2409
  • mike0013
    nem, azóta kiadták az 1.3-asat, amibe elvileg ismét csak multipályák vannak
  • Evogordon
    Nem az 1.21-es a legújabb patch?
  • arty
    1.3ról, sry
  • arty
    pár kérdés 1.2-ról:
    - régi save-k mennek vele?
    - securomloaderrel át lehet vágni?
    - 1.21re felmenő inkrementális verzio nincs? mármegen' 280 megát leszedni nincs kedvem :(
    - könnyebb lett a követséges pálya? :D azóta sem tudom megcsinálni... lehet onnan urakezdem, ahol még él a 3 társam :(
  • mike0013
    :S az nem jó...
    két feltélezésem van:
    1. véletlenül mindig továbbgörgeted:S
    2. lehet, hogy a crack okozza (ha cracket használsz, ha nem akkor bocsi:))
    3. ha ezek közül egyik sem müxik akkor nem tudom:S
  • kodytech
    Az a baj, hogy ha az airstrike-ra megyek és lenyomom a középsőt, akkor átugrik az emberrekre és azok parancsai jönnek ki. A légitámadásban egyszerűen nem tudom kinyitni a parancsokat. (Pedig az emberekkel működik)
  • mike0013
    egy járműre célozz, középső egérgomb (persze legyél az airstrike-on vagy amit kérhetsz) és attack;)
  • kodytech
    Hali Mindenki. tudja valaki, hogy hogyan kell légicsapást kérni a légelhárító ütegekre, mert már kétszer újrainstaláltam (+1.30 patch) és a kiírt gombra nem reagál semmit én meg plafonon , előre is thx
  • mike0013
    megjelent az 1.30-as patch:D
  • mike0013
    csak az a gond, hogy ketten asszem nem lehet játszani, csak 4-en (ha jól emléxem) szóval kéne még 2 ember..
  • arty
    holnap délután - talán !! csak jusson eszembe... mert ma nem jutott :(
  • mike0013
    nah szóval... jelentkezzen még 2 ember (mert már 2-en megvagyunk) egy jó kis co-opozásra:) az időpont mindegy... amikor nektek jó... MSN-em lejjebb található, akit érdekel az írjon ide;)
  • mike0013
    egyszerűen rohadt nehéz a 2. küldinek a vége, amikor a heavy armor-t kell lerombolni:S
  • mike0013
    nekem csak msn-em van
  • arty
    ird meg icq/msn/skype azonositod vagy vegyél fel ezek vmelyikére :) skype azonom arty977
  • mike0013
    ha valakiknek van kedve játszani LAN-on (hamachival) akkor az szóljon vagy dobjon egy pm-et!
  • Alwares
    Én nem veszek új videokarit mert kellene vegyek alaplapot is és innentől kezdve mindent. Majd egy év múlva veszek egy komplett új gépet a Dx10 korában! Azért veszek én is még 512 RAM-ot... Meg lehet lecserélem a 9600PRO-mat 6600GT-re... Bár ezzel is gördülékenyen futott csak kevés volt az FPS szám. Szal lassú volt...
  • mike0013
    nekem csak cirka 35000FT-omba került ez a játék:D nah jó, nem pont emiatt vettemm új vidkarit és +512 mb ramot
  • Alwares
    Hát emberek én ilyen kibaszottul gépigényes játékkal még nem találkoztam. Mig fel nem raktam addig nem is akartam új gépet venni. De mióta láttam a GRAW Xbox360-as videóit már gépet se akarok...
  • mike0013
    és köszi.... tehát ha lejjebb veszem a grafikát akkor nem lesz gondja ugye?
  • mike0013
    pedig olyan jó fullos grafikán:D főleg a 16×-os anisotropic xD
  • arty
    milyen vga? a hiba alapján: probáltad csökkenteni a graf beállitásokat? manualisan nem irtad át a grafikát az ini fájlokban?
  • mike0013
    fura...
    ----------------------------------------------------------------------

Sat Sep 16 08:19:56 2006

Crash in application version: grpcrc1.21

Failed setting up render device.

----------------------------------------------------------------------

Sat Sep 16 08:44:38 2006

Crash in application version: grpcrc1.21

Could not load texture because IDirect3D9::CreateTexture call failed.
    Direct3D could not allocate sufficient memory to complete the call.

SCRIPT STACK

data\lib\utils\guimenu.dsf(0)
    ezzel a hibával néha kidob:(((
    valaki valami megoldás:S?
  • arty
    sajnos már csak ketten élnek :( de akkor manuálisan elhelyezem őket fedezékbe, mert az feltünt, h néha eléggé nyilt telepen táboroznak le .. AI :(

köszönöm!
  • Evogordon
    A lerombolt épületbe a falak mögé...De mindegyiket máshova helyezd el pl a sniperes fent az emeleten a másik 2-őt lent valahol. De fedezék mögött legyenek.
  • arty
    azon a pályán, ahol a VIP-et kell kimenteni, felrobbantják a követséget, s elviszi a heli a sérült VIP-et, majd védekezni kell... sehogy nem birom megcsinálni :(

hova érdemes elrakni a társakat? jön sok tank , temérdek ember ... én a lépcsö tetején .. és leszednek ... :(

ez a pálya, hátha erről beugrik:

• HegCs
  • HegCs
    Csak ne lenne ekkora gépigénye!
  • mike0013
    :))) mondtam én:D
  • HegCs
    Kiszereltem a VGA-t meg a memóriákat, kitakarítottam, visszaszereltem és minden a régi, fut a Ghost meg a Condemned is. A Mike féle mini image megoldás az 1.21-es patch-el működik, jó a csapatirányító menü is, ami a Crackel elromlott!!!
  • forgoszek66
    Akkor nincs ilyen rész nálatok??:(
  • HegCs
    ok
  • mike0013
    az!
  • HegCs
    Én felraktam a patck-eket, azóta bejön a menü, majd sötét képernyő, gép lefagy, vége, de már a Condemned-del is ezt csinálja. Előtte pedig futott a Recon, bár néha játék közben lefagyott a kép, a játék ment tovább (hallottam). Próbáltam más codec packot, de nem nyert. A mini-image-t még nem próbáltam, mi a mini-image pontos neve, mert amit a gamecopyn találtam, az csak 74kb, vagy az lenne az?
  • mike0013
    Ati 9200-al nem fog elindulni rendesen! Max 2FPS-el talán...
  • forgoszek66
    Heelo újra én! Elindítottam , azzal, hogy új drivert töltöttem le hozzá a videó kártyámmal van a baj!!!:( Ati raedon 9200 Nah azt szeretbém, hogy az első pályán a legelején látom a pasit, hogy dumál nekem a jobb felsőben! És én meg nem látok semmit csak hhhhhhárom tűz szerűséget, meg az iránytűm és a tetején mondja, hogy mit mire használjak! Mi lehet a probléma! ha nálatok nincs ilyen rész az elején akkor leteszek róla mert nem bírja a videókártyám:(
  • mike0013
    jaaa, úgy más:) játszhatnánk mi is;)
  • URH
    Bőven megteszi a haverokkal csinálni egy virtuális hálót, hamachi-val.
  • mike0013
    'Multiba Coop mod nagyon üt.' jah, csak kéne egy eredeti CD-key:s
  • URH
    Be volt mountolva. Az volt a baj, hogy ha ékezetes mappába teszed, akkor egyszerűen nem látja azt a context.xml-t. Szóval újratelepítettem, egy nem ékezetes mappába és felpeccseltem és tökéletesen futott.

Azért kösszi a segítésget.

Ennek a játéknak csak egy negatívuma van. Túlzottan nagy a gépigény. Szerintem nincs olyan szép grafja, hogy ilyen lassan fusson. Bár lehet, hogy csak én vagyok hülye.

Multiba Coop mod nagyon üt.