UFO: Extraterrestrials

← ElőzőOldal 42 / 42

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Alias ET-k.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

QuippeR
extra=kívül
terra=föld

extraterrestrials = földönkívüliek

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szerintem nem néz ki rosszul. Mindenesetre jobban emlékeztet a régire mint az AM. De ennél hülyébb címet nemigen tudtak volna kitalálni..
Mit jelent ez egyáltalán?

akyyy
Függetlenség napja rulezz😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ncswork
hány ufót fejlesztenek párhuzamosan?

soulhunter
thx

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

QuippeR
szeptemberrõl volt szó a hivatalos oldalon asszem (bár lehet máshol láttam)

soulhunter
hát,én nagy UFO fan-nek tekintem magam,olyan szinten,hogy még a CS-t is félreteszem a játék kedvéért...
de megnéztem az oldalát... a screenshotok vagy nagy bukást josolnak,vagy csak nekem nem fog bejönni... az aftermath is csalodás volt nekem,dehát pofonok ugyebár... 😄
szépnek szép,meg szimpi,hogy ujra a leszállo hajobol kell kimászni,aztán ha a hajo körül lesznek az idegenek,és bevágnak a hajoba 1 bombát,akkor nyekk lesz 😄
de ez a "felturbozott alien" style vmiért nem szimpi a képeken... remélem azért majd normálisan fognak kinézni,és nem ugy,ahogy a mostani képeken,mer ez nekem nem jön be...

de 1 probát megér... 😊
de mikor is akarják kidobni? erre vonatkozoan nem találtam semmit 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

QuippeR
"A Csehországban székelõ Chaos Concept vállalta magára a legendás UFO-saga felelevenítését, méghozzá egy korszerû 3D-s stratégia keretin belül, melynek hivatalos bejelentésére a mai napon került sor az E3-n. A történet szerint 2025-ben járunk, hol egy frissen kolonizált bolygót hirtelen rosszszándékú idegenek rohannak le - kezdetét veszi tehát az ellen-hadmûvelet, melynek kontrollálása mi kezünkben lesz. Érdekes újításokat kívánnak alkalmazni a cseh srácok, mint például a teljesen szabad mozgástér - akár az épületek oldalát is kirobbanthatjuk, ha nincs kedvünk órákig kódokat hajkurászni. A fejlesztések megszerzése érdekében tudóscsoportokat alkalmazhatunk, kik folyamatosan szállítják nekünk az újabb, hatásosabb vagy pusztítóbb technológiákat. A szokásos "kommandó-küldetéseken" kívül az egész bázis védelmének feladata a mi nyakunkba lesz varrva - meg kell tehát gondolnunk, hova is telepítsük azt a fránya SAM-állást."

forrás: hcgamer.hu

"ki lehet majd lõdözni az épületek falait"

Ezt már a régi UFO is tudta<#nyes>

De egyébként én is nagyon várom, mert ez az új UFO a közelébe se ért az eredetinek<#wow3>

\"...lámák kíméljenek.\"

Koppernikusz
áh.
3 éve fejlsztik és nem is tudtunk róla eddig ? 😄ÖÜSDADA

[ helikopter ]

QuippeR
Nos, nem láttam, hogy lenne már topikja, és mivel régen játszottam a nagy UFO game-ekkel, gondoltam nyitok neki egyet.

A grafika nem lesz nagy szám, de akinek a régi UFO nagy kedvence, azt nem fogja érdekelni a dolog, mivel eléggé hajaz az elõdjére. Bár talán már kicsit túl rajzfilm-szerû, de majd meglátjuk, hogy tudja-e hozni a hangulatot. Nem lesz egyszerû, az egyszer biztos.

Sok leírás nincs a játékról, lesznek benne szerencsétlen civilek, rendõrök meg katonák, akiket majd terrorizálhatnak az ufok, állítólag nagyon jó AI lesz a programban, és ki lehet majd lõdözni az épületek falait, ha úgy akarsz bejutni.

Ha jól látom egy cseh csapat fejleszti a játékot, remélem hogy rámennek a hangulatra, ha már a grafikában annyira nincsenek otthon.

Hivatalos honlap

Elvileg idén szeptemberre kerül a boltokba.

← ElőzőOldal 42 / 42