Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ha lenne AI társatok, akkor halál után az õ bõrükben mehetnétek tovább 😊

Forza.

mike0013
1 hét????
nekem 2 nap alatt sikerült😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
Akkor is az a legnehezebb pálya!<#crazya><#nevetes1>

Danecay
Ha ezt nekem szántad akkor annyit fûznék hozzá, hogy COOP-ban nyomjuk a haverral 2-en AI által irányítotttársak nélkül.

ajem kisa
Jaja! Az a rész a szívós, én 1 hétig csináltam azt a pályát, aztán kitanultam mikor honnan jönnek, és úgy sikerült!
De az épület elsõ szintjén szórd szét az embereid, aztán mikor jön a tank, elötte tedd fedezékbe õket!
De az a pálya idáig a legnehezebb, de igaz még csak az azután 2-vel, az éjszakai pályán hagytam félbe! Asszem 11 küldetés van!

Danecay
Na jó persze, így realisztikus, de legalább a részfeladatok teljesítése után menthetne a játék, vagy ezeken a pontokon lehetne menteni. A haverral toltuk, és több mint 1 óra mulva elértük a VIP-et, de eddigre a haver már megsebesült, közben kaptuk, az új feledatot miszerint maradjunk azon a helyen ahol vagyunk és persze egybõl meg is rohamoztak minket, a haver beszedett még egy lövést ami a halálát okozta, és egyben a játék végét miközben nekem csak horzsolásaim voltak.

mike0013
minél nehezebb annál jobb...
elvégre a rendes háborúkban sem szokott az ellenség lazítani

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
Sajnálatos módon nem a válasz mind2re!
De az igazi háborúban sem tudsz 2x indulni a harcrétre vagy mezõre!
Gyakorlás, meg ideg! Ezzel megy el a játék, mi is csak íziben nyomtuk, nyomjuk, de szívás a mentések miatt! De mi pont ezért szeretjük!<#taps>

Danecay
Hi! Az lenne a kérdésem, hogy COOP módban lehetséges e menteni, mert a Haverral már többször nekivágtunk a dolognak, és egy egy haláleset után uncsi sokadjára újrakezdeni de fõleg több mint 1 órás játék után beköszöntõ halál esetén. Valamit cOOP-ban lehet e gyógyítani egymást?

mike0013
...TÉK<#idiota>

mike0013
mindjárt...

ajem kisa
Ha jól tudom, az 2002-es játék, xboxra is volt 2003-ban GRIT, azóta van a GRAW, meg reméljük lesz a GRAW2 is pc-re!
Ha nem, akkor vesz mindenki x360at!<#wilting>

mike0013
??? errõl még nem is hallottam, sztem ez az 1 vagy 2 lesz...

Pheaper
ghost recon island thunder ennél van újjba verzió pc re?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

mike0013

mike0013
oh, semmi😊

mike0013
egyáltalán mi lesz a címe a köv résznek: Ghost Recon...?

mike0013
hmm... Ubi... ne várjuk a tavaszt, örüljünk ha kiadják jövõre...

ajem kisa
http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=5767

Shortstop
az szerintem az eddigi legkönnyebb. Én most az utána következõn vagyok, de nem nagyon jáccok most vele

ajem kisa
Most végeztem a naplementés pályával...
Az nekem könnyebb volt, mint a vip2, most a mayday,mayday pálya van, éjszakai, egyedül, csak a drone!<#rinya>
De nagggyon jóóó!<#nevetes2>

mike0013
nu, neked is sikerült😄?
én az utána levõ gyönyörû naplementés pályán akadtam el😞

ajem kisa
Vazze!
Sikerült a vip2-t kimentenem, és átvinni azt a pályát végre!<#taps>
Ezt a szívást?!Dehát pont ezért jó ez a játék!<#eljen>
A magyarítás is király Evin, még 1x gratu!

Jó megvan, úgy csinálom ahogy le van írva de úgyis hibaüzenettel elszáll.
Azt a mini image filet hol találom?
Mert ezzel az 1.3 patchl nemtudom elindítani
Shortstop
mennyire gáz ha rárakom az L tipsú mid-range stukira a hangtompítót? tényleg nagyon leevesz a pontosságból?

ajem kisa
Van egy link, még ezen az oldalon találod kicsit lejjebb!<#vigyor1>

Nah, gyerekek! Ismét egy csodálatos fps gyorsulás, a legújabb 6.9 driver
után. Ismét feltettem a gamet és most már kb. 1280x1024 ben aa4x mellett mediumon játszható mint amikor kijött 800x600 ban. Persze 1024-ben nyomom úgy frankó fps mellett csak nagyobb csatában szaggat...
No, mindegy én örülök. Ja, amd2000+, 1g ram, 9800 pro.
De ... nagyon jó ez a game! <#mf1>
ajem kisa
Mondtam, hogy a macskád lesz!<#eplus2>

Shortstop
megoldás lett a mindenre jo reinstall 😊

Azt a mini image fájlt honnan lehet lehet letölteni?
Evogordon
Ha 256-os a videókártyád akkor nem lehet csak mediumon.

hy!
Lenne egy olyan kérdésem hogy miért nem bírom a Texture beállítást High -ra venni csak a medium-ot engedi.Lehet hogy a gépem miatt van??
AMD Athlon 64 3800 X2 dual core
2 gb ram
Abit lap
Gigabyte 7900GS
Mást mindent maxra állítottam.Csak azt az egyet nem engedi.
köszi

Shortstop
célekeresztben van ja

ajem kisa
Nemtudom, de amikor kiválasztod a légitámadást, akkor a célkereszben van az "adat"?Mert szerintem csak igy lehet!
Ha így sem mûködik, akkor nem az egérrel, hanem a macskáddal van a baj!<#awink>

Shortstop
nem tud valaki segítséget adni abban hogya harmadik pályán mikor légi segítséggel kell kifüstölni a 2 ADAT-ot akkor nekem miért nem mûködik az amivel kérni tudom a légi támadást?
de egyébként utasítást sem tudok ezzel adni bármelyik csapattagomnak...
Alapértelmezettben az a MOUSE2 azaz nálam a középsõ gomb, de bármit beállítok neki nem érzékeli szóval tuti nem az egér a gáz. Én valami beállításra gyanaxom, de fingom sincs hogy mit állíthattam el ha egyáltalán errõl van szó..

Béla9248
Hajrá!!!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ajem kisa
Megjöttem, akár......😄

arty
jelen 😊
bejelentkezem hamachiba

ha megvagyunk 4en, mehet a menet 😊

Forza.

ajem kisa
Hy!
Ma 5-tõl akár indíthatnánk a szoldzsört Mekszikóba, nem?<#vigyor>
Valaki?

ajem kisa
Ok, nem gáz!
Nekünk Bélával nem jött össze, vagy az õ gépe, vagy az én netem volt a gáz, a lényeg, hogy Mike az utsó remény a szerver miatt, hogy négyen lehessünk!<#confused>
Remélem holnap megoldjuk 18h körül!

arty
bocs srácok, a babám közbejött 😄

Forza.

Béla9248
nekem vmiért nem indul a game! Pedig DE. ment rendesen!

arty
ketten vagyunk hamacsin... emberek! gyertek már! 😊

Forza.

ajem kisa
Na mi van emberek?Mindenki kidõlt? Csak én szedek egyedül bé.escseppet?<#wilting>

mike0013
jaja, szintúgy...

ajem kisa
Emberek, én itt leszek hamán! Ha valakinek van kedve...<#violent>

Béla9248
oksa! bye!

mike0013
vagy várj, bocs, de nekem most nem jó, mert el kell mennem és 4-5 óra fele jövök...😞

mike0013
persze, egy pill és felmegyek hamachira..