UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Okay, I couldn't figure out how to tell UFO:ET to load files on disk first, so I came up with an alternative solution (since it does load them, after files in archives). I decided to go with the route of making a dummy blank.xbig (that is, an xbig archive with no files in it). Then you can just extract the system.xbig (or whichever one you want) and replace it with the blank one, since some xbigs are outright required and the game won't start without them.
So, my suggested steps:
a) Copy 'data' directory to another place (for backup purposes).
b) Use xbig to extract system.xbig ('xbig.exe e system.xbig'). xbig is a console application, so you will need to run it from a console (obviously).
c) Delete system.xbig.
d) Copy blank.xbig to system.xbig.
e) Yay, modding!
Download:
blank.xbig
xbig.exe
PS:
Extracted files do go in the data directory, A bit messy, but unavoidable. Lots of modding possibilities though."
szval 1részt lehet lesznek jó kis modok a gémhez, másrészt tán meglehet benne találni vele a szövegfile-okat és magyarítást készíteni...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Igen , a továbbfejlesztett radar sajna nekem sem mutat semmit.. pedig dárga is , meg 2 helyet is elvisz a bázisból..
Basszus, ez nagyon jó játék! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ha legyakok egy élien bazist eleg jol kasszirozok kpban is... ezt eszrevettem...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csak nem tudom, hogy ez más fajoknál is így van-e, mert a többibõl nem láttam még másfajtát. Ha valaki tud valamit errõl, akkor megköszönném, ha leírná.
Más: a plazma puskához "csak" 48-as erõ kell
Viponokat hol lehet találni?
És honnan tudni melyik a parancsnok? Vagy eleinte ez csak a szerencse kérdése, mint a régiben?
Üdv:
A Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
mondjuk van 1-2 apróság, ami az x-com 3-ban benne volt, és ebböl hiányolom...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
sztem összekéne gyüjteni, hogy mihez hányas erõ kell..
Beekeeper BK01 - str 40
Laser Rifle - str 36
Heavy Laser - str 52
Rocket Launcher - str 40
Nem találkoztatok esetleg termolándzsa szerû fegyverrel? :)
Nekem anno az volt a kedvencem! :)
plazmába nem tok válaszolni, én még nem fejlesztettem ki..
Ti ki tudtátok fejlesztenia a plazma fegyvereket? Ha igen hogyan?
Plussz jövedelem forrást, csak az ufoktól ehozott idegen kütyük jelentenek?
Üdv:
A Papa
2. passz
3. lásd #244
4. passz, lehet bug
A másodlagos bázison nehézségi foktól függetlenül sem lehet labort és mûhelyt építeni. A külföldi fórumokon azt ajánlják, hogy a fõbázison minimalizálni kell az épületeket - elég egy hangár a csapatszállítónak és egy az újonnan építendõ repcsiknek, védelmet meg inkább a katonákkal érdemes ellátni mint védmûvekkel, így itt is lehet spórolni. 40-50 tudós már bõven elég, mérnökbõl pedig amennyi csak lehet, mert az építési idõk elég hosszadalmasra sikerültek.
A másodlagos bázisok felderítõ és vadász-támaszpontoknak vannak kitalálva.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
http://www.torrentz.com/
jó játékot:D
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Néhány kérdés:
1.,Azt a sisakot, ami elme buzgerálás ellen véd hogy lehet feltenni?
2., Az új katonákat hogyan lehet elküldeni?? (Azok csak viszik a pénzt.)
3., Az új bázis miért nem lehet tetszõlegesen bõvíteni?
4., Az az épület, ami az ufo-kat részletesen felderíti, miért nem mûkõdik??
Megj: a hónap utólsó 10 napjában kilehet húzni ha idegen technológiákat adsz el, olyankat is ami nincs kifejlesztve.
De durva, h bármit gyártasz soha sincs hasznod... :((
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
csak még az easy-n jártam úgy, hogy új bázist építetttem, és nem lehetett labort + workshopot építeni.(benne se volt a listában)..ez miért lehet ?
:DDDDDDD
lehet abban marcsak ánglius nyelv van... nemtom, nekem jo ez a hibrid isch...
(csak jonne mar patch hozza :D)
btw en normalon jatszom mint emlitettem volt, de idegesito a money leak... mar nem tudok mit eladni, folyamatosan szivarog el a piiizem :(
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kijött egy ilyen verzió...
Ez már "hivatalos" bár méretre kevesebb mint a fele...Gyanús, de nforcen ez van(ez tuti angol nem cseh/orosz fos)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
de ez a hibrid orosz verzio is "hivatalos"?
Nálad, nálatok mennyi idõ?
en mar nem hasznalok vihájklt :P
mert elfoglal 4 HELYET es ahelyett berakok 4 szoldzsert :P amik szepen fejlodgetnek(mig a vihájkl nem! :P)
jahesigen a lovedeket is koveti meg nem lehet sebesseget allitani(hogy gyorsabban lepje le a soldierem a koret stb)
...
es idegesit nagyon... kene irni valami olyan forumra amiben maszkalnak a kompetens szlav programozok... ~~
Ami zavaró, h a csata mentett állásokat soká tölti be.. :(
Van XP alatt olyan progi ami Dos-ban a Smrtdrv volt?
Köszi!
aAAaAAa ez tok idegsito...
foleg amikor van 8 katonam es mindig "rangathatom" el a scrollt, hogy ne kovesse... rohadt faraszto... ezt nem lehet kikapcsolni szerintetek? -.-
Szerintem nagyon ott van!!!
Bár az 1 kicsit fura, hogy élõ idegent válról indítható rakétával lehet elfogni! :D
De tisztára a régi UFO-t idézi fel bennem. (még a robbanások helyének a mintázata is.)
A Plazma fegyvereket mikor lehet kutatni? Megjelentek a listában, de nem választhatóak ki!
Szóval szuper!
én inkább creaturesöztem, last ninjáztam, barbariansoztam, stb :)