837
  • Bejgli
    Az a helyzet, hogy csinálok egy gamet az ip címemmel, de hiába írja be haver
    az én címemet, mindig a saját ip-címére akar csatlakozni......
    Ez mér lehet ?
  • GaRneTT
    Amugy 1 másik kérdés, le tudná nekem v.ki irni h. hogyan, mien gombokkal lehet Alley-oop-ot tépni a gameben, illetve a zsákolóversenyen? Mert nem igazán akar összejönni, és a highflighert hogy lehet bekapcsolni?
  • GaRneTT
    figy Cassell, ird le lécci hogy ezt hogy kell csinálni mer a bejglinek nem jött össze, köszi
  • Cassell
    Tört?Igen a kalózzal is lehet játszani csak nem enged fel az EA onlinera de direkt ip alapon lehet kenni a meccseket.
  • Bejgli

Nem tudjátok esetleg, hogy tört gamevel lehet-e játszani neten ?
  • Lebron James
    please help!
  • Lebron James
    Hali! Engem rohadtul idegesít ebben a játékban hogy nekem semmi faltot nem adnak meg,de ha a géphez csak egy kicsit hozzáérek az már falt.Mit állítsak át hogy nekem is megadják,mert egy emberrel bemegyek gyűrű alá,"összerúgják" a lábát,a kezét összefogják,ellökik kézzel,de semmit nem fúj be az a qrva bíró.Hol kéne beállítani hogy fair legyen a játék?
  • Magnumrolcsi
    Köszi.
  • Magnumrolcsi
    Ezt írja ki telepítéskor.Pedig demonnal telepítem !!A végén meg nem indítja el a játékot hiába van betőltve a 2Cd. !! Miért ?
  • KeKKSZike
    Inkább FBL! Hobl szerintem egy nagy 0!
  • bodesz
    sztem felejtős az egész.inkább megy mindenki fbl re vagy hobl ra...
  • Thanatos
    dejó nekünk... :)
  • webibebi
    Lehet jelentkezni online ligára!!!http://gportal.hu/portal/nbaliga/
  • webibebi
    www.nbalive.org
  • And 1 #502
    tudd valaki olyan oldalt ahonnan lehet letőlteni az nba live 2006-hoz cipőket meg hasonlókat ?
  • precision
    optionsban vedd lejjebb a dobószázalékot (asszem külön 3pontosokra is lehet, de ez nem biztos)
  • Shortstop
    elég érdekes hogy Iverson a szar 3pontos rate-jével mindenhonnan szór... :(
  • KeKKSZike
    Ennek a ligának se lesz nagy jövője, de azért köszi, hogy szóltál! :D
  • Lebron James
    Hali mindenkinek!NBA 06 online liga indul,várjuk a jelentkezéseteket az nbaliga.gportal.hu weboldalon.
  • Vinsanity
    And1 azért odaírhatnád hogy ezt nem te vetted ki hanem egy másik user
  • mateus33
    Azaz 2ésfél,boocs:D
  • mateus33
    Még van,de már csak másfél hónap,hamar eltelik,kezdd el gyűjteni a játékokat:DD
  • Vinsanity15
    Olyan problémám lenne hogy én nem magyarországi vok és csak ritkán jutok a Gamestarhoz , sajna. Ezért azt szeretném kérni valakitől hogy MSN ben elkuldhetné leszkennelve az uj NBA 2006 cikket amit Gyu [email protected] előre is koszonom.Persze csak ha valakinek már megvan az új szám
  • KG21
    venned kell egy TV tuner kártyát a gépbe, és akkor rá tudod rakni a monitorra
  • Mozes13
    Nekem nem sikerül letölteni.
  • Vanek
    ügy megoldva
  • And 1 #490
    tegyük fel hogy egyszer lesz egy ps2-m és azt meg lehet oldani hogy a tv helyett monitoron lessem :D mert már hozzászoktam
  • And 1 #489
    anyámmal beszéltem a ps2-ről. háát karácsonyig még van idő :D
  • Vanek
    hi! miután nics faq,ezért megkérdezem,hogy leszedtem wandooról,és minden szöveg kérdőjelekből áll a menüben istalálásnál... mit kéne tennem? pls válaszoljatok,ne meg a szokásos olvass viszza szöveget
  • FrezeR
    jobb egérgombbal mentsétek, ugy jó
  • FrezeR
    roster update 1.00

Updates in version 1.00:
    - Current rosters updated as of October 9, 2005.
    - Corrected positions based on expected real life rotations.
    - A bundle of missing players (20+) created. Some with speech and faces. (If someone is missing benji forgot to tell David to create him. Players were added based on their signing date so players who signed first were created first. Veterans already in the game also got a nod over rookies.)
    - No ratings updated as of this point. Coming in subsequent versions.
    - Boston and Portland arena names set to correct ones.
  • KeKKSZike
    Én 80%ig biztos vagyok benne, hogy NEM fog megjelenni.
  • mateus33
    Mondd azt neki,hogy ha a sz.gépet kéne fejleszteni,akkor többe kerülne,márpedig a nethez meg videózáshoz nem kell csúcsgép,de a játékokhoz az kell:) PS2re sokkal több olyan játék van ami az én ízlésemnek megfelel,a sz.gépem meg elég azokhoz az alkalmazásokhoz amiket használok:)
  • And 1 #483
    nálam az a baj hogyha szólok anyámnak hogy kell nekem egy ps2 akkor meg mindig megkérdezi hogy minek én erre meg azt mondom hogy játszani erre neki meg az ugrik be gondolom hogy játszani a kisgyerekek szoktak a tv előtt a tv jjátékkal :D
  • mateus33
    Cheapboy-tól rendeltem,ez az újfajta PStwo slim,chippelve 38e volt + memókártya.
  • And 1 #481
    és mennyiért vetted ? ki van chippeltetve?
  • mateus33
    Nekem pár napja van PS2-őm,de még sajna nincs rá kosaras game,az NBA Street V3-at akarom legelőször megszerezni.
  • And 1 #479
    az kár pedig a fórumon azt írta az emberke asszem na mind1
  • KG21
    Ez nem jön ki PC-re, csak konzolokra
  • Casseus
    Naonkira a soundtrack!