UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
elmondta a véleményét, és én is osztom :)

De hát az vesse a másik készítõ szemére a dolgot, aki maga jobbat csinál :) Igy hát szörnyülködöm, és adok egy esélyt a játékélménynek :D Végül is tény, az a legfontosabb

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lammer
szerintem meg hangulat, jatekelmeny, sztori >>> grafika, csilivili

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Shiwo
senki nem kötelez arra, hogy játszál vele, ha nem tetszik a grafikája...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Cobra.
A képek alapján talán még csúnyább is, mint az UFO1, bár már elég rég játszottam azzal. Alacsony költségvetésbõl is össze lehet hozni olyan grafikát, ami mai szemmel is elfogadható, de itt számomra egyszerûen rondák az egységek. Az intro-ról meg ne is beszéljünk, egy házilag készített amatõr munkának még elmenne, de elvileg profi fejlesztõktõl azért többet vár az ember. (és az audio részt még nem is említettem).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Encore
Az intró engem se fogott meg, nem passzolt a játékhoz. Nagyon remélem, hogy megközelíti az X-com hangulatot legalább egy kicsit.
Shiwo
én máig eljátszogatok az x-com 1-gyel, szal a grafika marhára nem zavar..az intró ugyan lagymatag, de a képek és videók alapján az x-com hangulatot tán visszahozza..remélem jobban, mint az aftermath...

Én magam sem vagyok "grafikamán" de tény, minden korban vannak azért bizonyos standardok amit egy játéknak illik elérnie VAGY nagyon-nagyon-nagyon jó játékmenetet kell produkálnia. Mivel ez utóbbit sokkal nehezebb produkálni személy szerint van bennem kétkedés az intro után de természetesen a puding próbája az evés...

Shiwo
jah, hát vannak olyanok, akiknek mindegy milyen szarral játszanak, csak csillogó-villogó überállat grafikája legyen...mi nem tartozunk közéjjük..

Cobra.
Ahogy ez kinéz, inkább át kellene írniuk Windows Mobile-ra a játékot, akkor talán valaki ad is érte pénzt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hát, az intro nem az az übertuti, igazából a legnagyobb gondom az, hogy nem tudom hozzákötni a játékhoz - inkább egy ürhajós/lövöldözõs játékhoz passzol mintsem egy taktikai stratégiához.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lammer
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

(picsaba, kinomban rohogok... jojjjon ma' :/ )

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gandrus
Dehogynem, jövõre... :D

ne aggodj! mar reg nem lesz majus elseje, mire kijon....
Shiwo
nekem cseszett vmiért elindulni a letöltés, de youtube-on megtaláltam....

amúgy kicsit uncsi lett az intro sztem :( az x-com 1-é sokkal jobb :) annak a zenéjét máig imádom :P

Shiwo
még jó, hogy május elsején még véletlen sem lesznek nyitva itt a boltok, hogy megvehesse az ember..

Sheltem
Hát ha már a kiadott introba is bele merték rakni a május elsejei dátumot akkor simán lehet, hogy
.....

szeptemberig meg is jelenik <#mf2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Serpa
Papa01
Oksa, köszi, és bocsika! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Shiwo
sztem itt érdeklõdj..

Papa01
Sziasztok,

Nem tudjátok az UFO Alien Invasion-ben lehet menteni küldetés közben???
Én sehol nem találtam, pedig nagyon tetszene a játék, de félõ, h ha nem lehet menteni, szétverném a gépet.. :)))

A Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Serpa
Éljen május elseje!
A munka ünnepe.
^^

Shiwo

Papa01
Rossz hírem van ..
Késik....
2007.05.1. az új dátum.
:(((((((

Üdv:
A Papa01

gandrus
Lehet, hogy naív vagyok, de én is nagyon reménykedem benne. ;)

Shiwo
elvileg még 6 nap...remélem most már kijön végre..

Shiwo
demojával szórakoztam picit...annyira nem ragadott meg ,mint az x-com

Kmarha
UFO Alien Invasion

Egy fantasztikus UFO remake, az elsõ tiszteletére. Raktam a belinkelt forumba képeket róla, régi UFO rajongóknak szerintem kötelezõ (a képek a gallériámban is megtalálhatóak)!

Nem látszik olyan jól kidolgozottnak mint ez az extraterrestrials, de szerintem nem rossz, és ami lényeges, már játszható :P

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Shiwo
hogy legyen élet..

Serpa
most láttom, h a hiv. oldalon ápr 16.át írják megjelenési dátumnak ...

gandrus
Csak azért illesztettem be ide ezt a képet, mert aznap jelent meg a játék honlapján, és mert ez szerintem már határozottan bíztató. :)

Serpa
pofás.
<#eljen>

gandrus

TreDoR
Azt kérdezi miért is! <#vigyor3> Na erre inkább nem válaszolok mert még a végén kibannolnak a p*csába.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ne veszekedjetek már... toljátok a afterlightot, mire azzal végeztek, biztos kijön az ET is.

Kmarha
ha már úgyis off, akkor miért is?

TreDoR
OK!
Ha már úgyis OFF, az aláírásod egy oltári nagy baromság <#mf2>, bocsi

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kmarha
elmondtad a véleményed én meg elmondam a sajátomat. Még ha abban az is állt hogy a tiéd egy oltári nagy semmire épülõ baromság :D Meg lehet rajta sértödni de nem muszály. Persze, szar hogy csúsznak, fel is lehetünk háborodva. Ez lehet kritika (de nem az hogy megássuk a sírját)

Engemet is bosszant, remélem hogy ennyi várakozás után valami jót kapok készhez. A játék film és minden más topic meg ugyis csak akkor él, ha új hír jön vagy ha kijött a cucc. Addig halál sorsra van itélve

TreDoR
OK, akkor inkább kussolok, véleményemet offolom, és nézem ahogy a topic meg van dögölve. Végülis ez a lényege egy fórumnak, ha valaki negatív kritikát ír, az egybõl hülye, pozití kritika meg ugye nincsen, mert a játék egy darabig még kise jön.

Kmarha
Most komolyan.. ez lenne az indok ? :D 5 évvel ezelött ezt a projectet 3 egyetemista kezdte el csinálni, csak úgy hobbiból. Azóta sokat változott az egész dolog. Jöttek újabb emberek, újabb ötletek, újabb lehetõségek. Folytonos változtatás, újdonságoknál új hibák. Tudod ha innen visszanézzel, pl a Heroes 2 játékra, azt látthatod hogy 3 évig csinálták. Akkor azt látta az ember, hogy 1 évvel ezelött bejelentették, hogy kiadják. Aztán hirtelen jöt a halasztás.. aztán még egy halasztás. Szerinted nem volt ott ember, aki a kiadás elött pár hónnapal nem ezt mondta volna:

"ha 3 év alatt nem tudták az összes hibát kiszûrni, mit várnak pár hónaptól?"

Biztos volt. Aztán letelt az a pár hónap, kijavítottak majd minden hibát, és kiadták a játékot. Hihetetlen a hozzáállásod. Mit várnának pár hónap alatt? Azt hogy végre befejezik a munkát.

TreDoR
Hát igen, csak ha 5 év alatt nem tudták az összes bugot kiszûrni, mit várnak pár hónaptól.

Shiwo
mé ? Stalker is kijön lassan..az meg csak dicséretes, ha nem akarnak bugos gémet kiadni..bár az se teszi feltétlen tönkre a játék élvezetét..lásd pl. fallout 2 ami tele volt buggal, mégis az 1ik legjobb rpg

TreDoR
Hát, nemtom, 5 éve csinálják és még mindig a bug fixálásokkal foglalkoznak, kétlem, hogy sok esély lenne a megjelenésre.

Kmarha
Sztem meg nem tudod hogy miért flamelsz. És mi az indok amiért azt mondod hogy nem fog megjelenni? Mert csusztatják? Ha nem akkor fejtsd ki kérlek, ne maradjunk sötétségben!

gandrus
Szerintem ne temesd még! Meg fog ez jelenni...elõbb-utóbb. :)

TreDoR
Sztem ez a rész már egyáltalán nem fog kijönni. Pedig a gameplay alapján r**adt jónak tûnt, kár érte <#szomoru1><#shakehead>.

Sheltem
Nem is az lenne a gond, hogy xedjére csúszik,de érted február 28 van kiírva megjelenési dátumra és 22.én írják át áprilisra... Egy kicsit átbaszás szaga van a dolognak...

Sheltem
Najó elmennek ezek a gecibe...De mostmár komolyan...Ez szánalmas...ez kb a 6. csúszása ennek a játéknak...
Innentõl leszarom felrakom az afterlifeot...

Öhh. A hivatalos oldalon már áprilisi megjelenés van... :(
Shiwo
pedig de