NBA Live 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Indításkor visszadob az ablakra. Mit a teendõ?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Én olyan Alley-oop-ra gondolok amikor magamnak adom fel a labdát , pl. zsákolóversenyen felbaszom a palánkra és visszapattanva tépem, be, na azt hogyan lehet?!
And 1
hello találtam az nba live 2006-hoz jordant de nemtom hogy hogyan lehet berakni mert letõltöttem, de a readme file angol és én meg ennyire profin nemtok 😄 úgyhogy létszi ha valaki megírná magyarul hogy hogyan kell berakni itt a jordan

mármint a 2005-höz
nem tud valaki más az nba- hez kommentárt asni? lécci
precision
nemtom sajna

Bazinga!

s nem tudod véletlenül honnan lehetne letölteni kommentárt hozzá?
precision
biztos ripet szedtél, ha külön kellett beraknod a zenét...ergo nincs benne a kommentár, azt is le kell szedned hozzá ugy mint a zenét

Bazinga!

WizarDTommy
ja eredeti
helló van egy kis problémám a 2005-el remélem tudtok segíteni, letöltöttem a 2005-t valami belgacom.net-es oldalról vagy valami ilyesmi azt tudom hogy külön kellett a zenét berakni,ez meg is volt....csak hogy nincs kommentár...tud valaki segíteni vagy volt valakinek hasonló problémája? köszi elõre is
KeKKSZike
Eredetibe vetted meg?

Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges! FBL (fbl.jatekok.hu)-n egy srácnak is ez a problémája. Nem tudom, hogy mi a megoldás.

WizarDTommy
na ez az ami nekem nincs.. de kajakra.. 😊 hogy lehet?
KeKKSZike
Game modes - Play Online!! (Create - Join)

egypszichonauta
alley-oopot arra a gombra állítod be amelyikre akarod

WizarDTommy
csa, vki help pls. megvettem ezt a szaros játékot, mar a tokom ki van vele mert.. regisztrált ea oldalon meg mindent, játékot is regisztráltam, de hol a szarba lehet online jatszani? marmint játékon belül SEHOL nincs egy olyan gomb vagy vmi hogy online game.. mi a szar van?
Amugy 1 másik kérdés, le tudná nekem v.ki irni h. hogyan, mien gombokkal lehet Alley-oop-ot tépni a gameben, illetve a zsákolóversenyen? Mert nem igazán akar összejönni
mateus33
Vagy lent van egy olyan,hogy "Keresés a témában",oda kell beírni a kulcsszót😊

KeKKSZike
Annyiszor leírtuk már... Most én is azt mondom, hogy olvass vissza!!

Firerock
basszus kínai vagy japán ez a szar vki mongya már meg hogy hogy állícsam át(wanadoorol töltöttem)
elõre is kössz<#help><#help><#help><#help>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
nah helõszöt is háj mindenkinek
bejön a game indítócucca(amikor nem krekkelem az a kép jön be😞de 5perc után abbahggya és hibaüzenetet küld na ennyi)
és ha tud segíteni akkor vegyen fel msnre plz: [email protected]
nahh elõre is kössz😊<#taps><#banplz><#help><#help><#help><#help><#help>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Az a helyzet, hogy csinálok egy gamet az ip címemmel, de hiába írja be haver
az én címemet, mindig a saját ip-címére akar csatlakozni......
Ez mér lehet ?
Amugy 1 másik kérdés, le tudná nekem v.ki irni h. hogyan, mien gombokkal lehet Alley-oop-ot tépni a gameben, illetve a zsákolóversenyen? Mert nem igazán akar összejönni, és a highflighert hogy lehet bekapcsolni?
<#confused>
figy Cassell, ird le lécci hogy ezt hogy kell csinálni mer a bejglinek nem jött össze, köszi
Tört?Igen a kalózzal is lehet játszani csak nem enged fel az EA onlinera de direkt ip alapon lehet kenni a meccseket.

Nem tudjátok esetleg, hogy tört gamevel lehet-e játszani neten ?
Lebron James
please help!<#help><#help><#help><#help><#help>

Lebron James
Hali! Engem rohadtul idegesít ebben a játékban hogy nekem semmi faltot nem adnak meg,de ha a géphez csak egy kicsit hozzáérek az már falt.Mit állítsak át hogy nekem is megadják,mert egy emberrel bemegyek gyûrû alá,"összerúgják" a lábát,a kezét összefogják,ellökik kézzel,de semmit nem fúj be az a qrva bíró.Hol kéne beállítani hogy fair legyen a játék?

Magnumrolcsi
Köszi. <#help>

Magnumrolcsi
Ezt írja ki telepítéskor.Pedig demonnal telepítem !!A végén meg nem indítja el a játékot hiába van betõltve a 2Cd. !! Miért ?

KeKKSZike
Inkább FBL! Hobl szerintem egy nagy 0!

bodesz
sztem felejtõs az egész.inkább megy mindenki fbl re vagy hobl ra...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

dejó nekünk... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

webibebi
Lehet jelentkezni online ligára!!!http://gportal.hu/portal/nbaliga/

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
www.nbalive.org

msn:[email protected] bárki felvehet

And 1
tudd valaki olyan oldalt ahonnan lehet letõlteni az nba live 2006-hoz cipõket meg hasonlókat ?

precision
optionsban vedd lejjebb a dobószázalékot (asszem külön 3pontosokra is lehet, de ez nem biztos)

Bazinga!

Shortstop
elég érdekes hogy Iverson a szar 3pontos rate-jével mindenhonnan szór... 😞

KeKKSZike
Ennek a ligának se lesz nagy jövõje, de azért köszi, hogy szóltál! 😄

Lebron James
Hali mindenkinek!NBA 06 online liga indul,várjuk a jelentkezéseteket az nbaliga.gportal.hu weboldalon.

And1 azért odaírhatnád hogy ezt nem te vetted ki hanem egy másik user
mateus33
Azaz 2ésfél,boocs😄

mateus33
Még van,de már csak másfél hónap,hamar eltelik,kezdd el gyûjteni a játékokat😄D

Vinsanity15
Olyan problémám lenne hogy én nem magyarországi vok és csak ritkán jutok a Gamestarhoz , sajna. Ezért azt szeretném kérni valakitõl hogy MSN ben elkuldhetné leszkennelve az uj NBA 2006 cikket amit Gyu [email protected] elõre is koszonom.Persze csak ha valakinek már megvan az új szám

Vinsanity is back!!

KG21
venned kell egy TV tuner kártyát a gépbe, és akkor rá tudod rakni a monitorra

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nekem nem sikerül letölteni.

Vanek
ügy megoldva

R U Ready?!?!? ...broken soul...

And 1
tegyük fel hogy egyszer lesz egy ps2-m és azt meg lehet oldani hogy a tv helyett monitoron lessem 😄 mert már hozzászoktam

And 1
anyámmal beszéltem a ps2-rõl. háát karácsonyig még van idõ 😄

Vanek
hi! miután nics faq,ezért megkérdezem,hogy leszedtem wandooról,és minden szöveg kérdõjelekbõl áll a menüben istalálásnál... mit kéne tennem? pls válaszoljatok,ne meg a szokásos olvass viszza szöveget

R U Ready?!?!? ...broken soul...

FrezeR
jobb egérgombbal mentsétek, ugy jó