UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem ez egy elég részletes, és érthetõ leírás.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Elnézést kérek a hibáért, az elsõ változat csak azoknak volt jó, akik még nem tettek fel modot, mint pl. a magyarítás is"
Ekkor marhaságot hogy írhattam?? <#confused>#confused>
Akkor most javítva:
Az elsõ változat csak azoknak nem volt jó, akik még nem tettek fel modot, mint pl. a magyarítás is
jah találtam egy bugot a játékban (legujjabb peccs+Bman_UFO_Mod_2_11) ha a térkép legszélére álltok egymás mellé az emberekkel akkor két ember egybe olvad és egyszerre is lépnek de csak 1-et mert a program kilép. Ha nem kattintasz rá a 2 összeolvadt emberre akkor nem lép ki 😛
ha valaki beakarja küldeni a hibajelenséget hát rajta, én nem égetem magam a gyáva taktikámmal hogy a térkép szélére állok és a tankkal körbe járom a pályát, persze a tank után titokban jönnek az állatok szal sortüz és kész.. 😊
1. Fura!
2. De hiszen ez korábban már futott!
3. Csak néhány apróságot kell még javítani.
4. Ez biztos valami hardverhiba.
5. Márpedig én ahhoz a modulhoz hozzá sem nyúltam!
6. Az ember nem tesztelhet mindent!
7. Lehetetlen hogy ez befolyásolja a másik modult is.
8. Határozottan emlékszem, hogy ezt a hibát már kijavítottam.
9. Hiszen a specifikációt egész idõ alatt változtatták!
10. Azt hittem, megtaláltam a hibát.
Leinstaláltam az egészet, majd vissza az alap, utána a GH honlapon lévõ patch-et letöltöttem, feltettem, majd install magyarositás és igy is ugyanaz. Tutira mindent jól csináltam, szal gáz van.
Megnéztem közben ezt az xp-s dolgot is. Mindegy ki lövi, hányadik találatra fekszik meg, mindenki megkapja a sikeres találatnak és az megfektetésnek is az xp-jét. Pl lárvánál elsõre eltalálva 1xp, másodikra megfektetve 5 xp. Végén 6 xp-t kap a delikvens. Ha ez két külön személy, egyik 1-et, a másik 5-öt kap.
Sérüléseknél megint észrevettem valamit: ha nem saját körben kap találatot az emberem, de keveset sérült, akkor sem lesz kórház a vége, ha a saját körömben meggyógyítom. Már kezdek ebbe amúgy belekavarodni :-)
este frissítem, most hamarosan lépek..amúgy melyik helyet javaslod, honnan linkeljem, melyiken lesz fix helye ? vagy töltsem fel magamhoz a faq mellé ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Légy szíves a GYIK-ban is frissítsd a magyarításról szóló részt! Köszi!
(Most már én is nekiállok játszani vele. 😊)
http://gamehunterteam.hu
http://gandrus.extra.hu
http://magyaritasok.hu
oldalakról.
Jó szórakozást a játékhoz!
Szal,nem nagy angol tudásommal úgy fordítom hogy sebzésre is ad expét, viszont az ÉS feltétel az ölés és sebzés között lehet azt jelenti a mondatban, hogy csak akkor teljesül az expé szerzés ha mindkét feltétel megvan, ergo ha sebzel egy emberkével akkor nem ártana egy killt is összegyüjteni mert lehet nem kapja meg az expét ha nincs legalább 1 kill-je. ( Látszik hogy programozó vagyok ? 😛 )
Lssahpaul, ha mod nélküli nyomod, akkor a cirkálókon (cruiser) már találhatsz parancsnokot. Nekem május környékén kezdtek el jönni, de ez változó.
Esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy nem lövöd le a vadászokat, hanem hagyod kóricálni, így talán elõbb-utóbb elfoglalnak egy területet. Ahol a hajó leszállt, ott találni fogsz idegen bázist, ha fölé szállsz.
Érdemes küldi elõtt elmenteni -mint azt már többen mondták- mert mindig véletlenszerûen dobja, hogy milyen faj lesz a helyszínen. Neked eleve csak a kígyóember jöhet szóba, mert az elején csak azok között találsz parancsnokot.
Mikor elõször fogtam el kettõt is belõlük, a küldetés végén kiírta, hogy ki lettek végezve, mert nem építettem kihallgató szobát... Errõl teljesen elfelejtkeztem, én hülye :-)
Bespájzolni is érdemes belõlük, nekem 6-7 már összejött addigra, mire az elsõt nekiálltam kifaggatni.
XP-t pedig kapsz a találatért és a kinyírásért is. Alapból asszem 1 xp a találat, 5 xp a gyilok.
Nem azért a 2 forintért de jól látom hogy több expét gyüjt a katona ha 4 lövésbõl véreztet ki egy jószágot mint ha 1 lövésbõl lepuffantja ?
normál fokozaton játszok, van már 5 bázisom, de csak vadászgépek és felderitõk támadnak, ellenséges bázis nincs, szal mikor lesz már commander mert faggatni szeretném a plazma technológiáról 😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
teknológia fa
Vipon (zöld a narancssárga helyett)
Preacher (barna helyett zöld)
Phantom (kék barna helyett)
Almasretes, az eddigi tapasztalataim alapján nagyjából bejön az, amit a kórházba kerülésrõl mondtál. De én még pluszban azt tapasztaltam, hogy ha súlyos sérülést is szerez, akkor hiába gyógyítom fel az adott körben, akkor is kórház lesz a vége.
Saiyanjin, tudtommal mindenféle verzióval mûködik a parch és a magyarítás is.
Almasretes, az eddigi tapasztalataim alapján nagyjából bejön az, amit a kórházba kerülésrõl mondtál. Én még pluszban azt tapasztaltam, hogy ha súlyos sérülést is szerez pluszban, akkor hiába gyógyítom fel az adott körben, akkor is kórházba lesz a vége.
Ja, most jut eszembe, ezt még tegnap meg akartam kérdezni: visszafoglalt bázisról az idegenek lenyúlják a szajrét, vagy minden cucc és gépezet megmarad?
amúgy commanderekre vadásszál, sima élient elfogni totálisan felesleges..commandereket meg onnan ismerni fel, hogy más a szinük..terror -küldin, élien-bázison meg csatahajókon találhatsz belõlük..ha feltetted a bman-módot, akkor asszem a kisebb hajókon is esélyes lehet
Vagy lehet csak ennyire szerencsétlen vagyok ? ( gondolom random hogy ejtettem fogolyt vagy nem )
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Bázissal kapcsolatos kérdésekkel fordulok hozzátok.Mindig csak a fõbázist támadja az alien? Ellenben érdemes a mellékbázisokra elhelyezni embereket, mondjuk csapatszállítóval?Késõbiekben lehet ide építeni laboratory ill. workshopokat?
Más...Nekem Postmortem verzió van, ezen megoldható a patchelés ill. magyarítás?
Elõre is thnx...
Erre az egy körön belüli gyógyításra nem is gondoltam, majd figyelem ezentúl.
A bázisvédelem katonákkal max. a fõbázison jöhet szóba. Van 8 emberem, azokat tápolom a kezdetek óta. De ha 10 napig vissza lehet foglalni, akkor nem szöszölök. Azért próbából építek pár védelmi épületet.
Panyi (a Magyarítások Portál vezetõ szerkesztõje) még nem hallott róla, hogy ki kapta meg a terjesztõi jogokat, de ha lesz errõl infóm, akkor lehet, hogy felajánlom a fordításom a hivatalos verzióhoz (elvégre erre várni sem kell már, illetve gyakorlattal is rendelkezem két hivatalos és több nem hivatalos fordítás elkészítésével/részvétellel).
- nekem akkor került korházba a muksó ha 1 körnél több ideig nem gyógyítottad meg. pl. élien körben lövik meg és utána a te körödben gyógyítod akkor is kórházba kerül. vagy a te körödben lövik meg de nincs idõ a gyógyításra csak következõ körödben akkor is kórház.
- védelmi épületek nélkül vittem végig, eleinte építettem sorra õket ahogy lebombázta egy-egy hajó, de utána felesleges pénzpocsékolásnak véltem és minden bázis támadást a bázison vertem vissza
- el sosem foglalták egyik bázisomat sem tehát nemtom 😄
- fejlesztett radar nem mûxik úgy mint az X-Com játékokban 😞 kitudja miért? 😞
A játékkal kapcsolatban van még pár kérdésem (mint mindig <#vigyor3>#vigyor3>). Mitõl függ az, hogy a fószer küldetés végén kórházba kerül-e vagy sem? Mindig felgyógyítom õket teljesen, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy teljesen véletlenszerûen kerülnek kórházba. Igaz, még jegyzeteket nem készítettem hozzá, hogy ki-hol-milyen sérülést szerzett, de lehet, hogy ezután megteszem, hátha kiderül valami.
A patch utáni védelmi épületek hatékonyságáról tudtok valamit mondani?
Az ufok hogyan foglalnak el bázist? Teljesen eltörlik a föld színérõl, vagy vissza lehet foglalni egy sikeres küldetéssel? (Ezt mondjuk megtapasztalnám a játékban késõbb, de én türelmetlen vagyok <#rolleyes>#rolleyes>)
Fejlesztett radar mûködik?
Egyelõre ennyi... <#hawaii>#hawaii>
De bárhogy is legyen én akkor is a te fordításodat fogom használni <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Deal was signed for Eastern European language versions. UFO:ET will be released also in Polish, Czech and Hungarian languages.
Fido "
Forrás:http://ufo-extraterrestrials.com/
Én csak azt nem értem, hogy a június 5-i hírt miért csak pár nappal ezelõtt írták ki... És ha tényleg megjelenik hivatalosan magyarul, akkor én tök feleslegesen dolgoztam annyit. Bár még nem hallottam semmi konkrétumot, hogy valaki készítené.
Közben javítom magamat:
"2007 májusában a 2K Games (a Take Two leányvállalata) képviselõje felvette a Steam fórumokon,<...>"
felvette=felfedte (a kinyilatkoztatta nekem kissé erõs kifejezés lenne ide)