UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
elakadt kutatások:
- Látszólag már mindent kikutattam, mégsem jutok elöbbre a játékban, és a Centaurus tervezetet is csak félig tudtam kikutatni.
- Valószínüleg még nem találkoztál Battleship típusú ufóval. Ha majd sikeresen lelõsz egyet, utána már tovább tudsz haladni a fejlesztésben.
Battleship hiány:
- Nem jön Battleship típusú ufó.
- Majd fog, légy türelemmel.
Tudom kicsit nehéz ezt így behatárolni, de könnyû fokozaton 2019 végén járok és már nincs mit kutatni, dögével hozom haza a lekábított fantom commandereket és nem kutatható már semmi...Megtelt volna a kihalgató szoba??? :)úgy gondolom mindenbõl hoztam haza már parancsnokot, viszont a Centaurusnál sok minden kikutatható még...sztem a 12-13 parancsnokot túlléptem már....
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Utolsó küldetés elötti adatok:
http://images.netbag.hu/20070902/14363179759.jpeg
http://images.netbag.hu/20070902/14363080694.jpeg
http://images.netbag.hu/20070902/14363091458.jpeg
http://images.netbag.hu/20070902/14363045073.jpeg
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Gandus, mizujs az észrevételemmel ?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Remélem nem kötekedésnek vagy okoskodásnak veszed, de lévén magyarításokat készítesz, talán van gyakorlati haszna, ha szólok: az alábbi mondatodban az egyelõre lenne a helyes, az egyenlõre mást jelent. Nagyon zavaró hiba ez a különbözõ fórumokat olvasva is, nem lenne szerencsés, ha az egyébként igényes honosításokat is megfertõzné ;)
egyelõre = most és még egy ideig
egyenlõre = egyformára
(MHSZ alapján)
viszont!
szerinted ez menni fog?
game+patch+te sima magyaritasod(Bmannal)+idokozben van mar frisebb 3.14es Bman...
???
Arra ott van a Bman modos magyarítás!!!
Ittvolt egy haver ( régi laser squad fan ) és csodálkozva nézte ezt a gémet amint épp játszottam, gondoltam most megmutatom a tökéletes támadást.. szitu: banda ketté osztva, egyik bandával tökéletes behatolás egy épületbe minden irányból, tényleg nagyon jól csináltam. Jön a másik team, behatolás egy ufóba. Elkezdtem okosan mondani hogy nagyon veszélyes, legjobb ha várok egy kört hátha kijön magától mert ha én megyek be akkor egybõl rámlõ. Szal ajtofélfa mellett 1-1 ember. A gáz csak az hogy automata fegyverek voltak a kézben.. EndTurn. Ufó kilép lõ az elsõ emberem 2 lövés ufó meghal, 3. lövés bele a sajátomba :P Persze nem halt meg a sajátom.. mivel õ is észlelte az Ufót jöt a 3 lövés a másik emberembe aki a 3. tól megis feküdt :P
<#idiota>#idiota>
#1344: nekem allandoan van... random esetben elhalozik(tokmindegy mit toltok be) :D
a nok meg latszodnak a taktikai terkepen... hisz ott kolbaszolnak elottem...
DE! amikor meghal es sikit 1et, akkor dob ki az asztalra... olyan jo 80% esetben... szal tok jo... allandoan tolthetem vissza a terror menteseket :C
ujrakezdtem magyarul...
de nekem legtobbszor(80-90%) elszall terroroknal amikor egy no meghal...
itt van a crash log:
"CDirectory::GetSub::Cannot find woman"
angol verzio+patch+Gandrus video forditas+Gandrus kisebb telepito
5letek?
Jól tetted egyébként.
Huh nagyon halkan kérdeznék valamit.. kicsit lámának tûnik de nem muszáj válaszolni ha nagyon primitiv. Szal felvan téve az ufo, a 3.09 bman mod, felszeretném tenni a most készített bman-os magyarosításodat, az lenne a kérdés hogy elkerülhetem e game reinstallt :) ? nincs valami kiskapu ?
A másik, hogy elégedetté kell tenni a támogatókat. Tehát minél több ufot le kell lõni. Egy idõ után elengedhetetlen lesz több bázis építése, mert a távolabbi területeken nem fedezed fel az ufokat, vagy a vadászok nem tudnak oda elmenni. Az sem rossz, ha egy rosszul fizetõ területet elfoglalnak az idegenek, mert felszabadítva már többet fognak adakozni.
Olvass vissza kicsit a fórumon, sok hasznos tanácsra lelhetsz még.
szal 1. telepíted a gémet 2. telepíted a patchet (GYIKban benne van, külön van orosz és angol telepítõs verzióhoz..tedd fel a megfelelõt) 3. tedd fel a bman módot (szintén GYIK) 4. tedd fel a videós magyarítást 5. tedd fel a bman-os magyarítást (a 4. pontot kihagyhatod, ha nem akarod magyar felirattal végignézni az intrót)
ezek után mennie kéne