2409
-
#1729 persze, ha nem lenne is elég, max akadozna, ugyértem vmelyik alkatrélszen előjön a hiba nagyobb terhelés esetén ... ezért kellene vmi hardverteszt programot probbálgatni, memoria, cpu... vga tesztet nem nagyon tudok :)
ujabb 3dmarkal is jol megizzaszthatod a kártyát ... h egyáltalán birja e a hw -
#1728 szerintem a nem maximális grafikai megjelenítéshez egy IntelPentium4 3.0GHz 1GB DDR2-es RAM ATI1300 256MB-os kari azért megfelel.
Mégegyszer mondom: nem maximális -
#1727 esetleg még a 3DMARK:) -
#1726 vagy a géped nem birja a nagyobb igénybevételt ... tesztprogramokat ismersz? prime95/memtest/goldmemory? kéne ... -
#1725 hát, elvileg igen, ha meg letöltenéd de úgysem sikerül, akkor bocsi:S -
#1724 vágesz. szóval akkor most nem tudok egyebet tenni ha nem akarom megvenni mint letöltök még egy variációt? -
#1723 profi=progi:) -
#1722 fasza :(
-
#1721 akkor valószínű nincs meg az a része a pályának, vagy nem tudja a profi beolvasni... -
#1720 most meg beadta azt a képernyőt mikor a fizikai memóriát listázza ki gépre....
no comment... nemtudod hogy az első pályánál miért nem csinálta csak most a másodiknál és annak is általában ugyanazon részen... -
#1719 megtettem de egy hevesebb fightnál ua.-t írta ki sajna :( -
#1718 nagyon nehéz dolgod van:)
ERRŐL MÉG NEM HALLOTTÁL??? -
#1717 fasza. akkor állhatok neki keresni :( -
#1716 Aha meg a BF2-höz -
#1715 milyen mini-image?
(olyan mint ami a Sims2-höz kellett?)
Nekem csak a rendes nagy iso file van... -
#1714 jah, pontosan... -
#1713 akkor ez a gond...
1.3 patch leszed
DT4-be(4.0.6) a mini imaget bemountolod
securom loader 1.2 (google) letölt, elindit, rajta keresztül graw.exe betallóz és örül :) -
#1712 de. sajna azzal. tegnap letöltöttem az 1.1-est de utána baszott elindulni....
mit értesz securom loaderen? deamonban állítsam be vagy egy külön progi? -
#1711 ugye nem tört exe-vel tolod?
upgrédelj 1.3-ra ;) hátha! és utána erdeti exe+securom loaderrel inditsd -
#1710 A második pályán mindig egy pont körül szokta kiadni ezt a hibaüzit és leáll a játék:
Crash in application version: grpcrc1.02
Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed.
Direct3D could not allocate sufficient memory to complete the call.
SCRIPT STACK
data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission02\mission02.dsf(0) -
#1709 szivesen:) -
#1708 csapattársak akkor lúzerek, két ellenség ellen felvállalja a nyílt küzdelmet nemhogy fedezéket keresne -
#1707 ja absolute -
raptor22 #1706 kössz
-
#1705 naja, kinézel, ha senki sehol, akkor fedezéktől fedezékig rohanás :) -
#1704 köszönöm!
megoldódott vele a problémám. -
#1703 annyi, hogy nem kedveli az daemon tools-t és az alcoholt! töltsd le a securom 1.2-t és menni fog rendesen;) -
raptor22 #1702 letöltöttem a Ghost Recon Advanced Warfighter-t és fel is pakoltam daemonnal. rendben fel is rakta csak miután rákattintok 2szer ezt írja ki nekem:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu
az oldalt +néztem de mivel hiányos az angl tudásom nem sokat tudtam +belőle. Remélem vki tud nekem segíteni! Kösssz -
#1701 ja. megfontoltan baszhatom mikor leszed a mesterlövész két utcával arréb. meg van mikor a térképen sem látok semmit. AMúgy nagyon élvezhető, volt hogy 2 órát ültem előtte :) -
#1700 gyógyítás nincs, ez realisztikus(abb) játék akar lenni... :) szerencsére.
ezért van a mentési rendszer is megalkotva - ahogy én észrevettem, nem szabad rambozni, lassan, megfontoltan, körültekintően kell menni és akkor kevesebb a gond :)
de tény: nem könnyű a játék :) (nekem) -
#1699 gyerekek nincs valakinek valami 5lete hogy lehetne állást menteni nem csak checkpointoknál? Nincs erre vmi patch?
Ja meg lehet vhogy gyógyítani katonámat. Jó tudom hogy MOH hanem ez advanced war fighter de akkor is legalább egyszer
ja meg hány rész lesz a játékban? -
#1698 Csak vissza kellene olvasni 1oldalt.
Ha 6001-es hiba, olvasd el: #1594 -
#1697 hello.
problémám a következő: telepítésnél kapok egy hibaablakot: kapcsoljam be a netet, zárjak be más futú oalkalmazást, temorary könyvtárat űritsem.
minden adott ahhoz, hogy ez ne jelenjen meg, sőt a zone alarmot is már kínomban kikapcsoltam, de ugyanúgy nem akar települni, mindíg az a hibaüzenet fogad.
van valakinek ötlete, hogy mit tehetnék? : ( -
RMarvin #1696 Sziasztok! Egy apró kérdés. Engem csak a ccoperative mod miatt érdekel a játék. Viszont hogyan lehet benne pályát választani, ha szervert akarok indítani? Mindig csak az első pályát indítja. Esetleg valami unlocker lehet a megoldás kulcsa? -
#1695 Nem baj majd megoldom valahogy
Amúgy előre ne mondd ,hog szaggatva ha nem tudod milyen,mer régen nekem naon coolon ment 60fps el.
Csak nem tom most miértnem indul.... -
#1694 huhh, elvileg mennie kéne (igaz szaggatva) de mennie kéne... nem tudom mi lehet a gond, bocsi... -
#1693 Okay
9800 pro
768mb ram
3,0ghz proci -
#1692 mondd a géped konfigját!!
(videokártya, ram, proci) -
#1691 Hi all!
Tudnátok segíteni,hogy leszedtem a demo-t ,felraktam,de mikor elindul sötét a kép,aztán ledob asztalra és a kép tiszta szar lesz.
Mitől lehet? -
Roland28 #1690 Szisztok!
Felraktam az 1.3 patch-et...
De sajnos azóta nem indul a játék.
Bemountolom a mini image-t és meghal a gépem.
Aztán a deamon-ból is alig lehet kivenni!! Tud valaki segiteni??
Előre is köszönöm:-)