UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán folytattam volna a második részével ha az õsök seprû-fakanál eszközorgiát be nem vetik ellenem vagyis inkább a számítógép ellen 😊 (asszem éppen téliszünet lehetett, ráértem volna 3 napot fentlenni)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lehet tudni valamit a hazai megjelenésrõl, árról?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
inkabb shootingra meg eksonpontra <#vigyor3>#vigyor3>
heavy laserre meg 52!!!!!!!! 😮
amúgy én elõször easy-n próbálkoztam...2 küldim volt eddig, 3 emberem lépett szintet..az tetszik, hogy eldönthetem, miben fejlõdjenek...
mondjuk easy-n se egyszerü, volt hogy 6 kockáról nem bírtam eltalálni egy sz@ros ufo-t..kábé 5ször kellett visszatöltenem, mire sikerült lepuffantani 3 katonámnak az egyszál dögöt...
viszont erdekes senki sem fejlodott nekem :C (normalon nyomom!)
izebigyo a recruitot hogy lehet megoldani telleg??? mert kicsit erdekes, hogy van 10 tudosom azt haller... <#conf>#conf>
igy kapasbol van 5-6 tippem ami kimaradt a gamezbol(jobbgombra porgetheto foldgomb meg ilyen aprosagok)
akit zavar az 1024es alacsony felbontas(engem igen a 19es tft miatt) az belemaszik a "installed -> \data\ufo-et.ini" fajlba es lehet turkalni... lehet popecul nyomatni a felbontast... nekem megy 1280*1024en f4szan!!!!4
szal en is hianyolok par ficsort... 😞
de sebaj nyomjuk mert az anyag HIANYPOTLO!!!!!!!!!!!!!4 <#vigyor3>#vigyor3>
jah engem igy eloszor sz*rraparalizaltak es legyaktak, kb mozdulni sem tudtam <#vigyor3>#vigyor3>
Installation language - russian:
1) Autorun
2) Press upper button
3) Next (middle)
4) Next (middle)
5) Select upper box & press next(middle)
6) Select lower box(English version ;D ) & press next(middle)
7) Select installation folder
Next(middle)
9) Install Adobe? No! press right
10) Register Game on internet? Deselect box & press Next(middle)
Done 😉
graf miatt biztos lesz sok szapuló, engem nem zavar, így eléggé x-com-os..az meglepett, hogy nem a földön játszódik..ha valaki rájön, hogy kell harc közben térképet elõcsalni ,az szóljon..már ha van benne térkép..esetleg egy autosave harc közben jól jönne..legalábbis én szeretek körönként menteni..
Ezen az oldalon keress a cseh, vagy az ufo szóra, és eljutsz a megfelelõ hírhez, amiben leírják, hogy a játékot készítõ Chaos Concept csapata cseh. Már más hol is olvastam, de most ezt találtam meg hamarabb. Ezenkívül az http://ufo-extraterrestrials.com/ oldal fórumának csak cseh és angol nyelvû része van. Ezen kívül a crew szekcióban látható, hogy a tagok egy kivétellel (aki orosz) csehek.
Amúgy a grafika miatt gondolom a sok sznob gyalázni fogja, de ugye minket ez nem érdekel...meg nem is olyan rút. Egy lelövésre és helyszíni szemlére volt idõm meló elõtt, meglepõ módon kb. 10 körön belül mindenkit hazavágtak a csapatomból valami zöld felhõt köpõ lufiszerû dögök. Amúgy sok extrát nem láttam benne, de ami az x-com-ban volt, az itt is megven szaftosan, szóval lesz mivel nyomni (a gyalázatos cseh kreációk meg mehetnek a levesbe<#alien>#alien>)
gyorsnak kéne lennie.
védelem nélküli.
gondoltam legalább egy serial védelem lesz rajta.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
valaki mondta nekem, hogy van belõle demo neten, de én nem találtam, errõl tudtok valami infot?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Legalább nem lesz benne annyi bug.. 😊
Bár mondjuk ez a állandó dátum módosítás (utólag) nem valami baba.. 😊
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
mondjuk ahogy belesasoltam fórumba, ott már írtak máj 4-ét, 8-át, meg még pár dátumot...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De nem veszünk össze...