UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
akkor nem tom mi van...elvileg battleship után ismét megkéne indulnia a fejleszthetõ dolgoknak

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Battleship és Battlecruiser is jött már...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Shiwo
idézet a Gyakran Feltett Kérdésekbõl..

elakadt kutatások:

- Látszólag már mindent kikutattam, mégsem jutok elöbbre a játékban, és a Centaurus tervezetet is csak félig tudtam kikutatni.

- Valószínüleg még nem találkoztál Battleship típusú ufóval. Ha majd sikeresen lelõsz egyet, utána már tovább tudsz haladni a fejlesztésben.

Battleship hiány:
- Nem jön Battleship típusú ufó.

- Majd fog, légy türelemmel.

Sziasztok,

Tudom kicsit nehéz ezt így behatárolni, de könnyû fokozaton 2019 végén járok és már nincs mit kutatni, dögével hozom haza a lekábított fantom commandereket és nem kutatható már semmi...Megtelt volna a kihalgató szoba??? :)úgy gondolom mindenbõl hoztam haza már parancsnokot, viszont a Centaurusnál sok minden kikutatható még...sztem a 12-13 parancsnokot túlléptem már....

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

LSSAHPAUL
jah, oks. egésznap nem megy a freemail, valami lejárt idõkorlátot magyaráz. ennyire láma egy szarságot, nem bírják kiirni hogy sorry karbantartás..

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

gandrus
Ekkor válaszoltam:

"Dátum: Szo, Szeptember 1, 2007 12:22 am" .

LSSAHPAUL
én se szarakodok vele, mindig újra kezdem mert csomó mindent kijavítottak,most már lenyomom a 3.09-el, utána lehet majd ujra kezdem, addig biztos kijön még pár bugfic :)
Gandus, mizujs az észrevételemmel ?

gandrus
Igazad van, elnézést kérek a hibáért. Kissé fáradt voltam, mert késõ estig dolgoztam. Köszönöm, hogy kijavítottál.

Lammer
igen-igen most neztem enis... baromi jo ez a 3.14 vannak bugfixek meg ujitasok is szepszammal (rengeteg!)... erdemes lenne szerintem integralnod, no persze ha nem megterhelo nagyon ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

OFF:

Remélem nem kötekedésnek vagy okoskodásnak veszed, de lévén magyarításokat készítesz, talán van gyakorlati haszna, ha szólok: az alábbi mondatodban az egyelõre lenne a helyes, az egyenlõre mást jelent. Nagyon zavaró hiba ez a különbözõ fórumokat olvasva is, nem lenne szerencsés, ha az egyébként igényes honosításokat is megfertõzné ;)

egyelõre = most és még egy ideig
egyenlõre = egyformára

(MHSZ alapján)
gandrus
Nem tudom, én a 3.09-hez igazítottam a Bman-es fordítást, és mivel én nem használok modokat és szinte naponta van újabb, ezért egyenlõre nem is fogom újabbhoz igazítani.

Lammer
oooh thanx... volt egy sanda gyanum^^

viszont!
szerinted ez menni fog?
game+patch+te sima magyaritasod(Bmannal)+idokozben van mar frisebb 3.14es Bman...
???

gandrus
A videós magyarítás nem kompatibilis a Bman moddal!!!
Arra ott van a Bman modos magyarítás!!!

Shiwo
jah, én linkeltem ilyesmit

Lammer
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

LSSAHPAUL
eh kár hogy nem csináltam pár napja egy screen shotot..
Ittvolt egy haver ( régi laser squad fan ) és csodálkozva nézte ezt a gémet amint épp játszottam, gondoltam most megmutatom a tökéletes támadást.. szitu: banda ketté osztva, egyik bandával tökéletes behatolás egy épületbe minden irányból, tényleg nagyon jól csináltam. Jön a másik team, behatolás egy ufóba. Elkezdtem okosan mondani hogy nagyon veszélyes, legjobb ha várok egy kört hátha kijön magától mert ha én megyek be akkor egybõl rámlõ. Szal ajtofélfa mellett 1-1 ember. A gáz csak az hogy automata fegyverek voltak a kézben.. EndTurn. Ufó kilép lõ az elsõ emberem 2 lövés ufó meghal, 3. lövés bele a sajátomba :P Persze nem halt meg a sajátom.. mivel õ is észlelte az Ufót jöt a 3 lövés a másik emberembe aki a 3. tól megis feküdt :P

Lammer
hehe tudom volt mar korabban is hasonlo kaliberu fun kep, de...

<#idiota>

Lammer
jaja enis azon agyalok...

#1344: nekem allandoan van... random esetben elhalozik(tokmindegy mit toltok be) :D

Egyszer hasonló dolog történt velem is. A gyorsmentés betöltésénél volt az, hogy mikor megszólalt egy adott hang, kilépett. Akkor asszem valami d3soundra hivatkozott. Betöltöttem 1 vagy 2 körrrel korábbi mentett állást és akkor már minden jól ment ugyanannál a hangnál. Lehet, hogy a mentés fájljában volt valami zûr?

Shiwo
lehet a hullájuk grafikai file-ja sérült..

Lammer
a magyaritas a legfrisebb Gandrus honlapjan levo magyaritas...
a nok meg latszodnak a taktikai terkepen... hisz ott kolbaszolnak elottem...
DE! amikor meghal es sikit 1et, akkor dob ki az asztalra... olyan jo 80% esetben... szal tok jo... allandoan tolthetem vissza a terror menteseket :C

Shiwo
biztos, hogy nem a modolt magyarítást szedted le Gandrustól ? a másik tippem, hogy sérült a nõk grafikai fileja, mikor visszalett csomagolva a videó..

Lammer
nah reg jartam itt^^
ujrakezdtem magyarul...
de nekem legtobbszor(80-90%) elszall terroroknal amikor egy no meghal...
itt van a crash log:
"CDirectory::GetSub::Cannot find woman"

angol verzio+patch+Gandrus video forditas+Gandrus kisebb telepito

5letek?

gandrus
Így van, a Bman féle magyarítás telepíti a Bman mod 3.09-et is. ;)

LSSAHPAUL
Megy krappol minden magyar nagyon jó :<#gun><#gun>

LSSAHPAUL
oksa próba cseresznye :)

Shiwo
sztem simán rápakolhatod és nem kell reintall..a magyarítás is ugyanezt a verziót használja

LSSAHPAUL
Grandus ! Látom már hivatalosan is panaszt tettél az ikonok miatt :)
Jól tetted egyébként.
Huh nagyon halkan kérdeznék valamit.. kicsit lámának tûnik de nem muszáj válaszolni ha nagyon primitiv. Szal felvan téve az ufo, a 3.09 bman mod, felszeretném tenni a most készített bman-os magyarosításodat, az lenne a kérdés hogy elkerülhetem e game reinstallt :) ? nincs valami kiskapu ?

Shiwo
ilyen bug nálam is elõjött..nem ugyanaz a nevük ? nekem azoknál okozott gondot, melyekbõl 2 ugyanolyan nevü lett (hogy mé lett ugyanolyan nevü, azt nem tom..)

jaja mögötem volt de mindig el bujt. Mitõl füg hogy javitjáke a repülöket mert van két vilámom de csak a vilám 1 amit javitanak a vilám 2-t azt nem akarják és nem tudom mi ért. Köszi a segitséget és bocsi hogy ilyen hülyeségeket kérdezek :P
Shiwo
nem...1 tuti maradt..nézz be a wc-be is akár...vagy menj visszafele, lehet megy utánad, csak sose ér utol..

lehetséges az hogy le lötem vagy elkábitotam minden idegent és nincs vége a küldetésnek mert már legalább 2x át néztem a területet épületeket is meg mindent de csak nincs vége.
Shiwo
nm

Köszi Shiwo! Most megy a játék.
gandrus
Nem rád gondoltam, hanem a "kollegára" (#1313). :P

Shiwo
hát én csak linkeltem, nem olvastam el :P

gandrus
Igen, így van. Bocs, nem kötekedni akartam. :) Csak nem szerettem volna félreértéseket a letöltésekkel kapcsolatban. Bár úgyis mindegy... mindig is lesznek olyanok, akik nem olvassák el a telepítési útmutatót, a letöltésnél a megjegyzést, a GYIK-et és a többi információforrást. :S

Shiwo
jajó...a patchet akkor is lehagyta

gandrus
A Bman moddal kompatibilis magyarítás telepítõje telepíti a Bman modot is (3,09-es verziót), így a Bman modot nem kell külön telepíteni.

Egyik módja a lelõtt ufok kirámolása. Ez mondjuk csak kicsit késõbb tud pénzt hozni, mert elõbb ki kell kutatni a cuccokat, hogy eladhassuk.
A másik, hogy elégedetté kell tenni a támogatókat. Tehát minél több ufot le kell lõni. Egy idõ után elengedhetetlen lesz több bázis építése, mert a távolabbi területeken nem fedezed fel az ufokat, vagy a vadászok nem tudnak oda elmenni. Az sem rossz, ha egy rosszul fizetõ területet elfoglalnak az idegenek, mert felszabadítva már többet fognak adakozni.
Olvass vissza kicsit a fórumon, sok hasznos tanácsra lelhetsz még.

Hello szerintem jó a játék csak folyton pénz hiánnyal küszködök tudna valaki mondani valami jó ötletet mondani, hogyan tudnám ezt meg oldani mert hát pénz nélkül nem tudok semmit se csinálni ugye bár. :)
Shiwo
próca ezt
8743-6120-4214-6869

valamien serial numbert kell beirnom?
Oké megprobálom.Köszi szépen!
Shiwo
ahogy elnézem kimaradt a patch

szal 1. telepíted a gémet 2. telepíted a patchet (GYIKban benne van, külön van orosz és angol telepítõs verzióhoz..tedd fel a megfelelõt) 3. tedd fel a bman módot (szintén GYIK) 4. tedd fel a videós magyarítást 5. tedd fel a bman-os magyarítást (a 4. pontot kihagyhatod, ha nem akarod magyar felirattal végignézni az intrót)

ezek után mennie kéne

Köszi hogy probálsz segiteni.Szoval.Letöltöttem a játékot aztán letöltöttem az ufo extraterrestrials magyarul nevezet forditást aztán ezzel nem forditotta le és letöltöttem a másikat ami fent van Gandrus honlapján,de ezután meg mindig kilépett.Aztán ma látom h van ilyen bman-os és letöltöttem azt de ezzel sem megy.:(:(:(:(:(
Shiwo
mond el lépésrõl lépésre, hogy miket telepítettél fel

Én azt töltöttem le amit felrakott Gandrus a honlapjára.Csináltam a nélkül is de akkor is kilépett mindig.
Shiwo
bman nélkül is csinálta ? a megfelelõ bman-modot szedted le ? (van külön patchelt és patch nélküli változathoz)