UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából (néhol lehet, hogy magyartalan):
2007 májusában a 2K Games (a Take Two leányvállalata) képviselõje felvette a Steam fórumokon, hogy megörökölték az X-COM frencsájzt. Ennek fényében a 2K Games újrakiadta az X-COM: Terror from the Deepet a Steamen. A képviselõ az X-COM: UFO Defense és Apocalypse újrakiadást lehetségesnek nevezte, de jelenleg nincsen terv erre nézve.
Szóval itt még nincs szó a jövõbeli tervekrõl, de egyre erõsebben tartja magát a pletyka. Nem bánnám ha igaz lenne, én Levine-ékben megbízom. Eddig minden szándékom ellenére nem sikerült kipróbálnom sem az Altar klónjait, sem az UFO: Extraterrestrialst. Ez utóbbit eddig csak amerikai eBayen láttam, nem éppen könnyen hozzáférhetõ.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a MicroProse adta ki a kövöket:
ufo defense, terror from the deep, apocalypse, interceptor
ezek után a Hasbro-hoz kerültek a jogok akik kiadták a kövöket:
email games, enforcer
készültek még másik két x-com gémmel, a genesis-szel és az alliance-szel, de ezekbõl nem lett semmi
ezek után a jogok az inforgameshez kerültek (ami mára atari néven fut), majd 2005-ben a take two vette meg a jogokat (az õ nevükhöz fûzõdik a gta-sorozat)
a végét nem teljesen értem, de mintha vmi olyasmirõl van szó, hogy a 2K games, a take two fiókcsapata (hogy õk mely játékokba segédkeztek bele, az
itt olvasható...szép lista..)vagy milye indított egy fórumot vagy mit, hogy esetleg újra kiadnák a Terror from the Deep-et, esetleg az ufo defenset és az apocalypse-t is..mondjuk ezt a részt Gandrus lefordíthatná, õ jobban vágja az angolt :)
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Köszi!
Saiyanjin!
Valami Microprose nevû cég????!?!?! A Microprose "A kiadó" volt. A Microprose kiadásában jelentek meg annak idején a legjobb játékok. X-com 1-3, Master of Magic, Magic the Gathering, Master of Orion és még sorolhatnám. Egy tragédia, hogy megszûnt a Microprose. :(
Egyébként az Afterekre gondolok én azokban teljesen elveszítettem a storyvonalat, már más a bolygónk stb...az irányítás és grafika is sux volt.pláne nehezek számomra.Ez vhogy a régi álmatlan éjszakákra emlékeztet, és jó érzés vhogy, bár sikerült mostanában is belecsúszni.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Én olyan hibával találkozok rendszeresen, hogy mikor jövök haza küldetésbõl, néha láthatóak azok a kóricáló ufok is, amiket elvileg nem láthatnék. Semmit nem lehet velük csinálni, de pl. ha odamegyek egy géppel, akkor az észreveszi. Mondjuk ez inkább segít, mint hátráltat a játékban :-)
Sikerült felraknom a Bman modot is. Szépen meg van csinálva, de én inkább hanyagolom. Egyedül az AP-k tartalékolás az, amit nem tudok kihagyni. :-) Szerencsére ez a mod külön is fellelhetõ: Combat interface mod by tywiggins Egyetlen hátránya, hogy nincs aktualizálva a patch-csel, tehát pl. gyorsbillentyûk nem mûködnek. Szerencsére meg van jelölve, hogy mit írt be a készítõ a fájlba, így azokat kiszedve átraktam mindet a patchelt verzióba. Lekopogom, már jópár küldit végigvittem, úgy néz ki jó.
Szóval akit érdekel csak ez a mod, szóljon, elküldöm neki a fájlokat. Vagy akár valahova fel is lehetne tölteni az egyszerûség kedvéért.
Az UFOkból megszerzett cuccokat (UFO páncél, meghajtás, stb.) el lehet szépen adogatni, vagy kell tartalékolni belõle valamit a késõbbi gyártásokhoz?
A rendfokozatokon javítottam, mert volt benne némi hiba, majd még megnézegetem, mert ez elég nehéz kérdés bizonyos esetekben. Modokkal nem hiszem, hogy összehangolnám, csak a patch-hez igazítottam hozzá.
Elég jó a játék és már végig is játszottam <#gun>#gun>, de majd kipróbálom a modot is. Magyarítás hogy áll? Össze lesz hangolva majd a mod -al <#conf>#conf>
A fenti kép mottói lehetnének:
"kést rántotok mikor lövöldözés lesz?"
"ül, fexik kultúráltan szórakozik"
"kuss én így szállok be egy prédikátorokkal teli ufo-ba"
<#alien>#alien><#lama>#lama>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az elsõ benyomásaim nagyon pozitívak. Hozza a régi hangulatot, eddig tényleg ez a legjobb utánérzése az x-com sorozatnak. Nagyon remélem, ez a pozitív érzés végig meg fog maradni a játék alatt. Bár a hozzászólások alapján erre nagy az esély.
Ami leginkább zavart, hogy nem tudom azt megcsinálni, hogy automatikusan tartalékolva legyen idõegység a lövésekhez. Egy csomó idõ elmegy azzal, hogy számolgatom, mennyit léphet még a manuszom. Erre nincs valami megoldás?
A másik az a katonák kirúgása. Tudom, erre vannak modok, de én nem szeretném azokat használni. Marad a kirakás küldetés közben. Igaz, ettõl szarul érzem magam... No de nem is ez a lényeg, hanem hogy vajon mennyire befolyásolja az értékelésemet mindez? Remélem, nem nagyon.
A magyarítást meg figyelem, és írom az esetleges hibákat.
Elsõként külön köszönet gandrusnak, hogy elkészíti a játék magyarítását. <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Én nemrég szeeztem be a játékot, még csak egy fél órát játszottam vele próbaképpen. De alig tudtam abbahagyni... Így elsõre nagyon megtetszett.
No akkor, egy kis segítség azoknak, akiknek az orosz változat van meg:
Én errõl az oldalról szedtem le egy patchet: http://www.nd.ru/users/updates/UFO/UFOpatch705.exe
Ezt egy külföldi fórumon találtam. Megnéztem ezt a www.nd.ru oldalt. Ha jól veszem ki, ez a cég forgalmazza ott a játékot. Én leszedtem, felraktam és úgy néz ki, mûködik is. Úgyhogy hajrá!
Nálunk még nem láttam sehol, hogy kapható lenne. Valaki?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Le kell gyártani a Centaurus alkatrészeit a további fejlesztésekhez? Kb. 3 hónap telt el a játékban úgy hogy már nem tudok semmit kikutatni. Pedig idõközben még kb. 10 parancsnokot fogtam el élve de már egyiket sem tudom "kutatni". De vadász hajókból még csak a Megsemmisitõ van a szállítóbol pedig a Búvár. Viszont a részecske tehnológiát már több honapja ismerem, a hajóim is részecske fegyverrel és pajzsal vannak felszerelve, a leggyengébb katonám is hadnagy rangban van, mégsem tudok tovább lépni. Annyi hogy a Centaurushoz csak 4 alkatrészt gyártottam le, a leszáló emelvényt az elosztó pontot, a Labort és generátort.
De egyenlõre csak telnek a napok és nem tudok elõrelépni. Mennyiben kötõdik a játék az idõhöz? Én most 2109 elején járok (január), de már 2108 oktober-novembere óta nincs mit kutassak, már le is bontottam a laborok egy részét mert fölösleges pénzkidobásnak tartottam a fenntartásukat.
Szerintem senki sem fog emiatt megkövezni :-D
Aki mégis megteszi azt meg arra kényszerítjük hogy orosz nyelven játsza végig a játékot <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
valaki egyszer mondta: "Türelem magyarítást terem"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az AKEW után van a Particle technologia.
Akinek van kérdése, most már tudok rá válaszolni :)