Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
1.2-eset használom.. Utánanézek az 1.21-esnek.
THX

Evin
Használjátok az 1.21-es patchet? Azzal nem kellene ilyen hibát csinálnia.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mike0013
áh, biztos nem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

DeathJr
Driver Hiba???
Én arra tippelnék.

Pretorian
Nekem is elõjött ez a hiba, ezt vedd vissza mediumra:

"texture_quality_ground" value="medium"

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Evogordon
Ez szerintetek mi miatt van: kép
A render_setting-s be mindent felvettem high-ra meg true-ra. Nem kell valamit lekapcsolnom ott vagy valamelyiket mediumba tenni mert csak úgy jó?

Evogordon
Hy
Van egy olyan problémám hogy a játékba lettek textúra hibák mintha hiányoznának és belett téve ilyen fekete dehér kocka textúrák.. Ez mitõl lehet?

Evogordon
Nekem 2 giga van s full grafón megy sõt azért szenvedek mert nem tudom az élsimítást felvenni 6x-osra 😄

mike0013
na ennyit rólad! Kaptam 1 giga ramot és simán megy szaggatás, akadás, mindenféle biz-basz nélkül medium beállításon(fullon még nem próbáltam😄)!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

lol, és mûxik😄

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

DeathJr
Hmm jó sokan járkálnak a fórumon...

DeathJr
Amúgy mi külömbség van az:
Ati Radeon 9600 128Mb és az Ati Radeon 9600 Xt 128 Mb lözött??? mert valahol az enyám drágább mint az xt.Az egyik haveromnak van Xt-je és gondolkozok hogy lecseréljem e arra vagy mennyek fentebb.De Ahoz $ is kell...

DeathJr
ok leesett😄

Ma egész nap bambulok😄

DeathJr
Gr3????????

Hát szerintem lassan cseréld le azt a 9600-ast ha lesz pénzed, Athlon64 mellé jobb dukál (És a GR3 is meghálálja majd). Egyébként nekem 2.8 Celeron(!), 1GB RAM és 9600XT-n 800x600-on, medium grafikán, medium effektekkel (a többi beállítás low) egész jól fut, bár néhol csúnyácska 😞((.

Evin
6001-es hiba?
Nevezd át a Program Files\Common FilesInstallShield mappát.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hát a videókártya csak a minimumra elég,ugyhogy sok jóra ne számíts.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DeathJr
Mi pontosan a gépigény?
Remélem a konfigomon futni fog:
AMD Athlon64 3200+(3400-en pörög)
Asus K8N
2X512DDR 400 Ram
Ati 9600

Seka92
Hi! Lenne egy problémám ezzel a game-el....
Feltelepítettem, megcrackeltem, és utána mikor elindítom a játékot elõször egy nagy feketeség jönbe, majd majd ilyen "jegyzettömb" formában írja ki ezt a hiba üzenetett:Crash in application version: grpcrc1.02 Failed setting up render device. Valakinek elõjött már ez a probláma vagy csak nekem? JA és ha valaki tudja hogyan lehet orvosolni ez a problémát az légyszi írja már le.

\"This is usually the part, where people start screaming...\"

nekem is ugyan ez van😞((

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

FRenkie
Szasztok!

Telepíteném de Error van, azt tanácsolja hogy:
-állítsam le a futó programokat
-a temporary foldert ürítsem
-és csekkoljam a net kapcsolatot

Ezt mindet megtettem de továbbra sem indul.
Tudja valaki miért?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

hi all megteccet a játék ezért le is tölöttem mident tudok de eddig egyvalamire nem tudom a választ

amikor megnyomom az egeren a középsõ görgõ gombot el jön egy menü de nem tudom használni görgetni tudom de aktiválni nem !

hogyan kell aktiválni azokat a parancsokat

Move, Attack, Follow...

milyen gombot kell megnyomni?

help! 😊

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

És mibõl gondolod,hogy a te véleményed jelent valamit?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Pretorian
Egyébként tegnap azt akartam kérdezni, hogy lehet-e az új peccsel progin belül netes szervert csinálni, vagy még mindig nem javították ki ezt a dolgot?
Meg hallottam valami olyasmit, hogy vannak új mapok is. Gépigényen finomítottak valamit?

Pretorian
Az nem baj, nem is mérvadó a véleményed. De különben odafirkantottam, hogy "általánosságban".

Mármint a te féle viselkedésedet?nem tudom ki tolerálja,de én biztos nem...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kandurex
Attól függ..nah, pucolgatok itt egy kicsit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pretorian
Gumiban megtûrik egyáltalán az ilyesfajta viselkedést? Láttam olyat, hogy valakit kevesebbért kivágtak onnan. Ezt most általánosságban kérdezem.

Pretorian
Ok, bocs. Nem írok többet, megígérem.

Ok bocsez,de még mindig nem tûröm amikor provokál...

De az Isten okos,és az ilyen sz@rlámákmak nem ad semmit..
Gyere csapjál meg csak írd meg priviben hol szeretnéd

Kandurex
Erõs fiú, ez nem az a hely. Lépjetek át a gumiba.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egybõl fellendül a topic, látod?...
Csak témát kell találni,ha már a játékról nincs mit írni...........

Pretorian
Ha egyszer Isten moderátori jogokkal ruház fel, te leszel az elsõ, akit IP-bannal elküldök alukázni. Hej, drága bátyám , most nagyon megcsapnálak, ha itt állnál mellettem. Szal' Ghost Recon 3? Ok.

Szóval Ghost Recon 3... 😄

Pretorian
Az egy jó 5 éves topik okostojás. Egyébként közel 2 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, valami olyasfélében, mint te meg a számítógéped. Fákoff. <#eplus2>
Majom vagy bazzeg, kiwi vagyok, lenne -e ekkora szájacskád élõben is. Tsá.

Még egy utcsó tanács,bár ehez is karcsu vagy,de hátha fejlõdsz még..
Nõt keress ne szerepjátékosokat,hidd el ha egyszer az életben megtapasztalod,nem kell többé mesélõket keresgetned.......
Ja és engem te ne szánj,van múltam,jelenem és lesz jõvõm is,elõszõr magadat tedd rendbe,sajnálkozni ráérsz utánna is................................

Shep
Nem jártam itt jó ideje benázek, erre látom ,hogy még mindig az akad nem akad a téma, meg egymás leszólása, gratulálok hozzá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
Szááánlak téged. Gondolom, milyen tartalmas lehet egy-egy napod, ha az egészet a gép elõtt töltöd. De mivel már 30 éve csinálod, biztos megszoktad a magányt.
Hááát, mivel szüleim nincsenek, és a 2. kerben intézetben laktam több mint 15 évig "int. nevelt" státuszban, és nem kacsalábon forgó villában az általad ábrázolt miliõben, asszem az elmúlt 25 évben tapasztaltam egy-két dolgot.
Ja, és amim van, azt csak magamnak köszönhetem.

Mr Csé
😄 nemtudjátok 1.10 es patch ben mintha lenne javitás az egeres menüre ez igaz?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Vicces kisfiú...
látom iskoláztatnak szépen a szüleid,bár sokra nem mentek vele,igaz jellemzö ezis arra a kerületre,amennyi sznob újgazdag bunkó lakik ott..
De én sem haragszom,söt csat tized annyi "szürke" hétköznapot kivánok neked mint ami nekem az utóbbi 30 évben volt és akkor megismernéd a kicsi szobádon kivüli világot is......

reaper4
wazze fejezzétek már be... inkább beszéljétek rá Mr Csé-t 1 görgõs egérre 😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Pretorian
Öreg tacsi, így jó? Tartalmat nem kell keresgélni, aki képes nálad árnyaltabban gondolkodni (és a legtöbben képesek), az azonnal meglátja a szavak mögött rejlõ tartalmat.
De nem haragszom rád, az olyan csapott vállú kockásinges gyíkarcoknak mint te ugyanúgy ki kell valahol csapni a gõzt, de azért kívánom, hogy találj valami tartalmasabb szórakozást magadnak, még a nyugdíj meg a prosztatarák elõtt. <#mf1>
A magadfajta is felugorhat a deszkalapra, ha képes túlemelkedni a saját sivár kis hétköznapjain, meg az állandó frusztráción. Szcientológia ajánlott, L. Ron Hubbard legfõképp. Sok sikert kívánok az emberré válásodhoz, a társadalomba történõ beilleszkedésedhez. Ég veled.

nyugodtan próbálkozz vele,csak ne sírd el megint magad,vagy készits be sok pzs-t

Jólvan te kis nyáladék nyugodj le,vagy szaladj gyorsan a moderátor topicba..
És elõszõr próbáld eldönteni,tacskó vagyok e vagy öreg,ugyanis a kettõ nem ugyan az
aztán írhatod"bácsik tessék rászólni Gáborra!"
Elõszõr tanulj meg önálloan étkezni,utánna a kövezkezõ lépés,mielõtt írkálnál ide,olvastasd el valami értelmesebb lénnyel,na utánna keresgélj tartalmat a mondanivalódban..

Pretorian
Ja, és direkt csinálom, mert látom, hogy hülye vagy, és szeretnélek megfosztani téged attól az egyetlen örömödtõl az életben, amit mások basztatása okoz neked. Jó kutya. <#gun>

Pretorian
Milyen felnõttek, teeeeeee???
Hozzászólásaid alapján tacskó vagy öreg, meg hülye is, de ezt rajtad kívül már mindenki tudja, úgyhogy nem is ecsetelem tovább. Egyébként nyugodtan összehasonlíthatnánk kettõnk kommentjeit tartalmasságuk szempontjából, szerintem én nyernék. Még mindig apucival-anyucival élsz, mi? Tacsiiiiii! Ehe-ehe....

Anyád nem tanitotta meg neked,hogy ne ugass bele a felnõttek dolgába?
Aztán meg kettõnk közül melyik az idióta,azt én nem erõltetném a helyedben..
Ha pedig még mindig nincs egy önálló gondolatod,vagy értékelhetõ véleményed,keress valami személyiség fejlesztõ programot<#lama>

Pretorian
Apám, te nem vagy egyszerû figura. Még mindig ezen témázol?
Felõlem mondjuk továbbra is lehetsz nyilvánosan idióta, csak magadat minõsíted.

Mr Csé
firefoxban középsõ bill egér azt tudok görgetni 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam