2063
-
#543 MOst már sokadszorra vagyok lekötelezékedetted:D -
#542 ejjj :p -
#541 Ez a yourfilehost egy fos..... a blank xbg-t smet udom leszedni... -
#540 hátéiksz:) -
#539 :p
(szerencsed vanik, mert SKT1-Hanbit Stars Starleauge meccseket neztem, igy felszemmel a forumot vizslattam :p ) -
#538 hmm az xbig.exe-t (xbig.zip-et) nem tdom leszedni mert szerverhibára hivatkozva cseszik leszedni.
Lami fel tudnad tolni ezt is sendspace-re? -
torma1 #537 Ok!!Köszi kipróbálom!!!
-
#536 total commander.. allul írd be.. -
#535 Start menü - futtatás -
#534 hm..hát, mondjuk előfordult, hogy segített a gyártás néhány szűkebb hónapban, de alavetően a kapott pénzből gazdálkodtam az 1. részben.
...tudja a franc, sztem várni kellene egy patchre a készítőktől :)
Tényleg erről nincs hír, hogy mikor lesz? -
torma1 #533 De hogy futtasam a parancssort a könyvtárban??Hova kell beirni??A Vistánál nincs olyan mint az Xpnél hogy program futtatás!!!Nem értem!!
-
#532 nem megkonnyitem, hanem kicsit visszahozom az eredeti UFO szintre... igy is kecimodon unrealis ha azt nezed, hogy az 1-2ben a gyartasbol tartottad el magadat... ittmeg vazki nemhogy nyereseges vagy, meg 70%ban veszteseges is!!!! (lol!)
szal meg igy sem korrekt... de mondom legyen akkor csak 60%os hatasfok... az "realis" -
#531 oké, de ez így már kicsit cheat szagú nem? Átirogattod és ezzel megkönnyíted a játékot... -
Meshif #530 Jippijájééééééééééééééééééééééééééé!!!!
Sikerült!!!
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített!!!
Örök hálám!!!
-
#529 nem kell elinditani az exet, hanem a könyvtárban ezt a parancssort kell futatni: xbig.exe e system.xbg -
#528 pedig nincs...
-
#527 hasznald a frontendes kicsomagolot(jatek hivatalos foruman megtalalod!)...
mintha olvastam volna, hogy Vistan nem megy az xbig.exe...
-
torma1 #526 Sziasztok!!Kimásoltam a system.xbg-t meg az xbig.exe-t egy másik könyvtárba és amikor elindítom az xbig.exe-t akkor az csak egy szempillantás alatt lefut és nem történik semmi.Nálam is ez van!!A Vistánál hol van az a startnál hogy futtatás??
Mert nem találom
-
#525 Szerintem van homing missile, csak még nem fejlesztetted ki nem? Pont a legjobb dolgot hagynák ki a régi ufokból? -
#524 :DDD
nekem 1-2 dolog hianyzik ebbol az ufobol...
ELOSZOR is a legfontosabb...
- NINCS VAZZZKI RADAR(vagy mósön szenzór ór sztáff)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444 (ez olyan szinten alap egy taktikai jatekban, hogy nemistudom :D)
- nincs olyan hóming misszájlos okossag ami az 1-2ben volt, hogy a palya vegerol kilotted az ellent :D (kanyarodott meg minden :D)
ehhh ez eleg bosszanto :| (radar FOLEG!44) -
#523 Hogy én mekkora idióta vagyok...Várom a fejlesztések között, hogy legyen olyan mint a régi ufoban a small bomb launcher volt vagyis hogy tudjak elfogni ellenfelet élve, erre most jöttem csak rá, hogy az alap stun rocket pont erre van... -
#522 Skaczlik! en atirtam az eladasi ertekeket is! ("installed":\data\consts.xscr)
errol:
const float BUY_SELL_PRICE_NORMAL = 0.3; // normal buy/sell price is 30% from production price
const float BUY_SELL_PRICE_ALIEN_ARTIFACT = 0.4; // unknown ship item price is 10% from buyPrice
erre:
const float BUY_SELL_PRICE_NORMAL = 0.6; // normal buy/sell price is 30% from production price
const float BUY_SELL_PRICE_ALIEN_ARTIFACT = 0.8; // unknown ship item price is 10% from buyPrice
azt vettem alapul, hogyha veszek valamilyen hardvert a boltban(NEM ROHOG :D) akkor azt ha kihozom a boltbol mar kb 60%at eri...
artifact is l*faszolcsojanos style...
tobbi erteket nem irtam at, mert igy szerintem pont kihivas!
(atlehetne irni lazan a tudosok szamat, az alien bazis elpusztitasaert jaro bonuszt stb... igy okes)
-
#521 Egy kicsit nézegettem én is a magyarítást, meg tesztelem vele a játékot, pár dolgot én is máshogy írnék mint te.
Már átszerkesztettem nagyon kicsit a te prealphádat, majd kigyüjtögetem a változásokat, meg a hozzá tartozó screenshootokat is, ha lesz időm (de most a vizsgaidőszak alatt nem szivesen foglalkoznék vele ha nem haragszol :D)
Ami most eszembe jutott, az a INFO_PRODUCTION_DIFFICULTY (keresés hamar kidobja, csak ez az egy ilyen sor szerepel elvileg) utáni résznél van. Nálad a TERM.NEHÉZSÉGE, melyet a játékban álltalában a "Kivitelezhető" szócska követ, méghozzá az ufopédiában a gyártható cuccoknál. Az egész nem fér ki. Egyszerübb lenne a TERM.NEHÉZSÉGE helyet az "ELŐÁLLÍTÁSA" szócska. Utána meg már jöhet az álltalad lefordított, könnyü, kivételezhető, nehéz, rémálom szó, elférnek egymás mellett.
Lehet majd alvás helyet kigyüjtögetek még párat, azt küldöm ami nem passzol a játékban :D
Szerk.: küldöm emailben is :DD -
#520 .osan ;)
---
LOL!
ti voltatok mar GOLFPALYAN???
BEROSALTAM amikor meglattam... ott szambaztam a minigolfpalyak meg a kisautok kozott :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
ez tok jopofa :D
-
#519 Khmm.. aki már szenved az ilyesmivel, az nézze is meg mit ir be. Az útmutató szerint "xbig.exe e system.xbig"-et kell irni.
Nos, nálam legalábbis, system.xbig fájl nem is létezik, csak system.xbg. Szóval a helyes parancs: "xbig.exe e system.xbg"
Ezután a letöltött blank.xbig fájlt is system.xbg-re kell visszaírni, és nem xbig-re. Az az "i" sok embernek bekavarhat! ;) -
#518 Közben "teszteltem" -gyakorlatilag csak a továbbra kattintgattam-, és így én is találkoztam végre azzal, hogy megtámadták a bázisom az idegenek. Bár az eredeti szöveg szó szerint a "Bázis megsemmisült", de mégis helyesebbnek láttam a te általad javasolt "Bázis védelme megsemmisült" verziót alkalmazni, és ki is fér, leteszteltem. Az új -javított- verziót innen szedhetitek: UFOETHUNprealfajavitott -
markastor #517 Arra gondoltam, hogy a főbázisnál még korántsem semmisült meg a cucc. :) De tisztázódott a dolog, legközelebb képernyőmentést küldök e-mailben. :) -
markastor #516 Ok, értem. Bocsi. Köszi. :) -
#515 "Másik: bázis támadás alatt, ha a bázisvédelem talál, azt írja ki, hogy az "UFÓ egy kicsit sérült volt". Szerintem jobb lenne ehelyett az, hogy az UFO egy kicsit megsérült. :)""
Azt hiszem mégis megtaláltam. Változókkal operált ennél a szövegnél, de azért megvan. Köszi az észrevételt! Javítva. ;) -
#514 "Még egy: szintén bázistámadás, ha a bázis összes légvédelme megsemmisült, azt írja ki, hogy: "A bázis megsemmisült". Lehet, hogy az lenne a jó, ha azt írná ki: "A bázisvédelmek megsemmisültek". Vagy ez már nem fért volna ki?"
Azért így lett fordítva, mert szó szerint ezt írta, én pedig még nem nagyon játszottam vele, mert nem volt rá időm, így tesztelni sem tudtam.
Szó szerint ezt írta: "Base destroyed" Ez pedig azt jelenti, amit fordítottam.
Köszönöm az észrevételt, bár kértem, hogy emailban és képernyőmentéssel együtt. Legközelebb így kérném, ha lehet. Könnyebb lenne javítanom a hibát. -
#513 Na az előbb kicsit belekeveredtem, és mivel nem tudom szerkeszteni saját hszem, ezért leírom újra helyesen.
"Nagyon jó a fordítás, gandrus. Grat hozzá!"
Köszi szépen! :)
"Két észrevétel: az "UFO" nem UFÓ, hanem UFO (a magyar nyelvben is). :)"
Igazad van, javítani fogom. Nem tudom, hogy miért írtam "ó"-val. (Unidentifical Flying Object)
"Másik: bázis támadás alatt, ha a bázisvédelem talál, azt írja ki, hogy az "UFÓ egy kicsit sérült volt". Szerintem jobb lenne ehelyett az, hogy az UFO egy kicsit megsérült. :)""
Nem találtam ilyen szöveget a fileban, kérlek küldj róla screenshotot, akkor javítani fogom. Az emailcímem megtalálod a honlapomon és a GameHunter oldalán is a tagok között az adatlapomon.
Köszönöm az észrevételt, bár kértem, hogy emailban és képernyőmentéssel együtt. Legközelebb így kérném, ha lehet. Könnyebb lenne javítanom a hibát. -
#511 Jó, én voltam a tónyó... működik minden!! -
#510 annyi -
rhonkhan #509 itt egy másik fórum oldal a "One click mod installs" -ok vannak itt.
a fórumoldal
ezeket még nem próbáltam, de a nevéből megítélve, egész könnyű lehet őket felpakolni -
rhonkhan #508 nekem van egy installer nevű programom, amivel sikerült megcsinálnom az xbig-ek kibontását.
a game hivatalos fórumáról töltöttem le, és sikerült mod-ot bepakolnom.
installer
a fórumoldal -
#507 Az lehet hogy a blank.xbig 26 byte?? Valahogy nekem sem sikerül az akció... -
#506 Sztem ez kell neked: Start menü, futtatás, beírod az elérési utat... és xbig.exe e system.xbg -
Meshif #505 Nem értem miért nem jön össze.
Kimásoltam a system.xbg-t meg az xbig.exe-t egy másik könyvtárba és amikor elindítom az xbig.exe-t akkor az csak egy szempillantás alatt lefut és nem történik semmi.
valaki pm-ben elküldené nekem a kicsomagolt fájlokat.
mteljesen kész vagyok pedig nem szoktak ilyen gondjaim lenni mert amúgy okos meg ügyes vagyok de ez most kifogott rajtam a mindenit.
Please segítsen valaki!!!!!!!!!! -
Meshif #504 Köszönöm szépen a választ!
én az egész Data könyvtárat kimásoltam és akkor szerintem ez volt a baj.
Mégeccer Köszi a segítséget!!! -
#503 All Your Base Are Belong to Us !!! -érti aki érti-