837
-
#757 Kössz!:)
Az fbl-n már jártam...tényleg sokan vannak ott...
A másikra benézek:) -
Cassell #756 Van az Fbl itt mondjuk elég nagy a túljelentkezés afféle várólista van de van még a Hobl ami ugyan már elindult egy ideje de van 1-2 szabad csapat nem a legerősebbek de pl az Atlanta 4-6on áll simán be lehet vinni még a Poba.
http://hobl.uw.hu/
http://fbl.jatekok.hu/index.php
-
Dexantreal #755 all-staron nyomon seasonban 4-5csapattal egyszerre -
#754 Egy online ligát találtam...de az már elindult:)...
Cassel tudnál mondani néhány ilyen oldalt? -
Cassell #753 Persze ,hogy nem használja a topicot senki aki játszani akar nyomja a különböző online ligákban nem ezt a "hogy csináljam meg az ilyen olyan flikkflakkos zsákot" baromsággal foglalkozik. -
#752 egy kábé egy hete raktam fel a játékot. nekem tök bejön, egyedül a freestyle-lal vannak problémáim, történetesen az hogy béne vagyok hozzá -
#751 sajna már nem nagyon használja senki sem ezt a topicot -
Fan Gusto #750 okay sikerült megoldani, köszi:-) -
Fan Gusto #749 Hello!
Nekem az a gondom a játékkal, hogy mikor el akarok indulni egy szezonban egyszerüen nem engedi, hogy átírjam a szezon nevét így mindig "New"-ban kell elindulni, ezenkívül mikor mentek sem engedi, hogy átírjam a nevet ezért itt is állanóad "New"-ra ment. Valamint nem tudok Loadolni, mert ahol be kéne hozni a mentéseket ott állandóan csak ez az egy "New" felirat van és csak az a lehetőség, hogy "Save settings", tehát nem ttudom betölteni a mentéseket.
Ha valaki tudna megoldást ezekre a problémákra örömmel venném ha leírná, előre is köszi! -
#748 Sziasztok!
Azóta már vettem egy joypadot mióta legutóbb írtam:)
A gond csak az hogy nem mennek a 360 fokos fordulatok...joypaddal sem...amikor nem sikerült valamit a bal analógról ír és hogy So Close...nem nagyon értem...elvileg csak elkell mozgatni valamelyik irányba a bal analógot és akkor sikerülnie kéne...de valahoyg nem...pls help:) -
Dexantreal #747 ok,köszi..utána nézek. -
#746 dc,próbáld... más 5letem nincs. google esetleg... -
Dexantreal #745 valaki help pls -
Dexantreal #744 hy all!
mjúzikot honnan lehet lekapni?kiírnám cédére a számokat -
Somogyi Bence #743 Sziasztok!
Vki leírná hogy kell betenni MJ-t a játékba?
Vagy vagyen fel MSN partnernek ( [email protected]) , és ott pls magyarázza el, mert nagyon bírom Jordant! -
#742 NA! Írjatok légyszives:) -
#741 Sziasztok!
Új vagyok még itt...
A játék már megvan egy ideje csak azt az egyet nem tudom hogy a billentyűzeten melyik gombokkal lehet alley opp-ozni zsákoló módban...nekem még csak akkor sikerült hogyha joypaddal a jobb analógot mozgattam ide oda és akkor feldobta a labdát meg az ehez hasonlók...valaki tudja a választ?:(
Pls help! Előre is köszi... -
#740 Én most itt vagyok... -
Grusi #739 Nnna, sikerült elaludnom, szólj, ha itt vagy, figyelem atopikot :) -
#738 OKs rendben! -
Grusi #737 És kedved egy multihoz? :D -
#736 Nincsen! -
#735 wan a gamehez magyarosítás? -
#734 Valaki nem tudja, hogy... OnLine játékba hogyan lehet előcsalogatni a Playbook-ot? Szóval, hogy mit /hogy kell csinálni, hogy Online játék közben tudjam használni az előre beállított védekezési/tamadási módszereket? -
fradipusi #733 Köszi szépen webibebi!!!!!!!!!Még egy valaki megadja az ip címét és akko tudnám nyomatni!!!előre köszi!!
-
#732 #609 -
fradipusi #731 JA és ha sikerült össze hozznom szívesen nyomnék valakivel egy meccset .
MSn címem:[email protected] elértek.
-
fradipusi #730 Szevasztok!!!VAn egy kérédsem felétek bárki is tud segíteni.Mit kell tenni ahoz hogy elinduljon az on-line játszásos téma ?Előre k9öszi a segítséget.
-
Grusi #729 No, vmelyik éjjel-este ejtsük meg a meccset, a gép ellen már nagyon uncsi.. :) -
Grusi #728 Áh, nincs nekem olyasmire időm, csak gép ellen tolom, ha épp időt tudok rá szakítani. 2002-es verzió óta mindegyikkel nyomtam, de nem tartom magam überspilernek. Ejjel leszel? -
#727 Játszottál valami ligában? Majd játszhatunk egyet, ha éppen mindketten fent leszünk! :) -
Grusi #726 öhm, ez milyen mértékegységben mérhető? Viszonylag :) -
#725 Tapasztalt vagy? :D Mennyire? -
Grusi #724 Srácok, valaki egy meccsre egy egészen tapasztaltnak mondható ellenféllel szemben? :) Éjfélig simán ráérek. -
#723 csáztok még kezdő vook de azt akarom kérdeni hogy kell olyat dunkolni mint a többi mittomén visszapattan a palánkról meg stb...nem jövök rá -
#722 Akinek nemmegy crack nélkül itt a megoldás:
http://m1007.gamecopyworld.com/games/pc_nba_live_2006.shtml -
Ronaldinho #721 feltettem az nba-t!nem akar elindulni! azt írja,hogy nba 2006 hibát észlelt,ezért leáll! Már idegesít kicsit!! valaki segítene?köszi -
THE DAHAKA3 #720 valaki segítsen, nem tudom hogy kell jordant berakni, sehogy nem megy -
szabolcs17 #719 Mert be kell állítani -
#718 re van egy problémám feltettem a gamét és az irányítás nem megy????????????????,