UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem nagyon tetszenek a Bman mod bizonyos változtatásai, de nem használom, mert vannak benne olyan dolgok, amiket nem lehet kikapcsolni, és engem nagyon zavarnak. Leginkább a tactical mod rész zavar nagyon. Mármint az, hogy kirakja azokat a hülye ikonokat a kezelõfelületre (a leguggolás stb. ikonját).
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
2) jól
3) passz, Gandrus majd megmndja
4) elvileg..bár Gandrus azt mondta, hogy totálisan kompatibilissé teszi a kettõt, merthogy van 1-2 apróság benne (bár nálam nem akadt össze az angollal (idõközben feltettem az angolt az orosz helyett...))
amúgy a gyikban lévõ patchel tök igazad van, benéztem, mindjárt javítom
Én most jutottam hozzá a játékhoz, és valamilyen érthetetlen módon nekem is orosz nyelvû a telepítõ. <#crazya>#crazya> A Magyarítások portálon találtam megtaláltam hozzá <#worship>#worship>Gandrus<#worship>#worship> remekmûvét , és csak utána ezt a forumot....
Ugyhogy lenne pár hülye kérédésem:
1) Shiwo GYIKja alapján a 6-os pontban nekem a biztosan a felsõ rublikával lett telepítve, na ez mit jelent ?
Megjegyezném az orosz patch-el és a magyarosítással remekül elindult és még magyar is a kezelõ felület. Sõt a magyarosítás elött nem jött be az intro, egyszerüen átugrotta, a magyarósítás óta tök jól nézhetõ, bár szvsz nem egy nagy szám, se füle se farka...
2) Jól tévedek ha azt gondolom hogy a magyarosítás tulajdonképpen elvégzte a modoláshoz szükséges elõ lépéseket (xbig.exe e system.xbg, blank.xbg átnevezése)?
3) Ha igen akkor mi a helyzet az eredeti system.xbg -vel ? A magyarosítással szanálásra került (megfelelõen kicsomagolva) ?
4) Na ezek után (mármint orosz progi, orosz pach, teljes magyarosítás) fel tudom küldeni rá a Bman 3.09 mod-ot ?
Itt jegyezném meg, hogy a GYÍKban leközölt Bman 1.9.5 szép nagy piros betükkel olvasható hogy az bizony nem jó a pecselthez.
Ahoz itt a megfelelõ forum (thx LssahPaul #1274, bár az a link nem müködik nekem).
A végére be tennék egy laza cheat-et, kb fél perc nézelõdés után feltünt:
A Bman mod resources.dat és ufopaedia.dat filejaiban vannak extra szövegek - a Bman mod szövegei. Lehet, hogy e nélkül is nagyjából mûködik, de ha ezek is benne vannak, akkor meg teljesen, szóval majd átmásolom a magyarítást tartalmazó fileokba ezeket a szövegeket.
A nagyméretû magyarításban lévõ két extra file (a videó és a grafikát tartalmazó) nem befolyásolja a Bman modot.
Most már látom, hogy miért volt ez a véleményed. Elképesztõ a javulás mértéke! <#vigyor2>#vigyor2> Nekem leginkább az éjszaka bevezetése tetszett, de van ott még sok egyéb is. Szóval holnap megcsinálom a Bman moddal kompatibilis változatát is a fordításnak. Ez durva, hogy mennyi változata lesz a játék magyarításának! :D
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Ezt a patchet alkalmaztam :UFOExtraterrestrials-UpdateReleaseTS-v705.exe sajnos 7.0530-al nemtalálkoztam, viszont ezzel a 130mb-s fullmagyarítás nem mûködött, persze azt írtad is hogy 7.0530-hoz készült.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Grandus: Köszönjük hogy idõt és fáradságot nem kímélve magyarrát tetted nekünk ezt a játékot!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Most akkor tényleg nem mûködik az advanced radar ???? Standardként üzemel vagy tényleg semmi ???
(Az intróban elhangzó egyik félmondat kimaradt a feliratból, de már javítva, és több hiba nincs benne.)
Más: A GYIK-be szerintem tedd be a nagyméretû magyarítás linkjét is, ha valaki azt keresné, de valami érthetetlen okból nem tudná hol keresse, az hadd találja meg.
És akkor a data/videos könyvtárban külön is megtekinthetõk a videók.
A kezelõfelületet tartalmazó képet már régebben is megtaláltam, de akkor még nem tudtam visszacsomagolni az xbg fileokba a cuccot, úgy meg nem mûködött. Tegnap azonban találtam egy újabb verziójú xbg csomagolót.
a videó-feliratért meg respect...kár, hogy a gémbe szaggat mint állat :P
A harc közben eddig angol volt az alsó panel szövege (menu, inventory, flee, health, left hand, ammo, right hand, ammo, up, down, end turn).
Ezek a feliratok egy képen voltak a geoscape.xbg fileban. Átszerkesztettem, mert engem zavart. Így már az is magyar. És feliratoztam az intro videót is.
Szóval akit érdekel, és nem zavarja a nagy méret (130 Mb), az töltse bátran! :)
Már töltöm fel, hamarosan fent lesz.
Amúgy ma kaptok egy kis meglepit Ufoval kapcsolatban. :)
ENHANCEMENT: Combat Sounds
· Units now make sounds when they are injured. The harder the hit, the louder the sound.
· A sound is played whenever a new alien is spotted.
· Some additional male/female death cries have been added to provide a little variety.
· All new sounds are from Titan Quest by IronLore and also from its expansion Immortal Throne.
· You can turn off combat sounds from the settings screen if you do not like it.