2063
  • Aurelianus
    Nos, minden küldire, leszálló, lelőtt ufó, plusz terror, és alien base. ki kell menni. A behozott tárgyakat el lehet adni. Sok alien tipusút.(elég 1db) mghagyni mindenből ami kutatható.

Most 60 tudósom van és 40 szerszámkészítő.

De gondolom később új bázis alapításánál még növelni lehetaz arányokat.
  • LSSAHPAUL
    :) Mibül jújány? Mibül ?
    Épp hogy kihozom a hónapot -500.000 körül :P
  • Aurelianus
    Jó lenne azokat(új verzsönöket) is magyarosítani...:)

Én 4 műhelyben gondolkodom. :) úgy gyorsan gyártják a tárakat.
  • LSSAHPAUL
    :D Jónak jó csak ha egyet lősz vele köv küldin üres.. és nagyon drága, illetve az 1 db mühelyem nem készítí el a köv lezuhant ufóra, így állandóan cserélgetnem kell ennek az embernek a komplett felszerelését, ergo ebből áll a játékom hogy istápolom a heavy lasert.. azaz állt. a 3.14 kijavította.
    nem nagyon kompatibilis. Azaz az XCOM-ot mindenképpen kikell kapcsolni mert az még a 3.09-ben sem lett magyarosítva.
  • Aurelianus
    bman 3.14 + a magyarítás kompatibilis?

Attól tartok nem...

3.09-bwn mi a helyzet a heavy laserrel? Szoktam használni eddig nem tűnt fel hogy rossz...
  • LSSAHPAUL
    engem ami megszivatott a 3.09-ben az a heavy laser ammo bug. Emiatt tettem fel a legújabb bmant. ( 3.14 )
  • Shiwo
    hát..ha müxik is, akkor nem azt csinálja mint az x-comban, hogy megmondja, milyen élien van az ufoban, csak nagyobb a hatótávja
  • Aurelianus
    jaja védettebb az elmetámadásra.
  • Aurelianus
    bman 3.09 mod+magyarítással megy(működik) a fejlesztett radar?

Vagy ez a bug bennemaradt, és nem érdmees építeni?
  • Shiwo
    tökmind1 hova teszed, az a lényeg, hogy a katonánál legyen..amúgy nem növeli a bátorságot, csak esélyesebben levédi az elmetámadást
  • Aurelianus
    Van egy másik kérdésem:
    kifejlesztettem az a bizonyos elmepajzs kütyüt-azthiszem hallucuinoidból...elviuleg a bátorságot növeli...

az övre kell tenni...mivel a fejnél nincs slot...

vagy máshova?
  • Aurelianus
    hmm...

köszi..de azért kár hogy nem olyan részletes mint a terror volt anno...
  • Shiwo
    nem lesz elmeolvasó és nincs olyan mod se, mert itt kétféle élien van csak...sima és parancsnok..
  • Aurelianus
    Lesz a járékban valami "elmeolvasó" amivel ki is írja milyen tisztekről van szó?

Úgy értem a parancsnokokat szín alapján is meg lehet határozni...
    És máshogy nem? Nincs valami szerkezet ami teljes infót ad a célszemélyről? :)

És kellene vmi olyan mod amivel a hullájuk is padlón marad(és eltehető a hátizsákba:) mint a terror from the deep-ben...

ha elkábulnak megnézhető milyen volt az elaltatott....

• Aurelianus
    Gandrus!

Köszönjük a hunosítást!!!

Bman 3.14 kint van és az IEEP

A Bman további versióit is kompatibilissé tudnád tenni a magyarítással?
    Augusztus vége óta jöbbek a frissítések...

http://ufo-scene.com/download.php

Köszi minden updateért!

• saiyanjin
    + ehez járul néha hang probléma sok-sok játékidő után, ami úgy jelentkezik hogy a zörejek és lövések halkabbak lesznek taktik alatt.
  • Admiral
    Ezt én is észrevettem... Sőt, azt is észrevettem, hogy nálam legalábbis, ha a leggyorsabb időről visszaváltok órára (2. leggyorsabb) a bolygó-nézetben, olyankor nekem _mindig_ jön egy legnagyobb UFO (nálam épp B. Cruiser)
  • saiyanjin
    A Mentéssel lehet vmi mert nekem is volt 1 hasonló...adott mentés többszöri betöltésre kilépett...reset...betölt és működik...érdekes hmmmm....hozzáteném azóta nem fordult elő...
  • saiyanjin
    Természetesen.Azt hiszem eddig csak csatacirkáló jött(battlecruiser-gondolom) ez akkor kissebb lenne a battleship-nél ezek szerint.Mind1 elértem 2010-et most már felkészülten fogom akkor őket várni.
  • Tyucsev
    Még arra tudok gondolni, hogy nem voltál battlecruiseres vagy battleshipes küldetésen. Ugye nem elég lelőni, haza is kell hozni a cuccot belőle.
    Bár ennek kicsi valószínűségét látom, de hát mint esetleges okot azért felvetettem.

Közben megint egy érdekes megfigyelést tettem. Néha cirkálóknál előfordul, hogy amint sikerül lelőnöm, rögtön megjelenik egy terror hely :-) Ezt többszöri betöltésre is tudja produkálni. Azt még érteném, hogy leesenek aztán idegességükben molesztálják a lakosságot, de hát van, amikor a bolygó másik felén alakul ki a terror...
  • Shiwo
    akkor nem tom mi van...elvileg battleship után ismét megkéne indulnia a fejleszthető dolgoknak
  • saiyanjin
    Battleship és Battlecruiser is jött már...
  • Shiwo
    idézet a Gyakran Feltett Kérdésekből..

elakadt kutatások:

- Látszólag már mindent kikutattam, mégsem jutok elöbbre a játékban, és a Centaurus tervezetet is csak félig tudtam kikutatni.

- Valószínüleg még nem találkoztál Battleship típusú ufóval. Ha majd sikeresen lelősz egyet, utána már tovább tudsz haladni a fejlesztésben.

Battleship hiány:
    - Nem jön Battleship típusú ufó.

- Majd fog, légy türelemmel.
  • saiyanjin
    Sziasztok,

Tudom kicsit nehéz ezt így behatárolni, de könnyű fokozaton 2019 végén járok és már nincs mit kutatni, dögével hozom haza a lekábított fantom commandereket és nem kutatható már semmi...Megtelt volna a kihalgató szoba??? :)úgy gondolom mindenből hoztam haza már parancsnokot, viszont a Centaurusnál sok minden kikutatható még...sztem a 12-13 parancsnokot túlléptem már....
  • Yerix
    Nekem ezekkel a karakterekkel sikerült elfenekelni az ufokat :)

Utolsó küldetés elötti adatok:

http://images.netbag.hu/20070902/14363179759.jpeg
    http://images.netbag.hu/20070902/14363080694.jpeg
    http://images.netbag.hu/20070902/14363091458.jpeg
    http://images.netbag.hu/20070902/14363045073.jpeg
  • LSSAHPAUL
    jah, oks. egésznap nem megy a freemail, valami lejárt időkorlátot magyaráz. ennyire láma egy szarságot, nem bírják kiirni hogy sorry karbantartás..
  • gandrus
    Ekkor válaszoltam:

"Dátum: Szo, Szeptember 1, 2007 12:22 am" .

• LSSAHPAUL
    én se szarakodok vele, mindig újra kezdem mert csomó mindent kijavítottak,most már lenyomom a 3.09-el, utána lehet majd ujra kezdem, addig biztos kijön még pár bugfic :)
    Gandus, mizujs az észrevételemmel ?
  • gandrus
    Igazad van, elnézést kérek a hibáért. Kissé fáradt voltam, mert késő estig dolgoztam. Köszönöm, hogy kijavítottál.
  • Lammer
    igen-igen most neztem enis... baromi jo ez a 3.14 vannak bugfixek meg ujitasok is szepszammal (rengeteg!)... erdemes lenne szerintem integralnod, no persze ha nem megterhelo nagyon ^^
  • Zóanagyvarázsló
    OFF:

Remélem nem kötekedésnek vagy okoskodásnak veszed, de lévén magyarításokat készítesz, talán van gyakorlati haszna, ha szólok: az alábbi mondatodban az egyelőre lenne a helyes, az egyenlőre mást jelent. Nagyon zavaró hiba ez a különböző fórumokat olvasva is, nem lenne szerencsés, ha az egyébként igényes honosításokat is megfertőzné ;)

egyelőre = most és még egy ideig
    egyenlőre = egyformára

(MHSZ alapján)
  • gandrus
    Nem tudom, én a 3.09-hez igazítottam a Bman-es fordítást, és mivel én nem használok modokat és szinte naponta van újabb, ezért egyenlőre nem is fogom újabbhoz igazítani.
  • Lammer
    oooh thanx... volt egy sanda gyanum^^

viszont!
    szerinted ez menni fog?
    game+patch+te sima magyaritasod(Bmannal)+idokozben van mar frisebb 3.14es Bman...
    ???
  • gandrus
    A videós magyarítás nem kompatibilis a Bman moddal!!!
    Arra ott van a Bman modos magyarítás!!!
  • Shiwo
    jah, én linkeltem ilyesmit
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • LSSAHPAUL
    eh kár hogy nem csináltam pár napja egy screen shotot..
    Ittvolt egy haver ( régi laser squad fan ) és csodálkozva nézte ezt a gémet amint épp játszottam, gondoltam most megmutatom a tökéletes támadást.. szitu: banda ketté osztva, egyik bandával tökéletes behatolás egy épületbe minden irányból, tényleg nagyon jól csináltam. Jön a másik team, behatolás egy ufóba. Elkezdtem okosan mondani hogy nagyon veszélyes, legjobb ha várok egy kört hátha kijön magától mert ha én megyek be akkor egyből rámlő. Szal ajtofélfa mellett 1-1 ember. A gáz csak az hogy automata fegyverek voltak a kézben.. EndTurn. Ufó kilép lő az első emberem 2 lövés ufó meghal, 3. lövés bele a sajátomba :P Persze nem halt meg a sajátom.. mivel ő is észlelte az Ufót jöt a 3 lövés a másik emberembe aki a 3. tól megis feküdt :P
  • Lammer
    hehe tudom volt mar korabban is hasonlo kaliberu fun kep, de...

• Lammer
    jaja enis azon agyalok...

#1344: nekem allandoan van... random esetben elhalozik(tokmindegy mit toltok be) :D
  • Tyucsev
    Egyszer hasonló dolog történt velem is. A gyorsmentés betöltésénél volt az, hogy mikor megszólalt egy adott hang, kilépett. Akkor asszem valami d3soundra hivatkozott. Betöltöttem 1 vagy 2 körrrel korábbi mentett állást és akkor már minden jól ment ugyanannál a hangnál. Lehet, hogy a mentés fájljában volt valami zűr?