837
  • And 1 #597
    elhal a fórum még a végén
  • And 1 #596
    hello csináltam egy embert de annak az embernek nincsen képe azt lehet valaho9gy berakni neki ?
  • Palinko
    nagyon király a game.még csak annyi,hogy valki összegyüjthetné a dunkokat,mert nem nagyon nemtudom őket.és legjobb,ha úgz van irva,hogy zsákolás+zsákolás=....
  • Mityu91
    Má nem kell köcce!
  • Mityu91
    Lécci küld el a [email protected] email címre a mappát amibe a nyelvi fájlok vannak mert szét szadultam őket!!
    Előre is kösz
  • Cassell
    Talán mert nem japán hanem kínai a verzió úgy próbáld keresni...Na jó a local.chi-t kell átnevezni local.eng-re ha jól dereng de van clone cd-s alapból angol version is.
  • Mityu91
    Sziasztok!
    Be írtam a keresbe hogy hogy lehet mg csinálni a japán gémet angolra de ne találtam semmit!
    Lécci segítsetek az inglis fájlokta küldjétek el vagy valamit írjatok hogy hogy kő meg csinn!Nah előre is kösz!!
    Email:[email protected]
  • Lebron James
    Hi!
    Valaki nem tudja hogy modokat vagy kiegészítéseket hogy kell berakni a játékba?Vagy melyik mappába mit kell bemásolni?
  • Adam4444
    császtok!!!!
    Ha vki akar velem jáccani 1vs1 mecset akor keresetek meg.MSN cí[email protected]
  • G.Freeman
    van multi, gyere ligába jatszani : http://fbl.jatekok.hu/web/index.php?lap=kezdo&liga=D
  • armandusy
    van multi valahogy lehet gamézni vagy lanba?
  • attila26

Sziasztok! Én még csak ott tartok,hogy letöltöttem de nincs benne semmilyen bin,mds,mdf fájl amit tudnék csatolni a Daemonnal Toolsal!!! Hogy kell feltelepíteni, SEGÍTSETEK!!!! Köszi!!
  • G.Freeman
    link
  • rferee
    Sziasztok!
    Hogy tom beállítani azt, hogy játék közben az álltalam létrehozott bill. kiosztással tudjak játszani? Mert a játék főmenűjében létrehozom, elmentem, a meccs előtti beállításoknál beállítom, hogy azt használja, de mikor elkezdődik, akkor az eredeti bill. kiosztással lehet csak játszani.
  • Schelotto
    Hali nekem vmi olyasmi van hogy iso-ban van az 1-es és azt elkezdemrakni föl de 53%-nál megáll és kér vmit de a 2-es cd-nek letöltött vmit clonecd-image fájlnak olvassa be.Mit csináljak? Fel tom rakini.ja meg vmi ccd,meg sub fájl is van....Lécci segitsetek
  • And 1 #582
    basszus senki sem tudja hogy hogyan lehet cipőket berakni a gamebe ?
  • Captain Sparrow
    Nyomnék pár meccset: [email protected]

Online ligára vagy szimpla kupára jelentkeznék, vagy alapitanék. :) (e-mail!!!)
  • And 1 #580
    :D
  • Grievous
    Nah most már,ne vegyetek fel mert amióta beírtam ,30ról ,37re ment fel a partnereimnek száma.Átestem a ló túloldalára
  • Grievous
    Hali,ha valaki akar jókat meccsezni multiba akkor vegyen fel MSNen: [email protected]
  • Schelotto
    Hali nekem vmi olyasmi van hogy iso-ban van az 1-es és azt elkezdemrakni föl de 53%-nál megáll és kér vmit de a 2-es cd-nek letöltött vmit clonecd-image fájlnak olvassa be.Mit csináljak? Fel tom rakini.ja meg vmi ccd,meg sub fájl is van....Lécci segitsetek
  • And 1 #576
    Azt hogyan lehet megcsinálni hogy aki az All star csapatban van azt berakni pl a chikago bullsba meg ilyesmik ?
  • And 1 #575
    hello cipőket hogyan lehet berakni a játékba ?mert amiket letőltöttem azok csak képek a cipőkről és nincs mellette semmi txt file ami leírná hogy hogyan kell berakni.egyébként innen lehet leszedni a cipőket ide klikk
  • Sland
    lejjebb
  • oneal1
    hali!
    a játék zenéit nemtudom letölteni valahonnan???
    mer dc-n nem találtam:(
    ezek kellenének:)
    afu-ra god of rap
    jurassic 5 in the house

kösz
  • KeKKSZike
    Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni NBA Live 06 DVD borítót? Előre is köszi!
  • And 1 #571
    valahogy biztos meglehet
  • KeKKSZike
    Nem tartom valószínűleg! :D :D

Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni NBA Live 06 DVD borítót? Előre is köszi!
  • And 1 #569
    hello. Nem lehetne azt megvalósítani valahogy hogy az nba live 2006-ot vagy az 5-t tökmind1 valahogy át and1-osítani vagyis hogy legyenek a játékban and1-os trükkök meg and1 csapat stb.?
  • KeKKSZike
    Most én is azt mondom, hogy olvass vissza!! Annyiszor le lett már írva ide, hogy az nem igaz!!
  • GaRneTT
    Hej all! Elöszöris, a gammel lehet e cloneCD-s verzioban online-on jáccani, és ha igen akkor hogyan, elöre is köszönöm, CSókolom
  • KeKKSZike
    Lehet, hogy már volt erről szó, de azért kérlek segítsetek rajtam!!

Szóval... Feltelepítem az (kínai) verziót Deamonnal, majd utána elszeretném indítani! De azt csinálja, hogy elindul, a képernyő fekete lesz, majd egyszer csak visszadob az asztalra!! Ez miért van? SEGÍTSETEK rajtam please!! Köszönöm szépen, sürgőőős!
  • mtxmatthew
    még mindíg nem megy nincs semmi ötlete senkinekNBA live 2006 a vége ez lesz
  • Bandy11
    Bazz Sland most látom te is a rockets-el vagy ne haragudj de nekem is az a kedvenc csapatom.
  • Bandy11
    Jelentkeztem keresetek meg MSN-en mer nem játszottam még online-on és nem tom kell-e valamit állítani.
  • Bandy11
    Te elmagyrázni mér ne lehetne???
  • Sland
    msn en nem lehet te!
  • Bandy11
    Még sose játszottam ilyet úgyhogy valaki egy 3 percbe elmagyarázza én má ma játszom az első meccset(msn-en ha lehet)
  • Sland
    jó a crackelt is
  • Bandy11
    Adsz msncímet és elmagyarázod akkor én benevezek!