Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ez angol tudásom szerint azt jelenti h nincs telepítve a játék.
De ez lehetetlen.Az a baja h crackes?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De ez ilyen nehéz!Mentés az adott feladat után van, te nem tudsz!A Magyarítás sokat segít!Kicsit lejjebb megtalálod a linket...
Sok sikert!
Köszike.
A hamába ezt kell irni:
network name: ghostreconlan
pass: sg
de hát látom, már van link...
a játék megy. igaz nem UHD felbontásban de megy. mikor lenne mert eléggé zsúfolt lesz a 7vége?
És ha nincs még hamachi-d, akkor le kéne szedned a guglin keress rá, ha nincs...Vagy Mike ad linket(ugye Mike?)<#integet2>#integet2>
És azon összekapcsolódunk....stb
Még nem upgradeltem a verziót, így csak a saját tapasztalat a modokhoz:
A legelsõben sok mod futhatott egyszerre 😊, ennél nálam csak egy fegyver és egy ruházat 😞... remélem azért lesznek még kiegek. Az elsõnél a fegyverek paramétereit tudtam módosítani😊,
ennél nem tudom 😞 ...
Ghost Recon 3 Mod
Majd ird be, mikor!
Most a "bulldog" pályán járok, de mintha egyre könnyebb lenne!<#rolleyes>#rolleyes>
A vip megmentõs volt a legnehezebb idáig!
most 7végén multizhatnánk 1-2-t, végre nem csak 1-2 órát leszek itthon 😊
Forza.
"Kell"??mindegy<#duhos2>#duhos2>
Pont ezért fogok x360at venni!
gépigényét illetõen szerintem indokolatlan, mivel fullon láttam már más játékot ami lepipálja a grafikáját és nem kell neki olyan config mint amit ennek ajánlanak. szerintem szarul lett megírva, netán átírva, de azért szeressük.. 😊
Én xboxon nyomtam a 2. részt, az volt az elsõ gr amivel játszottam, azóta fun vagyok!<#awink>#awink>
Akkor lenne igazán jó, ha ennek a résznek is lennének kiegészitõ modjai.
Nehéz,érdekes,jó hangulat ... király. Tom megint alakitott .......
Most a következõ pályán vagyok, vissza kell szerezni a "football"-t!
Csak a drone van, de oda szükség lenne egy mesterlövész puskára, majd ujrakezdem a pályát megint...<#hehe>#hehe>
Ott asszem az apacsot egyböl ráküldöm, aztán addig a lépcsõ tövében várom, mig leszedi!
soxor ha elbujok, akkor is odalõ és meghalok
Forza.
De én is csak bénázok íziben, most a "tankirányítósnál"járok, de a 2. enemy tank kinyir feszt...<#falbav>#falbav>
Sajnos nincs sok idõm mostanság rá!<#szomoru2>#szomoru2>
#1906 ha érdekel egy tipp:amikor kilõtte az apacs az elsõ tankot, utána rögtön indulj le a viphez, vedd fel egyböl, vidd a helikopterhez, addig a társad(id) maradjanak fent, és amikor beraktad a vip-et a gépbe, rohanj vissza a romba, és lõjjetek ezerrel!!!<#ravasz1>#ravasz1><#violent>#violent>
Utána "csak" a másik helibe kell beszálnotok!