NBA Live 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van multi valahogy lehet gamézni vagy lanba?

Sziasztok! Én még csak ott tartok,hogy letöltöttem de nincs benne semmilyen bin,mds,mdf fájl amit tudnék csatolni a Daemonnal Toolsal!!! Hogy kell feltelepíteni, SEGÍTSETEK!!!! Köszi!!
Sziasztok!
Hogy tom beállítani azt, hogy játék közben az álltalam létrehozott bill. kiosztással tudjak játszani? Mert a játék fõmenûjében létrehozom, elmentem, a meccs elõtti beállításoknál beállítom, hogy azt használja, de mikor elkezdõdik, akkor az eredeti bill. kiosztással lehet csak játszani.
Hali nekem vmi olyasmi van hogy iso-ban van az 1-es és azt elkezdemrakni föl de 53%-nál megáll és kér vmit de a 2-es cd-nek letöltött vmit clonecd-image fájlnak olvassa be.Mit csináljak? Fel tom rakini.ja meg vmi ccd,meg sub fájl is van....Lécci segitsetek
And 1
basszus senki sem tudja hogy hogyan lehet cipõket berakni a gamebe ?

Captain Sparrow
Nyomnék pár meccset: [email protected]

Online ligára vagy szimpla kupára jelentkeznék, vagy alapitanék. 😊 (e-mail!!!)

And 1
😄

Grievous
Nah most már,ne vegyetek fel mert amióta beírtam ,30ról ,37re ment fel a partnereimnek száma.Átestem a ló túloldalára

Grievous
Hali,ha valaki akar jókat meccsezni multiba akkor vegyen fel MSNen: [email protected]<#nevetes1>

Hali nekem vmi olyasmi van hogy iso-ban van az 1-es és azt elkezdemrakni föl de 53%-nál megáll és kér vmit de a 2-es cd-nek letöltött vmit clonecd-image fájlnak olvassa be.Mit csináljak? Fel tom rakini.ja meg vmi ccd,meg sub fájl is van....Lécci segitsetek
And 1
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy aki az All star csapatban van azt berakni pl a chikago bullsba meg ilyesmik ?

And 1
hello cipõket hogyan lehet berakni a játékba ?mert amiket letõltöttem azok csak képek a cipõkrõl és nincs mellette semmi txt file ami leírná hogy hogyan kell berakni.egyébként innen lehet leszedni a cipõket ide klikk

Sland
lejjebb

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

oneal1
hali!
a játék zenéit nemtudom letölteni valahonnan???
mer dc-n nem találtam😞
ezek kellenének😊
afu-ra god of rap
jurassic 5 in the house

kösz

!Forza Ferrari!

KeKKSZike
Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni NBA Live 06 DVD borítót? Elõre is köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

And 1
valahogy biztos meglehet

KeKKSZike
Nem tartom valószínûleg! 😄 😄

Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni NBA Live 06 DVD borítót? Elõre is köszi!

And 1
hello. Nem lehetne azt megvalósítani valahogy hogy az nba live 2006-ot vagy az 5-t tökmind1 valahogy át and1-osítani vagyis hogy legyenek a játékban and1-os trükkök meg and1 csapat stb.?

KeKKSZike
Most én is azt mondom, hogy olvass vissza!! Annyiszor le lett már írva ide, hogy az nem igaz!!

Hej all! Elöszöris, a gammel lehet e cloneCD-s verzioban online-on jáccani, és ha igen akkor hogyan, elöre is köszönöm, CSókolom
KeKKSZike
Lehet, hogy már volt errõl szó, de azért kérlek segítsetek rajtam!!

Szóval... Feltelepítem az (kínai) verziót Deamonnal, majd utána elszeretném indítani! De azt csinálja, hogy elindul, a képernyõ fekete lesz, majd egyszer csak visszadob az asztalra!! Ez miért van? SEGÍTSETEK rajtam please!! Köszönöm szépen, sürgõõõs!

még mindíg nem megy nincs semmi ötlete senkinek<#nemtudom><#nemtudom><#confused><#violent><#gun>NBA live 2006 a vége ez lesz
Bazz Sland most látom te is a rockets-el vagy ne haragudj de nekem is az a kedvenc csapatom.
Jelentkeztem keresetek meg MSN-en mer nem játszottam még online-on és nem tom kell-e valamit állítani.
Te elmagyrázni mér ne lehetne???
Sland
msn en nem lehet te!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Még sose játszottam ilyet úgyhogy valaki egy 3 percbe elmagyarázza én má ma játszom az elsõ meccset(msn-en ha lehet)
Sland
jó a crackelt is

Adsz msncímet és elmagyarázod akkor én benevezek!
Srácok mér van az hogy má 2 embernek kiírtam és mindegyiknak felrakja de nem indul el csak a bejelentkezõ képernyõ azt úgy marad
Én szivesen csak az a baj nem tom hogy kell beállítan plusz nem eredeti a game-em
webibebi
EGY EMBER MÉG KELL ONLINE LIGÁRA AKI JELENTKEZNI AKAR ITT MEGTEHETI VAHY A nbaliga.gportal.hu HONLAPON!!!!!!!!!!!!!!

msn:[email protected] bárki felvehet

Sland
nincs ilyen

KeKKSZike
Pedig Deamon-nal jónak kellene lennie!

Bandy11: http://www.gamecopyworld.com Itt találsz ilyen dolgokat, ha jól tudom!

Hali légyszi küldjetek egy linket ahol találok no-cd-cracket-nagyon fontoss!!!!!!!!
daemonnal! próbáljam alcohollal? azt is fel tudom tenni asszem
KeKKSZike
Alcohol vagy Deamonnal próbálod?

Hello! vki nem tud segíteni?????? feltettem a játékot de nem indul mert nem jó a cd gondolom ezt írja<#confused> nincs fenn a gépemen a clone cd az írásokat már végigolvastam kérlek titeket SEGÍCCSETEK!!!!!!!
nem tud valaki más az nba- hez kommentárt asni? lécci
mármint a 2005-höz
webibebi
EGY EMBER MÉG KELL ONLI LIGÁRA AKI JELENTKEZNI AKAR ITT MEGTEHETI VAHY A nbaliga.gportal.hu HONLAPON!!!!!!!!!!!!!!!

msn:[email protected] bárki felvehet

Sland
bind K_UP UP
bind K_DOWN DOWN
bind K_LEFT LEFT
bind K_RIGHT RIGHT
bind K_E BACKDOWN
bind K_S CROSSOVER
bind K_X PASS
bind K_D SHOOT
bind K_SPACE DEBUG1
bind K_ESC PAUSE
bind K_LSHIFT TURBO
bind K_LCTRL DIRECTSHOOT
bind K_C DIRECTPASS
bind K_A FAKE
bind K_Q CALLPLAY
bind K_R DEBUG2
bind K_1 PLAYCALL1
bind K_2 PLAYCALL2
bind K_3 PLAYCALL3
bind K_4 PLAYCALL4
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ioconfig_mgr_analog 0
ioconfig_mgr_haspov 0
ioconfig_mgr_default 1
ioconfig_mgr_displayname "Keyboard"
ioconfig_mgr_keyboard_priority 1

így néz ki a keyboard beállításom alley ooppal. ha játszok egyet mindig visszaáll alleyoop nélkülire. miért van ez?

Sland
el tudja valaki küldeni az eredeti keyboard beállítást a [email protected] ra?

Sland
de cool game ez

Sziasztok!

Nálatok nem csinál olyat hogy kitesz a windowsba. Játszok aztán egyszer csak kiugrik. Nem mindig van ez de idegesítõ.
No cd crack van valahol hozzá?
WizarDTommy
vki az en problemamra esetleg ?
KeKKSZike
De csak ez csinálja... Windows újratelepítést BIZTOSAN nem csinálok! 😄

KG21
sokminden lehet, én új windowst telepítenék.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
decsakmert tetszik a nicked 😛

KG21