2063
-
#502 Szimplán hülyén hangzik :D No meg az UFO 1-ben is Bázis megsemmisült volt. Ez még belefér, akkor is ha utána vissza lehet foglalni.
Max az lehetne hogy: "A bázisodat elfoglalták!" Szerintem ez a nyerő -
markastor #501 Még egy: szintén bázistámadás, ha a bázis összes légvédelme megsemmisült, azt írja ki, hogy: "A bázis megsemmisült". Lehet, hogy az lenne a jó, ha azt írná ki: "A bázisvédelmek megsemmisültek". Vagy ez már nem fért volna ki? -
#500 MISSION gyorsgombok a moddal!
Esc - Game menu panel
I - Inventory panel
H - Healing panel
Return - End turn
F1 - F12 - Select unit 1-12
N - Previous unit
M - Next unit
A - Kneel/Stan unit
Z - Select Left hand
X - Select Right hand
Up arrow - Go up lift
Down arrow - Go up lift
+ - Zoom in
- - Zoom out
* - Reset Camera
/ - Top down view
Ctrl+L - Quick load (slot 9)
Ctrl+S - Quick save (slot 9 -
markastor #499 Nagyon jó a fordítás, gandrus. Grat hozzá!
Két észrevétel: az "UFO" nem UFÓ, hanem UFO (a magyar nyelvben is). :)
Másik: bázis támadás alatt, ha a bázisvédelem talál, azt írja ki, hogy az "UFÓ egy kicsit sérült volt". Szerintem jobb lenne ehelyett az, hogy az UFO egy kicsit megsérült. :) -
#498 Sziasztok !
Köszi a nagy vagy! :)
Így kell felrakni? :) #489 HSZ
Üdv! :)
-
#497 jahesmeg az ajton sem megy be a muki ^.^ megall elotte ^.^ -
#496 Még tündibb lettél volna, ha nem 7z -be rakod,... , azért így köszönjük :) -
#495 Tundibundi vatyok?
KATTTTTTTT!!!!444444444444!!!!!!!!!444
(Sevenzip rulz :P) -
#494 Légy már olyan kis tündi-bündi, h bezipelve, felrakod nekünk ezeket :)) -
#493 jahes az ufopaedia modot is :P
(ero ertekek, minel hany szazalek stb kiirja) -
#492 illetve nekünk? :) -
#491 őhhm:D ezen mod filejait átküldenéd nekem?:) -
#490 ahhh vegre normalisabb a jatek... feltettem par modot, ezerszer elvezhetobb a harc(meg minden)!!!!
- karakterek mozgasat atirtam kb 10X gyorsabbra
- NEM KOVETI VEGRE A KIB.!%%!+423"!"+! kamera a mukimat
- Feltettem a kneel down gombos modot
- Feltettem tovabba a hotkey modot... AHHH allat... A-terdepel, ENTER-korvege stb...
- es egy kis encsentmentet(inkabb balansz)... A bazist vedo defense epuletek joval normalisabban sebeznek
- minden epuletnek atirtam a "constructionRights" erteket 2re... igy barhol barmit lehet epiteni!!!!4444
- ZSOLDOSOK KIRUGASA!
ennyi...
sokkal jobb lett a jatek
ezeket ajanlom nektek isch!44!44!
-
#489 1. fogod a system.xbig-et, átmásolod valahova..
2. melléteszed az xbig.exe-t
3. elindítod, beirod a kövöt:
xbig.exe e system.xbig
ekkor a mappádba kicsomagol 1 rakat file-t..
4. visszamásolod az ufo data könyvtárába azt a sok vackot, amit kicsomagolt
5. fogod a blank.xbig-t és átnevezed system.xbig-re
6. ezzel az új system.xbiggel fellül kell írni az eredeti, ufo / data könyvtárban lévőt
- innentől fogva már tudod modolni, magyarosítani, stb..
-
Meshif #488 Nahh most kövezzetek meg nyugodtan meg hordjatok le minden pancsernek, de akkor sem értem hogy hogyan kell használni ezt az xbig nyavajásságot.
Valaki légyszi írja már le hülye gyereknek való magyarázattal hogy mit és hogyan kell csinálni!!!
Előre is köszi a segítséget. -
rhonkhan #487 THX, egy lászállt ufo van ott, felkeresem -
#486 küldj 1 vadászt a terület fölé, az észrefog venni 1 leszállt ufo-t..azokat elkell intézni, és utána kiírja, hogy a küldi közben egy idegen bázisra bukkantak...utána már odatudod küldeni az embereidet.. -
rhonkhan #485 Ha az ufók elfoglalnak egy területet, akkor én azt hogy tudom tőlük elfoglalni, vagy kiírtani onnan őket?
Vagy a bázisukat hogyan tudnám megtalálni?
-
#484 A fórumban ha visszaolvasol, akkor megtalálod. Ki kell csomagolni a system.xbg nevű filet a megfelelő progival. Abban vannak ezek a fileok. De inkább olvass vissza. Hosszú, én meg mindjárt megyek dolgozni. -
#483 Amúgy ezeket a fileokat hova kell másolni, Nem találtam meg őket az alapkönyvtárba :( -
#482 Köszi :), nagyon ám a végleges verziót! :) -
#481 Mivel kértétek, ezért a jelen verziót is feltettem. Leszedhetitek innen: UFOETHUNprealfa
Valamennyit tesztelgettem is, de nem sokat, mert nem volt még rá időm.
Ötleteket, hibákat -ha van-(pl. kilóg a szöveg vagy egybefolyik) emailban várom (screenshot-al)!
Jó Játékot! ;)
-
markastor #480 Azért vicces ez a 2.600.000 $-os hajó.. :S -
#479 kincs, ami nincs.... -
#478 jaize nem kell a cuccz az epiteshez... csak piiiz... -
Etele1 #477 Na kompromisszumot kötöttem magammal...
Az UFO meghajtást, navigációt és a Craft Armor-t nem adom el, asszem ezek kellettek régen is UFO építéskor. A többiért meg majd bánkódok később... :) -
#476 pedig már kezdtem irigykedni
meg csodálkozni :) -
#475 én nem tom, hogy kell-e majd, de elszoktam adni..
amúgy nem tom, ti hogy vagytok vele, de úgy vettem észre, hogy jobb volt az emberem, míg maxolt célzás mellett csak 70 ap-ja volt, mint most, mikor már 100 ap-val rohangál.. -
Etele1 #474 *70 körüli célzás...csak shit a bill. :( -
Etele1 #473 Én már nem vagyok paranoiás...10 manusom van (tank nincs, minek...), már mind Sergeant csak 1 Corporal first class. Erősek, agilisak rengeteg AP-vel, 770 körüli a célzásuk, tehát már célzott lövést szinte mindig pontosan adnak le és 50 körüli Reaction-nál már mesterei a lesipuskázásnak...csak vigyázni kell,h mindig maradjon nekik legalább kapáslövésre elég AP. :)
De mondja már meg valaki,h micsináljak ezzel a rengeteg UFO cuccal! :D
Eladnám, mert nincs lovetta, de addig nem tudom folytatni a gémet...nem akarok 1 hónapnyi játékidő után állást visszatölteni! :) -
markastor #472 Nekem nem fagy, viszont rendszeresen eljátssza azt a bugot, hogy nem enged menteni. Rámegyek a slot-ra, s nem fogadja el az enter-t, csak villog tovább a kurzor. :S -
#471 nálam 1szer nem fagyott, mégis körönként mentek :) -
Etele1 #470 Ja és 2 érdekesség...
Volt 1x egy olyan bug nálam,h kiküldtem 3 Raptort Cruiserre vadászni...erre kirakott a gém 6-ot (!) Tetszett, de sajnos miután visszatértek a bázisra maradt a 3-om és azóta sem ismétlődött ez a bug.
A másik dolog, pedig a fagyás...írta valaki,h nála szokott fagyni a gém erre írta valaki más,h nála meg sosem. Na nállam fagy...rendszeresen, de csak földi harcnál. Teljesen véletlenszerááen, amikor épp csinálok valamit (pl: unitra kattintás). Semmi rendszer nincs benne, talán csak annyi,h kb: 5 percenként, úgyhogy minden 2. kör végén mentek...ennyi. -
Etele1 #469 Szevasztok!
Van itt nekem raktáron közel 2 és fél milla értékben UFO komponensek. A régi UFO-ban kellettek ezek űrhajó gyártáshoz, itt is kelleni fognak?
Kéne a lóvé, de nem merem őket eladni, mert jó pár UFO-t kibányásztam már ezért a mennyiségért. A plazma technológiánál járok, most csinálhatnék 1 újfajta szállító hajót, de ahhoz csak lóvé kell...jó sok.
Na meg ha meg kell őrizni a komponensek egy részét, akkor melyik, ami eladható? A régi UFO-ban volt valami UFO Entertainment izé, amit simán el lehetett adni, mert nem kellett hajó építéshez. Itt van ez az UFO Bleed vagy mi, ami gyógyítja az élieneket és 40 ropi...jó lenne ha az nem kéne. :) -
#468 "Miért lenne jobb?"
gondoltam csak jobb, ha ekkora erő kell hozzá..amúgy én még bőven nem tartok ott, szal gőzöm nincs, hogy mennyibe jobb/rosszabb az előzőnél... -
markastor #467 Miért lenne jobb? A desert tortoise csak fizikai támadás elleni védelemben jobb, mint az előző, s az is csak 10-el. A másik két támadásmód elleni védelemben az "előző" a jobb. -
#466 Esküszöm nem hiszem el, hogy még csinálnak pc re ilyen csodálatos játékot mint ez...Azonnal megveszem amint kapni majd a cdgalaxisban...ennek a polcon a helye. -
#465 ennyi pénzért gyárhatnának 1et S-es méretben a "táp" katonáknak..mondjuk drágább lenne, és valamivel rosszabb, de azét még jobb ,mint az 1gyel előző verzió.. -
#464 Alkaltból adandóan egy 150cm, 60kg -os "táp" soldier még szép, hogy nem viháncol egy súlyban majdnem hasonló páncéllal...reális, love it! -
markastor #463 Nem hordhatja azt a páncélt mindenki pont azért, amit írtál.