Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ YAYO
ok csak valaki válaszolna?
Nem akarlak titeket sürgetni csak kéne naon az INFÓ!<#vigyor2><#szomoru1>

koschwarz
ettõl még senki nem fog hamarabb válaszolni<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DJ YAYO
Halihó!
Kéne segítség abban a küldi-ben mikor a 2 tankot kell megvédeni és beszálítani a hangárba!
Na most, mikor már bent vannak a hangárjaikban akkorjön 1 helikopter azt kinyírom!
Na utána meg+ jön 1 ellenséges tank!
Azt hogy kell elintézni!
Azzal a fegyverrel ami gránátot is dob ki vagy valami mással?
Vagy a társam is kell hozzá?
Mert mikor már az ellenséges tankot lõttem akkorra már kampec volt a társamnak!
Tehát PLZ!!!
<#szomoru1>
Vagy én vagyok <#lama> hozzá?

DJ YAYO
Valaki!
PLZ!

DJ YAYO
Halihó!
Kéne segítség abban a küldi-ben mikor a 2 tankot kell megvédeni és beszálítani a hangárba!
Na most, mikor már bent vannak a hangárjaikban akkorjön 1 helikopter azt kinyírom!
Na utána meg+ jön 1 ellenséges tank!
Azt hogy kell elintézni!
Azzal a fegyverrel ami gránátot is dob ki vagy valami mással?
Vagy a társam is kell hozzá?
Mert mikor már az ellenséges tankot lõttem akkorra már kampec volt a társamnak!
Tehát PLZ!!!
<#szomoru1>
Vagy én vagyok <#lama> hozzá?

Na! Csak túl jutottam, köszi!

Értem! De az a helyzet, hogy a két tank kilövése után is betalál valami nagy szar. Arra gondoltam, hogy elbújok a mellék utcában az emberekkel együtt, aztán felszámolom az ellenállást a két tank után és csak ezt követõen megyek a zöld zónába. Nos, szerinted?

lalakov
Itt általában mindenki elakad😊). Két tankot kell kilõnöd és utána jön a te helikoptered. Bújj el és csak akkor dugd ki a fejed, ha a tank megjelenik.
Ja! Nem készült még végigjátszás ehhez a progihoz?

Sziasztok! Nem akarnám végig olvasni az egészet. Hátha van megoldás! Amikor a nagykövetség felrobban és a sérült tagot beraktam a helibe, akkor az újabb feladat, hogy a romok között várjam a segítséget. Na ez lehetetlen, mert vagy tankkal lõnek ki, vagy ha arra idõben légicsapást tudok kérni, akkor kinyír valaki más. Ha maradnak társaim, akkor õket is lassan eleminálják. Mit tegyek? Egyszerûen nem tudok tovább menni.

Raffaello
nekem nemindul el fekete lessz a képernyõ és kilép
miért?

6600 gt 1gb ram 3ghz cpu 😞

lalakov
Nem, mi a többi?
mike0013
ez a játék menni fog 512 MB RAM-mal??

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hát!!! ez nem az a game amit sniper-al kell játszani......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Adam II
MPAR leszedi õket csak nehéz becélózni.

AnarchoiD
akkor kezdjem elolrol ? 😊 et sniper pusival jaccom 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Pedig egyszerübb mint 2 pofon...
Sima géppityuval is meglehetõsen egyszerû,csak a rotort kell lõni.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AnarchoiD
Volna egy problemam a jatekkal , atnyalaztam ezt aforuumot, par hivatalost sott meg gameguidet is .... Ready for Bear nevu kuldi uccso reszenel egy alagutbol indul a palya reszlet es 2 helikoptert kellene leszedni, de nemtudok rajonni, hogy mi a retekkel tudnek artani nekik rohangaszoka terepen amig meg nem halok .... adjon valaki tippet (gameguida 2x 50-es kaliberu geppuskarol beszel de nemtalalom oket)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lehetõleg jelentkezz is be! 😊

buldozer99
Igen átküldöm!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyél fel!!!
Meg akinek még esetleg kell az is!!
MSN:[email protected]

Forca Barca

És honnan szedjem le,ha megkérdezhetem???

Vagy átküldöd MSN-en ha megvan???????

buldozer99
Crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

Nekem nem eredeti a game és mit lehetne csinálni neki hogy elinduljon mmert egy olyan ir ki hogy összeférhetelenség támadt egy emulátor szoftverrel és valami Securom-ot irogat.

Elõre is kösz.

Meg próbáltam. Elvittem õket az épület mögé, kiadom a cover parancsot erre az egyik nagy lendülettel fedezéket keres az bomba leendõ helye mellett. <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

MaxPayne
Elnézést hogy ha hülyeséget kérdezek de ez a Ghost Recon 3: Advenced Warfighter?
mert nekem már megvan de van vele 1 kis grafikai gondom, mégpedig az hogy az elején nem látok semmit csak a célkeresztet és azt hogy hány m-re van a célpont 😊

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Senkinél sem jelentkezett még ez a hiba?

Legyenszives magyarázza el nekem valaki PONTOSAN hogyan kell légitámadást kérni mert amikor azt a két légvédelmi tankot vagy mit meg kell semmisiteni akkor megáll a tudományom. Én lennék ennyire béna vagy programhiba?

Ja cracket ne keressetek hozzá mert nincs és az 1.10 hez sem volt...
viszont a gamecopyn található egy graw.mds file-cske és egy securom_loader 1.2,amvel elinditható a játék az eredeti exe-vel (csak megszállottaknak!)
De viszont csak multis a dolog,igy nemigazán éri meg szenvedni vele,mert bár lehet csatlakozni,de cdkulcsal rögtön kivág a szerverekrõl..
single-ben meg csak tovább romlott a játék menete....

Megjelent egy MP_Mappack,ami egyben egy 1.16-os peccset is tartalmaz,mindössze 130 mega..
Mintahogy a nevében is benne van multis és 3 új pályát tartalmaz DM modban..
persze a pálya azért nem új,csak kirántottak egy szeletet a játékból és egyiknél korom sötét is van...
Ja meg valami optimalizálás is volna benne elméletileg,no meg full dedcated servert is tartalmaz,de én egyikkel sem találkoztam,sõt olyan nagyon van optimalizálva,hogy mostmár 2x akkora fps lag van...
Én meg még szerényen azt hittem,ezen a játékon már nem lehet mit tovább rontani..
Hát ez már mega LOL.....<#banplz>

reger
Thx,kár hogy nem lehet. Még 1 kérdés ,ha haverral hamachin próbálkozunk mindig vlamelyikünket disconnecteli indításkor .Ez nem tudjátok miért van?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

lalakov
Nem lehet.
GoKu x
nem hinném h lehetne, szerintem csak a checkpoint van, de lehet h mádképp is lehet menteni. Ha az okosak elolvassák a kérdésed majd megírják😊

reger
Lehet hogy ez hülye kérdés de valahogy lehet menteni? Elég idegesítõ amikor egy gondosan megtervezett akciónak egy eltévedt golyó vett véget,és lehet kezdeni a checkpointtol

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

GoKu x
hello!
Ez most nekem szól?

bertino
nah jovan
-fav

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GoKu x
vagyis crackje vagy mije

GoKu x
amugy 1.10 patch van warez game-hez??

lalakov
Ha a cover paranccsal helyezed el õket, akkor nem mozdulnak el, max 1-2 méterre császkálnak el, de semmiképpem nem követnek. Persz coop-ban sokkal jobb lett volna, de azért így se rossz.
GoKu x
de akkor sem tok multizni mert 1.10 patch kéne ami nekem az nem jó még.

GoKu x
oh már megoldottam

GoKu x
Hy all!
Az lenne a kérdésem hohy amikor multizni akarok ott a bal alsó sarokfele van egy olyan kitöltendõ mezõcske h "filter", oda mit kell írni? már a servereket látom csak nem tok csatlakozni, hiába mék rá a joinra. a választ elõre is köszi

Megõrülök!
A negyedik pálya vége. Robbantsam fel a az energia közõontot. Nagy nehezen elcsúszok-mászok idáig, sokadjára persze, mert mindig van egy újjabb ellenfél akit nem veszek észre. Nos ott vagyok, mielõtt lerakom a bombát a többieknek megmondom, hogy mennyenek az épület túloldalára. Oda mennek. Lerakom a bombát. Elindulok utánnuk. Erre õk elindulnak felém(meg persze a bomba felé). Erre én elfutok az épület mögé és mondom nekik, hogy "move". Viszont egyikük kicsit lassan reagál és bumm. egyel kevesebb ember. Én meg úgy nem viszem végig a pályát, ezért reload. <#falbav> És Kezdhetem az egészet elõlrõl, ami ugye azt jelenti, hogy megint ott vok a második bunkernél a helikopter mellet.
Kicsit fusztráló.
Pedig király gém. De azt hiszem az igazi akkor lenne, ha cooperatívban tudnám végig nyomni. Mert bár az emberi hülyeség határtalan, de legalább van annyi nekik, hogy nem sétálnak bele a detonációba.
Vagy nem?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Na, külföldi fórumok bogarászása után kiderült, hogy az alább leírt jelenség bizony egy csúnya BUG. Az 1.10-es patch állítólag orvosolja, addig meg az enemy marker bekapcsolásával lehetne megszûntetni, amit nem fogok megtenni.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sziasztok!

Tegnap este elõjött egy olyan probléma nálam, hogy rapszodikusan egyszercsak megjelenik egy sárga rombusz a HUD-on, ráadásul pont a célkereszt kellõs közepén! Így elég nehéz célozni meg lõni, mert pont kitakar. Elõször azt hittem, véletlenül a waypoint-ra nyomtam a taktikai térképen, és annak az iránymutatója az, de nem. És hiába kapcsolgatom azt ki-be, semmi nem változik. Van erre valami megoldás, el lehet tûntetni azt a rombuszt? Remélem, nem bug, mert olyasmi, mintha az egyik csapattársat jelzõ rombusz ragadt volna be a célkeresztbe. És ez már több pályán is elõfordult.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

A célkeresztbe (lehet a sima HUD-osk ereszt is) vedd be a légelhárító üteget, utána kérd a légicsapást. Ugyebár egérgörgõvel rámész az "air strike"-ra, majd középsõ egér gomb, és ismét középsõ egérgomb klikk az "attack"-en. Így mûködnie kell.

Próbálj hasalva lõni hátha akkor mát stabil lessz.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

matyi08
ezt nem hiszem el, mi az, hogy valakinél mozog, valakinél nem? mit állítottatok be? ezzel így nem lehet játszani, mert ha közel megyek lelõnek.

bertino
wtf
minden ismerõsöm emiatt panaszkodik, szal csak nem nála van a hiba oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lalakov
Az Ön készülékében van a hiba(illetve nem részegen kell játszani😊) ), mert a távcsõ nem mozog(nálam).
matyi08
nem értek valamit. a gamestar dvd-jén megnéztem a videót, és ott nem is mozog a fegyver, mikor belenéznek a távcsõbe, én meg mikor játszok, akkor nem lehet célozni, mert úgy mozog. nem lehet valaogy visszatartani a levegõt, vagy hogy lehet megoldani, hogy ne mozogjon, mert így nem tudok célozni. meg még valami. az 1.10-es patchhez hol találok cracket?