Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De utan a patcheltem az 1.35os utolso patcel, na utan viszont nem indul el. Belyon ez a hulye SECuromos vedel, es keri a lemezt. Pedig az bent van. Mit tudnak csinalni a mukodesert? Ha cracket szedek le akkor jo lesz?
(A jatek es a vistam is eredeti.)
Crash in application version: grpcrc1.35
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.
SCRIPT STACK
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission08\mission08.dsf(0)
Crash in application version: grpcrc1.35
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.
SCRIPT STACK
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission04\mission04.dsf(0)
THX
THX
Van uninstall.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szerintem ez az elsõ játék a sok közül, ahol ilyenen akadtam el, és magamtól vszínûleg nem is jöttem volna rá.
gondolom ujratölteni is csak akkor lehet, ha van nálad
Forza.
Töltõképernyõt írt olyat, hogy Zeus -al kéne kilõni. De nincs, nem lehet választani <#szomoru1>#szomoru1>
Visszaolvastam, láttam másnak is volt problémája a tankal, de megoldást nem nagyon írtak rá :|

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Használt is lehet 😊
venomkukacindexponthu
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
milyen kiszerelésû legyen a maci😄DDDD?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
methát gr3 van kiírva :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ja! A követségböl, ahol elakadtál, ott jo kis war lesz, én napokat, RT szintén baromi sokidöt öltünk arra a részre, mert nemkönnyü!
(Vagy mivagyunk olyan bénák!)😊
Lehet ujrakéne kezdened a pályát!
http://www.speedyshare.com/698782480.html
Bocsi, de csak ide tudtam feltenni:S
Segítsetek.
1 - A játék grafikájával van gondom. A növényzetbõl az egész plane látszik, nem használja az alpha map-et. Miért? ATI Radeon X550
2 - A GRAW2 végigvittem az elsõ 2 pályát, de nem tudok tovább menni.
Letöltöttem egy bizonyos Jason's mod -ot, kérdésem hogyan tudom telepíteni? kicsit hiányos az angol tudásom.......
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"