2063
-
#1463 van, ajánlott a bman mod, abban többek közt ezeket is megtalálod, valamint még 1 rakat hasznos módosítást.. -
madmanic #1462 üdv!
Létezik mod amivel ki lehet rúgni a katonákat?
És hogy meg is haljanak ne csak sérüljenek? nekem az is elég...
Mert most elvittem a felesleges csávókat egy küldire és otthagytam őket -
Szobi24 #1461 Szevasztok!!!A segitségeteket kérem!!!Azt hogyan lehet megszüntetni hogy az emberek ne vesszenek el hanem csak sérüljenek meg és x nap után ujra egészségesek.MIt kell hozzá kitörölni???Köszi -
Aurelianus #1460 Új official pacth jött ki: a Bman 3.27 mod-dal ez nem kompatibilis. Újabb mod frissítésig várnunk kell, hogy a két adathalmazt összefésülje Bman... -
Tyucsev #1459 Én is a régi x-com sorozattal kezdtem, nekem is sokkal inkább az Extraterrestrials jön be még a hibáival együtt is. Viszont az After... sorozat első részével is játszottam, nekem az is tetszett. A régi Ufohoz semmi köze, de azért egynek jó volt. -
#1458 Egyetertek. Ketfele ember van, es emiatt ketfele megitelese az UFO After.... sorozatoknak. Ahogy az Extraterrestriall-nek is. Egyik reszrol, aki jatszott az XCOM sorozattal, es a masikrol, akik nem :) Nekem a regi sorozat mai napig az orok kedvenc, es szinte szemelyes sertesnek vettem az After... sorozatot. Az Extra viszont mar kozeledik ahhoz, ami szeretnek. :) -
Aurelianus #1457 Szóval a legutóbbi mód a 3.27 és már rengeteg új tárgy páncél, és meglepetés easter egg van benne, nem lövöm ler a poént.
A swarm ki be kapcsolaható menüből. Elvileg ha több hangárod/bázisod van a game vége felé és persze több vadászod jobb fegyverzettel akkor sikeresen leszedhetika swarm nagy részét. Amíg a vadászok elterelik az ufók figyelmét a cspatatszálító védettebben végrehajthatja a cspatszállítást, és megkezdődhet az invázió.
A swarmos pályák, ha kimélsz a lelőtt vezető hajóhoz, rejtett tárgyak megtalállását teszik lehetővé amiket kutatással nem érnél el!!!!!
Sok új lehetőség és bővítménym iatt nagyon feltupírozzák az amúghy is erős game x-com alapokon nyugvó játékélményt és még szórakoztatóbb!!!
Várjuk Bman és a többiek új módjait! -
#1456 én játszottam az afterfukkal is de nem bírtam végig játszani mert elképzelhetetlenül monoton primitive volt, nem akarok kötözködni sőt minden elismerésem annak aki végignyomta!!! -
#1455 Ez a játék az eredeti X-com nyomdokait követi, és semmi köze a Cenega féle After SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sorozathoz, teljesen más stílus...shit
Nekem meg az After sorozattól van hányingerem. Én például így vagyok vele. -
#1454 szal, az új verziókban beletette valami swarm-dolgot, megjelenik kb 20 ufó, mondanom se kell hogy még nagyon a játék elején, minden kezdetleges, ha kiküldöm a 2 szerencsétlen repcsimet leszedni egy ufó az összes többi odarohan.. ennek ellenére leszedtem egy vadászt, oda küldöm a csapatszálítot, töltené be a földi harcot ekkor kapok egy internal errort.. :P :P :P -
madmanic #1453 felraktam a gemet hát erős viszalépés pl az afterlighthoz képest, grafikában karakterekben stb... a légihrcok kifejezetten röhejesek.. nem tudom ti hogy vagytok ezzel? -
#1452 Én is így vagyok vele. -
Stonee #1451 azért ne túlozzunk!
én csak a hivatalos patch-t tettem fel és úgy nyomom, mivel nem győzött meg a mod. így is tetszik.
de igaz ami igaz, tényleg tolhatnának hozzá egy újabb patch-t. ráférne. -
saiyanjin #1450 Finom volt ígyis, "anyu otthon főz..." -
#1449 hm ez kb olyan mintha a palacsintát töltelék nélkül eszed meg.. és milyen volt ? -
saiyanjin #1448 Akkor már hivatalos patch nemis lesz mi?minek? más a game ettől? én simán nyomtam végig. -
#1447 hát kb akkor, előtte fölösleges szvsz -
Aurelianus #1446 @Gandrus
Azért 3.50 vagy 4.00 környékén lehetne valamit tenni...na meg jó lassan előredolgozni, apránként amikor van időd-kedved, nagyon hálás lenne az ufo:Et magyar fan tábor. -
#1445 Ezért nem frissítem a Bman-es fordítást, mert egy hét alatt 10 új verzió van. :S -
#1444 atmentunk Bman topikba? :D -
#1443 na ebben aztán van sok újítás. a következő 10 verzio csak ezt fogja javítani. -
Aurelianus #1442 Changes in v3.26
---------------------
- Production Screen now shows hours and minutes if the time is less than 1 day
- Production Screen now shows minutes and seconds if the time is less than 1 hour.
- Reduced Stun Rod AP cost to 20%
- Upgraded Ishantil's IEEEP mod to 1.12 (adds a bunch of new rockets)
- Multimedia Pack updated to v3.26 to include the new ufopedia graphics for the new rockets
- Applied Surma's Pack/Unpack savegame mod.
----You can pack/unpack your savegames from the normal Settings screen (do not ask me why it is here)
----When the list of savegames comes up, just click one. It will appear as if nothing happened but trust me--it did it real quick.
----This is useful if you are wanting to edit your savegame for some reason.
- Applied Surma's update to the shift/ctrl click mod. Holding SHIFT (for 10 units) or CTRL (for 100 units) now also works on the Buy/Sell and Transfer screens. Also has been fixed so you cannot SHIFT-click to build 10 ships when you only have 1 hangar.
-
Aurelianus #1441 Changes in v3.25
---------------------
- Fixed missing names/descriptions of autosave tactical setting
- Fixed rare object null error when starting a tactical mission
Changes in v3.24
---------------------
- Fixed bug preventing Medkits and Stimpacks from working
- Fixed bug (hopefully) that causes game to crash during AI turn about direction_3 not found or some such.
- Added Autosave During Combat setting to allow you to tell the game to autosave every N turns during combat (helpful to save your progress in case some nasty bug crashes the game). Too bad I didn't think of this about 100 versions ago.
- Added curb's Smaller Ship Buttons Mod
---- Decreases the size of the CAF ship buttons on the right side of the geoscape screen to allow you to have more ships on the screen at the same time and still be able to control them all.
-
#1440 Ha így megy tovább szólok Hrutka Palinak -
#1439 :) ma reggel is 1 órával munkába menet előtt lenyomtam pár küldit, nem történt nagy hülyeség. Délben gondoltam játszok picit, hát nem kellett volna. Mekkora a valószínüsége annak hogy 65%-os sorozat lövésből kettő talál a saját emberembe?? be is jött a 65% csak épp a sajátemberembe, akiben 5db kritikus sérülést okozott.. -
Tyucsev #1438 Szerintem a legegyszerűbb, ha kipróbálod. Küldi előtt elmented, lebontod az épületet, elmész küldire, bedobsz egy gránátot a tömegbe , aztán uzsgyi haza.
Kipróbálnám én is, de én már végigjátszottam. -
Stonee #1437 akkor a bman mod ahogy telik az idő úgy lesz egyre szarabb :DD
nincs magyarosítva nálam a gém, és így nem vágom az épület leírásánál hogyha van surgeon épületem, akkor el lehet adni az alapból kapott kórházat? -
Aurelianus #1436 Legutóbb 3.23 olyan "fejlesztést" adott közzé Bman amiben NEM MŰKÖDIK az elsősegélycsomag, és lövésénl lefagyott... úgyogy kiadta a 3.24-et... 24 óra telt el....
Changes in v3.24
---------------------
- Fixed bug preventing Medkits and Stimpacks from working
- Fixed bug (hopefully) that causes game to crash during AI turn about direction_3 not found or some such.
- Added Autosave During Combat setting to allow you to tell the game to autosave every N turns during combat (helpful to save your progress in case some nasty bug crashes the game). Too bad I didn't think of this about 100 versions ago.
- Added curb's Smaller Ship Buttons Mod
---- Decreases the size of the CAF ship buttons on the right side of the geoscape screen to allow you to have more ships on the screen at the same time and still be able to control them all.
-
#1435 tegnap már nemjátszottam vele tovább mert 4 db aim 83%-ból egyse találta el az ellenfelet, viszont 2 faszául mellément hogy eltalálta a tankomat, felisrobbant.
Ma reggel, tiszta fejjel,mindent elfelejtve játszanák, játszok, erre 4 emberem lát rá egy szerencsétlen viponra, mindenkinek megvan az összes hpja, senki nem lő 75%-nál kevesebb esélyel, erre nem birom kinyirni.. köv fordulóban első lövés a tankomra ( ugyanis mindig ezt a szerencsétlen pléhdobozt küldöm előre ), és érdekes hogy valamikor kb 15 plazma lövést is kibir, most az első lövésre felrobbant.... ennyi elég is volt mára. -
Aurelianus #1434 Na meg az amikor 3-4x eltalálod és még mindig él az alien... -
#1433 túl sok ilyen van... ez főleg a vége fele jó, mikor 3szor találod el az élient és utána lő vissza.. poén az, mikor meglövöd, visszalő, majd mindketten holtan rogytok össze.. -
Stonee #1432 sokat nyomott a shoot skillre, van ilyen. :D -
Aurelianus #1431 ez poén :) -
#1430 azt is nehéz megemészteni hogy faszául felfedezek egy ellenséget, háttal áll, okosan a legmesszebb lévő emberemmel lövöm előszőr hátha tartalékolt AP-ét és visszalő, és igen visszalő fordulásból úgy hogy a képernyő 4x scrolloz mire a golyó célt ér olyan messze vagyok és telibe talál :P -
Aurelianus #1429 Végülis a munka oroszlánrészét a Bman csávó végzi a töbiek csak ímmel-ámmal besegítenek, ők annyira már nem értenek hozzá.
Tehát 1 embernek köszönhejük a módot, zért halad lassan és nyögvenyelősen.... -
#1428 jah ezeket irták az új verzsönhöz, tán 3.23 a neve :P
---------------------
- Fixed bug preventing stun rods from working.
- Fixed bug where shoot menu would not update if you switched hands while it was open
- Fixed bug where F1-F4 keys would let you activate reserved buttons that were not valid
- Fixed bug where activating a new reserve button would enable all buttons until you moved your mouse.
- Fixed bug where combat log would sometimes think an X-COM Agent was hidden when you could see it.
-
#1427 áh alakul a baromkodás. Fasznak csinál valaki olyasmit amihez nemért.
Gondoltam nem teszem fel most már a legujabb peccset de sajnos kilép log fileos hibaüzivel. Egy dolgot kijavítanak de csinálnak 2 új hibát. Kezd uncsi lenni. -
Aurelianus #1426 Changes in v3.22
---------------------
- Finally fixed the grenade XP bug for good I hope
- Fixed a few quircks in the combat log messages.
Nagy a kapkodás, de legalább dolgoznak.És alakul a dolog.
Aztán, a fórumjukról az is kiderül, hogy a "mind control" dolgot már fejlesztik...és a többszintes bázis elvét is támogatják, de egyelőre azt nehéz kivitelezni, mivel jó pályaszerkesztő nincs...
-
#1425 hehe :) nagy a kapdkodás..
http://ufo-scene.com/plugins/forum/forum_viewtopic.php?1576
a 3.20 download link a 3.21 re mutat avagy a 3.21 download linkjét tévesen 3.20 nak írták -
#1424 mondtam..