UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
van, ajánlott a bman mod, abban többek közt ezeket is megtalálod, valamint még 1 rakat hasznos módosítást..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

üdv!

Létezik mod amivel ki lehet rúgni a katonákat?

És hogy meg is haljanak ne csak sérüljenek? nekem az is elég...

Mert most elvittem a felesleges csávókat egy küldire és otthagytam õket <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szevasztok!!!A segitségeteket kérem!!!Azt hogyan lehet megszüntetni hogy az emberek ne vesszenek el hanem csak sérüljenek meg és x nap után ujra egészségesek.MIt kell hozzá kitörölni???Köszi
Új official pacth jött ki: a Bman 3.27 mod-dal ez nem kompatibilis. Újabb mod frissítésig várnunk kell, hogy a két adathalmazt összefésülje Bman...
Én is a régi x-com sorozattal kezdtem, nekem is sokkal inkább az Extraterrestrials jön be még a hibáival együtt is. Viszont az After... sorozat elsõ részével is játszottam, nekem az is tetszett. A régi Ufohoz semmi köze, de azért egynek jó volt.

PiszkosFred
Egyetertek. Ketfele ember van, es emiatt ketfele megitelese az UFO After.... sorozatoknak. Ahogy az Extraterrestriall-nek is. Egyik reszrol, aki jatszott az XCOM sorozattal, es a masikrol, akik nem 😊 Nekem a regi sorozat mai napig az orok kedvenc, es szinte szemelyes sertesnek vettem az After... sorozatot. Az Extra viszont mar kozeledik ahhoz, ami szeretnek. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szóval a legutóbbi mód a 3.27 és már rengeteg új tárgy páncél, és meglepetés easter egg van benne, nem lövöm ler a poént.

A swarm ki be kapcsolaható menübõl. Elvileg ha több hangárod/bázisod van a game vége felé és persze több vadászod jobb fegyverzettel akkor sikeresen leszedhetika swarm nagy részét. Amíg a vadászok elterelik az ufók figyelmét a cspatatszálító védettebben végrehajthatja a cspatszállítást, és megkezdõdhet az invázió.

A swarmos pályák, ha kimélsz a lelõtt vezetõ hajóhoz, rejtett tárgyak megtalállását teszik lehetõvé amiket kutatással nem érnél el!!!!!

Sok új lehetõség és bõvítménym iatt nagyon feltupírozzák az amúghy is erõs game x-com alapokon nyugvó játékélményt és még szórakoztatóbb!!!

Várjuk Bman és a többiek új módjait!
LSSAHPAUL
én játszottam az afterfukkal is de nem bírtam végig játszani mert elképzelhetetlenül monoton primitive volt, nem akarok kötözködni sõt minden elismerésem annak aki végignyomta!!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

gandrus
Ez a játék az eredeti X-com nyomdokait követi, és semmi köze a Cenega féle After
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shit
sorozathoz, teljesen más stílus...

Nekem meg az After sorozattól van hányingerem. Én például így vagyok vele.

LSSAHPAUL
szal, az új verziókban beletette valami swarm-dolgot, megjelenik kb 20 ufó, mondanom se kell hogy még nagyon a játék elején, minden kezdetleges, ha kiküldöm a 2 szerencsétlen repcsimet leszedni egy ufó az összes többi odarohan.. ennek ellenére leszedtem egy vadászt, oda küldöm a csapatszálítot, töltené be a földi harcot ekkor kapok egy internal errort.. 😛 😛 😛

felraktam a gemet hát erõs viszalépés pl az afterlighthoz képest, grafikában karakterekben stb... a légihrcok kifejezetten röhejesek.. nem tudom ti hogy vagytok ezzel? <#szomoru2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gandrus
Én is így vagyok vele.

azért ne túlozzunk!

én csak a hivatalos patch-t tettem fel és úgy nyomom, mivel nem gyõzött meg a mod. így is tetszik.

de igaz ami igaz, tényleg tolhatnának hozzá egy újabb patch-t. ráférne.
Finom volt ígyis, "anyu otthon fõz..."

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

LSSAHPAUL
hm ez kb olyan mintha a palacsintát töltelék nélkül eszed meg.. és milyen volt ?

Akkor már hivatalos patch nemis lesz mi?minek? más a game ettõl? én simán nyomtam végig.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

LSSAHPAUL
hát kb akkor, elõtte fölösleges szvsz

@Gandrus
Azért 3.50 vagy 4.00 környékén lehetne valamit tenni...na meg jó lassan elõredolgozni, apránként amikor van idõd-kedved, nagyon hálás lenne az ufo:Et magyar fan tábor.
gandrus
Ezért nem frissítem a Bman-es fordítást, mert egy hét alatt 10 új verzió van. :S

Lammer
atmentunk Bman topikba? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

LSSAHPAUL
na ebben aztán van sok újítás. a következõ 10 verzio csak ezt fogja javítani.

Changes in v3.26
---------------------
- Production Screen now shows hours and minutes if the time is less than 1 day
- Production Screen now shows minutes and seconds if the time is less than 1 hour.
- Reduced Stun Rod AP cost to 20%
- Upgraded Ishantil's IEEEP mod to 1.12 (adds a bunch of new rockets)
- Multimedia Pack updated to v3.26 to include the new ufopedia graphics for the new rockets
- Applied Surma's Pack/Unpack savegame mod.
----You can pack/unpack your savegames from the normal Settings screen (do not ask me why it is here)
----When the list of savegames comes up, just click one. It will appear as if nothing happened but trust me--it did it real quick.
----This is useful if you are wanting to edit your savegame for some reason.
- Applied Surma's update to the shift/ctrl click mod. Holding SHIFT (for 10 units) or CTRL (for 100 units) now also works on the Buy/Sell and Transfer screens. Also has been fixed so you cannot SHIFT-click to build 10 ships when you only have 1 hangar.
Changes in v3.25
---------------------
- Fixed missing names/descriptions of autosave tactical setting
- Fixed rare object null error when starting a tactical mission

Changes in v3.24
---------------------
- Fixed bug preventing Medkits and Stimpacks from working
- Fixed bug (hopefully) that causes game to crash during AI turn about direction_3 not found or some such.
- Added Autosave During Combat setting to allow you to tell the game to autosave every N turns during combat (helpful to save your progress in case some nasty bug crashes the game). Too bad I didn't think of this about 100 versions ago.

- Added curb's Smaller Ship Buttons Mod
---- Decreases the size of the CAF ship buttons on the right side of the geoscape screen to allow you to have more ships on the screen at the same time and still be able to control them all.
LSSAHPAUL
Ha így megy tovább szólok Hrutka Palinak

LSSAHPAUL
😊 ma reggel is 1 órával munkába menet elõtt lenyomtam pár küldit, nem történt nagy hülyeség. Délben gondoltam játszok picit, hát nem kellett volna. Mekkora a valószínüsége annak hogy 65%-os sorozat lövésbõl kettõ talál a saját emberembe?? be is jött a 65% csak épp a sajátemberembe, akiben 5db kritikus sérülést okozott..

Szerintem a legegyszerûbb, ha kipróbálod. Küldi elõtt elmented, lebontod az épületet, elmész küldire, bedobsz egy gránátot a tömegbe <#eplus2>, aztán uzsgyi haza.
Kipróbálnám én is, de én már végigjátszottam.

akkor a bman mod ahogy telik az idõ úgy lesz egyre szarabb 😄D

nincs magyarosítva nálam a gém, és így nem vágom az épület leírásánál hogyha van surgeon épületem, akkor el lehet adni az alapból kapott kórházat?
Legutóbb 3.23 olyan "fejlesztést" adott közzé Bman amiben NEM MÛKÖDIK az elsõsegélycsomag, és lövésénl lefagyott... úgyogy kiadta a 3.24-et... 24 óra telt el....

Changes in v3.24
---------------------
- Fixed bug preventing Medkits and Stimpacks from working
- Fixed bug (hopefully) that causes game to crash during AI turn about direction_3 not found or some such.
- Added Autosave During Combat setting to allow you to tell the game to autosave every N turns during combat (helpful to save your progress in case some nasty bug crashes the game). Too bad I didn't think of this about 100 versions ago.

- Added curb's Smaller Ship Buttons Mod
---- Decreases the size of the CAF ship buttons on the right side of the geoscape screen to allow you to have more ships on the screen at the same time and still be able to control them all.

LSSAHPAUL
tegnap már nemjátszottam vele tovább mert 4 db aim 83%-ból egyse találta el az ellenfelet, viszont 2 faszául mellément hogy eltalálta a tankomat, felisrobbant.
Ma reggel, tiszta fejjel,mindent elfelejtve játszanák, játszok, erre 4 emberem lát rá egy szerencsétlen viponra, mindenkinek megvan az összes hpja, senki nem lõ 75%-nál kevesebb esélyel, erre nem birom kinyirni.. köv fordulóban elsõ lövés a tankomra ( ugyanis mindig ezt a szerencsétlen pléhdobozt küldöm elõre ), és érdekes hogy valamikor kb 15 plazma lövést is kibir, most az elsõ lövésre felrobbant.... ennyi elég is volt mára.

Na meg az amikor 3-4x eltalálod és még mindig él az alien...
Shiwo
túl sok ilyen van... ez fõleg a vége fele jó, mikor 3szor találod el az élient és utána lõ vissza.. poén az, mikor meglövöd, visszalõ, majd mindketten holtan rogytok össze..

sokat nyomott a shoot skillre, van ilyen. 😄
ez poén 😊
LSSAHPAUL
azt is nehéz megemészteni hogy faszául felfedezek egy ellenséget, háttal áll, okosan a legmesszebb lévõ emberemmel lövöm elõszõr hátha tartalékolt AP-ét és visszalõ, és igen visszalõ fordulásból úgy hogy a képernyõ 4x scrolloz mire a golyó célt ér olyan messze vagyok és telibe talál 😛

Végülis a munka oroszlánrészét a Bman csávó végzi a töbiek csak ímmel-ámmal besegítenek, õk annyira már nem értenek hozzá.

Tehát 1 embernek köszönhejük a módot, zért halad lassan és nyögvenyelõsen....
LSSAHPAUL
jah ezeket irták az új verzsönhöz, tán 3.23 a neve 😛

---------------------
- Fixed bug preventing stun rods from working.
- Fixed bug where shoot menu would not update if you switched hands while it was open
- Fixed bug where F1-F4 keys would let you activate reserved buttons that were not valid
- Fixed bug where activating a new reserve button would enable all buttons until you moved your mouse.
- Fixed bug where combat log would sometimes think an X-COM Agent was hidden when you could see it.

LSSAHPAUL
áh alakul a baromkodás. Fasznak csinál valaki olyasmit amihez nemért.
Gondoltam nem teszem fel most már a legujabb peccset de sajnos kilép log fileos hibaüzivel. Egy dolgot kijavítanak de csinálnak 2 új hibát. Kezd uncsi lenni.

Changes in v3.22
---------------------
- Finally fixed the grenade XP bug for good I hope
- Fixed a few quircks in the combat log messages.

Nagy a kapkodás, de legalább dolgoznak.És alakul a dolog.
Aztán, a fórumjukról az is kiderül, hogy a "mind control" dolgot már fejlesztik...és a többszintes bázis elvét is támogatják, de egyelõre azt nehéz kivitelezni, mivel jó pályaszerkesztõ nincs...
LSSAHPAUL
hehe 😊 nagy a kapdkodás..
http://ufo-scene.com/plugins/forum/forum_viewtopic.php?1576
a 3.20 download link a 3.21 re mutat avagy a 3.21 download linkjét tévesen 3.20 nak írták

Shiwo
mondtam..

Changes in v3.21
---------------------
- Fixed combat log crash

Changes in v3.20
---------------------
- Fixed combat bug that made tanks not work.
- Fixed some bugs SyDaemon noticed in the CombatLog
- Modified combat log to not display floating damage numbers if the victim is not visible to the player.
- Fixed (hopefully) the problem with grenades not always giving you credit for the kill.

Changes in v3.19
---------------------
- Overhauled Settings screen.
--- Now a little easier to add new settings
--- Most of the settings names have been moved to ResourceBundle.dat to make it easier to translate into other languages
--- Most settings now have a helpful description that displays when you put your mouse on the setting.

- Fixed Ship Exploit
--- You used to be able to launch a fighter, have it take a shot. Then immediately land it then launch again and shoot again. You could repeat this many many times and end up with 100's of bullets on the screen at once and the UFO's could not fight back.
--- Now you are unable to land your ship for a short period of time after taking a shot. Your ship will just circle the base until the time has passed and then they will land. The only people that will be affected by this are those that try to land immediately after shooting.

- Added Balanced Rifles and Pistols setting
--- If activated, then the following changes are made:
--- All Pistols receive a general bonus to their accuracy. This is not shown in the UFOPedia or Inventory screens but it is applied during combat and shown when you aim the pistols.
--- All Pistols receive a bonus when aiming at something in short range.
--- All Pistols receive a penalty when aiming at something in long range.
--- All Rifles & Shotguns receive a penalty if you are holding something in your other hand (like a grenade or stimpack or something)
--- All Rifles & Heavy Guns receive a penalty if you are aiming at something in short range.
--- Shotguns receive a bonus if you are aiming at something in short range.
--- Shotguns receive a penalty if you are aiming at something in long range.
--- Guns that have fixed ranges, such as melee weapons and flamethrowers, are unaffected by this mod.
--- The net effect of this: Pistols & shotguns are really good at short range but suck at long range. Rifles are really good at long range but not so good at short range. Pistols have less AP and have burst mode but do less damage. Shotguns do alot of damage but require more AP and do not have burst mode.

- Modified swarm reward so that if you find something that cannot be used from the inventory screen, you get a hint about how to use it.
- Fixed bug in PerfMod that would not recalculate To Hit Probabilities if you kneel/stand while aiming your gun.
- Fixed bug that would lockup game during aliens turn if a flying alien came into view while changing elevation.

- Installed SyDaemon's CombatLog Mod
--- When activated, detailed information is shown in the combat log (the thing at the top right of the screen).
--- Information includes the attacker, the weapon, the damage type, the damage amount, the victim, the experience gained.
--- You can also enable the Show Damage setting to display little floating damage numbers over the victim and little Experience Point numbers over the attacker if they gained any experience. The setting only works if the combat log is enabled. You can have it only show damage, or damage and experience.

Shiwo
biztos volt benne vmi csunya bug

Pedig a Bman base csak egy 1 tudóssal dolgozik... 😉)))
Hetente???

10 óránként!!!! új version 3.21 !!!!!

Ez aztán a frissítés!!!! 😊)))
Shiwo
az viszont nem rossz dolog..mit csináltak ?

LSSAHPAUL
bizony bizony! már most is a 3.20-ban csináltak valamit amivel könnyítik a játék más nyelvre való átírását.

Shiwo
sztem a magyarítást majd akkor kell hozzáigazítani, ha nem hetente jön ki új mod 😛

LSSAHPAUL
ja és már kijött a 3.20 is, annyi ujdonság van hogy megint újra kell kezdjem... mutassa hogy ki az ellenfeled, mennyit sebzett, illetve te mennyit és mennyit expét nyertél.

Itt a 3.19 Bman mod...

http://ufo-scene.com/plugins/forum/forum_viewtopic.php?1576
Gandrus_: Minden updatenek örülünk, ami a magyar verzióhoz jön(modmagyarításoknak is!!!!!!!!!