Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újratettem a jétékot és nem crackeltem meg, de ugyanazt írja ki, most mi van?
Újrateszem a játékot, nem crackelem meg, felteszem a patchet és menni fog a játék crack nélkül?
mike0013
IGEN!!! NE CRACK-ELD... (már párszászor elhangzott itt)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ghost Recon must be installed before installing this patch.Setup will exit
Ez angol tudásom szerint azt jelenti h nincs telepítve a játék.
De ez lehetetlen.Az a baja h crackes?
Mindjárt lejön akkor megnézem...
Megvan köszi már nem kell.
mike0013
google a barátod😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Egy baj honnan tom leszedni az 1.3-aS JAVÍTÁST?
Köszi a tanácsokat de az a legnagyobb bajom hogy nem is igazán elakadtam hanem hogy amikor a harmadik csapttársamat kell összeszedni kb 10 méterre vok tõlle és kiírja a játék h Game Over
mike0013
ha itt elakadsz (elsõ küldetés) hagyd a játékot... azt ajánlom, mert nem fogod bírni amikor bunkerbõl lõnek rád 5-en közbe futnod is kell és 10 embert melletted likvidálni, úgyhogy közben irányítod a csapatodat is

mike0013
újreg láma<#wilting>

Shortstop
pedig egyszerûûûû.. jó taktika aztán csak annyit hallasz majd hogy: target spotted. target down <#wink>

ajem kisa
Nemtudod gyógyítani a társaid, sem magad, sajnos(?)nem tudok csalásokat sem a játékra!
De ez ilyen nehéz!Mentés az adott feladat után van, te nem tudsz!A Magyarítás sokat segít!Kicsit lejjebb megtalálod a linket...
Sok sikert!

Meg egy csöppet magas a játék pl hogy gyógyítom magam vagy csapattársam?
Csumi az Ghost Recon Advanced Warfighter-hez kéne a halhatatlanság kód mert nekem iszonyat nehéz a játék és elakadtam mikor össze kell szedni a csapatom.
Köszike.
ajem kisa
Nemtom mikor, nekem elvileg jó a szombat vasárnap, de Artyt is meg kéne várni!Többen nagyon király!
A hamába ezt kell irni:
network name: ghostreconlan
pass: sg

mike0013
😄DD jaja😉
de hát látom, már van link...

Shortstop
köszi. amúgy volt 😊
a játék megy. igaz nem UHD felbontásban de megy. mikor lenne mert eléggé zsúfolt lesz a 7vége?

ajem kisa
ajem kisa
Akkor jó, reméljük menni fog!<#kacsint>
És ha nincs még hamachi-d, akkor le kéne szedned a guglin keress rá, ha nincs...Vagy Mike ad linket(ugye Mike?)<#integet2>
És azon összekapcsolódunk....stb

Shortstop
vna fülesem.
IntelP4 3,0Ghz (hyper-threadng)
1GB DDR2 RAM
X1300 256MB

igen, és mûködnek. még nagyon az elején vagyok a SP nek...
Még nem upgradeltem a verziót, így csak a saját tapasztalat a modokhoz:
A legelsõben sok mod futhatott egyszerre 😊, ennél nálam csak egy fegyver és egy ruházat 😞... remélem azért lesznek még kiegek. Az elsõnél a fegyverek paramétereit tudtam módosítani😊,
ennél nem tudom 😞 ...

ajem kisa
Nem baj, de ha van fülhallgatód, mikród, azon keresztül nagyon király!
Mi a konfigod?

Shortstop
de van. bár nem vagyok nagy FPS-es

ajem kisa
Jó, érdekes...<#fejvakaras>
Te már próbáltál valamit ezek közül?

Ha valaki még nem látta volna nézenn el ide:
Ghost Recon 3 Mod

ajem kisa
7 végén, lehetne nyomatni lan-ban!
Neked nincs kedved?

Shortstop
fasza lehet 😊

ajem kisa
Yessz!<#alien>

Shortstop
coop.-ot nyomtok? rendesen fejhallgatóval meg mindennel?

ajem kisa
Majd megpróbáljuk hamán...<#zavart1>

arty
sztem is 😄 az életben nem jutok tovább 😞

Forza.

ajem kisa
Ok, persze, jó lenne!
Majd ird be, mikor!
Most a "bulldog" pályán járok, de mintha egyre könnyebb lenne!<#rolleyes>
A vip megmentõs volt a legnehezebb idáig!

arty
ha 360at veszel, akkor azért majd nyomhatunk egy egér+bill vs. kontroller harcot GRAW4ben! 😉))

most 7végén multizhatnánk 1-2-t, végre nem csak 1-2 órát leszek itthon 😊

Forza.

ajem kisa
Persze, hogy vannak szebb játékok kisebb gépigénnyel, de hát valahogy be kell inditani a "parasztoknak" az agyát, hogy "mennj, vegyél erõsebb konfigot..."<#eplus2>
"Kell"??mindegy<#duhos2>
Pont ezért fogok x360at venni!

Shortstop
mindegy csak hülyeséget ne beszéjetek!

gépigényét illetõen szerintem indokolatlan, mivel fullon láttam már más játékot ami lepipálja a grafikáját és nem kell neki olyan config mint amit ennek ajánlanak. szerintem szarul lett megírva, netán átírva, de azért szeressük.. 😊

ajem kisa
Ja, gépigényes!recommanded:2.8ghz, 1gb ram, min 256mb-os kártya 9600-tól x 300-tól, és n6200-tõl felfelé!
Én xboxon nyomtam a 2. részt, az volt az elsõ gr amivel játszottam, azóta fun vagyok!<#awink>

az elsõ részek nagyon bejöttek ... pláne a sok mod amit gyártottak hozzá. A második rész kimaradt az életembõl, de mivel nemrég vásároltam új pc-t megszereztem ezt a gamet..... nos nem hittem, hogy ennyire gépigényes....D915 1,5gb ram, pci-e kari ... full grafikán mintha nem lenne folyamatos. Érdekes, hogy irányzék nézetben mintha kissé rosszabb lenne az irányitás...vagy csak nekem ...
Akkor lenne igazán jó, ha ennek a résznek is lennének kiegészitõ modjai.
Nehéz,érdekes,jó hangulat ... király. Tom megint alakitott .......

ajem kisa
Továbbjutottam!
Most a következõ pályán vagyok, vissza kell szerezni a "football"-t!
Csak a drone van, de oda szükség lenne egy mesterlövész puskára, majd ujrakezdem a pályát megint...<#hehe>

mike0013
😄D ez a Ghost Recon totyic😄

Shortstop
ott szobrozok én is. amúgy nem hátvéd hanem irányító (lásd: NFL) 😊

ajem kisa
Most a "hátvéd" pályán járok, de ááá...
<#szomoru1><#eljen>

ajem kisa
Hááát...?!
Ott asszem az apacsot egyböl ráküldöm, aztán addig a lépcsõ tövében várom, mig leszedi!

arty
figy, a tank az emeleten azt a semmibe lógó lépcsöt szét tudja lõni? vagy csak a löveg becsapodása okozta légnyomás öl meg? 😄

soxor ha elbujok, akkor is odalõ és meghalok

Forza.

11 küldetés van. Én már végignyomtam, igaz csak easyn, bár így is baró nehéz volt több helyen, az utolsó pálya végét vagy 30szor kezdtem újra mire sikerült. Szerencse, hogy easy minden checkpoint betöltés esetén max életerõvel kezd.<#smile> Ja és a gépem is épp hogy csak elvitte, mi lesz itt jövõre... á lá Crysis.

ajem kisa
Ha minden igaz, 11 küldetés van!
De én is csak bénázok íziben, most a "tankirányítósnál"járok, de a 2. enemy tank kinyir feszt...<#falbav>
Sajnos nincs sok idõm mostanság rá!<#szomoru2>

Shortstop
milyen hosszú a játék? a QB mission után mennyi van még?
remélem még egy 10 min. 😊

arty
mer végre lett hw a játék gépigényéhez 😊

Forza.

ajem kisa
Jól beszélsz, azt is akartam mondani!<#bohoc>
#1906 ha érdekel egy tipp:amikor kilõtte az apacs az elsõ tankot, utána rögtön indulj le a viphez, vedd fel egyböl, vidd a helikopterhez, addig a társad(id) maradjanak fent, és amikor beraktad a vip-et a gépbe, rohanj vissza a romba, és lõjjetek ezerrel!!!<#ravasz1><#violent>
Utána "csak" a másik helibe kell beszálnotok!