2063
  • Papin
    Sziasztok!

Tudja vki milyen az itthon kapható magyarított verzió?
    Remélem nincs rajta vmi géprongáló másolásvédelem..

Wide képernyőm van, de sehol nem találtam infót arról, hogy ez a program támogatja-e az ilyen felbontást is? Nem szeretnék tojás bolygót.
  • Aurelianus
    sorry az elírásért.... ;(
  • Aurelianus
    Bman helyett most egy Coasty nevű fószer készítette a 4.04c-t és készül a 4.05 ma vagy holnap.

Ez egy intetgrált nagy " all in one " mod lesz, bugjavítással, és multimedia pakkal együtt.

Várjuk 1000 L !!!!
  • Aurelianus
    Kliff: Kint van a 4.04 és a 4.05 is, ezeket is tudnád magyrítani,hogy up to date legyen????

(4.03 ban komoly fagyások voltak taktikai mission-nál!)
  • gandrus
    Illetve befejezésén na. :)
  • gandrus
    Kösz, hogy megcsináltad az egyesítést, sokan örülni fognak neki.
    Én jelenleg nem érek rá ilyesmire, mert a rég elkezdett Shadow Magic fordításának befelyezésén dolgozom ezerrel.
  • KLiFF
    Ha már kipróbáljátok, ne hagyjátok ki ezt sem! Gandrus Magyarosítása és Bman Mod 4.03 egybe gyúrva! (THX gandrus)

http://rs255.rapidshare.com/files/67570076/ufo_extraterrestrials__HUN_by_gandrus___MoD_Bman_4.03__by_KLiFF.exe
  • gandrus
    Aki kipróbálja a magyar verziót, az legyen szíves hasonlítsa össze az én fordításommal!
    Kíváncsi vagyok, hogy a hivatalos milyen lett. :)
  • Tyucsev
    Most már kis hazánkban is kapható a játék, 7000 pénzért vesztegetik.
  • Admiral
    Sziasztok!

Kipróbáltam ezt a 4.04-es BMan modot... Mit mondjak, nagyon jó lett. Sokkal jobb a game vele, mint a sima alap. Egy csomó új cucc, új UFO-k, új fejlesztések... A taktikai képernyő meg a többi is rengeteget fejlődött, bár sajnos picit lassú néhol, de nem vészesen. Ajánlom mindenkinek ezt a modot.
  • PiszkosFred
    Es meg mindig ez az az "ufo", amely legkozelebb all az MP klasszikusahoz :)
  • Zóanagyvarázsló
    "szvsz örüljünk, hogy legalább ez van, akinek nem tetszik, játszon az aftersokkal és társaival"

Vagy a régi, klasszikus részekkel :)

Egyébként talán nem ettől a garázsprojekttől kellene elvárni a maximális igényességet, hanem a sok-sok millióból készített, mégis igénytelen és/vagy rókabőr játékoktól. Ez egy rajongók által rajongóknak készített játék.

Mondjuk azért egy "nextgen" X-COM-ot megnéznék, de csak akkor, ha tényleg értő kezek is munkálják meg.
  • Lammer
    "nincsenek külsérelmi nyomok"
    moddal mar igen^^ agyon van bombazva... sot, vannak kezdesnel idegen hullak is^^
  • Shiwo
    pont azért jó, mert "koppintás", lévén a készítők az eredeti x-com hangulatát akarták visszahozni új köntösben (ami sztem sikerült azért)

lett amilyen lett, hisz egy kis csapat készítette nosztalgiából, s nem egy nagyobb cég, hogy az ismert névből megszedje magát...

szvsz örüljünk, hogy legalább ez van, akinek nem tetszik, játszon az aftersokkal és társaival
  • Stonee
    azért annyira nem rossz... de tényleg nagy csalódás, hogy így cirka 10 év elmúltával sem sikerült felülmúlni az eredeti UFO játékot. egyértelmű a koppintás, még a látszatra sem adtak, de legalább jobb lenne! (pl lelőtt UFO-n nincsenek külsérelmi nyomok, stb) elég csalódás volt, de azért végigjátszottam.
  • Shiwo
    mármintmost mellik játék nem ajánlott ? az ET ?
  • LSSAHPAUL
    szvsz az egész játék nem ajánlott!
  • Shiwo
    továbbra is bman mod az ajánlott, nehézségbe nem tom mi a különbség..
  • steweee
    na nekifutok mégegyszer, beszart a vincseszterem, de már van új. két kérdésem lenne

easyn játszottam, mert elsőre a hard túl nehéznek tűnt. az erősségi fokozatokban mi a különbség? az ellenfelek intelligenciája is nő (amúgy elég gyérek) vagy csak a megjelenő ufók mennyisége ?

ki milyen modokat ajánl hozzá? csak az official peccs volt rajta, úgy pár hibát, ha nem is kritikusan azért találtam benne
  • Shiwo
    milyen felbontást használsz ?
  • steweee
    a főoldalon nem látom az összes menüpontot, és nem is lehet lefelé görgetni
  • Stonee
    na, csak megjöttek a kecseg battleship-ek 2009 novemberében... :)
  • madmanic
    köszi. újrarakom hátha segít...
  • Shiwo
    hát ha magyarítás is van fent, akkor lehet nem kompatibilisek..ha nincs fent, akkor lehet elbszták és hamarosan kijön 1 javított verzió
  • madmanic
    üdv all!

Bman legújabb modja van a gamen, és a földi küldetés indításakor kifagy a játék.

mi lehet a gond?

/faq-t olvastam/
  • Shiwo
    én csináltam.. első "komolyabb" weblapom, előferdül, hogy nem megy valami..pontosan mellik részt nem lehet görgetni ? mert nálam 1024x768-nál minden belefér..
  • steweee
    a faq-t ki csinálta? nem lehet görgetni lefelé, se mozillában sem explorerben?

vagy velem van a baj?
  • Shiwo
    akkor 1. pont :)
  • Stonee
    hiv patch van fent. modot nem használok.
  • Shiwo
    1) elbszták
    2) esetleg használsz vmi modot, amivel gyorsabban jön a pénz vagy gyorsabb a kutatás, esetleg könyebb a játék, ezáltal hamarabb kifejlesztetted a dolgokat, mint ahogy a készítők várták..
  • Stonee
    "- Nem jön Battleship típusú ufó.
    Majd fog, légy türelemmel. Úgy a 2010-es évek végére már várhatóak."

namost, 2009 elejére eljutottam odáig, hogy már semmit nem lehetett kiszedni a commanderekből, minden ki volt kutatva, minden legújabb cucc le volt gyártva, beleértve a kentaur cuccokat is (már amelyiket ugye ki lehetett kutatni). akkor a játékban van 2 év üresjárat, ami úgy ahogy van tönkre is teszi a játékélményt... miért nem tudták a fejlesztők fejlettségi szinthez igazítani a megjelenő ufók méretét és létszámát!? ez rejtély.

(gondolom ez itt a fórumban már többször ki lett tárgyalva, de bennem ez csak most realizálódott.)
  • Stonee
    azokat el is olvastam, de azt hittem a battlecruiser a legnagyobb, csodálkoztam is, ejha de gyors vagyok :D

akkor várok, köszi 2009 közepén vagyok
  • Shiwo
    battleship (csatahajó tán a magyar fordításban)..egyes állítások szerint 2010 vége körül jelennek meg..de a gyakran feltett kérdésekbe megtalálhattad volna..
  • LSSAHPAUL
    Current version is v4.01
    THIS MOD REQUIRES THE OFFICIAL PATCH2 TO BE INSTALLED
    bman
  • Stonee
    és az melyik? battlecruiserek jönnek már egy jóideje. azt hittem ez a legnagyobb.
  • Stonee
    melyik patch-ra gondolsz? egyből csekkoltam a hiv oldalt, és ez a legújabb (angol-orosz verzióhoz) UFOpatch705.exe .
  • Shiwo
    valszeg már minden infót kiszedtél belőlük..majd akkor tudsz továbblépni, ha a legnagyobb ufo-ból is leszedsz párat..annak megjelenésére meg néha sokat kell várni..
  • Stonee
    legújabb problémám ezzel a jó kis gaméval:

hiába kapom el a kommandereket, nem jelennek meg a kutatási listán. küldi végén kiírja hogy elkaptam, visszamegyek sehol semmi. egy darabig nem volt ilyen gond, lehetett belőlük infókat kiszedni, azaz kutatni. de a játékban kábé 2 hónapja semmi. így nem tudok előrébb lépni.
  • Stonee
    nekem alapból így van. game+hivatalos patch van fent semmit más. a katonáim sose haltak meg eddig, csak kifeküdtek, utána a bázison x nap után felgyógyultak.
  • madmanic
    köszönöm