837
![](http://terminathor.dox.hu/nba06.jpg)
-
Uly #677 Hello,
Valaki árulja el légyszi hogy lehet interneten játszani
Köszi -
Gabe zero #676 "Ha fent van a gépeden a CloneCD, akkor szedd le. Az Alcohol 120% is bezavarhat. Biztos, hogy be is mountoltad??? Daemon Tools ikonjára jobb klikk ---> Virtual CD/DVD-ROM ---> Device 0: [x:] No Media ---> Mount image ---> ott kikeresed a .mdf vagy .mds file-t, amit kicsomagoltál a rar-okból, és megnyitás, vagy rákattintassz, és voiláá!!"
De én nem találom se mds-t, se mdf-t!!! Hol van??? -
Gabe zero #675 Hello!
Nagyon kéne egy Crack a játékhoz! Plz!!! -
jaja én már pcdome, egy hivatalos nba meg stb fórumokba is írtam, de mintha nemis írtam volna.....:( -
Somogyi Bence #673 Jó hpogy ennyit segítenek nekünk, igaz Goruck? -
HELLÓ nép már vagy 5 fórumba írtam, de sosem válaszolnak a problémám az ami itt ma már elhangzott
"A zsékolásversenynél hogy kell olyan nagyon trükkösen eldobni a labdát?
Látom hogy a másik ember a lába között dobja,, st, stb, és mikor visszapattam bezsákolja.
Pls help me!"
erre vagyok énis kiváncsi kérlek valaki írja már le:)
előre kösz Goruck -
akik kezdők de nagyon szeretnek neten játszani annak ajánlott az Fbl 'B' liga -
Csoki! Nagyon állat a játék, most már ott tartok, hogy All-Star mode-ban tudok meccset nyerni (5 meccs után jött az első siker) :DDD
Dynasty mode-ban kezdtem egyet a Miamival, szerintem nagyon állat.
Online játékban lassan én is benne lennék, csak még egy kicsit gyakorolok. -
Somogyi Bence #669 Csá everybody!
A zsékolásversenynél hogy kell olyan nagyon trükkösen eldobni a labdát?
Látom hogy a másik ember a lába között dobja,, st, stb, és mikor visszapattam bezsákolja.
Pls help me! -
Nem tudom, hogy azokba miért nincs, vagy hogy hogyan lehet előhozni, de mások is panaszkodtak, hogy nincs benne Play Online!
matek24: Sok Sikert a ligádhoz, de szerintem a ligádnak nincs sok jövője! :) A meccseket hogyan tennénk fel? :D Neked megírnánk az eredményt? Valaki próbálkozott már ilyen ligával, de bedöglött az is, szerintem... -
matek24 #667 Új liga alakult:www.gportal.hu/nbaliveliga -
matek24 #666 Eredetiben mért nincs olyan hogy play online?(ecceűen nincs olyan menüpont ahol lehetne online jáccani)plíz help!!!!!!!!!!!!!!! -
Hy Pontosan úgy ahogy mondod !!! -
Nem kell hozzá Crack! Deamonba berakod és menni fog! -
Adipur #663 Csá all! Létezik az NBA 06-hoz crack? Mer hogy én seol nem találok az is biztos! -
Lehet, hogy alacsonyra van állítva a SIMULÁLÁS hossza, mert azt is be lehet állítani! Nekem sok pont szokott lenni, 12 perces negyedeket állítok be. -
tomibayern #661 Hali!
Elindultan dinasztia módban, s a leszimulált meccseken mindig kevés kosár esik, 80 fölé sem mennek a csapatok. Hogy lehet beállítani hogy a csapatok pontátlaga normális legyen. most kb 60, de valójában 80-90 szokott lenni. -
Riccsusz #660 Hello!! Nem akar belépni a szerverembe a haveromgépe pedig a tűzfalam is kivan kapcsolva és van fenn NOD32-tő ?????? -
Már az NBA 2003 óta nem lehet ilyet. Hozzá lehet azért szokni -
Torta #658 Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet e úgy állítani az irányítást, hogy az a gomb amivel a lepattanóért ugrok ugyan az legyen mint amivel dobok? -
hogy a pocsombe tudok embert cserelni? 05 -be rajottem de az mar regen volt.. help :) -
Riccsusz #656 Hello na szóval én tudok játszani emberekkel de nem tudnak hozzám csatlakozni!! Ja és a a tűzfalat hogy kapcsoljam le ?
-
XP-nek van beépített tűzfala, valszeg azt kell kikapcsolni. És rakj fel vírusirtót, és kémprogiölőt, mert azok nélkül rövid időn belül tele lesz szarral a géped, ha már nincs most is tele. -
Riccsusz #654 Nekem nincs fenn semmi ilyen program csak az xp de még vírus írtósem!! Na most még egy valamit megpróbálnák valakivel egyet játszani mert szerintem lehet hogy a haver nem engedett el mindent köszi csá !!
-
FiReBoY #653 Vagy a tűzfalad vagy a routered ha van blokkolja szerintem. Ezekkel kéne először bütykölődni. Ha meg nem ez a hiba, akkor nemtom. -
Riccsusz #652 Hello problémám van!! Méghozzá az hogy nem akkarja elinditani az internetes játékot mert álandóan azt irja ki hogy Waiting for outher player... és ennyi várunk egy csomót a haveral de nem jó!!! -
SGSM mappát vagy mit... Te csináltad meg, azért ilyen! -
Ez elég érdekes -
Riccsusz #649 Köszi a segítséget!! Egy jó netes játékra vevővagyok itt megdumálhatjátok!! MSN:[email protected] -
FiReBoY #648 és #645? :) -
#609 -
Riccsusz #646 Hali mindenkine!! Annyit szeretnék kérdezni hogy hogyan lehet interneten játszani ??? köszi csá!!
-
FiReBoY #645 Olvastam a #141-es hozzászólást, be is pasztáztam a configomba az ott írt bind-eket.
Ugye amikor slam dunk school-ban (alap konfig) nyomok egy R-betűt akkor feljátsza alleyoop-ra. Az a problémám, hogy ezel mindig csak kétfajtát tudok csinálni. Speciálisat billentyűzettel lehet csinálni? -
Azért meg nem alkuszok -
vagy beállitod, hogy dobásnál a CPU engedje el a labdát és akkor nem kell neked bűvészkedni:) -
ha vkinek van kedve multizni keressen meg msn-en. [email protected] a címem. elég mozgássérült vagyok még, de még mindig jobb vkivel játszani, mint a géppel -
én is így kezdtem :D meg kell szokni,meg a keyboardot úgy állítsd be,ahogy neked megfelel.. mondjuk nekem a fiafáéhoz hasonlóan van beállítva.. -
Ezek folyamatosan lezúznak... A lepattanó szerzéseim katasztrófálisak, főleg a saját palánkom alatt :-( Van hogy a 3. sapka után is hozzájuk kerül a labda :-(
-
igen,meg akkor engedd el a dobást,mikor a legmagasabb ponton van a játékos kb.
meg vagy szemben a kossal,vagy oldalról dobd a 3ast -
Cassell #638 Van jelentősége de az alap ,hogy lehetőleg üres helyzetet alakíts ki és úgy állj bele akkor jobb százalékkal beeseik bár ha meg ugranak rád sokszor épp akkor megy be ha csak könyékből eldobod nem tartod ki.