UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi!
Az zavart meg hogy alapból van 1 tartalék pajzs és 2 gun és 2 rakéta
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
van ugye alapból a két elfogó gép. namost gyártottam hozzájuk lazer shildet, és levettem az alapból hozzájuk tartozó energy shildet (mindkettõrõl). az eladási listán így 4db energy shild lett eladható.
akkor nekem is 2x2db laser shieldet kell gyártanom és feltennem?
ugyanez ez van a gépen lévõ alap cannon-al. gyártottam lézer cannont
1-1db-ot, de amikor levettem az alap cannon-t mindkét géprõl (ha jól emlékszem nem 4 hanem...) 6 db eladható cannon lett. azaz gépenként 3 volt fent!?
pls, mert ezt most nem vágom.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ami érdekes lehet ez : Added a very small chance of finding one of the unique items after any successful tactical mission
Szal ne lepõdjetek meg ha valami fura cuccot találtok missio végén 😊
http://ufo-scene.com/download.php
innen érdemes tölteni. Nem kell, csak olyan sok minden pluszt rak bele, hogy teljesen kiszélesíti a stratégia opcióit.
Természetesen magyarítás nélkül is megy a dolog, de így sokkal jobb a hangulat, ha magyarul megy 😊
a hivatalos patch után lehet feltenni...
szóval van egy orosz/angol verzióm a honlapról leszedtem az ehhez elérhetõ legújabb patch-t. magyarosítás nem kell, így is boldogulok.
ez a bman mod, ez mi? honnan? ha fent van a patch akkor is kell/érdemes feltenni?
thx
Apropó a módokat megint fejlesztette bman....
a magyarítást remélem G. ismét felkarolja és a HUN update meglesz...😊
de azért leírhatod, egy próbát megér, tesztelésképpen.. 😊
Vagy ez már megoldott téma?
A készítõk úgy látszik valamit már tudnak. Én utánanéznék az esetleges Al-kaidás kapcsolataiknak. 😉
Ajtónyitásra azt a trükköt szoktam használni, hogy rákattintok az ajtóra és miközben nyílik, jobb gombot nyomok, hogy megállon a katona. Bár ennél valóban sokkal egyszerûbb, ha azokat a sorokat beszúrja az ember ;-)
Úgy látszik, a készítõk a mostani eseményekbõl is merítenek kicsit. A fúziós reaktornál írják, hogy amióta a franciaországi Cadarache-ban lévõ felrobbant, nem igen kísérleteztek vele :-) Nem valami optimisták.
Itt a cikk hozzá: http://www.sg.hu/cikkek/43973/indul_a_fuzios_eromu_epitese_franciaorszagban
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Illetve használtam, mert már egy ideje nem volt idõm játszani (hivatalos fordítás volt). De lassan tudom folytatni kedvenc ufóink lemészárlását. 😊 <#violent>#violent><#alien>#alien>
2. bázisra majd megy még pár workshop.😊 Ha lesz rá való...
(Eddig csak 1 bázisom van és pénz éppen kijön /hó.
Új bázishoz 1000.000 plusz kell. + épületekre rá +1.000.000 /hó
Fõbázis fentartási költésge 2.000.000+ /hó
Ufo:Extra II -t nem akarnak káészíteni a fejlesztõlk 😊)
Egyik bázisomra építettem mindegyik védelmi épületbõl, csak hogy kipróbáljam, milyen is az. De az istennek nem akarják azt támadni, mindig csak a fõbázist. Fene a pofájukat :-( Viszont észrevettem azt, hogy ha nem jövök ki a vadászokkal, mikor a bázis közelében van az ufo,hanem hagyom eltávolodni, akkor kisebb eséllyel támadják meg a bázist.
Ja, mindez a sima patchelt játékkal /csak az a mod van fent, ami az idõegységeket tartalékolja lövéshez/.
Néha küldik végén kilép a windowsba. De ezt leszámítva, ha gyakran ment az ember kivédhetõ.
Isteni prog továbi módolás, magyarítással tovább fokozható a remekmû.
Kellemes stratégiai darab.
Most 60 tudósom van és 40 szerszámkészítõ.
De gondolom késõbb új bázis alapításánál még növelni lehetaz arányokat.
Épp hogy kihozom a hónapot -500.000 körül 😛
Én 4 mûhelyben gondolkodom. 😊 úgy gyorsan gyártják a tárakat.
nem nagyon kompatibilis. Azaz az XCOM-ot mindenképpen kikell kapcsolni mert az még a 3.09-ben sem lett magyarosítva.
Attól tartok nem...
3.09-bwn mi a helyzet a heavy laserrel? Szoktam használni eddig nem tûnt fel hogy rossz...
Vagy ez a bug bennemaradt, és nem érdmees építeni?
kifejlesztettem az a bizonyos elmepajzs kütyüt-azthiszem hallucuinoidból...elviuleg a bátorságot növeli...
az övre kell tenni...mivel a fejnél nincs slot...
vagy máshova?
köszi..de azért kár hogy nem olyan részletes mint a terror volt anno...
Úgy értem a parancsnokokat szín alapján is meg lehet határozni...
És máshogy nem? Nincs valami szerkezet ami teljes infót ad a célszemélyrõl? 😊
És kellene vmi olyan mod amivel a hullájuk is padlón marad(és eltehetõ a hátizsákba😊 mint a terror from the deep-ben...
ha elkábulnak megnézhetõ milyen volt az elaltatott....
Köszönjük a hunosítást!!!
Bman 3.14 kint van és az IEEP
A Bman további versióit is kompatibilissé tudnád tenni a magyarítással?
Augusztus vége óta jöbbek a frissítések...
http://ufo-scene.com/download.php
Köszi minden updateért!
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Bár ennek kicsi valószínûségét látom, de hát mint esetleges okot azért felvetettem.
Közben megint egy érdekes megfigyelést tettem. Néha cirkálóknál elõfordul, hogy amint sikerül lelõnöm, rögtön megjelenik egy terror hely :-) Ezt többszöri betöltésre is tudja produkálni. Azt még érteném, hogy leesenek aztán idegességükben molesztálják a lakosságot, de hát van, amikor a bolygó másik felén alakul ki a terror...