837
-
Bandy11 #557 Srácok mér van az hogy má 2 embernek kiírtam és mindegyiknak felrakja de nem indul el csak a bejelentkező képernyő azt úgy marad -
Bandy11 #556 Én szivesen csak az a baj nem tom hogy kell beállítan plusz nem eredeti a game-em -
#555 EGY EMBER MÉG KELL ONLINE LIGÁRA AKI JELENTKEZNI AKAR ITT MEGTEHETI VAHY A nbaliga.gportal.hu HONLAPON!!!!!!!!!!!!!! -
#554 nincs ilyen -
#553 Pedig Deamon-nal jónak kellene lennie!
Bandy11: http://www.gamecopyworld.com Itt találsz ilyen dolgokat, ha jól tudom! -
Bandy11 #552 Hali légyszi küldjetek egy linket ahol találok no-cd-cracket-nagyon fontoss!!!!!!!!
-
mtxmatthew #551 daemonnal! próbáljam alcohollal? azt is fel tudom tenni asszem -
#550 Alcohol vagy Deamonnal próbálod? -
mtxmatthew #549 Hello! vki nem tud segíteni?????? feltettem a játékot de nem indul mert nem jó a cd gondolom ezt írja nincs fenn a gépemen a clone cd az írásokat már végigolvastam kérlek titeket SEGÍCCSETEK!!!!!!! -
Schelotto #548 nem tud valaki más az nba- hez kommentárt asni? lécci
mármint a 2005-höz -
#547 EGY EMBER MÉG KELL ONLI LIGÁRA AKI JELENTKEZNI AKAR ITT MEGTEHETI VAHY A nbaliga.gportal.hu HONLAPON!!!!!!!!!!!!!!! -
#546 bind K_UP UP
bind K_DOWN DOWN
bind K_LEFT LEFT
bind K_RIGHT RIGHT
bind K_E BACKDOWN
bind K_S CROSSOVER
bind K_X PASS
bind K_D SHOOT
bind K_SPACE DEBUG1
bind K_ESC PAUSE
bind K_LSHIFT TURBO
bind K_LCTRL DIRECTSHOOT
bind K_C DIRECTPASS
bind K_A FAKE
bind K_Q CALLPLAY
bind K_R DEBUG2
bind K_1 PLAYCALL1
bind K_2 PLAYCALL2
bind K_3 PLAYCALL3
bind K_4 PLAYCALL4
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ioconfig_mgr_analog 0
ioconfig_mgr_haspov 0
ioconfig_mgr_default 1
ioconfig_mgr_displayname "Keyboard"
ioconfig_mgr_keyboard_priority 1
így néz ki a keyboard beállításom alley ooppal. ha játszok egyet mindig visszaáll alleyoop nélkülire. miért van ez? -
#544 el tudja valaki küldeni az eredeti keyboard beállítást a [email protected] ra? -
#543 de cool game ez -
mergal #542 Sziasztok!
Nálatok nem csinál olyat hogy kitesz a windowsba. Játszok aztán egyszer csak kiugrik. Nem mindig van ez de idegesítő.
No cd crack van valahol hozzá? -
#541 vki az en problemamra esetleg ? -
#540 De csak ez csinálja... Windows újratelepítést BIZTOSAN nem csinálok! :D -
#539 sokminden lehet, én új windowst telepítenék. -
#538 decsakmert tetszik a nicked :P -
#537 #141 -
#536 Indításkor visszadob az ablakra. Mit a teendő? -
GaRneTT #535 Én olyan Alley-oop-ra gondolok amikor magamnak adom fel a labdát , pl. zsákolóversenyen felbaszom a palánkra és visszapattanva tépem, be, na azt hogyan lehet?! -
#534 hello találtam az nba live 2006-hoz jordant de nemtom hogy hogyan lehet berakni mert letőltöttem, de a readme file angol és én meg ennyire profin nemtok :D úgyhogy létszi ha valaki megírná magyarul hogy hogyan kell berakni itt a jordan -
Schelotto #533 mármint a 2005-höz -
Schelotto #532 nem tud valaki más az nba- hez kommentárt asni? lécci -
#531 nemtom sajna -
Schelotto #530 s nem tudod véletlenül honnan lehetne letölteni kommentárt hozzá? -
#529 biztos ripet szedtél, ha külön kellett beraknod a zenét...ergo nincs benne a kommentár, azt is le kell szedned hozzá ugy mint a zenét -
#528 ja eredeti -
Schelotto #527 helló van egy kis problémám a 2005-el remélem tudtok segíteni, letöltöttem a 2005-t valami belgacom.net-es oldalról vagy valami ilyesmi azt tudom hogy külön kellett a zenét berakni,ez meg is volt....csak hogy nincs kommentár...tud valaki segíteni vagy volt valakinek hasonló problémája? köszi előre is -
#526 Eredetibe vetted meg?
Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges! FBL (fbl.jatekok.hu)-n egy srácnak is ez a problémája. Nem tudom, hogy mi a megoldás. -
#525 na ez az ami nekem nincs.. de kajakra.. :) hogy lehet? -
#524 Game modes - Play Online!! (Create - Join) -
#523 alley-oopot arra a gombra állítod be amelyikre akarod -
#522 csa, vki help pls. megvettem ezt a szaros játékot, mar a tokom ki van vele mert.. regisztrált ea oldalon meg mindent, játékot is regisztráltam, de hol a szarba lehet online jatszani? marmint játékon belül SEHOL nincs egy olyan gomb vagy vmi hogy online game.. mi a szar van? -
GaRneTT #521 Amugy 1 másik kérdés, le tudná nekem v.ki irni h. hogyan, mien gombokkal lehet Alley-oop-ot tépni a gameben, illetve a zsákolóversenyen? Mert nem igazán akar összejönni -
#520 Vagy lent van egy olyan,hogy "Keresés a témában",oda kell beírni a kulcsszót:) -
#519 Annyiszor leírtuk már... Most én is azt mondom, hogy olvass vissza!! -
#518 basszus kínai vagy japán ez a szar vki mongya már meg hogy hogy állícsam át(wanadoorol töltöttem)
előre is kössz -
#517 nah helőszöt is háj mindenkinek
bejön a game indítócucca(amikor nem krekkelem az a kép jön be:(de 5perc után abbahggya és hibaüzenetet küld na ennyi)
és ha tud segíteni akkor vegyen fel msnre plz: [email protected]
nahh előre is kössz:)