csak a patch után securommal kell elindítani...

Nekem az a D3D hibaüzenet nem teccik nagyon...

Teendõ:
1. Ellenõrizni kell, hogy a gép megfelel e a minimumkövetelményeknek. (2 Ghz CPU, 1 GB RAM, 128MB VGA: Radeon 9600 v. GeForce 6200, Win2000/XP).
2. DirectX 9.0c verziót feltenni, ha nincs (WinXP SP2 tartalmazza).
3. Legújabb NVIDIA/ATI meghajtót feltenni.

Elvileg ha ezek megvannak, egy tiszta rendes Windowson mennie kell. Egyéb szoftveres esetek is lehetnek, amiket nem oly könnyû meggyógyítani (sokszor egy elkeveredés vagy ütközés miatt szûz Windows telepítés is szükséges lehet).

Ja, ha nem eredeti, akkor:

1. Feltenni az alapjátékot.
2. Ha nem akarsz patchelni, akkor az 1.0-ás cracket bemásolni (az alapgame igaz 1.02-es számmal van ellátva, de nekem ment az 1.0 töréssel).
2. Patcheket felrakni, ha van, de csak azt legutoljára, amihez van törés (1.06-ig biztos van).
3. A megfelelõ verziójú cracket felrakni.

Hellsoztok kössz eddig a segítséget nem azzal volt baj a mit írtam! Feltelepítem a játékot, és amikor indítani akarom egy kis idõ után kidob és ezt írja ki!:

Ha tudtok valamit légyszi sgeítsetek!!!!<#help><#help><#help>elõre köszönöm!
Na látom sokan írtak azóta, amióta legutóbb itt jártam. Már átszenvedtem magam a a 3. küldetés végére 😊. Tényleg rohadt nehéz. Még szerencse hogy Easyn a checkpoint betöltéskor full életerõvel kezd. 😄 Ennyi könnyítés igazán kellett bele (más kérdés hogy realisztikus-e).

Aug.14 - kérdés nekem szólt, nem válaszolta meg senki: az XT a 9600 chip magasabb mag/memória órajellel (enyém 500/400 Mhz, de van 600-as memóval is, sajna nem azt vettem meg).

mike0013
nem tudok róla, valószínû nincs...

kastil
Heyho, van valami programocska ami lebutitja shadereket mint anno Oblivionnal volt? ha lenne iylen akkor pls egy nevet vagy egy linket ha belefér, koszi..

z0ty4
hali

Van egy jó nagy gondom reméllem tud rá vki okosságot.
Mióta feltettem a 1.21-es patch-et nem müködik a
Cross-con menu.
Megpróbáltam átteni bill-re de ugysem müködik.

Vki vmi ötlet ?

Evin
Evogordon
Van sima 1.21-es patch, bónusz multi pályákkal, és nem kell frissítést frissíteni.

forgoszek66
Ha 6001-es hiba, olvasd el: #1594

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mike0013
bõvebben?
mit ir ki?

Hellosztok!!! Nekem nem indítja a telepítést hhhhhhhheeeeeeelllllllpppppppp
Evogordon
Mennyi pálya is van a single-ben? És ebként kapok majd más fegyvert is?

mike0013
de jó csak átkell írni a zene kiterjesztését wav-ra és megy😄

mike0013
hát... nem tudom, én sorba raktam fel😊 és itt az MSN-em: itt légyszi küldd át a zenét, vagy erre a mail címre: [email protected] THX!

Evogordon
Egyébként fellehet egybõl tenni az 1.21-es patch-et vagy sorba kell felrakni?

Evogordon
megvan a mini image 😊
De ha kell attól még a zenéje szólj 😊

Evogordon
Nekem megvan a zenéje. átkûldöm ha te is a mini image-st 😉

Evogordon
Eltudod nekem kûldeni a mini image-t erre az e-mail címre? [email protected]

mike0013
ha mini-image-t használsz securommal akkor 1.21-t fog kiírni... (nekem azt irja ki😊) Amúgy valaki nem tudja, hogy hol lehet letölteni a zenéjét?

Evogordon
Én amikor feltelepítettem a javításokat akkor a sima crack-el mûködött. Egyébknt ha beépek a játékba akkor alúl azt írja hogy version:1.02. Nem 1.21-et kénr írnia?

mike0013
az úgy nem hiszem, hogy jó, de most sikerült elindítanom (rájöttem mért nem indult😊) és én mini-image-t használok

Evogordon
az 1.0-ás crack-et rádobom 😄

mike0013
de ti hogy indítjátko el az 1.2-es patch után?
mert nekem nem indul el:S

Evogordon
Sajnos a legújabb patchel is ezt a hibát csinálja <#shakehead>