2409
  • mike0013
    tedd be daemonba a mini-image-t
  • ajem kisa
    Azért jó mert nehéz...:)))
  • URH
    Üdv! Van egy gondom. Letöltöttem az unleashedes verziót. Ugyebár ehhez nem kell crack. Felpeccseltem 1.21es-ig. Letöltöttem a securom loadert. Elindítom megnyitom vele a GRAW.exe-t. Elöször csomót töltött, majd kiírta ezt:

Crash in application version: grpcrc1.21

Could not load context.xml

Másodszori elindításnál már nem is tölt hanem szinte kapásból rávágja ezt. Erre tud valaki segítséget, mert barom hálás lennék.

Amúgy Jó kis game csak kicsit nehéz.
  • mike0013
    bocs, de nem tudok segíteni... azért nincs mit
  • z0ty4
    Akkor maradok az alap verziónál

azért thx
  • mike0013
    inkább semmi (mármint ötlet) ugyanis gőzőm sincs mi okozhatja ezt nekem is az 1.21-es patch van fennt és simán megy
  • z0ty4

Senki ?
  • Evin
    Aki crackezik(pl1.06), számoljon azzal a ténnyel, hogy az 1.21-es javítást, akkor nem fogja használni a játék, mert az graw.exe-ben van megadva, milyen .bundle fájlokat használjon!
  • ajem kisa
    ok,beszéltem a haverommal,forgoszek66 ha érdekel,akkor priv...22h-ig leszek...
  • ajem kisa
    Nekem nincs meg a játék még sajnos, de a haveromnak is volt ilyen prblmája ezzel a játékkal...
    A megoldás az volt, hogy az xp-t ujra rakjta, mert(nemt'om),de ma estére tudni fogom,beszélek vele mi volt még és leírom..ok?
    Annyit még, hogy neki azóta a játék hibátlanul fut...
    Kis türelem...
  • forgoszek66
    _Kösz!!! De csak annyit csináltam, hogy letöltöttem egy patchet, mert nem tudtam, hogy ez a securom mi a franc?. aztán miután felraktam és ezt indítottam akkor ugyanúgy mint az előbb csak más szöveggel:
    Crash in application version: grpcrc1.02

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
    The method call is invalid (probably due to invalid parameters).

Nem tom mi a francok lehetnek ezek
  • forgoszek66
    _Kösz!!! De csak annyit csináltam, hogy letöltöttem egy patchet, mert nem tudtam, hogy ez a securom mi a franc?. aztán miután felraktam és ezt indítottam akkor ugyanúgy mint az előbb csak más szöveggel:

• forgoszek66

• mike0013
    1. játék feltesz
    2. legújabb patch feltesz
    3. mini-image bemountol daemon 4.03-ba
    4. securom leszed és elindít
    5. megjelenő ablakban kiválaszt a ghost recon indítófájlát
    6. örül és játszik
  • forgoszek66
    ezt írd le érthetően!
  • forgoszek66
    tessék???
  • forgoszek66
    Köszi lassan nekiállok, a dolgok összeszedéséhez
  • mike0013
    minek crack? ott a mini-image aztán azzal megy az összes patch beleértve a legújabbakat is... csak a patch után securommal kell elindítani...
  • tmisi
    Nekem az a D3D hibaüzenet nem teccik nagyon...

Teendő:
    1. Ellenőrizni kell, hogy a gép megfelel e a minimumkövetelményeknek. (2 Ghz CPU, 1 GB RAM, 128MB VGA: Radeon 9600 v. GeForce 6200, Win2000/XP).
    2. DirectX 9.0c verziót feltenni, ha nincs (WinXP SP2 tartalmazza).
    3. Legújabb NVIDIA/ATI meghajtót feltenni.

Elvileg ha ezek megvannak, egy tiszta rendes Windowson mennie kell. Egyéb szoftveres esetek is lehetnek, amiket nem oly könnyű meggyógyítani (sokszor egy elkeveredés vagy ütközés miatt szűz Windows telepítés is szükséges lehet).

Ja, ha nem eredeti, akkor:

1. Feltenni az alapjátékot.
    2. Ha nem akarsz patchelni, akkor az 1.0-ás cracket bemásolni (az alapgame igaz 1.02-es számmal van ellátva, de nekem ment az 1.0 töréssel).
    2. Patcheket felrakni, ha van, de csak azt legutoljára, amihez van törés (1.06-ig biztos van).
    3. A megfelelő verziójú cracket felrakni.

• forgoszek66
    Hellsoztok kössz eddig a segítséget nem azzal volt baj a mit írtam! Feltelepítem a játékot, és amikor indítani akarom egy kis idő után kidob és ezt írja ki!:

Ha tudtok valamit légyszi sgeítsetek!!!!előre köszönöm!
  • tmisi
    Na látom sokan írtak azóta, amióta legutóbb itt jártam. Már átszenvedtem magam a a 3. küldetés végére :). Tényleg rohadt nehéz. Még szerencse hogy Easyn a checkpoint betöltéskor full életerővel kezd. :D Ennyi könnyítés igazán kellett bele (más kérdés hogy realisztikus-e).

Aug.14 - kérdés nekem szólt, nem válaszolta meg senki: az XT a 9600 chip magasabb mag/memória órajellel (enyém 500/400 Mhz, de van 600-as memóval is, sajna nem azt vettem meg).
  • mike0013
    nem tudok róla, valószínű nincs...
  • kastil
    Heyho, van valami programocska ami lebutitja shadereket mint anno Oblivionnal volt? ha lenne iylen akkor pls egy nevet vagy egy linket ha belefér, koszi..
  • z0ty4
    hali

Van egy jó nagy gondom reméllem tud rá vki okosságot.
    Mióta feltettem a 1.21-es patch-et nem müködik a
    Cross-con menu.
    Megpróbáltam átteni bill-re de ugysem müködik.

Vki vmi ötlet ?
  • Evin
    Evogordon
    Van sima 1.21-es patch, bónusz multi pályákkal, és nem kell frissítést frissíteni.

forgoszek66
    Ha 6001-es hiba, olvasd el: #1594
  • mike0013
    bővebben?
    mit ir ki?
  • forgoszek66
    Hellosztok!!! Nekem nem indítja a telepítést hhhhhhhheeeeeeelllllllpppppppp
  • Evogordon
    Mennyi pálya is van a single-ben? És ebként kapok majd más fegyvert is?
  • mike0013
    de jó csak átkell írni a zene kiterjesztését wav-ra és megy:D
  • mike0013
    hát... nem tudom, én sorba raktam fel:) és itt az MSN-em: itt légyszi küldd át a zenét, vagy erre a mail címre: [email protected] THX!
  • Evogordon
    Egyébként fellehet egyből tenni az 1.21-es patch-et vagy sorba kell felrakni?
  • Evogordon
    megvan a mini image :)
    De ha kell attól még a zenéje szólj :)
  • Evogordon
    Nekem megvan a zenéje. átkűldöm ha te is a mini image-st ;)
  • Evogordon
    Eltudod nekem kűldeni a mini image-t erre az e-mail címre? [email protected]
  • mike0013
    ha mini-image-t használsz securommal akkor 1.21-t fog kiírni... (nekem azt irja ki:)) Amúgy valaki nem tudja, hogy hol lehet letölteni a zenéjét?
  • Evogordon
    Én amikor feltelepítettem a javításokat akkor a sima crack-el működött. Egyébknt ha beépek a játékba akkor alúl azt írja hogy version:1.02. Nem 1.21-et kénr írnia?
  • mike0013
    az úgy nem hiszem, hogy jó, de most sikerült elindítanom (rájöttem mért nem indult:)) és én mini-image-t használok
  • Evogordon
    az 1.0-ás crack-et rádobom :D
  • mike0013
    de ti hogy indítjátko el az 1.2-es patch után?
    mert nekem nem indul el:S
  • Evogordon
    Sajnos a legújabb patchel is ezt a hibát csinálja