837
  • Bandy11
    Srácok mér van az hogy má 2 embernek kiírtam és mindegyiknak felrakja de nem indul el csak a bejelentkező képernyő azt úgy marad
  • Bandy11
    Én szivesen csak az a baj nem tom hogy kell beállítan plusz nem eredeti a game-em
  • webibebi
    EGY EMBER MÉG KELL ONLINE LIGÁRA AKI JELENTKEZNI AKAR ITT MEGTEHETI VAHY A nbaliga.gportal.hu HONLAPON!!!!!!!!!!!!!!
  • Sland
    nincs ilyen
  • KeKKSZike
    Pedig Deamon-nal jónak kellene lennie!

Bandy11: http://www.gamecopyworld.com Itt találsz ilyen dolgokat, ha jól tudom!
  • Bandy11
    Hali légyszi küldjetek egy linket ahol találok no-cd-cracket-nagyon fontoss!!!!!!!!
  • mtxmatthew
    daemonnal! próbáljam alcohollal? azt is fel tudom tenni asszem
  • KeKKSZike
    Alcohol vagy Deamonnal próbálod?
  • mtxmatthew
    Hello! vki nem tud segíteni?????? feltettem a játékot de nem indul mert nem jó a cd gondolom ezt írja nincs fenn a gépemen a clone cd az írásokat már végigolvastam kérlek titeket SEGÍCCSETEK!!!!!!!
  • Schelotto
    nem tud valaki más az nba- hez kommentárt asni? lécci
    mármint a 2005-höz
  • webibebi
    EGY EMBER MÉG KELL ONLI LIGÁRA AKI JELENTKEZNI AKAR ITT MEGTEHETI VAHY A nbaliga.gportal.hu HONLAPON!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sland
    bind K_UP UP
    bind K_DOWN DOWN
    bind K_LEFT LEFT
    bind K_RIGHT RIGHT
    bind K_E BACKDOWN
    bind K_S CROSSOVER
    bind K_X PASS
    bind K_D SHOOT
    bind K_SPACE DEBUG1
    bind K_ESC PAUSE
    bind K_LSHIFT TURBO
    bind K_LCTRL DIRECTSHOOT
    bind K_C DIRECTPASS
    bind K_A FAKE
    bind K_Q CALLPLAY
    bind K_R DEBUG2
    bind K_1 PLAYCALL1
    bind K_2 PLAYCALL2
    bind K_3 PLAYCALL3
    bind K_4 PLAYCALL4
    bind K_R R_UP
    bind K_R R_DOWN
    bind K_R RYAXISCHANGE
    bind K_F R_LEFT
    bind K_F R_RIGHT
    bind K_F RXAXISCHANGE
    ioconfig_mgr_analog 0
    ioconfig_mgr_haspov 0
    ioconfig_mgr_default 1
    ioconfig_mgr_displayname "Keyboard"
    ioconfig_mgr_keyboard_priority 1

így néz ki a keyboard beállításom alley ooppal. ha játszok egyet mindig visszaáll alleyoop nélkülire. miért van ez?
  • Sland
    el tudja valaki küldeni az eredeti keyboard beállítást a [email protected] ra?
  • Sland
    de cool game ez
  • mergal
    Sziasztok!

Nálatok nem csinál olyat hogy kitesz a windowsba. Játszok aztán egyszer csak kiugrik. Nem mindig van ez de idegesítő.
    No cd crack van valahol hozzá?
  • WizarDTommy
    vki az en problemamra esetleg ?
  • KeKKSZike
    De csak ez csinálja... Windows újratelepítést BIZTOSAN nem csinálok! :D
  • KG21
    sokminden lehet, én új windowst telepítenék.
  • KG21
    decsakmert tetszik a nicked :P
  • KG21
  • KeKKSZike
    Indításkor visszadob az ablakra. Mit a teendő?
  • GaRneTT
    Én olyan Alley-oop-ra gondolok amikor magamnak adom fel a labdát , pl. zsákolóversenyen felbaszom a palánkra és visszapattanva tépem, be, na azt hogyan lehet?!
  • And 1 #534
    hello találtam az nba live 2006-hoz jordant de nemtom hogy hogyan lehet berakni mert letőltöttem, de a readme file angol és én meg ennyire profin nemtok :D úgyhogy létszi ha valaki megírná magyarul hogy hogyan kell berakni itt a jordan
  • Schelotto
    mármint a 2005-höz
  • Schelotto
    nem tud valaki más az nba- hez kommentárt asni? lécci
  • precision
    nemtom sajna
  • Schelotto
    s nem tudod véletlenül honnan lehetne letölteni kommentárt hozzá?
  • precision
    biztos ripet szedtél, ha külön kellett beraknod a zenét...ergo nincs benne a kommentár, azt is le kell szedned hozzá ugy mint a zenét
  • WizarDTommy
    ja eredeti
  • Schelotto
    helló van egy kis problémám a 2005-el remélem tudtok segíteni, letöltöttem a 2005-t valami belgacom.net-es oldalról vagy valami ilyesmi azt tudom hogy külön kellett a zenét berakni,ez meg is volt....csak hogy nincs kommentár...tud valaki segíteni vagy volt valakinek hasonló problémája? köszi előre is
  • KeKKSZike
    Eredetibe vetted meg?

Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges! FBL (fbl.jatekok.hu)-n egy srácnak is ez a problémája. Nem tudom, hogy mi a megoldás.
  • WizarDTommy
    na ez az ami nekem nincs.. de kajakra.. :) hogy lehet?
  • KeKKSZike
    Game modes - Play Online!! (Create - Join)
  • egypszichonauta
    alley-oopot arra a gombra állítod be amelyikre akarod
  • WizarDTommy
    csa, vki help pls. megvettem ezt a szaros játékot, mar a tokom ki van vele mert.. regisztrált ea oldalon meg mindent, játékot is regisztráltam, de hol a szarba lehet online jatszani? marmint játékon belül SEHOL nincs egy olyan gomb vagy vmi hogy online game.. mi a szar van?
  • GaRneTT
    Amugy 1 másik kérdés, le tudná nekem v.ki irni h. hogyan, mien gombokkal lehet Alley-oop-ot tépni a gameben, illetve a zsákolóversenyen? Mert nem igazán akar összejönni
  • mateus33
    Vagy lent van egy olyan,hogy "Keresés a témában",oda kell beírni a kulcsszót:)
  • KeKKSZike
    Annyiszor leírtuk már... Most én is azt mondom, hogy olvass vissza!!
  • Firerock
    basszus kínai vagy japán ez a szar vki mongya már meg hogy hogy állícsam át(wanadoorol töltöttem)
    előre is kössz
  • Firerock
    nah helőszöt is háj mindenkinek
    bejön a game indítócucca(amikor nem krekkelem az a kép jön be:(de 5perc után abbahggya és hibaüzenetet küld na ennyi)
    és ha tud segíteni akkor vegyen fel msnre plz: [email protected]
    nahh előre is kössz:)