2409
  • koschwarz
    nem tudom, nekem annyira nem volt probléma ez a rész
  • ajem kisa

Én akárhányszor csináltam, csináltuk lanban, mindig észrevettek az első bunkernél!
    Oldalt mentünk, és a dombok takarnak, csak van egy kis szakasz, ahol épp rádlátnak, és ott fesz volt attack!
  • koschwarz
    nem tudom hogy azzal a bunkeres pályával mit lehet annyit szenvedni, ha az amire gondolok (talán a 3. vagy a 4. pálya, és azzal kezdődik, hogy 2 bunkert kell felrobbantani): a bunkerek ablakai alatt simán át lehet gyalogolni, észre se vesznek, és lőni sem tudnak rád a bunkerből.

most azon a pályán vagyok, amikor éjszaka egyedül kell szabotálni a légvédelmet, nagyon tetszik, főleg hogy nem kell az értetlen társakkal törődni.
  • peetee76
    Este kikínlódtam .....
    M4A1 Sopmod beerőszakolva a másodlagos fegyverek közé ....
    Így már izgisebb a játék.
    1. Sniper 2. M4A1
    már csak a súlyt kell módosítani és . . . .
    Lehet nem is a játék érdekel már, hanem a modding....
  • mike0013
    :) nekem simán átjöttek...

...sétálva:D
  • lee56
    hmm, majd nekiállok egyszer, most nincs kedvem megint szenvedni (azért kösz)
  • ajem kisa
    Ott a kerülés a legjobb megoldás, nagyivben a falak mellett!
    ha viszont átkell szaladnod (mert lesz ilyen), akkor ha többiekre is igényt tartasz, akkor hagyd őket azon a helyen, ne jöjjenek át veled, mert ottmaradnak tüzelni, és mind meghal! Nekem legalábbis igy volt!
    Mindíg legyen fedezéked, a gps-t ne felejtsd el!
    Aztán felmész a bunker bejáratához óvatosba, és kirobbantod a bunkert, oda is gránát ajánlott!
  • lee56
    aha
  • lee56
    azt is próbáltam, néha sikerül is, de akkor a csapatot ott kell hagynom az elején, mert azokat tuti leszednék a szemben levő bunkerből.
  • ajem kisa
    Az a bunkeres rész, amikor a földben vannak a bunkerek, és C4-el kell felrobbantani bent?
  • mike0013
    én is ezen pályán voltam utoljára... azóta már leszedtem, mert meguntam:P
    amúgy ott egyszerűen csak rohanj át:D
  • ajem kisa
    Akkor ha valamelyikőtök eljut ahhoz a részhez, amikor az antenna bezavar, megkell találnod, és felrobbantanod az antennát, akkor ott igencsak gondolkodni kell, mert egyedül leszel, és csak a drone lesz a segitségedre, mert se gps, sem a többiek!
    Ott tényleg nem mindegy melyik helyről, melyiket szeded le elsőnek, az nagyon komoly rész!!!Gránátokat, meg távcsövest vegyetek fel oda mindenképpen!+ egy pisztolyt...

• lee56
    hmmm, érdekes, én is próbáltam hasonlót, a 3adik katonám alapból sniper, megpróbáltam kilövetni vele a bunkerből a mashingunnert: kiadom a parancsot -> kicsit gondolkodik (ugy 10mp) -> válasz: negative. Jó átirányitottam az útra ahonnan tiszta a rálátás, kb 2mp alatt lelőtték...
    Ha van más ötleted is, szólj nyugodtan :)
  • ajem kisa
    A gps-t használd, meg a többieket egyesével irányitsd ide-oda, hogy jobban belássátok a terepet, én pl. az emberemet a sniper puskával(az a legjobb), mindig a lehető legjobban probálom helyezni, ahonnan rálát majdnem mindenre!A többieket, meg jobbra, balre tőlem helyezem, a területtől függően! Ha nem vagyok biztos, a dolgomban, akkor az 1-est vagy a 2-est küldöm be a területre, mivel ha kijelölök neki egy helyet, akkor ugysem megy pontosan oda az esetek 50%-ban!
    A gps-en is eltudod helyezni a katonákat, ahova akarod, talán oda is megy, ahova kijelölöd, én meg az ő nézetét is szoktam használni!
  • lee56
    Hátja az MI gázos néha, meg a checkpoint is, hiába +szokás kérdése, valahol mindig lesz egy eldugott ellenség, aki szépen hátbalő, mikor elmész egy fal/ház mellett, és ezis nagyon idegesitő.

Most például azért szüneteltetem a graw-ot, mert a bunkeres pályán már vagy 50edX kellene nekiállnom, ha valaki tud arra egyXrü megoldást, plz ne kiméljen (mindig leszednek a 200méterre levő bunkerből, hiába megyek hangompitós fegyverrel haslva akár, próbáltam sniperrel kiszdni őket, de mindig marad egy, akit nem látok, ő viszont ki tud lőni valhogy, éddekes)
  • koschwarz
  • Gyusza78
  • Gyusza78
    Valaki tudna adni nekem egy cd key-t a Ghost recon 3-hoz.
  • koschwarz
    na igen, ettől lesz csak nehéz, mert egyébként nem az

ja meg az a nehezítés, hogy az embereim időnként önállósítják magukat, és a follow parancs után csak azt veszem észre, hogy szerencsétlen egyedül előrerohant és már vagy 50 méterrel előttem van, és persze hogy kiabál az állatja, hogy i'm under fire, mikor berohan 3 ellen elé...

már egyszer elkezdtem, de nem tetszett, most hétvégén megint elkezdtem, lenyomtam 4 pályát. hangulatilag jó a játék, meg szép is (lenne, ha lenne megfelelő vas hozzá), de amiket művelni tudnak olykor a csapattársak... arról nem is beszélve, hogy az ellen MI-je meg a fa sűrű lombjain keresztül is észrevesz 150 méterről, naplementében, mikor én is néha bekapcsolom a nightvisiont.

szóval azért a nehezítések szerintem enyhén szólva is mesterkéltek, bár nekem sosem volt ellenemre a savepointos mentés rendszer (á la OFP, farcry). ha alkalmazkodik az ember hozzájuk, akkor nem is annyira nehéz a játék.
  • peetee76
    valaki próbálta már módosítani házilag a fegyverek beállításait???
    Az érdekelne, hogyan tudnám betenni a primer fegyveremet sec.-nak!
    az xml file-ban 2 helyen találtam utalást a fegyver helyére de hiába írtam át nem kerül be sec.nek...
    már módosítottam a lőszer mennyiségétpl.: M4A1 :200db/tár, M203:25db/1 töltés, aimpoint elmozdulás lövéskor: 0,1 - sorozatlövésnél szinte el sem mozdul.
  • mike0013
    nincs, és nem is lesz...
    ez a nehezítés!
  • Varga10
    Hello!

Nincs még valami progi amivel játék közben is lehet akármikor állást menteni???
  • mike0013
    1. ne crackeld, hanem mini-image-el csináld meg! 100× le lett irva, hogyan keress vissza
    2. ha nem eredeti a game akkor nem tudsz menni servereken
  • Quki
    Miért van az, hogy felrakok minden szar pachet...crackelem....elindítom és 1.06-ot ír ki a játék verziójára?? Van esetleg valahol 1.35-ös crack? Mert így nem tudok bemenni szerverekre sajna :(
  • ajem kisa
    Azon az oldalon, amit linkeltem, van egy másik video (kicsivel lejjebb fehér ablakokban) is egy missziorol, az effektek szerintem nagyon jók!
    Ez a küldetés pl nincs pc-n, de a 2. részből is xboxra, nemugyanazok voltak, mint ps2-re!
  • mike0013
    hmm... tps??? érdekes...
  • ajem kisa
    Ez a graw video x360, nem is tudtam, hogy ennyire más a konzolon a játék!
    A 2. rész is ilyen nézetes volt...
  • mike0013
    nagyon szívesen:D
    de ne hívj Májknak:D
    Mike ha kérhetek:P
  • Shortstop
    HB! de még mindig nem találom azt a kurva katonát :D
  • ajem kisa
    Köszönöm Májk!
  • mike0013
    BOLDOG SZÜLINAPOT KISAAA!!!
  • Evin
    Azért szóljatok vissza, hogy tényleg megy-e vele a multi, csak hogy tudjam.

Mi van a topik képével?(fent)
  • arty
    köszönöm!!! :)
  • ajem kisa
    Jesssz!
    thx
  • Evin
    GRAW v1.35 magyarítás felrakva
    Nálam és hamarosan a Magyarítások Portálon is.
    Elvileg már jó a hálózati játéknál is, de ki kell még próbálni.(én sajnos nem tudom)
  • ajem kisa
    Igen annyi van!
  • koschwarz
    jól tudom, összesen 11 pálya van?
  • DARYL
    A megfelelő hangkártya hiánya miatt is szaggathat, nem elég a VGA kártya.
  • ajem kisa
    volt mégegy gépágyús a sátrak mellett, vagy egy sniper valahol a tetőkön, de ha kiirta, hogy játék mentve, akkor asszem visszafelé kell menned, de sajnos nem emléxem jobban rá!
  • Shortstop
    átfésültem mindent de nem találom. nem emléxel hogy hol lehetett?