2063
-
#462 azon filóztam, hogy van olyam emberem, akinek 90 alatt van a célzása kimaxolva.. hogy az istenbe fogok összeszedni 90 fölötti erőt, ha azt se tudom jobban kimaxolni ? -
#461 90 ? o.O
OMG -
Tiger20 #460 Köszi az infókat. -
markastor #459 Új erőkövetelmények: :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
waskeeper bk02 páncél : strength 80
desert tortoise páncél: strength 90
-
#458 itt irom, hogy particle fegyokkal rohangalok es Bucser megcsak Laserrel, de otole kerdezed :D
LOL -
markastor #457 fegyvertechnológiák:
[spoiler]lövedék (projectile), lézer, plazma, ion, akew, eeew, particle (részecske)[/spolier] -
Tiger20 #456 Ja lehet azért fogy annyira a pénzem, mert nekiálltam ezerrel kutatni és gyártani, (60 tudós + 40-50 mérnök) meg már az elején építettem több bázist + vettem bele repülőket stb.
Akkor majd kicsit visszaveszek a tempóból.:))
Amúgy plazma fegyverek után mi jön? Ion? És ahhoz mit kell kikutatni és hányas streng kell a katonáknak? -
markastor #455 Csak lesz valmi béta is, ha volt preprealpha. :) -
#454 okes köce az infókat. -
#453 Nagy király vagy!! Csak így tovább!! Húzz bele...stb... :) -
Beta -át adsz ki vagy csak 1.0? -
#451 Végeztem azzal a 16 oldalas szöveggel, ami a menüket és a szövegeket tartalmazza. Az Ufópédiából eddig 3 leírást fordítottam le, az hosszabb lesz egy kicsit mint ez volt, de azért igyekszem. Lehet, hogy mire meg lehet venni addigra kész is leszek? ;) -
#450 sokkal x-comosabb..csak picit más.. -
#449 Semmi köze hozzá, ez az alap UFO grafikai tuningja. -
lammaer #448 Én speciel mindkettőt kipróbálom... az afterlightot már végigtoltam, most jön ez. Nem zárja ki a kettő egymást szvsz... -
rhonkhan #447 ez az ufo Extraterrestrials jobban hasonlít az ufo 1-re, az az ufo after* -es sorozat az nem körökre osztott, és sok hülyeség van benne. -
rhonkhan #446 még az elején vok, így nem tudtam kifejleszteni, hogy mik lehetnek, ezért írtam, hogy óvatosan kell eladogatni a cuccokat, de gondolom, űrhajóépítésre is sok cuccot találunk. (Ufo 1-ben így volt, abból indulok ki:) ) -
#445 Jobb/roszabb mint az UFO: Afterlight
vagy más?
(valójában még azt se próbáltam ki,csak leszedtem,de 2 UFO gaméval nem akarok játszani,ezért kérdem melyikkel érdemesebb?)
Természetesen,mint mindenkinek,nekem is az első rész volt a top,melyik hasonlít rá jobban? -
#444 hehe laser(núb korszak!!!!!!4)... :D
viszont megint volt egy kis erdekesseg... mostmar egyre jobban sportot uzok abbol, hogy korveget nyomok a rohano emberekre...
rovid eset(eleg mulatsagos :D) -> fut a karim a korvege utan ugye... erre "jon szembe" egy preacher... ezmeg "menet kozben" durr lelotte particle karabelyaval a lebego rohadekot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
-
#443 Lové sosincs elég:D én még csak most húztam fel a 3. bázist és gyártódik az első Lightning rá:) + most szerelem fel laser Riflevel a 2. szamu squadomat meg Beekeeper armorral. Bár még az első raptorjaim is megvannak:D -
#442 hehe megvan a particle technology isch, alakul ez... (csak nincs lovetta szokasosan :D) -
#441 hopsz viszont valamit eszrevettem!
ha ugy nyom az ember korveget, hogy az zsoldosai mozognak, akkor szinte sosem talalnak el, hisz ugye mozgo celpontnak minosul(lemozogja a holtkorben a unit ahova klikkeltem a celt neki)!!!!4 -
#440 jah nekem is... es tok cziki, hogy a trendáj userbar kollekciomban sincs benne, namajd 7vegen beteszem :D -
#439 Nagy kedvencem volt az Enemy Unknown meg a Terror from the deep:) -
#438 most kapcsolok UFOzol te is Bucser?
Udv a klubban ^.^
-
#437 elvbol nem...
minden jatekot a keszitok altal kitalalt normal fokozaton jatszom vegig... ez szent :D
inkabb izzadok :D -
#436 easy? :) -
#435 60as ERO... Kurva annyat.... :\
2 katonam felveheti gg...
es most lehet be is irom a ggt...
jott uj ellenseg ugynezki megerosebb fegyokkal, mint az EEEW... van 3 fajta... ket lebego small size robot egy nagy lebego droid amiben van egy uj idegen faj... es az etheral szeru leny(ami az 1ben volt anno)... nem-nem nem a preacher az nem gond... de ezek halalpontosak es EEEWel is jo sokat kell belejuk loni... en asszem itt adom fel... -
#434 ahhoz hanyas erő kell ? -
#433 re, nah itthon...
nah nagyjabol megvalaszoltak a kerdeseket...
viszont arra vigyazzatok, hogy ne fejelsszetek/gyartsatok egyszerre, mert az PENZZABA!!!!!!!44
meg kell varni szepen(fejelsztes-gyartas felvaltva!)...
amugy most kaptam meg vegre a 3ik pancelt... mehetek gyartani...
(en mar irtam normalon nyomom)... vegre meglesznek a 3ik szintu panceljaim meg mindenkinel lassan EEEW... hmmm
szerk: latom a valaszod... meg nemtom... most izzitom a gamezt, meg gyartas elott vagyok, most fogom legyartani az elso pancelt ;) -
#432 a fegyver még okés, de a többi cuccos mire jó ? -
#431 Végre kipróbálhatam a játékot...teccik :)...úgy néz ki, hogy végre megkaptuk a régi UFO -t :) -
markastor #430 Ja, bocs. Hamarabb írtad.:) -
markastor #429 Más színű a commander. "Snakeman"-nél zöld, "ethereal"-nél világos a háta. -
rhonkhan #428 szerintem van értelme, mert hát gondolj bele, ha kifejleszted a plazma puskát, akkor már nem kell legyártanod (főleg a hozzá tartozó tárat), hanem már lesz egy nagy készleted a raktáron, ugyan ez van a többi ufos cuccal is.
Persze az eladogatásuk zsákbamacska szintű, mert nem írja ki pontosan a nevét, csak hogy "alien artefact". De ha rászorul az ember akkor, óvatosan, de el kell adni egy két darabot szerintem. -
rhonkhan #427 elvileg lenne még 1 vadászom, meg akartam venni, csak mire felépült a 3. bázis, a 30 tudósom leszívta a lóvém, szóval köv hónapra tolódott át.
Amúgy megfigyeltem, hogy amelyik területen van bázisom, az növeli a támogatást havonta, pl: a kezdőterület-en, már több mint 2-szerese, és ahol van bázis, ott is sokkal több mint a többinél a támogatás.
És szürkéről átfesti kékre a területet, gondolom azért mert az enyém lett, vagy nemtudom, szóval biztos jó valamire a sok bázis, a régi ufó game-ben is mindig sok bázist építettem, így megtartom a jó szokásom:) -
#426 más a szine -
#425 minek 3 bázis ha csak 2 vadászod van és egy szállítód?
A salvage-lt cumokat meg szimplan el szoktam adni.
Egyébként azt honnan lehet tudni, hogy az adott UFO commander?
Vagy ez random generált dolog? -
#424 1általán van értelme gyüjtögetni az ufós cuccokat ?
amúgy szintén normál, 2 bázis, 5 vadász, 6 katona, 50 tudós, 70 mérnök..
pénz 0 és a minusz sok között többnyire..
amúgy én csatában minden kör elején mentek..lassúnak lassú, de ha vki lesérül komolyabban, akkor visszatöltöm... mert azért vicces, hogy tök messziről belelövök 3mat 1 élienbe, az visszalő, majd ő is, meg az emberem is összeesik... -
rhonkhan #423 én normálban nyomom a fokozatot, és nekem sincs elég pénzem, ráadásul még a teljes hadseregem is a korházban pihen :D
szóval nem vagy ezzel egyedül, bár én még március-április körül vagyok.
jah, mondjuk 3 bázisom van, 30 tudós, 20 technikus:D, és 2 vadász, 1 szállító
a pénznél sokkal nagyobb problémám, hogy nincs katonám, mind kórházban van. eladni meg nem szeretem az ufo-s cuccoka, de rá fogok fanyalodni az eladásukra :(, mert másképp nem lesz pénzem