NBA Live 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Én még csak ott tartok,hogy letöltöttem de nincs benne semmilyen bin,mds,mdf fájl amit tudnék csatolni a Daemonnal Toolsal!!! Hogy kell feltelepíteni, SEGÍTSETEK!!!! Köszi!!
Hogy tom beállítani azt, hogy játék közben az álltalam létrehozott bill. kiosztással tudjak játszani? Mert a játék fõmenûjében létrehozom, elmentem, a meccs elõtti beállításoknál beállítom, hogy azt használja, de mikor elkezdõdik, akkor az eredeti bill. kiosztással lehet csak játszani.
Online ligára vagy szimpla kupára jelentkeznék, vagy alapitanék. 😊 (e-mail!!!)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
a játék zenéit nemtudom letölteni valahonnan???
mer dc-n nem találtam😞
ezek kellenének😊
afu-ra god of rap
jurassic 5 in the house
kösz
!Forza Ferrari!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni NBA Live 06 DVD borítót? Elõre is köszi!
Szóval... Feltelepítem az (kínai) verziót Deamonnal, majd utána elszeretném indítani! De azt csinálja, hogy elindul, a képernyõ fekete lesz, majd egyszer csak visszadob az asztalra!! Ez miért van? SEGÍTSETEK rajtam please!! Köszönöm szépen, sürgõõõs!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
msn:[email protected] bárki felvehet
Bandy11: http://www.gamecopyworld.com Itt találsz ilyen dolgokat, ha jól tudom!
mármint a 2005-höz
msn:[email protected] bárki felvehet
bind K_DOWN DOWN
bind K_LEFT LEFT
bind K_RIGHT RIGHT
bind K_E BACKDOWN
bind K_S CROSSOVER
bind K_X PASS
bind K_D SHOOT
bind K_SPACE DEBUG1
bind K_ESC PAUSE
bind K_LSHIFT TURBO
bind K_LCTRL DIRECTSHOOT
bind K_C DIRECTPASS
bind K_A FAKE
bind K_Q CALLPLAY
bind K_R DEBUG2
bind K_1 PLAYCALL1
bind K_2 PLAYCALL2
bind K_3 PLAYCALL3
bind K_4 PLAYCALL4
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ioconfig_mgr_analog 0
ioconfig_mgr_haspov 0
ioconfig_mgr_default 1
ioconfig_mgr_displayname "Keyboard"
ioconfig_mgr_keyboard_priority 1
így néz ki a keyboard beállításom alley ooppal. ha játszok egyet mindig visszaáll alleyoop nélkülire. miért van ez?
Nálatok nem csinál olyat hogy kitesz a windowsba. Játszok aztán egyszer csak kiugrik. Nem mindig van ez de idegesítõ.
No cd crack van valahol hozzá?