2409
  • ajem kisa
    Majd megpróbáljuk hamán...
  • arty
    sztem is :D az életben nem jutok tovább :(
  • ajem kisa
    Ok, persze, jó lenne!
    Majd ird be, mikor!
    Most a "bulldog" pályán járok, de mintha egyre könnyebb lenne!
    A vip megmentős volt a legnehezebb idáig!
  • arty
    ha 360at veszel, akkor azért majd nyomhatunk egy egér+bill vs. kontroller harcot GRAW4ben! ;)))

most 7végén multizhatnánk 1-2-t, végre nem csak 1-2 órát leszek itthon :)
  • ajem kisa
    Persze, hogy vannak szebb játékok kisebb gépigénnyel, de hát valahogy be kell inditani a "parasztoknak" az agyát, hogy "mennj, vegyél erősebb konfigot..."
    "Kell"??mindegy
    Pont ezért fogok x360at venni!
  • Shortstop
    mindegy csak hülyeséget ne beszéjetek!

gépigényét illetően szerintem indokolatlan, mivel fullon láttam már más játékot ami lepipálja a grafikáját és nem kell neki olyan config mint amit ennek ajánlanak. szerintem szarul lett megírva, netán átírva, de azért szeressük.. :)
  • ajem kisa
    Ja, gépigényes!recommanded:2.8ghz, 1gb ram, min 256mb-os kártya 9600-tól x 300-tól, és n6200-től felfelé!
    Én xboxon nyomtam a 2. részt, az volt az első gr amivel játszottam, azóta fun vagyok!
  • peetee76
    az első részek nagyon bejöttek ... pláne a sok mod amit gyártottak hozzá. A második rész kimaradt az életemből, de mivel nemrég vásároltam új pc-t megszereztem ezt a gamet..... nos nem hittem, hogy ennyire gépigényes....D915 1,5gb ram, pci-e kari ... full grafikán mintha nem lenne folyamatos. Érdekes, hogy irányzék nézetben mintha kissé rosszabb lenne az irányitás...vagy csak nekem ...
    Akkor lenne igazán jó, ha ennek a résznek is lennének kiegészitő modjai.
    Nehéz,érdekes,jó hangulat ... király. Tom megint alakitott .......
  • ajem kisa
    Továbbjutottam!
    Most a következő pályán vagyok, vissza kell szerezni a "football"-t!
    Csak a drone van, de oda szükség lenne egy mesterlövész puskára, majd ujrakezdem a pályát megint...
  • mike0013
    :DD ez a Ghost Recon totyic:D
  • Shortstop
    ott szobrozok én is. amúgy nem hátvéd hanem irányító (lásd: NFL) :)
  • ajem kisa
    Most a "hátvéd" pályán járok, de ááá...
  • ajem kisa
    Hááát...?!
    Ott asszem az apacsot egyböl ráküldöm, aztán addig a lépcső tövében várom, mig leszedi!
  • arty
    figy, a tank az emeleten azt a semmibe lógó lépcsöt szét tudja lőni? vagy csak a löveg becsapodása okozta légnyomás öl meg? :D

soxor ha elbujok, akkor is odalő és meghalok
  • tmisi
    11 küldetés van. Én már végignyomtam, igaz csak easyn, bár így is baró nehéz volt több helyen, az utolsó pálya végét vagy 30szor kezdtem újra mire sikerült. Szerencse, hogy easy minden checkpoint betöltés esetén max életerővel kezd. Ja és a gépem is épp hogy csak elvitte, mi lesz itt jövőre... á lá Crysis.
  • ajem kisa
    Ha minden igaz, 11 küldetés van!
    De én is csak bénázok íziben, most a "tankirányítósnál"járok, de a 2. enemy tank kinyir feszt...
    Sajnos nincs sok időm mostanság rá!
  • Shortstop
    milyen hosszú a játék? a QB mission után mennyi van még?
    remélem még egy 10 min. :)
  • arty
    mer végre lett hw a játék gépigényéhez :)
  • ajem kisa
    Valyon miért ezzel a játékkal?:)
  • ajem kisa
    Jól beszélsz, azt is akartam mondani!
    #1906 ha érdekel egy tipp:amikor kilőtte az apacs az első tankot, utána rögtön indulj le a viphez, vedd fel egyböl, vidd a helikopterhez, addig a társad(id) maradjanak fent, és amikor beraktad a vip-et a gépbe, rohanj vissza a romba, és lőjjetek ezerrel!!!
    Utána "csak" a másik helibe kell beszálnotok!
  • arty
    ha lenne AI társatok, akkor halál után az ő bőrükben mehetnétek tovább :)
  • mike0013
    1 hét????
    nekem 2 nap alatt sikerült:)
  • ajem kisa
    Akkor is az a legnehezebb pálya!
  • Danecay
    Ha ezt nekem szántad akkor annyit fűznék hozzá, hogy COOP-ban nyomjuk a haverral 2-en AI által irányítotttársak nélkül.
  • ajem kisa
    Jaja! Az a rész a szívós, én 1 hétig csináltam azt a pályát, aztán kitanultam mikor honnan jönnek, és úgy sikerült!
    De az épület első szintjén szórd szét az embereid, aztán mikor jön a tank, elötte tedd fedezékbe őket!
    De az a pálya idáig a legnehezebb, de igaz még csak az azután 2-vel, az éjszakai pályán hagytam félbe! Asszem 11 küldetés van!
  • Danecay
    Na jó persze, így realisztikus, de legalább a részfeladatok teljesítése után menthetne a játék, vagy ezeken a pontokon lehetne menteni. A haverral toltuk, és több mint 1 óra mulva elértük a VIP-et, de eddigre a haver már megsebesült, közben kaptuk, az új feledatot miszerint maradjunk azon a helyen ahol vagyunk és persze egyből meg is rohamoztak minket, a haver beszedett még egy lövést ami a halálát okozta, és egyben a játék végét miközben nekem csak horzsolásaim voltak.
  • mike0013
    minél nehezebb annál jobb...
    elvégre a rendes háborúkban sem szokott az ellenség lazítani
  • ajem kisa
    Sajnálatos módon nem a válasz mind2re!
    De az igazi háborúban sem tudsz 2x indulni a harcrétre vagy mezőre!
    Gyakorlás, meg ideg! Ezzel megy el a játék, mi is csak íziben nyomtuk, nyomjuk, de szívás a mentések miatt! De mi pont ezért szeretjük!
  • Danecay
    Hi! Az lenne a kérdésem, hogy COOP módban lehetséges e menteni, mert a Haverral már többször nekivágtunk a dolognak, és egy egy haláleset után uncsi sokadjára újrakezdeni de főleg több mint 1 órás játék után beköszöntő halál esetén. Valamit cOOP-ban lehet e gyógyítani egymást?
  • mike0013
    ...TÉK
  • mike0013
    mindjárt...
  • ajem kisa
    Ha jól tudom, az 2002-es játék, xboxra is volt 2003-ban GRIT, azóta van a GRAW, meg reméljük lesz a GRAW2 is pc-re!
    Ha nem, akkor vesz mindenki x360at!
  • mike0013
    ??? erről még nem is hallottam, sztem ez az 1 vagy 2 lesz...
  • Pheaper
    ghost recon island thunder ennél van újjba verzió pc re?
  • mike0013
    KÖSZI KISA, MÁR NYITOTTAM IS NEKI TÉMÁT:P
  • mike0013
    oh, semmi:)
  • mike0013
    egyáltalán mi lesz a címe a köv résznek: Ghost Recon...?
  • mike0013
    hmm... Ubi... ne várjuk a tavaszt, örüljünk ha kiadják jövőre...
  • ajem kisa
    http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=5767
  • Shortstop
    az szerintem az eddigi legkönnyebb. Én most az utána következőn vagyok, de nem nagyon jáccok most vele