Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarlak titeket sürgetni csak kéne naon az INFÓ!<#vigyor2>#vigyor2><#szomoru1>#szomoru1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kéne segítség abban a küldi-ben mikor a 2 tankot kell megvédeni és beszálítani a hangárba!
Na most, mikor már bent vannak a hangárjaikban akkorjön 1 helikopter azt kinyírom!
Na utána meg+ jön 1 ellenséges tank!
Azt hogy kell elintézni!
Azzal a fegyverrel ami gránátot is dob ki vagy valami mással?
Vagy a társam is kell hozzá?
Mert mikor már az ellenséges tankot lõttem akkorra már kampec volt a társamnak!
Tehát PLZ!!!
<#szomoru1>#szomoru1>
Vagy én vagyok <#lama>#lama> hozzá?
Kéne segítség abban a küldi-ben mikor a 2 tankot kell megvédeni és beszálítani a hangárba!
Na most, mikor már bent vannak a hangárjaikban akkorjön 1 helikopter azt kinyírom!
Na utána meg+ jön 1 ellenséges tank!
Azt hogy kell elintézni!
Azzal a fegyverrel ami gránátot is dob ki vagy valami mással?
Vagy a társam is kell hozzá?
Mert mikor már az ellenséges tankot lõttem akkorra már kampec volt a társamnak!
Tehát PLZ!!!
<#szomoru1>#szomoru1>
Vagy én vagyok <#lama>#lama> hozzá?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Sima géppityuval is meglehetõsen egyszerû,csak a rotort kell lõni.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Vegyél fel!!!
Meg akinek még esetleg kell az is!!
MSN:[email protected]
Forca Barca
Vagy átküldöd MSN-en ha megvan???????
Elõre is kösz.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
mert nekem már megvan de van vele 1 kis grafikai gondom, mégpedig az hogy az elején nem látok semmit csak a célkeresztet és azt hogy hány m-re van a célpont 😊
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
viszont a gamecopyn található egy graw.mds file-cske és egy securom_loader 1.2,amvel elinditható a játék az eredeti exe-vel (csak megszállottaknak!)
De viszont csak multis a dolog,igy nemigazán éri meg szenvedni vele,mert bár lehet csatlakozni,de cdkulcsal rögtön kivág a szerverekrõl..
single-ben meg csak tovább romlott a játék menete....
Mintahogy a nevében is benne van multis és 3 új pályát tartalmaz DM modban..
persze a pálya azért nem új,csak kirántottak egy szeletet a játékból és egyiknél korom sötét is van...
Ja meg valami optimalizálás is volna benne elméletileg,no meg full dedcated servert is tartalmaz,de én egyikkel sem találkoztam,sõt olyan nagyon van optimalizálva,hogy mostmár 2x akkora fps lag van...
Én meg még szerényen azt hittem,ezen a játékon már nem lehet mit tovább rontani..
Hát ez már mega LOL.....<#banplz>#banplz>
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Az lenne a kérdésem hohy amikor multizni akarok ott a bal alsó sarokfele van egy olyan kitöltendõ mezõcske h "filter", oda mit kell írni? már a servereket látom csak nem tok csatlakozni, hiába mék rá a joinra. a választ elõre is köszi
A negyedik pálya vége. Robbantsam fel a az energia közõontot. Nagy nehezen elcsúszok-mászok idáig, sokadjára persze, mert mindig van egy újjabb ellenfél akit nem veszek észre. Nos ott vagyok, mielõtt lerakom a bombát a többieknek megmondom, hogy mennyenek az épület túloldalára. Oda mennek. Lerakom a bombát. Elindulok utánnuk. Erre õk elindulnak felém(meg persze a bomba felé). Erre én elfutok az épület mögé és mondom nekik, hogy "move". Viszont egyikük kicsit lassan reagál és bumm. egyel kevesebb ember. Én meg úgy nem viszem végig a pályát, ezért reload. <#falbav>#falbav> És Kezdhetem az egészet elõlrõl, ami ugye azt jelenti, hogy megint ott vok a második bunkernél a helikopter mellet.
Kicsit fusztráló.
Pedig király gém. De azt hiszem az igazi akkor lenne, ha cooperatívban tudnám végig nyomni. Mert bár az emberi hülyeség határtalan, de legalább van annyi nekik, hogy nem sétálnak bele a detonációba.
Vagy nem?
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Tegnap este elõjött egy olyan probléma nálam, hogy rapszodikusan egyszercsak megjelenik egy sárga rombusz a HUD-on, ráadásul pont a célkereszt kellõs közepén! Így elég nehéz célozni meg lõni, mert pont kitakar. Elõször azt hittem, véletlenül a waypoint-ra nyomtam a taktikai térképen, és annak az iránymutatója az, de nem. És hiába kapcsolgatom azt ki-be, semmi nem változik. Van erre valami megoldás, el lehet tûntetni azt a rombuszt? Remélem, nem bug, mert olyasmi, mintha az egyik csapattársat jelzõ rombusz ragadt volna be a célkeresztbe. És ez már több pályán is elõfordult.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
minden ismerõsöm emiatt panaszkodik, szal csak nem nála van a hiba oO
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!