UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
terra=föld
extraterrestrials = földönkívüliek
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mit jelent ez egyáltalán?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
de megnéztem az oldalát... a screenshotok vagy nagy bukást josolnak,vagy csak nekem nem fog bejönni... az aftermath is csalodás volt nekem,dehát pofonok ugyebár... 😄
szépnek szép,meg szimpi,hogy ujra a leszállo hajobol kell kimászni,aztán ha a hajo körül lesznek az idegenek,és bevágnak a hajoba 1 bombát,akkor nyekk lesz 😄
de ez a "felturbozott alien" style vmiért nem szimpi a képeken... remélem azért majd normálisan fognak kinézni,és nem ugy,ahogy a mostani képeken,mer ez nekem nem jön be...
de 1 probát megér... 😊
de mikor is akarják kidobni? erre vonatkozoan nem találtam semmit 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
forrás: hcgamer.hu
Ezt már a régi UFO is tudta<#nyes>#nyes>
De egyébként én is nagyon várom, mert ez az új UFO a közelébe se ért az eredetinek<#wow3>#wow3>
\"...lámák kíméljenek.\"
A grafika nem lesz nagy szám, de akinek a régi UFO nagy kedvence, azt nem fogja érdekelni a dolog, mivel eléggé hajaz az elõdjére. Bár talán már kicsit túl rajzfilm-szerû, de majd meglátjuk, hogy tudja-e hozni a hangulatot. Nem lesz egyszerû, az egyszer biztos.
Sok leírás nincs a játékról, lesznek benne szerencsétlen civilek, rendõrök meg katonák, akiket majd terrorizálhatnak az ufok, állítólag nagyon jó AI lesz a programban, és ki lehet majd lõdözni az épületek falait, ha úgy akarsz bejutni.
Ha jól látom egy cseh csapat fejleszti a játékot, remélem hogy rámennek a hangulatra, ha már a grafikában annyira nincsenek otthon.
Hivatalos honlap
Elvileg idén szeptemberre kerül a boltokba.