2409
-
#2049 nem tudom, nekem annyira nem volt probléma ez a rész -
Én akárhányszor csináltam, csináltuk lanban, mindig észrevettek az első bunkernél!
Oldalt mentünk, és a dombok takarnak, csak van egy kis szakasz, ahol épp rádlátnak, és ott fesz volt attack! -
#2047 nem tudom hogy azzal a bunkeres pályával mit lehet annyit szenvedni, ha az amire gondolok (talán a 3. vagy a 4. pálya, és azzal kezdődik, hogy 2 bunkert kell felrobbantani): a bunkerek ablakai alatt simán át lehet gyalogolni, észre se vesznek, és lőni sem tudnak rád a bunkerből.
most azon a pályán vagyok, amikor éjszaka egyedül kell szabotálni a légvédelmet, nagyon tetszik, főleg hogy nem kell az értetlen társakkal törődni. -
peetee76 #2046 Este kikínlódtam .....
M4A1 Sopmod beerőszakolva a másodlagos fegyverek közé ....
Így már izgisebb a játék.
1. Sniper 2. M4A1
már csak a súlyt kell módosítani és . . . .
Lehet nem is a játék érdekel már, hanem a modding.... -
#2045 :) nekem simán átjöttek...
...sétálva:D -
lee56 #2044 hmm, majd nekiállok egyszer, most nincs kedvem megint szenvedni (azért kösz) -
#2043 Ott a kerülés a legjobb megoldás, nagyivben a falak mellett!
ha viszont átkell szaladnod (mert lesz ilyen), akkor ha többiekre is igényt tartasz, akkor hagyd őket azon a helyen, ne jöjjenek át veled, mert ottmaradnak tüzelni, és mind meghal! Nekem legalábbis igy volt!
Mindíg legyen fedezéked, a gps-t ne felejtsd el!
Aztán felmész a bunker bejáratához óvatosba, és kirobbantod a bunkert, oda is gránát ajánlott! -
lee56 #2042 aha -
lee56 #2041 azt is próbáltam, néha sikerül is, de akkor a csapatot ott kell hagynom az elején, mert azokat tuti leszednék a szemben levő bunkerből. -
#2040 Az a bunkeres rész, amikor a földben vannak a bunkerek, és C4-el kell felrobbantani bent? -
#2039 én is ezen pályán voltam utoljára... azóta már leszedtem, mert meguntam:P
amúgy ott egyszerűen csak rohanj át:D -
#2038 Akkor ha valamelyikőtök eljut ahhoz a részhez, amikor az antenna bezavar, megkell találnod, és felrobbantanod az antennát, akkor ott igencsak gondolkodni kell, mert egyedül leszel, és csak a drone lesz a segitségedre, mert se gps, sem a többiek!
Ott tényleg nem mindegy melyik helyről, melyiket szeded le elsőnek, az nagyon komoly rész!!!Gránátokat, meg távcsövest vegyetek fel oda mindenképpen!+ egy pisztolyt...
-
lee56 #2037 hmmm, érdekes, én is próbáltam hasonlót, a 3adik katonám alapból sniper, megpróbáltam kilövetni vele a bunkerből a mashingunnert: kiadom a parancsot -> kicsit gondolkodik (ugy 10mp) -> válasz: negative. Jó átirányitottam az útra ahonnan tiszta a rálátás, kb 2mp alatt lelőtték...
Ha van más ötleted is, szólj nyugodtan :) -
#2036 A gps-t használd, meg a többieket egyesével irányitsd ide-oda, hogy jobban belássátok a terepet, én pl. az emberemet a sniper puskával(az a legjobb), mindig a lehető legjobban probálom helyezni, ahonnan rálát majdnem mindenre!A többieket, meg jobbra, balre tőlem helyezem, a területtől függően! Ha nem vagyok biztos, a dolgomban, akkor az 1-est vagy a 2-est küldöm be a területre, mivel ha kijelölök neki egy helyet, akkor ugysem megy pontosan oda az esetek 50%-ban!
A gps-en is eltudod helyezni a katonákat, ahova akarod, talán oda is megy, ahova kijelölöd, én meg az ő nézetét is szoktam használni! -
lee56 #2035 Hátja az MI gázos néha, meg a checkpoint is, hiába +szokás kérdése, valahol mindig lesz egy eldugott ellenség, aki szépen hátbalő, mikor elmész egy fal/ház mellett, és ezis nagyon idegesitő.
Most például azért szüneteltetem a graw-ot, mert a bunkeres pályán már vagy 50edX kellene nekiállnom, ha valaki tud arra egyXrü megoldást, plz ne kiméljen (mindig leszednek a 200méterre levő bunkerből, hiába megyek hangompitós fegyverrel haslva akár, próbáltam sniperrel kiszdni őket, de mindig marad egy, akit nem látok, ő viszont ki tud lőni valhogy, éddekes) -
#2034 -
Gyusza78 #2033 -
Gyusza78 #2032 Valaki tudna adni nekem egy cd key-t a Ghost recon 3-hoz. -
#2031 na igen, ettől lesz csak nehéz, mert egyébként nem az
ja meg az a nehezítés, hogy az embereim időnként önállósítják magukat, és a follow parancs után csak azt veszem észre, hogy szerencsétlen egyedül előrerohant és már vagy 50 méterrel előttem van, és persze hogy kiabál az állatja, hogy i'm under fire, mikor berohan 3 ellen elé...
már egyszer elkezdtem, de nem tetszett, most hétvégén megint elkezdtem, lenyomtam 4 pályát. hangulatilag jó a játék, meg szép is (lenne, ha lenne megfelelő vas hozzá), de amiket művelni tudnak olykor a csapattársak... arról nem is beszélve, hogy az ellen MI-je meg a fa sűrű lombjain keresztül is észrevesz 150 méterről, naplementében, mikor én is néha bekapcsolom a nightvisiont.
szóval azért a nehezítések szerintem enyhén szólva is mesterkéltek, bár nekem sosem volt ellenemre a savepointos mentés rendszer (á la OFP, farcry). ha alkalmazkodik az ember hozzájuk, akkor nem is annyira nehéz a játék. -
peetee76 #2030 valaki próbálta már módosítani házilag a fegyverek beállításait???
Az érdekelne, hogyan tudnám betenni a primer fegyveremet sec.-nak!
az xml file-ban 2 helyen találtam utalást a fegyver helyére de hiába írtam át nem kerül be sec.nek...
már módosítottam a lőszer mennyiségétpl.: M4A1 :200db/tár, M203:25db/1 töltés, aimpoint elmozdulás lövéskor: 0,1 - sorozatlövésnél szinte el sem mozdul. -
#2029 nincs, és nem is lesz...
ez a nehezítés! -
Varga10 #2028 Hello!
Nincs még valami progi amivel játék közben is lehet akármikor állást menteni??? -
#2027 1. ne crackeld, hanem mini-image-el csináld meg! 100× le lett irva, hogyan keress vissza
2. ha nem eredeti a game akkor nem tudsz menni servereken -
#2026 Miért van az, hogy felrakok minden szar pachet...crackelem....elindítom és 1.06-ot ír ki a játék verziójára?? Van esetleg valahol 1.35-ös crack? Mert így nem tudok bemenni szerverekre sajna :( -
#2025 Azon az oldalon, amit linkeltem, van egy másik video (kicsivel lejjebb fehér ablakokban) is egy missziorol, az effektek szerintem nagyon jók!
Ez a küldetés pl nincs pc-n, de a 2. részből is xboxra, nemugyanazok voltak, mint ps2-re! -
#2024 hmm... tps??? érdekes... -
#2023 Ez a graw video x360, nem is tudtam, hogy ennyire más a konzolon a játék!
A 2. rész is ilyen nézetes volt... -
#2022 nagyon szívesen:D
de ne hívj Májknak:D
Mike ha kérhetek:P -
#2021 HB! de még mindig nem találom azt a kurva katonát :D -
#2020 Köszönöm Májk! -
#2019 BOLDOG SZÜLINAPOT KISAAA!!! -
#2018 Azért szóljatok vissza, hogy tényleg megy-e vele a multi, csak hogy tudjam.
Mi van a topik képével?(fent) -
#2017 köszönöm!!! :) -
#2016 Jesssz!
thx -
#2015 GRAW v1.35 magyarítás felrakva
Nálam és hamarosan a Magyarítások Portálon is.
Elvileg már jó a hálózati játéknál is, de ki kell még próbálni.(én sajnos nem tudom) -
#2014 Igen annyi van! -
#2013 jól tudom, összesen 11 pálya van? -
#2012 A megfelelő hangkártya hiánya miatt is szaggathat, nem elég a VGA kártya. -
#2011 volt mégegy gépágyús a sátrak mellett, vagy egy sniper valahol a tetőkön, de ha kiirta, hogy játék mentve, akkor asszem visszafelé kell menned, de sajnos nem emléxem jobban rá! -
#2010 átfésültem mindent de nem találom. nem emléxel hogy hol lehetett?