2063
-
#382 Még az is lehet, hogy egy GameHunter tervezet lesz belőle. :)
Illetve valószínű. Azért majd lehet csatlakozni, ha valakinek lesz kedve, de előbb szeretném megvenni a játékot. Amúgy is meg szeretném venni, meg úgy nem támadhatja senki a csapatot. -
#381 érdekes... :(
amúgy akkor kéne csinálni egy fordító-teamet SGterrestials néven :P
Vagy a végén Gandrus 1maga lefordítja az egészet :D
-
#380 fasza...
akkor ugynezki lottek a (2ik)bazisomnak... terror vanik, ezt buktam... bazisvedest az itthoni gepemen felejtsem el*
azert htxvm...
*jatszottam bennt melohelyen hetvegen a masik gepemmel, ott tudtam bazist vedeni, ergo jol toltotte be a fajlt... :| -
#379 pontosan ugyanaz a számsor jött ki.. -
#378 WOW -
#377 -
#376 ramesz a fajlra(raalssz, vagy kijelolod tok8)
total commander-> fajl ful -> crc ellenorzes SFV formaban! DE! -> nem sfvt csinlasz, HANEM MD5ot pipalsz! (sokkal pontosabb crc ellenorzesi eljaras!)
htxvm ^.^ -
#375 -
#374 a fájlt megtaláltam...de hol keressem benne azt a hosszú izét ? -
#373 wow, ereztem :D
akkor elszallt a harcikedvem amikor irtuk, hogy kijott az elso parancssoros kicsomizo es en nekialltam egyenkent kibontani oket, leblankolni(!!!!) es utana jott a csalodas, hogy kepek nelkul de ugyan betoltotte a jatekot es hibazott ossze-vissza :DDDDDDDDDDDDDDDDd
ok akkor ezt megnezem, thnx :D -
#372 a 2. részét nem egészen értem, de ha pontosan leírod hogy tc-ben mit hol nézzek, akkor szívesen... -
#371 ha CSAK a systemet csomagolod ki, és a kicsomagolt részeit bemásolod a data könyvtárba, valamint a data könyvtárba lévő eredeti systemet fellülírod a blankkal, akkor működni fog.. -
#370 navarjal... en anno MINDENT kicsomiztam es total nem mukodott a jatek... namost ha blankolom a systemet es a system tartalmat(modokkal 1utt) betolom a data konyvtarba menni fog? :D
mas!
izebigyo, mostmeg nekem nem akar egy bazisvedest betolteni... "baseCaf.xbg" hibaval elszall(vagyis nemszall de megfagy a toltes :D)... meg tudod nezni, hogy neked is ez az md5 azonositoja a fajlnak?
91e3f88267689186cef044f320bca220 *baseCaf.xbg
lecci nezd mar meg, mert ujraraktam es megis mindig ott fagy le a jatek amikor ezt a filet toltene be(console hibauzi is ezt irja)
(total commanderrel tudsz md5ot vizslatni szepen!) -
#369 minek visszacsomagolni ? kicsomagolva 7 mega..abba nem hal bele senki.. -
#368 de konyorgom, hogy csomagolod vissza a system.xbget? en itt szivok vele, mert a szokasos 900 megasra csinalja a system fajlt es raadasul nem mukodik!
(pack makerrel csinalom, amire a keszito sem tudja a megoldast, kerdeztem forumon!) -
#367 amúgy a Preacherek felbukkanása időhöz vagy fejlettséghez kötött ? tehát akkor jönnek csak, ha elkaptam pár commandert és kifejlesztettem a plazma-kütyüket, vagy eltellik X idő, és a nyakamon vannak ? -
#366 Sziasztok !
Nekem is bejön ez a része az UFO-nak. Igazán én csak az enemy unknown-al játszottam, persze minden részt kipróbáltam, több-kevesebb ideig, de amihez mindig visszatértem az az enemy unknown volt. Először PC-n még ezer éve, aztán psx-en majd amikor már nem volt akkor pc-n psx emulátorral majd pc-n a collector's edition-al :) Ez a mostani rész tényleg visszahozza azt az eredeti hangulatot amiért mind x-com fanok vagyunk, előzetes képek alapján nem tudtam hova tenni a játékot, de igazán jót alkottak a srácok... Megint nem tudok majd aludni egy darabig :)
Jó játékot mindenkinek ! -
#365 Megvan, hogy hol hibáztam. :)
A blank.xbig -et system.xbig -nek neveztem át, és nem system.xbg -nek, de már tényleg jó. -
#364 Így már én is próbáltam, de nem működött. Valamit elszúrhattam. Megpróbálom újra. -
#363 ahogy elnézem, megoldható a magyarítás...
ahogy annó linkeltem is..az xbig.exe-vel kikell csomagolni a system.xbg-t, majd a kicsomagolt dolgokat bekell másolni a data könyvtárba..valamint a blank.xbg-t átnevezbe system.xbg-re fellül kell írni a régit..utána már csak átkell írni a base könyvtárban az UfopediaComments.dat fájlt..próbaképp beleírtam pár magyar szót és működött...és a system.xbg így kicsomagolva +7 mega összesen..ráadásul így lehet modolni a gémet..én spec betettem 1 modot, ami az ufopediába beírja a fegyverekhez/páncélokhoz az erőkövetelményt, meg 1 hotkey-es módot (utóbbit mingyárt letesztelem...) -
#362 mi az a Desert Visper amúgy ?
ill. ha van köztetek, aki jó honlap-szerkesztésben, az csinálhatna egy FAQ-t, amibe összegyüjtjük az ilyeneket... -
markastor #361 Desert Viper - strength 60. Vagy ez volt már?
ion puska - asszem strength 52 -
#360 Én is leszedtem - gondoltam kipróbálom, nehogy megvegyem, aztán nem tetszik. Nagyon tetszik, iszonyú jóó! :) Meg is fogom venni. Ha lesz mód a szövegek kiszedésére/visszaillesztésére, akkor meg kéne szervezni a fordítást is. ;) -
#359 kifejlesztett már vki azóta vmi új pityut/páncélt, aminek esetleg tudja is az erőkövetelményét ? -
SaGa Jr #358 Pontosítok, 2 commander tuti kell és az általuk felszebadított friss kutatnivalók kifejlesztése után megkapja az ember a plasma technology fejlesztését. Persze csak azért, hogy rövid úton totál elavulttá váljon amint megérkezik második hulláma a támadóknak a Preacher vezetőikkel és ionfegyvereikkel... -
SaGa Jr #357 Egy commander kevés lesz a plazmához. Többet kell összefogdosni. Azt hiszem a másodikat is kifaggatva lehet majd hozzájutni a plasma technology-hoz.
De kell még vagy másik 3, hogy tovább menjen a sztori. Aztán kell majd 1-2 Preacher commander is és talán majd még 1 a legerősebb commander típusból(ami már csatahajóval rohangál és particle fegyverzettel durrogtat). -
zsolooo #356 én is fogtam már el egy commander-t mégis inaktív maradt a plazma :( -
#355 pazmek mekvan a plasma tiknálodzsi ^^
hehe a lol a tortenetben az az, hogy mindig van nalam egy stun granat(minden zsoldosnal!) es kivonultam egy terrorhoz, hogy megvedjem a 'zembereket'... mondom ok lepuffantottam egy csomo snakemant... erre lepek meg1et, ott toporgott felsotetben(esti misszio! tok hangulat) egy snakeman, mondom pont annyi idoegysegem volt, hogy meg elhajitsak egy (stun)granatot... (nem lattam, hogy commander)... erre ok bealudt :D vegzek a kuldivel es latom alien captured, meghozza commander :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt a makot :DDDDDDDDDddd -
zsolooo #354 nem...
csalni tudnék ha akarnék a lent leírt módszerrel...
lehet hogy így tetszőleges xbg fájl becsomagolható, csak utána át kell nevezni. -
#353 enis irtam a moddingos forumba...
nemigaz, hogy mindenki mar bo"szen moddol... de a tetves packer script meg mindig error outputot csinal, ha tobb mint 20 fileom van... valami santit... -
#352 csak nem csalni akarsz ? -
zsolooo #351 ki kellene próbálni a saveditor.xscr -t, asszem a system.xbg-ben van, ezzel ki-be lehet csomagolni a mentéseket és ahogy néztem az is xbig fájl, csak kiterjesztésben tér el, én pillanatnyilag nem tudom kipróbálni, valaki megpróbálná?
Lehet hogy tévedek, de egy próbát megér...
"To extract the files from the save: projectx saveEditor.xscr unpack slot0
You may have to press the Escape key on your keyboard after you run the command.
...
To re-create a save file: projectx saveEditor.xscr pack slot0 " -
#350 jo ez meg mindig bugos
ahogy irtak is a forumban... ha 20 fajlnal tobbet kell "archivalnod" akkor vegtelensegig dolgozik a script es peldaul a system fajlod ujracsomizasahoz(ami tomoritve sincs 1 mega) lesz majdnem 900 mega, ami raadas nem mukodik :D -
zsolooo #349 A nekem a widescreen felbontást nem szerette (1280x800), a katonák felfegyverezésénél először egy belső design-os hibaüzenet, aztán kilépett és közölte hogy elkészítette nekem a crash log-ot...
Más: van "builder" is már az xbig fájlokhoz, írtak egy scriptet, ami magával a játékkal csomagolja be egy mappa tartalmát egy xbg fájlba:
Pack maker
Hivatalos fórumra most kukkantottam be és már készülgetnek is a modok, pl olvastam vmi katona elbocsájtó modról is, de nem merültem el a részletekben. -
#348 nézőpont kérdése.. ha nem vagy nagy x-com fan, akkor nem bizti, hogy tetszeni fog..de ha az vagy, akkor befog jönni..sokkal több köze van az eredeti ufohoz, mint az After.. szériának.. -
#347 Az Aftersz@roknál minden jobb... -
#346 Ok, köszi, megvan, jobb a game, mint az Afterlight? (bár tudom ezt másik csapat csinálta) -
#345 nyugi, csak a telepítője az...keress vissza a fórumba..valahol az utolsó 100-150 hosszászólásban levan írva, hogy mit kell nyomkodni a telepítés közben... -
#344 Figyeljetek ez orosz nyelvű? Most szereztem be, és meglepődtem a kriksz-krakszokon... -
#343 hát..nekem még 1szer nem lépett ki az asztalra magától..