Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 2 nap alatt sikerült😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De az épület elsõ szintjén szórd szét az embereid, aztán mikor jön a tank, elötte tedd fedezékbe õket!
De az a pálya idáig a legnehezebb, de igaz még csak az azután 2-vel, az éjszakai pályán hagytam félbe! Asszem 11 küldetés van!
elvégre a rendes háborúkban sem szokott az ellenség lazítani
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De az igazi háborúban sem tudsz 2x indulni a harcrétre vagy mezõre!
Gyakorlás, meg ideg! Ezzel megy el a játék, mi is csak íziben nyomtuk, nyomjuk, de szívás a mentések miatt! De mi pont ezért szeretjük!<#taps>#taps>
Ha nem, akkor vesz mindenki x360at!<#wilting>#wilting>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az nekem könnyebb volt, mint a vip2, most a mayday,mayday pálya van, éjszakai, egyedül, csak a drone!<#rinya>#rinya>
De nagggyon jóóó!<#nevetes2>#nevetes2>
én az utána levõ gyönyörû naplementés pályán akadtam el😞
Sikerült a vip2-t kimentenem, és átvinni azt a pályát végre!<#taps>#taps>
Ezt a szívást?!Dehát pont ezért jó ez a játék!<#eljen>#eljen>
A magyarítás is király Evin, még 1x gratu!
Mert ezzel az 1.3 patchl nemtudom elindítani
után. Ismét feltettem a gamet és most már kb. 1280x1024 ben aa4x mellett mediumon játszható mint amikor kijött 800x600 ban. Persze 1024-ben nyomom úgy frankó fps mellett csak nagyobb csatában szaggat...
No, mindegy én örülök. Ja, amd2000+, 1g ram, 9800 pro.
De ... nagyon jó ez a game! <#mf1>#mf1>
Lenne egy olyan kérdésem hogy miért nem bírom a Texture beállítást High -ra venni csak a medium-ot engedi.Lehet hogy a gépem miatt van??
AMD Athlon 64 3800 X2 dual core
2 gb ram
Abit lap
Gigabyte 7900GS
Mást mindent maxra állítottam.Csak azt az egyet nem engedi.
köszi
Ha így sem mûködik, akkor nem az egérrel, hanem a macskáddal van a baj!<#awink>#awink>
de egyébként utasítást sem tudok ezzel adni bármelyik csapattagomnak...
Alapértelmezettben az a MOUSE2 azaz nálam a középsõ gomb, de bármit beállítok neki nem érzékeli szóval tuti nem az egér a gáz. Én valami beállításra gyanaxom, de fingom sincs hogy mit állíthattam el ha egyáltalán errõl van szó..
Nekünk Bélával nem jött össze, vagy az õ gépe, vagy az én netem volt a gáz, a lényeg, hogy Mike az utsó remény a szerver miatt, hogy négyen lehessünk!<#confused>#confused>
Remélem holnap megoldjuk 18h körül!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560