2063
  • Paul
    Nem tetszik ez a "páuzolgatós" játékmenet pl. meg nekem egy kicsit túl van bonyolítva...

Bár lehet hogy most leülök elé ,mert az AM -et magyarul most valami 2000 pénzért meglehet venni eredetibe ...
  • hmhm
    Az AS el mi a bajod?
    sztem egész játszahtóra megcsinálták
  • Paul
    Most mi bajototok van ezzel a grafikával ?

Nekem pont az a bajom hogy mostanában már minden 3D csillogó-villogó izé ,a játék meg dögunalom...Még a Heroes V -re is félve tekingetek ,látva hogy mit akarnak vele csinálni...

Szerintem pont megfelel EREDETI Ufo folytatásnak ,kicsit feljavítják a grafikát ,kicsit a hangokat,raknak bele új cuccokat és kész ,szentem ennyi épp elég ha már egyetlen nagy kiadó nem vette a fáradságot hogy jobbat csináljon...

Az AM meg az AS szerintem egy nagy tévedés ,semmi köze az elődökhöz ...
  • zsolti001
  • hmhm
    Grafra warcracft 1 jut róla eszembe. :)
    azok a növények már?!
    az alap xcom ban jobban nézett ki.. a képek nem mutatnak hangulatot, ...
  • QuippeR
    hardwired.hu szerint 2006. febrárban jön ki

mondjuk eddig nem érdekelt a grafika, ezután sem fog túlzottan, de az a kép, amit a hardwiredre ezzel a hírrel együtt kiraktak, egyszerűen siralmas, katasztrofális. semmi ízlése annak, aki azokat a textúrákat csinálta. egyszerűen 2006-ban ilyen grafikával nem jöhet ki dobozos játék, el sem hiszem, hogy van kiadó, aki ezt felvállalja.

innentől meg vagyok győződve arról, hogy vagy soha véget nem érő fejlesztésbe és határidőeltolásba, vagy totális csődbe torkollik ez a vállalkozás. (az igazat megvallva, ha én lennék a kiadója ennek a játéknak, egy fillért nem adnék a további fejlesztésre.)
  • Sheltem
    Ez mind szép és jó de nekem b*sznak válaszolni a mailjeimre hogy kb mikor jön ki. Pedig évre kérdeztem nem hónapra :)
  • QuippeR
    (HW Insider) A Chaos Concept fedőnevű, XCOM kommandósokból álló, kitartó cseh fejlesztőcsapat már egy ideje dolgozik hangulatos ufójátékán. Kalandjaikat harci novella napló formájában is megörökítették. Programozóik nemrég elkészítették a pályaszerkesztőt, amivel roppant frappáns módon, gyorsan lehet izgi csatatereket összeállítani. Megvan már a kezelőfelület a sebesült katonák felgyógyítására. Elkészültek az előléptetés animációk és a hó borította pályák alapvető elemei. Lényeg viszont, hogy új kép érkezett az ígéretes alkotásból. A Chaos Concept csapat legöregebb tagja egy 29 éves grafikus. A legfiatalabb pedig egy 19 éves programozó.

• QuippeR
    Nem igazán hallattak magukról a srácok az utóbbi néhány hónapban. Remélem azért még révbe ér valamikor a kezdeményezés.
  • Blackluck
    Hali!
    Nem tudtok vmi újat róla, elsősorban a megjelenésről?
  • Hmuda
    Alias ET-k.
  • QuippeR
    extra=kívül
    terra=föld

extraterrestrials = földönkívüliek
  • Legion
    Szerintem nem néz ki rosszul. Mindenesetre jobban emlékeztet a régire mint az AM. De ennél hülyébb címet nemigen tudtak volna kitalálni..
    Mit jelent ez egyáltalán?
  • akyyy
    Függetlenség napja rulezz:D
  • ncswork
    hány ufót fejlesztenek párhuzamosan?
  • soulhunter
    thx
  • QuippeR
    szeptemberről volt szó a hivatalos oldalon asszem (bár lehet máshol láttam)
  • soulhunter
    hát,én nagy UFO fan-nek tekintem magam,olyan szinten,hogy még a CS-t is félreteszem a játék kedvéért...
    de megnéztem az oldalát... a screenshotok vagy nagy bukást josolnak,vagy csak nekem nem fog bejönni... az aftermath is csalodás volt nekem,dehát pofonok ugyebár... :D
    szépnek szép,meg szimpi,hogy ujra a leszállo hajobol kell kimászni,aztán ha a hajo körül lesznek az idegenek,és bevágnak a hajoba 1 bombát,akkor nyekk lesz :D
    de ez a "felturbozott alien" style vmiért nem szimpi a képeken... remélem azért majd normálisan fognak kinézni,és nem ugy,ahogy a mostani képeken,mer ez nekem nem jön be...

de 1 probát megér... :)
    de mikor is akarják kidobni? erre vonatkozoan nem találtam semmit :(
  • QuippeR
    "A Csehországban székelő Chaos Concept vállalta magára a legendás UFO-saga felelevenítését, méghozzá egy korszerű 3D-s stratégia keretin belül, melynek hivatalos bejelentésére a mai napon került sor az E3-n. A történet szerint 2025-ben járunk, hol egy frissen kolonizált bolygót hirtelen rosszszándékú idegenek rohannak le - kezdetét veszi tehát az ellen-hadművelet, melynek kontrollálása mi kezünkben lesz. Érdekes újításokat kívánnak alkalmazni a cseh srácok, mint például a teljesen szabad mozgástér - akár az épületek oldalát is kirobbanthatjuk, ha nincs kedvünk órákig kódokat hajkurászni. A fejlesztések megszerzése érdekében tudóscsoportokat alkalmazhatunk, kik folyamatosan szállítják nekünk az újabb, hatásosabb vagy pusztítóbb technológiákat. A szokásos "kommandó-küldetéseken" kívül az egész bázis védelmének feladata a mi nyakunkba lesz varrva - meg kell tehát gondolnunk, hova is telepítsük azt a fránya SAM-állást."

forrás: hcgamer.hu
  • Kovász
    "ki lehet majd lődözni az épületek falait"

Ezt már a régi UFO is tudta

De egyébként én is nagyon várom, mert ez az új UFO a közelébe se ért az eredetinek
  • Koppernikusz
    áh.
    3 éve fejlsztik és nem is tudtunk róla eddig ? :DÖÜSDADA
  • QuippeR
    Nos, nem láttam, hogy lenne már topikja, és mivel régen játszottam a nagy UFO game-ekkel, gondoltam nyitok neki egyet.

A grafika nem lesz nagy szám, de akinek a régi UFO nagy kedvence, azt nem fogja érdekelni a dolog, mivel eléggé hajaz az elődjére. Bár talán már kicsit túl rajzfilm-szerű, de majd meglátjuk, hogy tudja-e hozni a hangulatot. Nem lesz egyszerű, az egyszer biztos.

Sok leírás nincs a játékról, lesznek benne szerencsétlen civilek, rendőrök meg katonák, akiket majd terrorizálhatnak az ufok, állítólag nagyon jó AI lesz a programban, és ki lehet majd lődözni az épületek falait, ha úgy akarsz bejutni.

Ha jól látom egy cseh csapat fejleszti a játékot, remélem hogy rámennek a hangulatra, ha már a grafikában annyira nincsenek otthon.

Hivatalos honlap

Elvileg idén szeptemberre kerül a boltokba.