UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a download-nál nem jön be rá oldal, míg a mirroroknál nem jöttem rá, hogy mire kell rákattintani...
esetleg feltöltené valamelyikõtök, akinek még megvan ?
pozitívum, h átvettek néhány idegen lényt a régi UFOkból. (pl, snakeman, "köpenyes" idegen, "medúza")
viszont hiányolom a morált és az XPt.
bírtam amikor már több 100 XPje volt a veterán katonáimnak :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amúgy "UFO: Enemy unknown" volt a legelsõ.
Amúgy mindegy, én az Afterlight-pt jobban várom, mint ezt. A képek alapján nagyon retró...
Akkor ha jól értem az Extraterrestrials csak egy klón, míg az Afterlight a rendes sorozat következõ része <#fejvakaras>#fejvakaras> .
Extraterrestrials --> CHAOS CONCEPT team készíti
Afterlight --> Cenega team készíti
vagyis semmi közük egymáshoz, az UFO címet leszámítva.
Amúgy ma jelent meg egy cikk és négy kép itt az SG-n, az Afterlight topikjába egy az egyben átmásoltam.
És a képek alapján szerintem is siralmas a grafika. Ezek nem az Aftershock-ot fejlesztgették tovább, az biztos!
E3as movie.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem minden arany ami hörcsög.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ettõl csak jobb lehet a folytatás. az elõzõ részt majdnem végigjátszottam, de a végére nagyon elnyújtották. az a hagyományos alapokat követte, és jó is volt
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Bár lehet hogy most leülök elé ,mert az AM -et magyarul most valami 2000 pénzért meglehet venni eredetibe ...
Nekem pont az a bajom hogy mostanában már minden 3D csillogó-villogó izé ,a játék meg dögunalom...Még a Heroes V -re is félve tekingetek ,látva hogy mit akarnak vele csinálni...
Szerintem pont megfelel EREDETI Ufo folytatásnak ,kicsit feljavítják a grafikát ,kicsit a hangokat,raknak bele új cuccokat és kész ,szentem ennyi épp elég ha már egyetlen nagy kiadó nem vette a fáradságot hogy jobbat csináljon...
Az AM meg az AS szerintem egy nagy tévedés ,semmi köze az elõdökhöz ...
azok a növények már?!
az alap xcom ban jobban nézett ki.. a képek nem mutatnak hangulatot, ...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
mondjuk eddig nem érdekelt a grafika, ezután sem fog túlzottan, de az a kép, amit a hardwiredre ezzel a hírrel együtt kiraktak, egyszerûen siralmas, katasztrofális. semmi ízlése annak, aki azokat a textúrákat csinálta. egyszerûen 2006-ban ilyen grafikával nem jöhet ki dobozos játék, el sem hiszem, hogy van kiadó, aki ezt felvállalja.
innentõl meg vagyok gyõzõdve arról, hogy vagy soha véget nem érõ fejlesztésbe és határidõeltolásba, vagy totális csõdbe torkollik ez a vállalkozás. (az igazat megvallva, ha én lennék a kiadója ennek a játéknak, egy fillért nem adnék a további fejlesztésre.)

Nem tudtok vmi újat róla, elsõsorban a megjelenésrõl?