Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
"texture_quality_ground" value="medium"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A render_setting-s be mindent felvettem high-ra meg true-ra. Nem kell valamit lekapcsolnom ott vagy valamelyiket mediumba tenni mert csak úgy jó?
Van egy olyan problémám hogy a játékba lettek textúra hibák mintha hiányoznának és belett téve ilyen fekete dehér kocka textúrák.. Ez mitõl lehet?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Ati Radeon 9600 128Mb és az Ati Radeon 9600 Xt 128 Mb lözött??? mert valahol az enyám drágább mint az xt.Az egyik haveromnak van Xt-je és gondolkozok hogy lecseréljem e arra vagy mennyek fentebb.De Ahoz $ is kell...
Nevezd át a Program Files\Common FilesInstallShield mappát.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Remélem a konfigomon futni fog:
AMD Athlon64 3200+(3400-en pörög)
Asus K8N
2X512DDR 400 Ram
Ati 9600
Feltelepítettem, megcrackeltem, és utána mikor elindítom a játékot elõször egy nagy feketeség jönbe, majd majd ilyen "jegyzettömb" formában írja ki ezt a hiba üzenetett:Crash in application version: grpcrc1.02 Failed setting up render device. Valakinek elõjött már ez a probláma vagy csak nekem? JA és ha valaki tudja hogyan lehet orvosolni ez a problémát az légyszi írja már le.
\"This is usually the part, where people start screaming...\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Telepíteném de Error van, azt tanácsolja hogy:
-állítsam le a futó programokat
-a temporary foldert ürítsem
-és csekkoljam a net kapcsolatot
Ezt mindet megtettem de továbbra sem indul.
Tudja valaki miért?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
amikor megnyomom az egeren a középsõ görgõ gombot el jön egy menü de nem tudom használni görgetni tudom de aktiválni nem !
hogyan kell aktiválni azokat a parancsokat
Move, Attack, Follow...
milyen gombot kell megnyomni?
help! 😊
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Meg hallottam valami olyasmit, hogy vannak új mapok is. Gépigényen finomítottak valamit?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyere csapjál meg csak írd meg priviben hol szeretnéd
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak témát kell találni,ha már a játékról nincs mit írni...........
Majom vagy bazzeg, kiwi vagyok, lenne -e ekkora szájacskád élõben is. Tsá.
Nõt keress ne szerepjátékosokat,hidd el ha egyszer az életben megtapasztalod,nem kell többé mesélõket keresgetned.......
Ja és engem te ne szánj,van múltam,jelenem és lesz jõvõm is,elõszõr magadat tedd rendbe,sajnálkozni ráérsz utánna is................................
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hááát, mivel szüleim nincsenek, és a 2. kerben intézetben laktam több mint 15 évig "int. nevelt" státuszban, és nem kacsalábon forgó villában az általad ábrázolt miliõben, asszem az elmúlt 25 évben tapasztaltam egy-két dolgot.
Ja, és amim van, azt csak magamnak köszönhetem.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
látom iskoláztatnak szépen a szüleid,bár sokra nem mentek vele,igaz jellemzö ezis arra a kerületre,amennyi sznob újgazdag bunkó lakik ott..
De én sem haragszom,söt csat tized annyi "szürke" hétköznapot kivánok neked mint ami nekem az utóbbi 30 évben volt és akkor megismernéd a kicsi szobádon kivüli világot is......
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De nem haragszom rád, az olyan csapott vállú kockásinges gyíkarcoknak mint te ugyanúgy ki kell valahol csapni a gõzt, de azért kívánom, hogy találj valami tartalmasabb szórakozást magadnak, még a nyugdíj meg a prosztatarák elõtt. <#mf1>#mf1>
A magadfajta is felugorhat a deszkalapra, ha képes túlemelkedni a saját sivár kis hétköznapjain, meg az állandó frusztráción. Szcientológia ajánlott, L. Ron Hubbard legfõképp. Sok sikert kívánok az emberré válásodhoz, a társadalomba történõ beilleszkedésedhez. Ég veled.
És elõszõr próbáld eldönteni,tacskó vagyok e vagy öreg,ugyanis a kettõ nem ugyan az
aztán írhatod"bácsik tessék rászólni Gáborra!"
Elõszõr tanulj meg önálloan étkezni,utánna a kövezkezõ lépés,mielõtt írkálnál ide,olvastasd el valami értelmesebb lénnyel,na utánna keresgélj tartalmat a mondanivalódban..
Hozzászólásaid alapján tacskó vagy öreg, meg hülye is, de ezt rajtad kívül már mindenki tudja, úgyhogy nem is ecsetelem tovább. Egyébként nyugodtan összehasonlíthatnánk kettõnk kommentjeit tartalmasságuk szempontjából, szerintem én nyernék. Még mindig apucival-anyucival élsz, mi? Tacsiiiiii! Ehe-ehe....
Aztán meg kettõnk közül melyik az idióta,azt én nem erõltetném a helyedben..
Ha pedig még mindig nincs egy önálló gondolatod,vagy értékelhetõ véleményed,keress valami személyiség fejlesztõ programot<#lama>#lama>
Felõlem mondjuk továbbra is lehetsz nyilvánosan idióta, csak magadat minõsíted.