Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
hello!
van még hely?

Evogordon
OKés 😊
De még fel kell tennem a hamachit. Remélem vistán megy.

arty
kikerülhetne bannerba ...

Forza.

mike0013
már van😊
network name: ghostreconlan
pass: sg

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

arty
tényleg, nem csinál vki egy hamachiszobát most, h játszunk 1et? 😊

Forza.

arty
neki már a daemonnal van baja...

Roland28: installáld ujra a Daemon 4.0.6 verziot! Hátha ...

Forza.

mike0013
akkor csak egy megoldás van! Próbáld 1.3 nélkül és ha úgy elindul akkor játsz úgy😊 (szép magyaros megfogalmazás😛)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok!

Felraktam az 1.3 patch-et...
De sajnos azóta nem indul a játék.
Bemountolom a mini image-t és meghal a gépem.
Aztán a deamon-ból is alig lehet kivenni!! Tud valaki segiteni??

Elõre is köszönöm:-)
mike0013
Evo gyere MSN-re ma este
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mike0013
akinek van kedve holnap reggel 11 elõtt (lehetõleg) játszani az kérem jeleezze... akár itt is lehet vagy privátba is, nekem mindegy, minél több jelentkezõt várok😊

mike0013
én is itt vagyok, csak nekem ma nem jó.. de holnap igen😊

ajem kisa
Akkor már ketten vagyunk...
Hol vannak a törpiek?<#nemtudom>

Evogordon
Ha esetleg mentek valamikor coop-ba nyomni és kell még 1 pro ember akkor írjatok <#hawaii><#gonosz1>

ajem kisa
És ma, vagy hétvégén?<#violent>
Pl. 3 ember?<#hawaii>

arty
http://www.fraps.com/

ezzel bármilyen játék alatt kiirathatod 😉

Forza.

ajem kisa
Hello srácok!
Ma ráérek egy kisebb csetepatéra Mexico-ban!
Esetleg LAN-ban...?!<#violent>

Evogordon
Hogy lehet a játékban az fps-t kiiratni?

arty
nincs, sajnos a készítõk elkötelezték magukat a brutál hardverek támogatására 😞

engem a medium textura zavar a 256megás kártyámon 😞

Forza.

Evogordon
Már van 😊

Evogordon
Hi egy linket tudna valaki adni ahonnan leszedhetem a mini image-et?

kastil
Ehhe, még mindig nincs hozzá valami progi ami lebutitja shadereket?😛

mike0013
servereken nem!
csak a barátaiddal (vagy velünk😄) játszhatsz egy külön programmal ami összekötésbe rak (hamachi) és akkor azzal LAN-on ha van kedved mondj idõpontot és MSN-t (ha van)

ajem kisa
Hello!
Én most kezdtem a játékot, az elõzõ részt ismerem xboxról, nagyon jó volt az is, de ez vazze!<#taps>
JÓ (nehéz) ez is, de pont ezért szerettem a másikat is!
Egy haverom adta a játékot, csak "felmásolós", és exe...
Ezzel meg az 1.3 patch-el verethetem neten?
<#email><#violent>

arty
arty
vasárnapot meglátjuk...
irjon MSN/ICQ-n aki (ma) játszana 😊

1.30 patch kötelezõ (és innentõl eredeti .exe + daemon4.06 + serucom loader vagy eredeti DVD játszható!)

Forza.

mike0013
ez pénteken azaz tegnap lett volna :/ nah de mindegy, én ma nem érek rá, de ti játszhattok... amúgy meg vasárnap ráérek😊

arty
holnap? (hátha nem kerüljük el egymást)

Forza.

mike0013
nah visszatérve a Co-op-hoz kinek lenne kedve mondjuk hoolnap délután egyet játszani?😊
Shortstop: próbáld lejjebb venni a grafikát hátha úgy nem, ha mégis akkor próbáld újra tenni a játékot (mentésekrõl biztonságimentést csinálni) és ha így sem megy akkor szedj le egy másik verziót...

arty
talán kiderül h van e valami gond a gépeddel (hardverhiba)

Forza.

Shortstop
és ha lefuttatok egy ilyet akkor azzal mire fogok menni?
ugyanúgy le fog állni ott, akkor ...

arty
persze, ha nem lenne is elég, max akadozna, ugyértem vmelyik alkatrélszen elõjön a hiba nagyobb terhelés esetén ... ezért kellene vmi hardverteszt programot probbálgatni, memoria, cpu... vga tesztet nem nagyon tudok 😊

ujabb 3dmarkal is jol megizzaszthatod a kártyát ... h egyáltalán birja e a hw

Forza.

Shortstop
szerintem a nem maximális grafikai megjelenítéshez egy IntelPentium4 3.0GHz 1GB DDR2-es RAM ATI1300 256MB-os kari azért megfelel.
Mégegyszer mondom: nem maximális

mike0013
esetleg még a 3DMARK😊

arty
vagy a géped nem birja a nagyobb igénybevételt ... tesztprogramokat ismersz? prime95/memtest/goldmemory? kéne ...

Forza.

mike0013
hát, elvileg igen, ha meg letöltenéd de úgysem sikerül, akkor bocsi:S

Shortstop
vágesz. szóval akkor most nem tudok egyebet tenni ha nem akarom megvenni mint letöltök még egy variációt?

mike0013
profi=progi😊

Shortstop
fasza 😞

mike0013
akkor valószínû nincs meg az a része a pályának, vagy nem tudja a profi beolvasni...

Shortstop
most meg beadta azt a képernyõt mikor a fizikai memóriát listázza ki gépre....
no comment... nemtudod hogy az elsõ pályánál miért nem csinálta csak most a másodiknál és annak is általában ugyanazon részen...

Shortstop
megtettem de egy hevesebb fightnál ua.-t írta ki sajna 😞

mike0013
nagyon nehéz dolgod van😊
ERRÕL MÉG NEM HALLOTTÁL???

Shortstop
fasza. akkor állhatok neki keresni 😞

Evogordon
Aha meg a BF2-höz

Shortstop
milyen mini-image?
(olyan mint ami a Sims2-höz kellett?)
Nekem csak a rendes nagy iso file van...

mike0013
jah, pontosan...

arty
akkor ez a gond...

1.3 patch leszed
DT4-be(4.0.6) a mini imaget bemountolod
securom loader 1.2 (google) letölt, elindit, rajta keresztül graw.exe betallóz és örül 😊

Forza.

Shortstop
de. sajna azzal. tegnap letöltöttem az 1.1-est de utána baszott elindulni....
mit értesz securom loaderen? deamonban állítsam be vagy egy külön progi?

arty
ugye nem tört exe-vel tolod?

upgrédelj 1.3-ra 😉 hátha! és utána erdeti exe+securom loaderrel inditsd

Forza.

Shortstop
A második pályán mindig egy pont körül szokta kiadni ezt a hibaüzit és leáll a játék:

Crash in application version: grpcrc1.02

Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed.
Direct3D could not allocate sufficient memory to complete the call.

SCRIPT STACK

data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission02\mission02.dsf(0)