2409
  • ajem kisa
    Aha ok! A 2. uttorlaszt ha kipucoltad, kapsz egy hivást, hogy mennj a kivonási ponthoz!Asszem ennyi, de ha nincs hivás, akkor ott még van valaki a sátorban, vagy valahol elbujva, én is alig vettem észre!
  • Shortstop

bulldog a pálya neve
  • ajem kisa
    Igazad van, ezt elnéztem!
  • Evin
    A helyes sorrend: játék, patch, magyarítás, és NINCS crack(kivéve, ha az 1.20-as vag annál nagyobb verzióhoz van, de én ilyenről nem tudok)
  • ajem kisa
    Igy nemtom, kicsit bővebben lécci!
  • Shortstop
    vna olyan pálya hogy 2 úttorlaszt kell megsemmsíteni. az egyik sikerül nemtudom hogy én csak kinyírtam mindenkit de a másiknál meg bármit csinálok nem jövök rá hogy mi a megoldás... a quarterback pálya után van 2-vel vagy hárommal (belvárosi helyszín)
    help me ASAP
  • ajem kisa
    Először telepited a játékot, magyaritod, patch-eled, krekkeled...
    MIÉRT NINCS FAQ?
  • Tockos
    a magyarításra nincs otleted hogy miért nem mukodik?
  • ajem kisa
    Asszem ugyanugy a görgőt nyomod le!
  • Tockos
    leszedtem a magyart 1.30 patch telepítve magyarítás telepítve és mégse magyar a játék,pedig nagyon szeretném hogy magyarul legyen,valami otlet a magyarításra amúgy War... a jatékom,lehet hogy azért nem megy.Csak annyiban segítsetek hogy melyikkel bill.adom a kollégáknak az utasítást.az egé gorgojét megnyomom kijon a menu és utána melyikkel adom ki a parancsot.
  • ajem kisa
    Szedd ke a magyart, és a beállitásokban levan irva!
    Meg a feladatok is magyarul lesznek!
  • Tockos
    A tutorialnál segítségre van szukségem megtalálom az elso katonámat kell neki valamit parancsolni de o csak áll és áll és semmit se csinál.Hogy tudok parancsot nekik kiadni megnyomom az egér gorgojét kijonnek a parancsok és mit kell megnyomnom hogy végrehajtsák a parancsomat?
  • lee56
    Aha, már tulvagyok a vip mentőakción :)
  • ajem kisa
    ok, sikerült leszedni a tankot?
  • lee56
    Kösszépen, nemtom hogy nem vettem észre azt a 3dik ablakocskát
  • ajem kisa
    A te fegyvereid viszintesen vannak, alapbol 2 van, de a 3. üres ablakba kattintasz, akkor oda tehetsz vállrólindulósat, de a súly limitált!
    A rakétalövővel vigyázz, mert lassan méri be a hőt!Addig kilőhet valamelyik!
  • lee56
    Hmmm, de nem látok más fegyvert csak 2-3 géppityut, egy LMG-t, és egy M81-es snipert (remélem jól irtam), mondjuk ugy nem próbáltam hogy nincs a katonámnál fegyver, aztmondod a válrolinditható csak akkor fog látszani a listában amikor a katona "üres"?
  • ajem kisa
    A tetőn a helinél ugy pakolod a fegyvereket, hogy a 3. egy vállrólindítható legyen!
    Azt ugy csináld, hogy a fegyvereidnek sulya van, azt a választásnál egy sáv jelzi alul, és nem enged egy sulyhatárnál tovább!
  • lee56
    Halihó, sikerült elakadnom, még az eleje fele, max 2dik-3dik pálya lehet. Lényeg, hogy egy tankot kéne kilőnöm egy parkolóház tetején, meg leszáll egy heli, amiből feltankolhatok, de normál géppityukon meg egy sniperen kivül nincs benn semmi, amivel szétszedhetnék egy m1a1-et, és elvileg az lenne a feladat, már próbáltam meggránátozni, meg gránátvetőzni de semmi, ami oké is, de honnan a fenéből szedjek AT-t vagy RPG-t????????????????????????????????, egy bradly féleség van a ház szélén, de hiába szálok be nem tudok csinálni semmit csak kiszálni, pedig gondolom azzal kéne.

plz help, mert télleg nemtom micsinájjak, már 1 órát szenvedtem vele hiába, még sniperrel is lőttem a tankot, mondjuk nagy kaliberü de azér csak poénnak volt jó :)
  • ajem kisa
    Sajnos befingott a videokártyám, most 9250-em van, ugyhogy a graw-ot nemlátom egy darabig!
  • Evin
    Kész vagyok az 1.35-ös magyarítással. Még ki kell próbálni, de ezzel elvileg nem lehet gond hálóban.
    Hétfőn-kedden felrakom, addig lehet még reklamálni olyan dolgokért ami még nem volt jó az előző fordításban.
  • ajem kisa
    Én veretem néha hálón, amikor a pályát tölti, akkor Magyarul van a kép alatt a leírás! A játékmenet alatt, meg nincs talán egyáltalán szöveg, se Angol...
    Eddig nem vettem észre hiányosságokat, de legközelebb figyelek mindenre, megigérem, és jelzek, ha esetleg...
    Csak coop-oztam, mert a death match nekem nem jött be, de kipróbálom a többit is, bár valamire kiirja, hogy "ezzel a verzioval nem léphetek be"..."Ez a map nincs meg neked"...ilyenek, de néhány pályát le lehet tölteni, utána restart kell, és nem léphetek fel ugyanugy!
    Most hétvégén megnézem figyelmesen!
  • Evin
    Aki hálóban játszik:
    megy valakinek a magíarítással a netes játék? (én nem tudom kipróbálni)
    Mert ha senkinek sem megy, az 1.35-ös patchhez, javítok a m,agyarításon, hogy menjen.
  • arty
    thx, felrakom, hátha összejön kis coop majd egyszer :D
  • Attila8805
    This is the 1.35 update for Ghost Recon Advanced Warfighter.

Changes in 1.35:

* Multiple fixes for the disconnection issues in multiplayer, including increased stability in connection between server-client and server-GameSpy.
    * Fixed incorrect game times in OGR Coop.
    * Enabled the creation of multiple objectives and random events in OGR Coop.
    * Fixed the tactical map camera so that it works correct in custom OGR Coop levels.
    * Fixed crash when using grenade launcher with high latency.
    * A full server will not accept connections while it's loading the next map.
    * Fixed the issue with increasing the number of players on the server run-time.
    * Fixed "time not running" when a client is drop-in joining.
    * Moved the time-out values to the server settings file.
    * Various crash prevention fixes.
  • mike0013
    gamecopyworld.com
    gameburnworld.com
  • Vercetti 1
    dudnál adni vmi jó címet mert googlbe nem találom
  • ajem kisa
    Én ezeket nem vágom, nekem eredeti vazze!!!
  • Vercetti 1
    és h csináljam h magyar legyen vagy nem lesz az?
  • mike0013
    wohooohoóoo, hát semmiből nem tanultok:)?
    NO CRACK, MINI-IMAGE RULZ\|/
  • ajem kisa
    elöször magyaritod, aztán krekkeled!
  • Vercetti 1
    és akkor mit csináljak ha nem crackelem meg sehgy sem megy a játék
  • ajem kisa
    Most nyomtam végig vazze!
    Én akkoris azt mondom, hogy az Amerikai nagykövetségnél a vip-et megmenteni a legnehezebb rész!!!
    Ez jó kis játék, csak íziben, 1 hónap volt!
  • ajem kisa
    Nemtudom, nemlehet, hogy celeronod van?
  • Tomsteel
    de akkor mi lehet a gond, hogy ennyire szaggat?
  • Evin
    Ha a patch után crackelted, nem lesz magyar. De ez le van írva a telepítőbe is!(azt hiszem)
  • arty
    Kisa: estefelé lesz co-op? :)
  • ajem kisa
    De kurv@ nagy a gépigénye!
    Pedig neked megvan a játék követelménye(2.8ghz,1gb ram, min 6200/6600 n vidia....)
    Fura!
    Azt a kártyát meg szerintem felejtsd el, mert az nagyon drága...Szerintem felesleges (még)!
    Ha minimumon szaggat, akkor valami nem stimmel nálad!
  • Tomsteel
    Sziasztok!

Szerintetek nem inreálisan nagy a játék gépigénye?

Nekem még minimum grafikán is élvezhetetlenül szaggat, pedig nem olyan ratyi a gépem(p4 3ghz, 1gb ram, 6600GT)

Ha lenne physx kártyám, az javítana valamit a helyzeten?
  • Vercetti 1
    Sikerült fetenni az 1.3-as patchet.A magyarítás is felmegy de a játék nem magyar.